Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κωνσταντίνα εγώ στο μωρό δεν βάζω κλιματιστικό. Ανοίγω του σαλονιού και πιάνει κι εμάς και του μωρού το δωμάτιο. Στον ίδιο χώρο είναι λίγο επικύνδυνο πιστεύω!

Περαστικά στον μπαμπά σου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φατσακι τι κλιματιστικο εχεις στο σαλονι σου και πιανει κι εσας?18αρι,24αρι?Και ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι αν επιτρεπεται???Ψαχνω λυση για μενα οπως καταλαβαινεις...

Ρανια να τον χαιρεσαι τον Σπυρετο!

Αννα εμεις απο τοτε που καναμε την απολυμανση με το ζελε, δεν ξαναειδαμε μεσα στο σπιτι μας τιποτα.

Κι εμενα ο δικος μου τρωει λιγο και πινει πολυ νερο.

Χτες μου φανηκε οτι μπορει να ειδε λιγο αιμα στα κακα του. Ηταν τοσο ελαχιστο που δεν ειμαι καν σιγουρη οτι ειναι αιμα ή αν ειχε φαει κατι κοκκινο στον παιδικο ή αν με δαγκωσε εμενα και ειχε αιμα (με εχει πεθανει στις δαγκωνιες).

Ειπα και στον παιδικο να το παρακολουθησουν να δουμε τι ειναι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ρανια να τον χαιρεσαι τον Σπυρετο!

Αννα εμεις απο τοτε που καναμε την απολυμανση με το ζελε, δεν ξαναειδαμε μεσα στο σπιτι μας τιποτα.

Κι εμενα ο δικος μου τρωει λιγο και πινει πολυ νερο.

Χτες μου φανηκε οτι μπορει να ειδε λιγο αιμα στα κακα του. Ηταν τοσο ελαχιστο που δεν ειμαι καν σιγουρη οτι ειναι αιμα ή αν ειχε φαει κατι κοκκινο στον παιδικο ή αν με δαγκωσε εμενα και ειχε αιμα (με εχει πεθανει στις δαγκωνιες).

Ειπα και στον παιδικο να το παρακολουθησουν να δουμε τι ειναι.

Ζελέ??

που ποιος ποσο?

διαδικασια?

δωσε στοιχεια, εχει μυρμιγκια στο μπαλκονι μας.... εβαλα παγιδες αλλα εκει...

επισης ειδα και 2 τερατακια , ειχαν κανει απολυμανση στην πολυκατοικια

και εγω δε εκανα μεσα στο σπιτι ,,, και μου βγηκαν δυο κατσαριδες....

Ρανια να σου ζησει το καμαρι σου!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μονο αυτα εκανε??????τιποτε αλλο?????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:καλε στειλε την και απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:ποσο κοστιζε το πολυμηχανημα?

Έγινε παρόμοια επίδειξη και σε μια φίλη μου και απ ότι μου είπε κόστιζε 1000 ευρώ... Το θέμα είναι να το χρησιμοποιήσεις και χαλάλι τα λεφτά... Εγώ μετάνιωσα που πήρα αρτοπαρασκευαστή γιατί τον χρησιμοποίησα μόνο στις αρχές και μετά τον έφαγε το ντουλάπι....

Ερώτηση: Μπορώ να βάλω κλιματιστικό στο δωμάτιό του, έτσι δεν είναι;

Εγώ βάζω το κλιματιστικό να δροσίσει λίγο το δωμάτιο του και μετά το κλείνω και αφήνω μόνο το δικό μου ανοιχτό με κλειστές όλες τις άλλες πόρτες έτσι ώστε να πηγαίνει και στα δυο δωμάτια δροσιά...

Ράνια να τον χαίρεσαι τον Σπυράκο σου!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντα υγιής κι ευτυχισμένος να είναι!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Ζελέ??

που ποιος ποσο?

διαδικασια?

δωσε στοιχεια, εχει μυρμιγκια στο μπαλκονι μας.... εβαλα παγιδες αλλα εκει...

επισης ειδα και 2 τερατακια , ειχαν κανει απολυμανση στην πολυκατοικια

και εγω δε εκανα μεσα στο σπιτι ,,, και μου βγηκαν δυο κατσαριδες....

Ρανια να σου ζησει το καμαρι σου!

Οι περισσοτερες εταιρειες που κανουν απολυμανσεις εχουν και αυτο το πιο εξελιγμενο συστημα.

Ειναι πιο ακριβο, αλλα πολυ ασφαλες γιατι δεν ψεκαζεται και εμεις δεν εχουμε δει τιποτα εδω και 5 χρονια!!!

50 ευρω μας ειχε κοστισει

yey2p2.png BN4cp2.png

Πρεπει να ειναι αυτο που σας ειχα πει κι εγω που το βαζουν σε χαραμαδες με συριγγα ετσι Κασσιανη?

Και τωρα τι μας κανεις με τα ουζα και ζηλευουμε!!!Καλα να περασετε!

Έγινε παρόμοια επίδειξη και σε μια φίλη μου και απ ότι μου είπε κόστιζε 1000 ευρώ... Το θέμα είναι να το χρησιμοποιήσεις και χαλάλι τα λεφτά... Εγώ μετάνιωσα που πήρα αρτοπαρασκευαστή γιατί τον χρησιμοποίησα μόνο στις αρχές και μετά τον έφαγε το ντουλάπι....

Δυστυχως ενα καρο συσκευες πανε χαμενες.

Εγω μαζεψα ποσες και τις εκλεισα σε ντουλαπι γιατι μου τρωγανε και χωρο.

Ειχα σκεφτει κι εγω για αρτοπαρασκευαστη, αλλα τελικα ειναι τζαμπα λεφτα.

Ειναι εξαιρετικα απλο να φτιαξεις πεντανοστιμο ψωμι χωρις ολα αυτα τα προσθετα μονο με ενα ταψακι ή φορμα και μια λεκανιτσα για το ζυμωμα-φουσκωμα

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Πρεπει να ειναι αυτο που σας ειχα πει κι εγω που το βαζουν σε χαραμαδες με συριγγα ετσι Κασσιανη?

Και τωρα τι μας κανεις με τα ουζα και ζηλευουμε!!!Καλα να περασετε!

Ναι, αυτο ειναι. σωθηκαμε παντως γιατι εδω στο κεντρο ειναι πηγμενα τα σπιτια απο κατσαριδες κλπ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Γεια σας ομορφες!!!

Καηκαμε αυτες τις μερες..2 κλιματιστικα στο φουλ δουλευουν μερα νυχτα με μερικα διαλλειματα φυσικα.

Ρανια να χαιρεσαι το καμαρι σου!!

Πολα και κατερινα πολυ ομορφα τα ξενοδοχεια σας.

Αυτη την απολυμανση την εκανα και γω μετο ζελε πολυ καλη οικονομικη λυση και διαρκει σχεδον 1 χρονο και γω 45ευρω εδωσα.

Κατα τα αλλα η ιωση της μικρης με τους εμετους ειχε και συνεχεια με διαρροιες και σημερα πια βλεπω το παιδι καλυτερα αλλα απο φαγητο αστα και βραστα. Μολις που περασαμε τα 8 κιλα μας βλεπω παλι απο κατω τον αλλο μηνα. Δεν βαριεσαι ας ειναι καλα το παιδι και ας ειναι μινιατουρα. Ηαληθεια πως με ανησυχει αυτη η διαφορα οπτικης εικονας αναμεσα τους επειδη ειναι και το αιμαγγειωμα στη μικρη και δεν ξερω σκεφτομαι μηπως ολο αυτο επηρρεασει το παιδι στη συνεχεια στη ζωη του και στις σχεσεις του με την μεγαλη.. δεν ξερω αν με καταλαβαινετε γιατι προβληματιζομαι..

CYMFp2.png

Ράνια χρόνια πολλά στον όμορφο Σπύρο...να σου ζήσει!!!

Μην μου θυμίζεται τις κατσαρίδες της Αθήνας...μπρρρρ....τέτοια τέρατα ευτυχώς στην Πάτρα δεν κυκλοφορούν:tongue: είχα τετ α τετ ένα βράδυ στο σπίτι μου στην Αθήνα με μία μελαχρινή τεραστίων διαστάσεων Τερέζα...και πέρασα το υπόλοιπο της νύχτας...στο εργοτάξιο στο Κορωπί:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα

Ρανια να σου ζησει , πολυχρονος

και εγω και η Λιζα σημερα να χαιρομαστε τα μικρα μας:tongue:

εγω τελικα τους βαζω το air condition στους 28 βαθμους στο χαμηλο και αφηνω λιγο το παραθυρο τους ανοιχτο και τη πορτα του και αυτη ανοιχτη και κατα τις 12 -1 τους το κλεινω , αλλα σημερα το πρωι πηγα στο δωματιο τους και βρηκα τον Μαριο τσιτσιδι χωρις ρουχα , πανα τιποτα δεν φοραγε ακριβως όπως τον γεννησα:mrgreen: καλα του λεω τι επαθες , ζεσταινομουν μου λεει και τα πεταξα ολα:confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...