Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Έχω gonal για αρχή και κάποια στιγμή ανταγωνιστή το orgalutran. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι θα μπορεί...η δικιά μου σε κρεββάτι κοιμάται( την κούνια δεν την θέλει) με εμένα δίπλα της..μπορείς να πάρεις καγκελάκια από jumbo για να μην πέσει..το παρκοκρέββατο τι στρώμα θα έχει μάτια μου;θα είναι βολικό;;;

όσο για το καρότσι το Βατραχάκι θα σε πει και η Άννα αν θυμάμαι καλά

σταχυ μου στο παρκοκρεβατο θα παρω και θα βαλω καλο στρωματακι!!!οσο για την πληροφορια σευχαριστω πολυ!!αφου κοιμαται η δικια σου που ειναι 1 ακομα ελπιζω να κοιμηθει και η αγγελικουλα που θα κοντευει τα 2 μεχρι να περασει και το εξαμηνο που ελεγα!

καλημερα!!!

Ειρηνακι μου!!!!

εχω 3 ανιψακια απο τον αδερφο μου οπως σας ειχα πει το τριτο ειναι μαζι με τον δικο μου

τα 2 πρωτα ομως εχουν 16 μηνες διαφορα

οταν λοιπον γεννηθηκε ο δευτερος για λιγο καιροκοιμοταν στην καλαθουνα και μετα στο παρκοκρεβατο

για τους πρωτους 6 μηνες

μετα πηραν κανονικο κρεββατι και κοιμοταν κανονικοτατα ο μεγαλος(σχεδον 2 χρονων τοτε..)

οπως σου προτεινε και η σταχυ παρε και καγκελα απο το τζαμπο και μια χαρα θα ειναι η Αγγελικουλα σου!!!!!!!!!!!!

αχ βρε βατραχακι μου σευχαριστω κι εσενα για τισ πληροφοριεσ!!!!ειλικρινα ειναι πολυτιμεσ και οι δικιεσ σου και τησ σταχυ...μαλλον αυτο θα κανω ,θα τησ παρω κρεβατακι και θα αγορασουμε και καγκελακια!!!το μονο που θα μεινει λιγο αδικημενη η μικρη ,αφου αλλη γεννιεται (πρωτα ο θεοσ)και αλλη θα αγοραζει κανουρια!!!!!χι χι!!!

αυτα που λετε ειχα κι εγω στο νου μου ...αλλα απο την θεωρια στην πραξη δεν ηξερα κατα ποσο θα πετυχουν!!

για το καροτσι μιλουσαμε με το Μπιζελακι που το εχει κι ολας για το κικο που κανει 134 ευρω και εχει και ποδοσακο και κουκουλα βροχης βγαινει σε κοκκινο και μπλε

το Μπιζελακι ελεγε πως ειναι πολυ ευχαριστημενη

εγω ακομη δεν αγορασα και δεν με βλεπω να αγοραζω....

α!!καταλαβα το lite τησ chicco...ναι αυτο το ειδα και στο σαιτ του λητω και το ειδα και απο κοντα στα mothercare...φαινεται πολυ καλο!!και μου ειπαν οτι ανετα χρησιμοποιειται και για χειμωνιατικο ,ωστε να μπει το μωρο μεσα...ε?ισχυει αυτο?..θα μασ διαφωτισει το μπιζελακι!!

και επισης να βαλεις και κατι στον τοιχο μαξιλαρια ισως???

για να μην χτυπαει το κεφαλακι της!!

ναι ή απο την προικα τισ παντεσ που εχουμε στην κουνια!!!!

σκευτομαι και στην μικρη να αγορασω εστω καινουρια προικα,αν και τησ αγγελικησ ειναι ολοκαινουρια,αλλα μαλον ολεσ οι αγορεσ θα μετατεθουν προσ τον χειμωνα οπου θα γινει και η μεταφορα τησ μικρησ στην κουνια και τησ μεγαλησ(ναι μεγαλησ...1 ετουσ...:tongue::tongue::tongue::tongue:)στο κρεβατι..

παντωσ κοριτσια σασ ευχαριστω παρα παρα πολυ!!τα ταχτοποιησα καπωσ στο μυαλο μου!!!!

α να ρωτησω και κατι?τισ παντεσ μεσα στην κουνια τισ εχετε ακομα?την κουνουπιερα?κουνουπιερα μαλλον ναι λογω των κουνουπιων ε?ασχετα πωσ η αγγελικη την κανει ενα μπαχαλο και την βαζει ολη μεσα στην κουνια...:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνουλα μαλλον εγω κι εσυ δεν πηγαμε πουθενα για σκ...

αφαντα τα κοριτσια!!!

νομιζω για το καροτσι της κικο μπορεις απο 3 μηνων να το βαλεις το μωρο αλλα καλυτερα θα σε ενημςρωσει τι μπιζελακι..

παντως εγω νομιζα οτι το καροτσι το θελεις για την Αγγελικουλα και οτι την μπεμπουλα θα την εβαζες στο καροτσι το χειμωνιατικο

αλλα τωρα που το σκεφτομαι ...δεν ξερω τι καροτσι εχετε:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπορει να ειναι ελαφρυ,...

αλλα και για διδυμα αν εβρισκες....η νυφη μου ειχε παρει τοτε που ηταν μικρα :rolleyes:τα 2 αγορια μας!!!

επισης νομιζω στο cosycorner το ειδα ενα συστηματακι που ενωνεις τα δυο καροτσια για να μπορει να τα τσουλαει ενα ατομο

αλλα βρε Ειρηνη δεν ξερεις οτι τα δευτερα και τριτα και τεταρτα περνουν παντα των μεγαλυτερων? ετσι παει.... αλλα μια προικα καινουργια να του παρεις του μωρου καλο ειναι να εχει τα δικα του αναμνηστικα!!!

την παντα απο το κρεβατι δεν την εβγαλα δεν την πειραζει ο μικρος

και την κουνουπιερα ακομηηηη να την βαλουμε!!:roll::roll: σεν εχουμε κουνουπια αλλα και εξω οταν παμε καπου που εχει εμενα με κανουν σουρωτηρι και τον αντρα μου αλλα τον μικρο τιποτα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Να μαι κι εγω!

Εχθες ολη μερα η Σωτηρια ειχε πυρετο!Σημερα ομως ειναι μια χαρα!ιΙσως ηταν τα δοντια της!

Πριν απο λιγο γυρισαμε απο τους Μυλους οπου ειχαμε παει για σουβλακια!Ηρθε ο πατερας μετα απο πολλες μερες ταξιδι(οδηγος τουριστικου λεωφορειου)και ηθελε να μας δει!

Ο Ηρακλης ελειπε σε μια κηδεια!Δυστυχως αυτοκτονησε ο νονος του!Διαφορα προβληματα υγειας και οικονομικα!Τι να πω;65 ετων!Ετσι και εγω βρηκα ευκαιρια να ξεφυγω λιγακι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

2369754m70tvjbusn.gif

παραγγείλαμε τα 3 γουρουνάκια και τον κακό λύκο για τα γεννέθλια μας την Τρίτη...ανυπομονώ!!!!

Tα ειχαμε περσι στα γενεθλια του Αντωνη!

λοιπον η αγγελικουλα μου οταν πρωτα ο θεοσ γεννηθει η αδελφη τησ θα ειναι 15 μηνων...εννοειται οτι θα κοιμαται ακομα σε κουνια!!!σκευτομουν λοιπον τουσ πρωτουσ 6 μηνεσ να κοιμιζω το μωρο σε ενα παρκοκρεβατο που γινεται κουνια στο δωματιο μου....αλλα μετα απο αυτο το διαστημα που το μικρο θα ειναι 6 μηνων και η αγγελικη 21 ,η αγγελικη θα μπορει να κοιμηθει σε κρεβατακι?ωστε να παρει το μικρο την κουνια τησ αγγελικησ και η αγγελικη να παρει ενα κρεβατι?ή θα πρεπει να παρω και 2η κουνια?????

Φυσικα! Και ο Αντωνης περιπου απο 2 ετων κοιμαται στο κρεβατι που παραγγειλαμε με προστατευτικο ξυλο. Κανονικο, μεγαλο κρεβατι.

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Περασαμε ενα ομορφο σκ, το Σαββατο το βραδυ βγηκαμε οι δυο μας με τον αντρα μου, χθες το απογευμα πηγαμε ολοι μαζι για το πρωτο μας μπανιο στη θαλασσα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντως εγω νομιζα οτι το καροτσι το θελεις για την Αγγελικουλα και οτι την μπεμπουλα θα την εβαζες στο καροτσι το χειμωνιατικο

αλλα τωρα που το σκεφτομαι ...δεν ξερω τι καροτσι εχετε:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπορει να ειναι ελαφρυ,...

αλλα και για διδυμα αν εβρισκες....η νυφη μου ειχε παρει τοτε που ηταν μικρα :rolleyes:τα 2 αγορια μας!!!

ναι βατραχακι για την αγγελικουλα το θελω το καλοκαιρινο καροτσι,απλα ρωτησα μηπωσ και χρειαστει καποια φορα να βαλω και την μικρουλα...

για δυδιμοκαροτσο το εχω σκεφτει αλλα δεν ξερω αν τελικα θα καταληξω σε κατι τετοιο...

δεν σασ ειπα ,την πεμπτη πρωτα ο θεοσ αναχωρουμε για Σαμο!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω δηλαδη ,γιατι πηγαμε χτεσ να κοψουμε εισητηρια και ειχε χαλασει ο Θεοφιλοσ.....:mad::mad::mad::mad:το πλοιο δηλαδη που παει εκει!!ελπιζω να το φτιαξουν....αν οχι επειοδη ο αντρασ μου ηδη ζητησε αδεια και δεν αλλαζει τωρα ,θα παμε μυτιληνη...μονο που ελπιζω αν παρω στα ξενοδοχεια εκει να βρω τελευταια στιγμη και να μου κανουν κρατηση...

δεν πειραζει ,το καλοσκευτηκα ασ ειναι και κοντα...σημασια εχει να ξεσκασουμε λιγο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!!!

Η Ζωή από το Σάββατο περπατάει κανονικότατα!!! Τρέλα είναι έχει πολύ πλάκα!!!:D:D:D:D

Εμείς το σουκού δεν κάναμε απολύτως τίποτα....το Σάββατο είχα στείλει τη μικρή στη πεθερά μου κ ήταν να κοιμηθεί εκεί κ να πάμε για κανα ποτό με τον άντρα αλλά μαντέψτε....ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ...ναι ναι καλά διαβάσατε ενώ είχε πει θα την κρατήσει κουράστηκε πολύ που την είχε από τις 11 το πρωί και επειδή κ καλά θέλανε να πάνε την Κυριακή πρωί πρωί στο εξοχικό είπε καλύτερα να κοιμηθεί το παιδί σπίτι του....:rolleyes::rolleyes: Κ την είχε κ νηστικιά....μου λέει δεν ήθελε με τίποτα να φάει....ναι της λέω γιατί δεν περιμένει πια με το στόμα ανοιχτό θέλει να της δίνεις κάτι να ασχολείται κ τρώει...τι να πω εντάξει κατα τα άλλα κάποια στιγμή μου είχε πει εμείς οι νέες μάνες δεν έχουμε υπομονή(επειδή της έλεγα ότι το παιδί είναι ζωηρό) τουλάχιστον τώρα ελπίζω να κατάλαβε ότι δεν είναι θέμα υπομονής αλλά κούρασης!:roll:

Το επόμενο Σουκού θα πάμε σε ένα χωριό κοντα στα Καμμένα βούρλα...Ασπρονέρι νομίζω το λένε μας έχει καλέσει η μέλουσα συνυφάδα μου:mrgreen:...να ξεσκάσουμε ελπίζω....:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Καλη βδομαδα!!!Περασαμε ενα τελειο ΣΚ!!Η Παναγιωτα εκανε το πρωτο της μπανακι και ξετρελαθηκε!!Ηθελε να βαλει και το κεφαλι μεσα και επινε νερο με το τσουβαλι!!!(δεν πειραζει κανει καλο και στις αμυγδαλες...)Χθες πηγαμε και στις κουνιες!Ατρομητη η κορη μου παντως, οπου και να τη βαλεις χτυπιεται απο τη χαρα της.Το αστειο ηταν οταν ανακαλυψε την αμμο και προσπαθουσε με μανια να της ξεκολλησει απο τα χερακια της!! Επισης εχουμε αρκετες νυχτες που κοιμομαστε 8-9 ωρες!!!!!!Ποιος το περιμενε να ξυπναω εγω πριν απο αυτη!!!Το μονο προβλημα ειναι με το φαγητο που δεν το θελει καθολου.Μονο το ψαρι της εφαγε χθες με ορεξη αφου δεν ειχε φαει καθολου φρουτοκρεμα και το βραδυ το γαλα με το ζορι και με πολυ κλαμα...

Ειρηνη καλα νε περασετε στη Σαμο!Ειναι πολυ ωραια απ'οτι ξερω!Οσο για κρεβατακια, αν τελικα αποφασισεις για παρκο μην παρεις πλαστικο στρωμα, θα ζεσταινεται πολυ το μωρο, υπαρχουν κανονικα στρωματακια και για παρκα.Παντως για καροτσι θα σου προτεινω κι εγω αυτο που πηρα, το maxima της Britax (ειναι εταιρεια που βγαζει και πολυ καλα καθισματα αυτοκινητου).Με τον ποδοσακο το πηρα 100 ευρω.Παιρνεις και μια ομπρελιτσα με 8-10 ευρω και ειναι μια χαρα!Σαν κατασκευη μου φανηκε πολυ καλυτερο απο το Chicco!!

Το επόμενο Σουκού θα πάμε σε ένα χωριό κοντα στα Καμμένα βούρλα...Ασπρονέρι νομίζω το λένε μας έχει καλέσει η μέλουσα συνυφάδα μου:mrgreen:...να ξεσκάσουμε ελπίζω....:-D

αννουλα η συνυφαδα ειναι τελικα αυτη η κοπελα που φαινεται στισ φωτο των γενεθλιων σασ????

παντωσ καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για την πεθερα...ασχολιαστο....

κατερινακι θα το κοιταξω και το britax ,πρεπει να το αγορασουμε μεχρι να φυγουμε!!!τελειεσ οι φωτο σασ απο το μπανακι!!!!!!!!!!!!!!!

ναντινακι.....ειδα στο φατσομπουκ και εκανεσ ενα σχολιο σε μια κοπελιτσα....το θυμασαι?τυχαια ειδα λοιπον οτι τησ εχει κανει σχολιο και μια φιλη μου χιωτισσα.απο περιεργεια μπηκα και ειδα και με αυτην την κοπελα εχουμε 10-15 γνωστουσ...!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused::confused:εγω δεν την εχω φιλη..απλα συνειδητοποιησα ποσο μικροσ ειναι ο κοσμοσ!!!:D:D:D:tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Καλη βδομαδα!!!Περασαμε ενα τελειο ΣΚ!!Η Παναγιωτα εκανε το πρωτο της μπανακι και ξετρελαθηκε!!Ηθελε να βαλει και το κεφαλι μεσα και επινε νερο με το τσουβαλι!!!(δεν πειραζει κανει καλο και στις αμυγδαλες...)Χθες πηγαμε και στις κουνιες!Ατρομητη η κορη μου παντως, οπου και να τη βαλεις χτυπιεται απο τη χαρα της.Το αστειο ηταν οταν ανακαλυψε την αμμο και προσπαθουσε με μανια να της ξεκολλησει απο τα χερακια της!! Επισης εχουμε αρκετες νυχτες που κοιμομαστε 8-9 ωρες!!!!!!Ποιος το περιμενε να ξυπναω εγω πριν απο αυτη!!!Το μονο προβλημα ειναι με το φαγητο που δεν το θελει καθολου.Μονο το ψαρι της εφαγε χθες με ορεξη αφου δεν ειχε φαει καθολου φρουτοκρεμα και το βραδυ το γαλα με το ζορι και με πολυ κλαμα...

Ειρηνη καλα νε περασετε στη Σαμο!Ειναι πολυ ωραια απ'οτι ξερω!Οσο για κρεβατακια, αν τελικα αποφασισεις για παρκο μην παρεις πλαστικο στρωμα, θα ζεσταινεται πολυ το μωρο, υπαρχουν κανονικα στρωματακια και για παρκα.Παντως για καροτσι θα σου προτεινω κι εγω αυτο που πηρα, το maxima της Britax (ειναι εταιρεια που βγαζει και πολυ καλα καθισματα αυτοκινητου).Με τον ποδοσακο το πηρα 100 ευρω.Παιρνεις και μια ομπρελιτσα με 8-10 ευρω και ειναι μια χαρα!Σαν κατασκευη μου φανηκε πολυ καλυτερο απο το Chicco!!

καλημερα!!!

Κατερινακι βαλε καμια φωτο στο φεις στην ομαδα μας να το δουμε το καροτσι δεν καταλαβα πιο εννοεις?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα,

Κορίτσια γιατι αλλαζετε καρότσια. Αυτά που είχατε,από την αρχή δεν κάνουν:confused:?

Οι περισσότερες πήγατε για μπανάκι ε? Πουλάκια μου. Εγώ πάλι μέσα, ιδίως μετά τη λαχτάρα που έπαθα την Παρασκευή, όπως σας έγραψα.

Σήμερα έχω να μοιράσω κάποια προσκλητήρια. Ρε κορίτσια πολύ το σκέφτομαι να πάω. Η μπέμπα δεν θέλει καθόλου να κάθεται στο αυτοκίνητο. Τι ανάποδο που είναι. όλα τα παιδάκια τρελαίνονται για βόλτα με το αμάξι η δικιά μου κλαίει ασταμάτητα!!!:(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!!!

Η Ζωή από το Σάββατο περπατάει κανονικότατα!!! Τρέλα είναι έχει πολύ πλάκα!!!:D:D:D:D

Εμείς το σουκού δεν κάναμε απολύτως τίποτα....το Σάββατο είχα στείλει τη μικρή στη πεθερά μου κ ήταν να κοιμηθεί εκεί κ να πάμε για κανα ποτό με τον άντρα αλλά μαντέψτε....ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ...ναι ναι καλά διαβάσατε ενώ είχε πει θα την κρατήσει κουράστηκε πολύ που την είχε από τις 11 το πρωί και επειδή κ καλά θέλανε να πάνε την Κυριακή πρωί πρωί στο εξοχικό είπε καλύτερα να κοιμηθεί το παιδί σπίτι του....:rolleyes::rolleyes: Κ την είχε κ νηστικιά....μου λέει δεν ήθελε με τίποτα να φάει....ναι της λέω γιατί δεν περιμένει πια με το στόμα ανοιχτό θέλει να της δίνεις κάτι να ασχολείται κ τρώει...τι να πω εντάξει κατα τα άλλα κάποια στιγμή μου είχε πει εμείς οι νέες μάνες δεν έχουμε υπομονή(επειδή της έλεγα ότι το παιδί είναι ζωηρό) τουλάχιστον τώρα ελπίζω να κατάλαβε ότι δεν είναι θέμα υπομονής αλλά κούρασης!:roll:

το ασπρονέρι είναι πολύ ωραίο ....πήγαινα για μπάνιο εκεί όταν σπούδαζα Λαμίακαι αν θυμάμαι καλά η θάλασσα είναι μπούζι!!!!!αλλά είναι πολύ καθαρά τα νερά!!!!να πάτε,να πάτε

απαράδεκτη!!τα είδε σκούρα και τα παράτησε;

όσο για τις νέες μαμάδες δεν έχω να σχολιάσω γιατί με τσατίζουν όταν μας αμφισβητούν αλλά τα μωρά μας σε εμάς ησυχάζουν..δεν είναι τυχαίο!!!!καλό τρέξιμο τώρα που η Ζωούλα θα τρέχει

και όχι δεν έδωσε της πεθεράς το όνομα!!!!!μαμάς και προγιαγιάς....και καλά έκανε!!!

όλες λίγο πολύ στην θάλασσα την βγάλαμε..χτες πήγαμε κι εμείς πάλι...πολύ τέλεια παιδιά...δεν θέλαμε να βγούμε με την μικρή

σήμερα έρχεται η μαμά μου..τι καλά!!!!

Ειρηνάκι μου σημασία έχει ότι θα πάτε κάπου..εμείς πουθενά,τα βάλαμε κάτω και δεν μπορούμε,έχουμε παιδικό 250,σέρβις και κτεο και ασφάλεια αυτοκινήτου οπότε θα πηγαίνουμε εδώ θαλασσίτσα..μια χαρά!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Κατερινα φυσικά κ δεν έχω δώσει το όνομά της αλλά της μαμάς και της γιαγιάς μου γιατί έχουμε προηγούμενα με τη πεθερά!:tongue::tongue::tongue: Η πλάκα είναι ότι μήνες με παρακάλαγε να της την αφήσω κ μου έλεγε κιόλας 3 παιδιά μεγάλωσα ξέρω....σκατά ξέρεις ηλίθια(τα πήρα τώρα) με 8 ώρες που τη κράτησε τα τίναξε τι να πω δηλαδή εγώ???Ευτυχώς έχω σωστό άντρα κ όταν την έφερε μου λέει έπρεπε να δεις τη μάνα μου ανακούφιση μόλις την πήρα ήρωας είσαι που αντέχεις!;)

Ειρήνη ναι μια ξανθιά είναι....ψωνάρα μεγιστη με τις φίρμες αλλά εντάξει στην παρέα κ στο χαβαλέ τα βρίσκουμε σχετικά δεν έχουμε προβλήματα....:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...