Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρηνάκι λίγο που έψαξα χυμόλεμόνι και πούδρα παιδική και ρίγανη το σημαντικό όμως είναι να βρεις την φωλιάνα μην υπάρχει υγρασία και τα τρόφιμακαλά κλεισμένα

:rolleyes::rolleyes::confused::confused::rolleyes::rolleyes:αννουλα......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

Πέρυσι τέτοια ώρα ανοίξαμε τα ματάκια μας πρώτη φορά. Τα σκέπτομαι και πνίγομαι από την συγκίνηση.

Να είσαι πάντα καλά αγόρι μου γλυκό, φως της ζωή μου.

Κορίτσια να είμαστε καλά να χαιρόμαστε τα μικρά μας θαύματα!!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Εγω εχω οδοντιατρο μετα τη δουλεια αλλα να δω πως θα παω χωρις μετρο...Ο αντρας μου θ'αργησει να γυρισει απο τη δουλεια αλλα και να ερθει νωρις θα παει στον αδερφο του να δει την Εθνικη...να δω πως θα γυρισω σπιτι μου!

Kαλυτερα αλλαξε το. Χθες που κατεβηκαμε στο πεδιο του αρεως, ηταν ελεεινη κατασταση. Μποτιλιαρισμενοι δρομοι και απιστευτη ζεστη.

Να ρωτησω:υπαρχουν ετοιμες φρουτοκρεμες απ'οτι ξερω.Εχετε δωσει ποτε??Δεν εχουν τιποτα γαλα μεσα ετσι??(τι βλακειες ρωταω...!)

Δεν εχουν γαλα. Εμεις παιρνουμε βιολογικες αν τυχει και ειμαστε εξω, αλλα γενικα εχω κοψει τις φρουτοκρεμες. Της δινω χυμο ή φρουτα που τρωγονται ευκολα οπως καρπουζι και πεπονι.

Εντωμεταξύ δεχόμαστε κ εμείς επίθεση από μυρμήγκια.....βρήκα στο μπαλκόνι κ τα εξολοθρευσα με κανονικό φάρμακο αλλά τώρα εμφανίστηκαν μεσα στη κουζίνα παρόλο που κ προχθες κ χθες σκούπισα κ σφουγγάρισα...τι να ρίξω????Μη με κάνετε να ψάχνω πίσω σελίδες ξέρω ότι αναφέρθηκε αλλά δεν είχαμε πρόβλημα τότε κ δεν έδωσα βάση :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξυδι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πωλίνα, τέλειο το ξενοδοχείο...ζηλεύωωωωωωωω...

Καλό φαίνεται και έχει και καλές κριτικές στο booking. Θα δούμε...Τώρα ψάχνω και για την εβδομάδα μετά τον 15αύγουστο...αλλά ή εξωτερικό ή κάπου κοντά...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Pola ειμεις www.popihotel.gr.Καλες κριτικες ειδα και 50 ευρω τη βραδια!Εχεις ξαναπαει αγ.μαρινα?γιατι απο χανια δεν ξερω πολλα πραγματα

Μια χαρά τα 50 ευρώ για αύγουστο!!! Κολυμπάρι έχουμε πάει αρκετές φορές, αλλά πηγαίναμε και Αγ. Μαρίνα για μπάνιο, στον Ωκεανό και στο Ηλιος και Αμμος (beach bars). Πριν μερικά χρόνια, καλά ήταν, δεν ξέρω όμως αν έχει αλλάξει. Αλλά επειδή είμαστε της εκδρομής, δε μας βλέπω να καθόμαστε στο ίδιο μέρος συνέχεια.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ράνια, να χαίρεσαι το μπόμπιρα...!!

Καλησπέρα, κορίτσια, τί κάνετε;

Εμείς πήραμε μεγάλη τρομάρα με τον πατέρα μου χθες το βράδυ, κατέβαινε συνεχώς η πίεσή του, έφτασε σε 6 μεγάλη, 4 μικρή και, φυσικά, πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός φοβήθηκε για καρδιακό επεισόδιο, αλλά-δόξα τω θεω-δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος πλέον..! Τα χρειάστηκα, πάντως.

Κατά τ' άλλα, ο μικρός θεριεύει, θέλει ν' αλλάζει απασχόληση κάθε 10 λεπτά, ζεσταίνεται πολύ ο καημένος και όλα του φταίνε. Ερώτηση: Μπορώ να βάλω κλιματιστικό στο δωμάτιό του, έτσι δεν είναι;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...