Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φατσουλινος και μαμα, ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!!!!!!!!

κοριτσια να χαιρεστε και εσεις τα καμαρια σας!!!!!!!!

ΞΑΝΘΗ ΜΟΥ, πολυχρονος να ειναι να τον χαιρεσε γερο και δυνατο!!!

θυμασε που περυσι τετοια μερα (και σχεδον) την ιδια ωρα, γεννουσαμε μαζι ??

πριν απο λιγη ωρα με πηραν τα ζουμια απο τη συγκινηση (την ωρα που γεννηθηκε 14:50' )

παω να συνεχισω τις ετοιμασιες για το παρτακι του!!!!

φιλια πολλα σε ολες σας και στα ζουζουνακια σας!!!!!!!!

7hWqp3.png

Liza kai Xanthi να σας ζησουν τα καμαρια σας μεγαλοι αντρες και τρανοι!! Υγεια!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

Ρανια Ξανθη και Λιζα να χαιρεστε τα μωρακια σας και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

Σημερα καναμε το πρωτο μας μπανακι!Ηταν τελεια! Η Σωτηρια στην αρχη εκλαιγε αλλα μετα της αρεσε πολυ!Στο φουσκωτο εκατσε πολυ λιγο,γιατι φοβοταν!Αλλα και ο Μαριος ηταν διστακτικος στην αρχη αλλα μετα δεν ηθελε να φυγει!Βεβαια ειναι κουραστικο με τοσα παιδια στην παραλια αλλα δεν πειραζει!Ειχα και την νονα της Σωτηριας κοντα αλλα τι να πρωτοκανει και αυτη;3 αγορακια εχει και επρεπε να τα προσεχει και αυτα!

Κοριτσια πολυ ζηλεψα που πηγατε για ουζακι εχθες!Αντε βαλτε καμια φωτο με τα καραφακια να παρουμε τζουρα και εμεις που λειπαμε!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ξανθη και Λιζα να χαιρεσται τα παιδακια σας!! να ειναι γερα και να εχουν μονο χαρες στη ζωη τους!!

Fatsaki το δικο μας αιμαγγειωμα ειναι σαν καρουμπαλο και ειναι πανω απο το αριστερο ματι γι΄αυτο ανησυχω. ισως ειμαι υπερβολικη..θα δειξει..

Φιλια σε ολες..

CYMFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμαστε ε????????????ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πια ουτε τα βραδυα κοιμαμαι ,λογω ζεστησ αλλα ουτε τα πρωινα λογω αγγελικησ...χτεσ στισ 1 επιτελουσ την πηρε ο υπνοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε κοριτσια πολυ με προβληματιζει η αποτομη αλλαγη υπνου τησ!!!!!!!!!!!απο τισ 9 το πολυ 10 ηταν κοιμισμενη και τωρα 12-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρακορίτσια...

Ράνια.Λίζα.Ξανθή να τα χαίρεστε!!!!!!!

εδώ ευτυχώς έχει δροσιά...έχει αεράκι...

πήραμε νέο κάθισμα για την μικρή η γιαγιάτης δηλαδή και της πήραν και ποδηλατάκι για το οποίο είχα πει όχι αλλά με παραβλέψανε...δεν είναι βολικό για μας γιατί δεν μπορώ να κουβαλήσω τπτ άσε που η μικρή κουράζεται..πόσο θα κάτσει;με είχε ρωτήσει η πεθερά και της είπα όχι αλλά με παραβλέψανε και το είπα και στον άντρα μου πως ήμουν αρνητική ...τέλος πάντων όλο μαμακίες είναι!!!!

πήγα το πρωί για καφέμε την κοράκλα τώρα κοιμάται και μετά θα πάω θάλασσα δεν ξέρω αν θ'ελει ο άντρας μου αλλά θα την πάω έστω να παίξει με την άμμο...παραγγείλαμε τα 3 γουρουνάκια και τον κακό λύκο για τα γεννέθλια μας την Τρίτη...ανυπομονώ!!!!

Ειρήνη κι εμένα άλλαξε το ωράριο της 1 ώρα και κάτι..από 9 πήγε 10 και 30...όσο για εσένα τι να πω..απορώ πως αντέχεις πουλάκι μου..υπομονή..τι να πω;

χτες τα περάσατε σουπερ φαντάζομαι!!!!!

α!!!ξέρει καμμία πόσο χρεώνεται η εμφάνιση φωτο στον Γερμανό στο μηχάνημα;

Κατερινάκι πήραμε πετσέτα από λευκά είδη...μινι και μικυ...12 ευρω...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Ti κάνετε?

Εμείς εδώ σπίτι σήμερα με τη μπέμπα. Επιτέλους να είμαστε λίγο μαζί γιατί όλη τη βδομάδα μου λείπει πολύ και εγώ σε αυτή!

Εχθές είχα τη φαεινή ιδέα να βγω στη Γλυφαδα για ψωνια με τον αντρα μου.Προσφέρθηκε η πεθερά να κρατήσει τη μικρή. Τι το ήθελα? Ξαφνικά με πέρνει η μάνα μου τη τηλ. και λέει θα έρθω κι εγώ επάνω. Φαντάστηκα κι εγω ότι θα κάτσουν μαζί με τη πεθερά παρεούλα με τη μπεμπα.Ξεκινάμε και στο δρόμο μαθαίνω ότι θα έρθουν μαζι μας κι αυτές,αλλά να τις αφήσουμε κάπου για καφέ κι εμείς να πάμε όπου θέλουμε...:evil: Είχα αρχίσει ήδη να στραβώνω!!! Δηλαδή μια φορά είπα να βγω για ψώνια και μόνο αυτό δεν έκανα! Τι τις ήθελα μαζί μετά...δεν πήγαινα μόνη μου με το μωρό?

Πίσω εγώ στριμωγμένη με τη μάνα μου και τη μπέμπα στην αγκαλια μου, αφου στο καρεκλάκι δεν καθόταν με τίποτα :?Μπροστά η πεθερά, γιατί λόγω κιλών δεν χωράει και πίσω! Ζέστη, στριμωγμα, το μωρό να κλαίει και να τα έχει κανει και επιπλέον συγκάηκε και κίνηση!!!:twisted: :twisted: :( :(Τι άλλο στραβό? όπως καταλάβατε πέρασα υπέροχα και βρίζω τον εαυτό μου που επέτρεψα να ταλαιπωρηθεί το φατσάκι μου για να κάνω αλλωνων χατήρια! Ηταν η τελευταία φορά! Σήμερα συζήτησα το γεγονός με τον άντρα μου και μου λέει...Ε σιγά δεν έγινε και τίποτα!!!!!!!!!:twisted::?Κι ας ήταν αυτός που εχθές έβριζε θεούς και δαίμονες! Τι να πω? Μήπως είμαι υπερβολική?:? :-? :? :-? :? :-? :? :-? :?

n8m8p2.png

X9drp2.png

αχ βρε φατσακι σουπερ ψωνια εκανεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ γραψω εναν προβληματισμο που εχω μερεσ τωρα και το σκευτομαι???? και σημερα καθομαι τωρα ποση ωρα και χαζευω σαιτ....

λοιπον η αγγελικουλα μου οταν πρωτα ο θεοσ γεννηθει η αδελφη τησ θα ειναι 15 μηνων...εννοειται οτι θα κοιμαται ακομα σε κουνια!!!σκευτομουν λοιπον τουσ πρωτουσ 6 μηνεσ να κοιμιζω το μωρο σε ενα παρκοκρεβατο που γινεται κουνια στο δωματιο μου....αλλα μετα απο αυτο το διαστημα που το μικρο θα ειναι 6 μηνων και η αγγελικη 21 ,η αγγελικη θα μπορει να κοιμηθει σε κρεβατακι?ωστε να παρει το μικρο την κουνια τησ αγγελικησ και η αγγελικη να παρει ενα κρεβατι?ή θα πρεπει να παρω και 2η κουνια?????

και κατι αλλο..θυμαμαι που λεγατε για τα καροτσια μπαστουνι και μαλιστα ειχατε πει καποιεσ μαρκεσ (μου φαινεται chicco?)...

και θυμαμαι που καποια ειχε αγορασει ενα σουπερ ντουπερ με εξοπλισμο κτλ...μπορειτε να μου πειτε ποιο ηταν?ψαχνω τισ σελιδεσ που τα ειχατε γραψει αλλα ματαια...δεν τισ βρισκω....

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ βρε φατσακι σουπερ ψωνια εκανεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ γραψω εναν προβληματισμο που εχω μερεσ τωρα και το σκευτομαι???? και σημερα καθομαι τωρα ποση ωρα και χαζευω σαιτ....

λοιπον η αγγελικουλα μου οταν πρωτα ο θεοσ γεννηθει η αδελφη τησ θα ειναι 15 μηνων...εννοειται οτι θα κοιμαται ακομα σε κουνια!!!σκευτομουν λοιπον τουσ πρωτουσ 6 μηνεσ να κοιμιζω το μωρο σε ενα παρκοκρεβατο που γινεται κουνια στο δωματιο μου....αλλα μετα απο αυτο το διαστημα που το μικρο θα ειναι 6 μηνων και η αγγελικη 21 ,η αγγελικη θα μπορει να κοιμηθει σε κρεβατακι?ωστε να παρει το μικρο την κουνια τησ αγγελικησ και η αγγελικη να παρει ενα κρεβατι?ή θα πρεπει να παρω και 2η κουνια?????

και κατι αλλο..θυμαμαι που λεγατε για τα καροτσια μπαστουνι και μαλιστα ειχατε πει καποιεσ μαρκεσ (μου φαινεται chicco?)...

και θυμαμαι που καποια ειχε αγορασει ενα σουπερ ντουπερ με εξοπλισμο κτλ...μπορειτε να μου πειτε ποιο ηταν?ψαχνω τισ σελιδεσ που τα ειχατε γραψει αλλα ματαια...δεν τισ βρισκω....

Ειρηνάκι θα μπορεί...η δικιά μου σε κρεββάτι κοιμάται( την κούνια δεν την θέλει) με εμένα δίπλα της..μπορείς να πάρεις καγκελάκια από jumbo για να μην πέσει..το παρκοκρέββατο τι στρώμα θα έχει μάτια μου;θα είναι βολικό;;;

όσο για το καρότσι το Βατραχάκι θα σε πει και η Άννα αν θυμάμαι καλά

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημερα!!!

Ειρηνακι μου!!!!

εχω 3 ανιψακια απο τον αδερφο μου οπως σας ειχα πει το τριτο ειναι μαζι με τον δικο μου

τα 2 πρωτα ομως εχουν 16 μηνες διαφορα

οταν λοιπον γεννηθηκε ο δευτερος για λιγο καιροκοιμοταν στην καλαθουνα και μετα στο παρκοκρεβατο

για τους πρωτους 6 μηνες

μετα πηραν κανονικο κρεββατι και κοιμοταν κανονικοτατα ο μεγαλος(σχεδον 2 χρονων τοτε..)

οπως σου προτεινε και η σταχυ παρε και καγκελα απο το τζαμπο και μια χαρα θα ειναι η Αγγελικουλα σου!!!!!!!!!!!!

για το καροτσι μιλουσαμε με το Μπιζελακι που το εχει κι ολας για το κικο που κανει 134 ευρω και εχει και ποδοσακο και κουκουλα βροχης βγαινει σε κοκκινο και μπλε

το Μπιζελακι ελεγε πως ειναι πολυ ευχαριστημενη

εγω ακομη δεν αγορασα και δεν με βλεπω να αγοραζω....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...