Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αφαίρεση μαστού, είναι ουσιαστικά αφαίρεση των λεμφαδένων. Θα πρέπει να μιλήσεις με πλαστικό σίγουρα, γιατί άσχετα από το γιατί θέλεις να το κάνεις, θα σου κόψουν το στήθος! Συμφωνώ φυσικά ότι έχετε πολύ βαρύ ιστορικό, και ειδικά στους άντρες είναι σπάνιο νόσημα. Προφανώς θα κάνουν και αποκατάσταση με εμφυτεύματα μετά την ανάρρωση του χειρουργείου. Μεγάλο δίλημμα συμπεθέρα, και πολύ σοβαρό θέμα.

οχι ο μπαμπας μου ''εφυγε'' απο καρκινο δωδεκαδακτυλου γιαυτο και τον χασαμε σε ενα μηνα δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα γιατι πολυ απλα ειναι μορφη καλπαζουσα απλα με οσους γιατρους εχουμε μιλησει ελπιζουν οτι τουλαχιστον εμεις τα παιδια τους ή και τα παιδια μας ναι μεν εχουμε αυτο το γονιδιο αλλα τουλαχιστον να εξασθενησει και να μην ειναι καλπαζων, και σιγουρα οταν κατασταλαξω και το παρω την αποφαση θα μιλησω με ενα πλαστικο αν και απο οτι θυμαμαι καποια στιγμη ειχε καλεσμενο η Μενεγακη τον Λυρα και ειχε μιλησει για τις πλαστικες στηθους και οταν αναφερε την μειωση ειπε οτι θα ηταν καλο να το προχωρησουν και οι γυναικες που εχουν ιστορικο καρκινου του μαστου ...λες να εννοουσε κοψιμο?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Επειδη στο ιατρειο του Λυρρα ειχα παει αρκετες φορες με φιλες μου (αλλες αυξητικη στηθους,αλλες μειωση αλλα και για ανωρθωση γλουτων που δεν το συστηνω γιατι ειχε αποτυχια στη φιλη μου) νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρη, οτι στην περιπτωση που σε ενδιαφερει πρεπει να κανει αφαιρεση και στο δερμα που μενει να βαζει το εμφυτευμα. Εχει και site αλλα δεν χανεις κατι να κανεις μια επισκεψη το ιατρειο του (ειναι απεναντι απο το Χιλτον και χειρουργει στο Ιατρικο Αθηνων). Το χρηματικο ποσο το ζηταει πριν την επεμβαση σε μετρητα ή επιταγη ημερας!

BdN1p3.png

τον Λυρα και ειχε μιλησει για τις πλαστικες στηθους και οταν αναφερε την μειωση ειπε οτι θα ηταν καλο να το προχωρησουν και οι γυναικες που εχουν ιστορικο καρκινου του μαστου ...λες να εννοουσε κοψιμο?

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!! Μόλις έκατσα στο γραφείο μου αφού έφτιαξα τον καφέ μου κι επειδή ακόμη δεν έχει έρθει κανείς είπα να το εκμεταλλευτώ να σας πω μια καλημέρα! Χθες ήταν η πρώτη μέρα που η γοργονίτσα έφαγε 2 φρούτα ολόκληρα και δεν ήθελε γάλα μετα:) Την άλλη βδομάδα αρχίζουμε και την κρέμα βανίλια το απόγευμα, άντε να δούμε εκεί πώς θα της φανεί....

Αννούλα τι έγινε η μικρή?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριλου μου δεν το προχώρησα με τις εξετάσεις....περιμένω να δω πως θα πάνε τα κακακια της....χθες τα κάναμε 3 φορές εκ των οποίων η μία ήταν σχεδόν μόνο βλέννες....κάπου διάβασα ότι μετά από γαστρεντερίτιδα μπορεί κ για ένα μήνα μετά να εχει βλέννες το παιδί....αλλαααα ήταν όλα κίτρινα....είχα πολύ καιρό να δω κίτρινα κακά μόνο χωρίς πρασινίλες χωρίς κεραμυδί λεπτομέρειες....η λογική μου λέει ότι ίσος να τη πέρασε βαριά κ ακόμα αναρρώνει....αλλά η καρδούλα μου τρέμει μην έχει τίποτα άλλο κ κακώς την αφήνω....αλλά αφού είναι μες στο τρελό κεφι το παιδί μάλλον πρέπει να ηρεμήσω κ εγώ....χθες της βάλαμε κ αλοιφή στα δόντια κ ήταν τόσο χαρούμενη ούτε γκρίνια το βράδυ κοιμηθήκαμε κιόλας ήσυχα μια χαρααααα....το κορυφαίο ήταν που έβαλε κ ο άντρας μου τη κρέμα κ μάλιστα σε ποσότητα γιατί μου λέει ένα εκατοστό είναι η δοσολογία για το μωρό εγώ πρέπει να βάλω παραπάνω κ μετά είχε μουδιάσει το στόμα του για ώρα!!! (που είναι η φατσούλα που γελάει???)

Πήγαμε κ για το σταυρό της μικρής....οκ δεν τρελάθηκα με αυτόν που επέλεξε η κουμπάρα συμπαθητικός είναι.... καθώς εμένα μου αρέσει ο λευκός χρυσός κ εκείνη ήθελε κίτρινο κάτι κλασικό δεν μου πέφτει κ λόγος στο κάτω κάτω....αλλά η αλυσίδα είναι όλα τα λεφτά μιλάμε!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άντε μπράβο, μια χαρά τα νέα σας, να δεις που σε 2-3 μέρες θα είναι περδίκι και στη βάφτιση θα κλέψει την παράσταση η μπουκίτσα!!!!!!

Καλά αυτό είναι σίγουρο γιατί περιμένω πως δεν θα κλάψει όταν την ξεντύνει η νονά κ όταν θα βουτήξει στο νερό αλλά θα ξεσηκώσει το κόσμο μόλις πάει να τη ντύσει....τι παιδί στριπτιτζού λέω θα γίνει...λυσάει όποτε πάω να τη ντύσω!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Αχ εγώ να δω τι θα κάνω όταν γυρίσω στη δουλειά που δεν μας έχουν internet... grrrrrrr

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ασε κι έχουμε μπλέξει άσχημα.. Οι άνθρωποι δεν πάνε καθόλου καλά... Φοβούνται μη τυχόν χαζεύουμε και δεν δουλεύουμε. Γι' αυτό κι εγώ σαν καλό κορίτσι, παίρνω μαζί ταινιούλες και τη βγάζω τη μέρα μου... Αχαχαχαχαχαχ!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ασε κι έχουμε μπλέξει άσχημα.. Οι άνθρωποι δεν πάνε καθόλου καλά... Φοβούνται μη τυχόν χαζεύουμε και δεν δουλεύουμε. Γι' αυτό κι εγώ σαν καλό κορίτσι, παίρνω μαζί ταινιούλες και τη βγάζω τη μέρα μου... Αχαχαχαχαχαχ!!!!

Αυτά είναι!!! Ε η αλήθεια είναι ότι μένει κ λίγο κ η δουλειά πίσω αν έχει ίντερνετ!

Χρόνια πολλά Κατερίνα(katpend) να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου! Έχουμε καμμιά άλλη εορτάζουσα??????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!! σημερα εχουμε ομιχλη και καθομαστε σπιτι.η μικρη κοιμαται. σας γραφω τα νεα μας.πηγαμε χτες ξανθη στον παιδογαστρεντερολογο. αφου του ειπα οτι θηλαζω με ρωτησε αν εδωσα ξενο εστω και μια φορα.του ειπα οτι εδωσα στο νοσοκομειο οταν μια παιδιατρος μου ειπε οτι αν δεν δωσω ξενο να χορτασει θα κανει ικτερο το παιδι.μου ειπε πως το εντερο του μωρου ευαισθητοποιηθηκε και παρουσιασε την αλλεργια.

τωρα πρεπει να κανω αποχη απο μοσχαρισιο,χοιρινο,κοτοπουλο και γαλακτοκομικα και σε μια βδομαδα να κανω εξαταση mayer και αναλογα βλεπουμε.σιγα σιγα θα αρχισω να εισαγω τροφες.μου αρεσε πολυ ο γιατρος.αυτα... α!ξυπνησε η πριγκιπισσα μου!σας αφηνω!

μαριαννα 2 δοντακια το κοριτσι μας?! μπραβο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...