Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λιζα & Ξανθή να χαίρεστε τα μωρά σας!!! :D

Evni κι εμένα έχει αιμαγγείωμα η μικρή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Είναι τώρα μέσα στα μαλλιά και δεν φαίνεται. Θα φύγει με το χρόνο είπε η παιδίατρος! Εσάς τι σας είπε?

Όσο για τις Τερέζες...εγώ τώρα που πήγα σε νέο σπίτι δεν έχω δει τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κατερίνα το σπίτι είναι γύρω στα 80τ.μ. και το κλιματιστικό, αν θυμάμαι καλά 12αρι. Πάντα παίζει ρόλο η διαρύθμιση του σπιτιού να ξέρεις. :wink:

Βέβαια, αυτά τα ξέρει καλύτερα ο άντρας μου που είναι ψυχτικος:wink:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθουλα να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!!!!!!!!!να ειναι παντα υγιησ ,γεροσ και ευτυχισμενοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι χιλιοχρονοσ και παντα ευτυχισμενοσ ο μικροσ φατσουλασ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι υγιησ και πολυ πολυ χαρουμενοσ σε ολη του τη ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε!!!!!!!

Ηαληθεια πως με ανησυχει αυτη η διαφορα οπτικης εικονας αναμεσα τους επειδη ειναι και το αιμαγγειωμα στη μικρη και δεν ξερω σκεφτομαι μηπως ολο αυτο επηρρεασει το παιδι στη συνεχεια στη ζωη του και στις σχεσεις του με την μεγαλη.. δεν ξερω αν με καταλαβαινετε γιατι προβληματιζομαι..

evni πιστευω με τον καιρο να εξαφανιστει το εμαγγυωμα....οσο για τουσ προβληματισμουσ που εχεισ να εισαι σιγουρη οτι οι κορακλεσ σου θα αναπτυξουν τετοια σχεση αναμεσσα τουσ που αποκλειεται να τισ επηρεασει μια τοσο μικρη διαφορα!!!!!!

Μην μου θυμίζεται τις κατσαρίδες της Αθήνας...μπρρρρ....τέτοια τέρατα ευτυχώς στην Πάτρα δεν κυκλοφορούν:tongue: είχα τετ α τετ ένα βράδυ στο σπίτι μου στην Αθήνα με μία μελαχρινή τεραστίων διαστάσεων Τερέζα...και πέρασα το υπόλοιπο της νύχτας...στο εργοτάξιο στο Κορωπί:tongue::tongue::tongue:

αχ ασε μαντινοπακι...οσο θυμαμαι τισ κατσαριδεσ οταν σπουδαζα στη ροδο μου ερχετε τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα βραδυ ειδικα περα που ειχα κανει αναστατο το σπιτι μου για να την βρω(ειχα και εξεταστικη και εγραφα την αλλη μερα....)οταν την βρηκα θυμαμαι που τησ ερριξα ενα ολοκληρο σπρει αροξολ και αυτη ηταν απτοητη!!!!!!!!!!!οταν το ειδα και αυτο αρχισα να τησ ριχνω χλωρινη ,viakal και οτι αλλο ειχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωσ το τελοσ δεν ψοφησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:κι εγω εμεινα ξαγρυπνη....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Λιζάκι και Ξανθή να χαίρεστε τα αντράκια σας!!!!Πολύχρονα....

Ράνια,να σου ζήσει ο Σπυράκος....

Βράζουμε κανονικότατα εδώ.....δεν υποφέρεται...ανάβω το κλιματιστικό (Κατερινάκι,24άρι έχουμε fujitsu inverter) για κανά 2ωρο το πρωί και 2ωρο το απόγευμα αλλά μόλις το κλείνω σε 10' πάλι βράζουμε....εμείς το έχουμε βάλει στην τραπεζαρία και επειδή ο διάδρομος που οδηγεί στα δωμάτια είναι σε ευθεία με το κλιματιστικό τα πιάνει σχεδόν αμέσως...

Η μικρή με το ζόρι τρώει όλη μέρα..αγώνα δίνουμε πάλι...το althera που ξεκινήσαμε ούτε να το φτύσει...δεν ξέρω τί να κάνω...

κι επειδή άρχισε να γκρινιάζει και δεν μ'αφήνει να γράψω τα λέμε αργότερα..φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ξανθή να σου ζήσει χιλιόχρονος:D

Λίζα χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα:D

Επιτέλους χτες κατέληξα και για την διακόσμηση εκκλησίας και τραπεζιών. Στο κέντρο κάθε τραπεζιού (ροτόντα) θα βάλω ένα μπλε κουβαδάκι μεγάλο και μέσα θα φυτέψω ένα όμορφο φυτό με λευκά λουλούδια, σε κάθε κουβαδάκι θα καρφώσω και ένα τεράστιο γλειφιτζούρι ρόλερ σε λευκό-γαλάζιο και στο γλειφιτζούρι θα βάλω και ένα μεγάλο φιόγο με καρό κορδέλα στα ίδια χρώματα λευκό-γαλάζιο επίσης στο κουβαδάκι θα γράψω με άσπρη μπογιά το όνομα Φίλιππος...δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά αλλά πως σας ακούγεται?

Τέτοια κουβαδάκια θα βάλω και στα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς όμως το γλειφιτζούρι...μέσα στο ναό μεγάλα φανάρια λευκά με γαλάζια κεριά και όμορφο στολισμό...

Περιμένω τις γνώμες σας...κάθε σχόλιο δεκτό...

Εγώ πάντως τους κινέζους τους έχω από τις 1 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ περίπου ανοιχτούς....στους 26-27 βαθμούς του σαλονιου κ της μικρής κ έχουμε δροσιά όλη μέρα....φυσικά έχω ένα παράθυρο ανοιχτό κ ανοίγω κατα διαστήματα κ το σαλόνι....;)

Η κόρη μου χθες έκανε βήματα μόνη της....πήγα να φ'υγω από το δωμάτιό της κ όπως ήταν όρθια με ακολούθησε για αρκετή απόσταση αλλά μετά ακούμπησε στον τοίχο κ συνέχισε!:-D

Εντωμεταξύ ότι κ να πιάσει στα χέρια της το πετάει κάτω κ λέει κ μπαμ κ γενικά όλο κάτι καινούργιο θέλει να της δίνουμε....κουτάλες ταπερ κουζινικά της κακομοίρας γίνεται τα έχω όλα έξω!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ζουζουνόπαιδα έχουν γίνει ρε Άννα.

Εμένα εχθές εκεί που παιζαμε στο κρεβάτι μου δάγκωσε τη μύτη...είναι και μεγάλη... :mrgreen::mrgreen::tongue: Αποτέλεσμα να έχω ένα σημάδι κατακοκκινο σήμερα στη μύτη μου που και το make up δεν το καλύπτει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εντωμεταξύ ότι κ να πιάσει στα χέρια της το πετάει κάτω κ λέει κ μπαμ κ γενικά όλο κάτι καινούργιο θέλει να της δίνουμε....κουτάλες ταπερ κουζινικά της κακομοίρας γίνεται τα έχω όλα έξω!:roll:

εμενα παλι τα πεταει ολα κατω και λεει <πα πα>.τωρα μαλιστα επιασε και μου αδειαζει ολο το παρκο εξω λεγοντασ πα πα για καθε ενα παιχνιδι!!!!και αντε μετα να μαζευω εγω με την κοιλουμπιτσα ενα ενα τα παιχνιδακια....

χτεσ στην προσπαθεια να φαμε το μεσημεριανο τησ εγινε τελειωσ χαλια,ετσι τησ εγαλα το φορμακι και την αφησα με το παμπερσ μεσα στο παρκο.....πηγα μετα απο λιγο και τι να δω???!!!!!!!!!!!!!ειχε βγαλει το παμπερσ ,το ειχε πεταξει και ηταν εντελωσ γυμνη!!!!!!!!!!!!!!!!και μην σασ πω που ειχε το χερι τησ!!!!!(εχουμε και αγορακια εδω...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)αχ τι θα την κανω....:tongue::tongue::tongue:

μαντινοπακι πολυ ωραιοσ και πρωτοτυποσ ακουγεται ο στολισμοσ σασ!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!αντε 10 μερουλεσ εμειναν ε?γιατι δεν λεσ ομωσ στο ανθοπωλειο που θα αναλαβει τον στολισμο να σου φυτεψει και τα λουλουδια για να μην παιδευεσαι εσυ???

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια!Σημερα η Παναγιωτα κοιμηθηκε 11-7:30!Ευτυχως γιατι δεν θα αντεχα ξενυχτισμενη να μιλαω πρωι πρωι με τη Γαλλιδα προμηθευτη που μας ειχε ερθει σημερα στη δουλεια...Χθες πηγα και ψωνισα φορεμα για τη βαφτιση που εχω αρχες Ιουλιου.XL το νουμερο περικαλω....τουλαχιστον δε διαγραφει καθολου!Πηρα ενα μιντι ασυμμετρο σατεν, εξωπλατο παρακαλω, φουξια μολις 108 ευρω!Εχουν αρχισει εκπτωσεις στην αγορα και το συγκεκριμενο μαγαζι ειχε 30%!Σημερα θα αγορασουμε αλλο μαγιω στην Παναγιωτα γιατι αυτο που της ειχα παρει απο Λονδινο disney ειναι μεγαλο και φοβαμαι οτι θα παει χαμενο ρε γμτ..Εκτος αν παρει 2 κιλα μεχρι τον Αυγουστο που ετσι πως παει δεν αποκλειεται και θα παρουμε και ομπρελιτσα και αυριο βουρ για μπανακι!

Ξανθη και Λιζα να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!Να τα εκατοστησουν!!!!

Πολύ ζουζουνόπαιδα έχουν γίνει ρε Άννα.

Εμένα εχθές εκεί που παιζαμε στο κρεβάτι μου δάγκωσε τη μύτη...είναι και μεγάλη... :mrgreen::mrgreen::tongue: Αποτέλεσμα να έχω ένα σημάδι κατακοκκινο σήμερα στη μύτη μου που και το make up δεν το καλύπτει!

Η δικιά μου έχει μανία με τα γυαλια της μυωπίας μου...χθες μου δωσε μία στη μούρη προσπαθώντας να τα πάρει κ επίσης έχω σημάδι στη μύτη...μετά αφού πέσανε κάτω από το τραπέζι(ευτυχώς δεν έσπασαν) παλεύαμε ποια θα φτάσει πρώτη!:mrgreen:

Ειρήνη κάλα μια από τα ίδια ότι της βάζω στο πάρκο το πετάει απέξω κ αλίμονο όποιος βρεθεί μπροστά:P...της δίνω μπισκοτάκι νουτρίτσια για να κάθεται μέσα :| Ευτυχώς ακόμα δεν έχει ανακαλύψει πως ανοίγει το παμπερς....προχθές όμως πολύ πλάκα την ξέντυσα κ την άφησα ένα λεπτό με τον αδελφό μου να πάω να γεμίσω τη λεκάνη της για το μπάνιο κ τον κατούρησε όπως ήταν όρθια στο κρεβάτι κ πήγαν πάνω στα παπούτσια του...κ φυσικά στο πάτωμα στα σεντόνια στη κούνια...τρέχα καθάριζε Αννούλα!:twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΡΑΝΙΑ (για εχθες) ΛΙΖΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

γεια σας λοιπον κι απο εμας!!!

τι κανετε?

εμεις ειμαστε μια χαρα!!!

σημερα δεν εχει τοση ζεστη και φυσαει πολυ ωραια!!!

ο μικρος μου τελικα καταφερε να ανεβει και στον καναπε...εχει πολυ συναμη στα χερια!!

και το ζωντοβολο ξερει και οτι πρεπει να κατεβει με τον ποπουδακο του!!

τι θα τον κανω?

ταλιμπανακος ακους Ειρηνουλα εγκυουλα?

η δικια σου βλεπω καθετε και στο παρκο

ο δικος μου ουτε απο διπλα του περναει:evil:

μονο που χθες που καθαραζα το σπιτι τον εβαλα και ασ εκλαιγε

τι να κανω επρεπε να καθαρισω που εχω γεμισει παντου ψιχουλα..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Kαλημέρα!!!

Λιζάκι και Ξανθή να χαίρεστε τα αγοράκια σας!!! Πολύχρονα και πάντα ευτυχισμένα!!!!:D:D:D

Θέλαμε με τον Δημήτρη να βγούμε το Σάββατο για ποτάκι, αλλά του τηλεφώνησε χθες η πεθερά να του ανακοινώσει ότι φεύγουν σήμερα για το χωριό (μαζί με τα 2 εγγόνια της φυσικά) και να πάμε όποτε θέλουμε:mrgreen::mrgreen:...ούτε βέβαια να ρωτήσει εάν χρειαζόμαστε κάτι, εάν έχουμε να πάμε κάπου κλπ...:twisted::evil::twisted::evil: Εγώ φταίω τώρα να μην την ξαναμπάσω σπίτι μου????? Κατ' εμέ φταίει ο δημήτρης που δεν "μιλάει" ΠΟΤΕ!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...