Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας κι απο εμας!!!!

να ναι καλα το κλιματιστικουλη μας και μεχρι τωρα δεν καταλαβαμε ζεστη...

κοριτσια εχθες παθαμε το σοκ της ζωης μας....

το απογευματακι ημασταν με τον μικρο στο δωματιο του αυτος μεσα στο κρεββατακι εγω σιδερωνα και του ειχα γυρισμενη την πλατη γιατι ετσι βολευε με το σιδερο

ο αντρας μου στο σαλονι κοιμοταν

και ξαφνικα ακουω ενα μπαμ και βλεπω τον Νικολα ειχε πεσει διπλα στα ποδια μου σαν καρπουζι....:roll::roll::roll:

τα χασα...φωναζω τον αντρα μου τον περνω αγκαλιτσα και ευτυχως δεν επαθε τιποτα αλλα κ εκλαψε λιγο

μα πως εγινε αυτο??????:?:-?:?

νομιζω οτι φταιει που του ειχα ενα παιχνιδακι μεσα και πατησε σε αυτο και πηδηξε τα καγκελα:confused::confused: στον καναπε του σαλονιου εδω κ καιρο κανει την κινηση να ανεβασει το ποδι για να σκαρφαλωσει πανω

και τωρα τελευταια βλεπω οτι λιγο ακομη θελει να τα καταφερει...

και φυσικα αφου εγινε αυτο προσεξαμε οτι το στρωμα στο κρεββατι του μπορει να κατεβει λιγο ακομη

ααχχχ ακομη ακουω το "ντουπ" στο πατωμα και το παιδακι μου σωριασμενο κατω και σφιγγεται η ψυχη μου...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Αννούλα άρα όλα καλά με τη Ζωούλα, μπράβο!

Πολινάκι χαίρομαι που σου άρεσαν οι μελιτζάνες και έχω κι εγώ με τη σειρά μου να πω ότι ήταν όλα πάρα πολύ ωραία και οι οικοδεσπότες εξαιρετικοί:D:D:D:D:D

Όσο για αυτά που λέτε για τις παραλίες θα συμφωνήσω με τη Μαρία - φατσάκι:tongue: Όχι ότι μου αρέσει που έχω τα παραπάνω κιλά αλλά δε μπορώ να με βλέπω εγώ, δεν ανησυχώ πώς θα με δουν οι άλλοι στην παραλία. Οπότε μέχρι να το πάρω απόφαση να κάνω κάτι γι' αυτό δε θα σταματήσω και τη ζωή μου, ουφ!!!!! :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

ωραια τα λες μαριλου και τα φατσακι μας επισης!!!!:rolleyes::rolleyes:

σιγα σιγα το περνω αποφαση και λεω αυριο να παρω κανα μαγιουδακι να βρεισκεται!!!!!!!

απο τα προπερσινα που δοκιμαζα εχθες μου κανουν οι....μπανταναες!!!!!8)8):cool: αστειακια!!!!!!!!!

καλημέρα κοριτσάρες..πολύ ζέστη!!!!κολλάμε και όλο ντουζάκια να δροσιστούμε..άντε να παραγγείλει ο άντρας μου επιτέλους το φορητό κλιματιστικό,πιο πολύ για να κοιμάται η μικρή καλύτερα,δεν με νοιάζει για εμένα...

λοιπόν Βατραχάκι μου 600 ευρώ για το ψηφιακό και 50 φωτογραφίες από την βάφτιση αυτή είναι η συμφωνία,χτες πήγαμε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο Εγνατία λέγεται και στο γκαζόν βγάλαμε φωτο...υποτίθεται γιατί η μικρή κλαψούριζε αν την άφηνα κάτω κι έτσι την κρατούσα εγώ,όσο για τις αλλεργίες σας δεν πρέπει να έχεις μαζί σου πάντα κάποιο φάρμακο ή κορτιζόνη;;;ελπίζω όλακαλά να πάνε κορίτσι μου

Άννα όλα καλά με την Ζωούλα σου....

ευχαριστώ πολύ την evni για τις προσωπικές ευχές

η νατασσούλα πάλι χάθηκε!!!

κορίτσια κι εγώ πέρσι μόλις γέννησα και πήγαμε Χαλκιδική ντρεπόμουν μεν αλλά δεν το έβαλα κάτω...βλέπω και τα 16χρονα με κάτι κοιλιές και είπα δεν γ...ται θα κάνω μπανάκι!!το καταευχαριστήθηκα,μην τρελαίνεστε,υπάρχουν και απόμερες παραλίες αλλά μην ντρέπεστε για τον εαυτό σας πολλές κοπέλες θα ήθελαν να έχουν παιδί και ας ήταν με λίγα κιλάπαραπάνω!!!!αυτά τα ολίγα,σας φιλώ

σταχυ η νεα μας παιδιατρος με ρωτησε αν μενω μεσα στη Σερρες γιατι αν χτυπα ξυλο συμβει κατι να ειμαι κοντα στο νοσοκομειο.....

αν και πιστευω οτι την εχουμε ξεπερασει την αλλεργια!!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι

η ορεξη του μικρου εχει μειωθει αρκετα..

σημερα το πρωι ηπιε 120μλ απο τα 210 που πινει

το απογευμα δεν θελει το γαλα του ουτε κ φαγητο

πινει πολυ νερο

αλλα το πρωι το παμπερς δεν ειναι τοσο γεματο???? δηλ το βαζω 9 το βραδυ και στις 9 το πρωι το βλεπω κ λεω οτι κανα 3ωρο ακομη θα αντεχε..

τι μας συμβαινει?

ειναι ολα αυτα απο την ζεστη? ειναι τα δοντακια?

και γιατι η πανα μας ειναι αδεια?????

το ροζαλευρο εχει γαλα?

Διαφημίσεις

Εγω της δινω κρεμα Nutricia Allergy care χωρις γαλα.Ρυζαλευρο ειναι.Τη φτιαχνω με γαλα Alfare.Δεν ξερω να σου πω για το pampers αλλα προσπαθησε οταν πλησιαζει η ωρα του φαγητου να μην του δινεις πολυ νερο γιατι και η δικια μου φουσκωνει με το νερο και δε θελει να φαει μετα!Παντως τωρα με τη ζεστη κανενα δεν εχει ορεξη.Κι εγω την κοιμιζω πανω μου πολλες φορες το βραδυ για να το πιει ολο αλλιως πινει 100-150ml και σταματαει!

κατα τα αλλα το σπιτι μου ειναι γεματο παιδια σημερα μετα και απο το κλεισιμο των σχολειων!Παω να τους φτιαξω αρακα .....Τα λεμε κοριτσακια!:-D8-)

κυριακουλα φανταζομαι τι θα γινετε σπιτι ,τωρα με κλειστα τα σχολεια!!!!ε????κι εγω αρακα εψησα σημερα1!!

Κατερίνα, εγώ έχω επιστρέψει στη δουλειά από Σεπτέμβριο, άρα περιμένω καλά λεφτά. Δεν έχω ιδέα πόσα ακριβώς αλλά σίγουρα πάνω από 500-600 ?. Πιάνει άπό Σεπτέμβρη έως και Μάρτιο.

φατσακι μου μηπωσ μπορεισ να μασ πεισ τα χαρτια που χρειαζονται να καταθεσουμε στο ικα?θυμαμαι που μου τα ζητησε η λογιστρια του αφεντικου μου....ελπιζω να μην μου κανει καμια λαμογια και τα παρει εκεινοσ...:rolleyes:γι αυτο λεω να παω να ρωτησω απο το ικα να δω!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

νομιζω οτι φταιει που του ειχα ενα παιχνιδακι μεσα και πατησε σε αυτο και πηδηξε τα καγκελα:confused::confused: στον καναπε του σαλονιου εδω κ καιρο κανει την κινηση να ανεβασει το ποδι για να σκαρφαλωσει πανω

και τωρα τελευταια βλεπω οτι λιγο ακομη θελει να τα καταφερει...

Kι ο δικός μου ότι βρίσκει πατάει για να ανέβει και να καβαλήσει το πάρκο να βγει, ακόμα δεν το κατάφερε. Προς το παρόν κλέβει ρούχα από την απλώστρα παραδίπλα :mrgreen:
κοριτσια να σας ρωτησω κατι

η ορεξη του μικρου εχει μειωθει αρκετα..τι μας συμβαινει?

ειναι ολα αυτα απο την ζεστη? ειναι τα δοντακια?

και γιατι η πανα μας ειναι αδεια?????

το ρυζαλευρο εχει γαλα?

Από ζέστη, έτσι κι ο μπραντης, δεν τρώει πάντα τα γεύματα του και θέλει πολύ νερό. Το ίδιο δεν συμβαίνει και στους περισσότερους μεγάλους; Μειώνεται η όρεξη, αυξάνεται η δίψα το καλοκαίρι. Δεν πιέζω, όσο θέλει. Τα περισσότερα ρυζάλευρα έχουν γάλα, δες τα συστατικά, πρέπει να το γράφει.

WN6Op3.png

φατσακι μου μηπωσ μπορεισ να μασ πεισ τα χαρτια που χρειαζονται να καταθεσουμε στο ικα?θυμαμαι που μου τα ζητησε η λογιστρια του αφεντικου μου....ελπιζω να μην μου κανει καμια λαμογια και τα παρει εκεινοσ...:rolleyes:γι αυτο λεω να παω να ρωτησω απο το ικα να δω!!

Ειρηνη χρειαζεσαι τη βεβαιωση απο ΟΑΕΔ οτι πηρες το 6μηνο, τη βεβαιωση για τα επιδοματα κυησεως και λοχειας απο το ΙΚΑ και θα κανεις και μια αιτηση που θα σου δωσουν εκει (στο ΙΚΑ του εργοδοτη)

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε???Πηζει καμια στην κινηση της Αθηνας ακομα, σημερα που δεν εχει και ΜΜΜ???Εγω εχω οδοντιατρο μετα τη δουλεια αλλα να δω πως θα παω χωρις μετρο...Ο αντρας μου θ'αργησει να γυρισει απο τη δουλεια αλλα και να ερθει νωρις θα παει στον αδερφο του να δει την Εθνικη...να δω πως θα γυρισω σπιτι μου!

Επισης, η Παναγιωτα δεν πινει το γαλα της καθε βραδυ, κλαιει μολις της βαζω το μπουκαλι στο στομα και προσπαθει να κοιμηθει.Την κοιμησα κι εγω χθες και μετα της το εδωσα!Χθες γενικα δεν ηθελε καθολου φαγητο μου ειπε η μητερα μου.

Σημερα θα κανονισω και τις διακοπες του Αυγουστου.Χανια 10 μερες τελικα.

Να ρωτησω:υπαρχουν ετοιμες φρουτοκρεμες απ'οτι ξερω.Εχετε δωσει ποτε??Δεν εχουν τιποτα γαλα μεσα ετσι??(τι βλακειες ρωταω...!)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερινάκι αν εννοείς τη σκόνη όπως η μπισκοτόκρεμα νομίζω έχει γαλα κ είναι ωραία(αλλά εσείς έχετε την αλλεργία) αν εννοείς τον έτοιμο πολτό φρούτων δεν έχει σίγουρα γάλα αλλά είναι απαίσιο κ πολύ νερουλό κ η δικιά μου που έχει μάθει στα φρέσκα φρούτα δεν το τρώει με τίποτα!!!!:roll:

Κορίτσια χθες ήρθε μια κυριούλα κ μου έδειξε ένα πολυμηχάνημα κουζίνας,καλύτερη επίδειξη δεν μου χει τύχει,μου έφτιαξε ψωμί,1 κιλό μαρμελάδα,1 κιλό γρανίτα,1,5 λίτρο λεμονάδα,μισό κιλό μαγιονέζα,μισό κιλό καροτοσαλάτα,μου μαγείρεψε κοτόπουλο με ρύζι,κολοκυθάκια και πατάτες στο ατμό....καταπληκτικά όλα....φυσικά δεν το αγόρασα είναι ακριβό αλλά μεσα σε 2 ώρες μου έφτιαξε κ το φαγητό της ημέρας κ όλα τα υπόλοιπα :tongue::tongue::tongue: Τώρα ψάχνω κανέναν που να καθαρίζει το σπίτι κάνοντας επίδειξη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εντωμεταξύ δεχόμαστε κ εμείς επίθεση από μυρμήγκια.....βρήκα στο μπαλκόνι κ τα εξολοθρευσα με κανονικό φάρμακο αλλά τώρα εμφανίστηκαν μεσα στη κουζίνα παρόλο που κ προχθες κ χθες σκούπισα κ σφουγγάρισα...τι να ρίξω????Μη με κάνετε να ψάχνω πίσω σελίδες ξέρω ότι αναφέρθηκε αλλά δεν είχαμε πρόβλημα τότε κ δεν έδωσα βάση :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Οι φρουτέκρεμες που είναι στα βαζάκια δεν έχουν γάλα. Εγώ δεν τις προτιμώ αλλά έχει τύχει κάποια στιγμή να της δώσω όταν είμασταν έξω και δεν είχα άλλη λύση. Την έφαγε δεν μπορώ να πω! Άλλα άλλο το φρέσκο και άλλο η κονσέρβα, ε?

Εγώ εχθές άφησα τη μπέμπα στις γιαγιάδες και πήγα για καθαρισμό προσώπου. Τι ωραία που ήταν ρε κορίτσια. Πόσο καιρό είχα να κάνω? Άλλος άνθρωπος ένιωσα! Αυριο θα πάω για πεντικιούρ. Πότε θα με βρίσει η μάνα μου δεν ξέρω :mrgreen: που θα της αφήσω πάλι τη μπέμπα, αλλά πραγματικά το έχω ανάγκη. Έχω αφεθεί πολύ μετά την γέννα και αυτό πραγματικά

με λυπεί! :(

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημέρα..έπιασαν οι ζέστες και χαθήκατε;;;

Κατερινάκι φρέσκα φρούτα να δίνεις μκορίτσι μου τι τα θες τα βαζάκια και τις έτοιμες;όσο για την όρεξη παίζει ανάλογα..η δικιά μου έχει 2 μέρες που τρώει τα πάντα..χτες το βράδυ δεν ήθελε γάλα...μάλλον από την ζέστη..το πρωί πίνει 300 ml..ας φάνε όσο θέλουν..

κορίτσια τα jumbo έχουν ωραίες πετσέτες για τα μωρά;;;;ή καλύτερα να πάρω κάνα μπουρνουζάκι για την θάλασσα;τι λέτε;από εκεί που πήρα την πισίνα της δεν μου άρεσε η ποιοότητα

Ειρηνάκι λίγο που έψαξα χυμόλεμόνι και πούδρα παιδική και ρίγανη το σημαντικό όμως είναι να βρεις την φωλιάνα μην υπάρχει υγρασία και τα τρόφιμακαλά κλεισμένα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Άλλα άλλο το φρέσκο και άλλο η κονσέρβα, ε?:(

Ρωταω γιατι σκεφτομαι να της δωσω καμια ετοιμη το σαββατο που λεμε να παμε για κανα μπανακι.Για καθε μερα ουτε συζητηση!!Με το ζορι την τρωει τη φρεσκια (δε μας αρεσει γενικα η φρουτοκρεμα) αλλα δεν το συζηταω για βαζακι.Μονο για μια φορα.

Κοριτσια εκλεισα δωματιο στην Αγια Μαρινα κοντα στα Χανιά και τωρα θα παρω και για τα εισητηρια στην ΑΝΕΚ!Αντε να τα δρομολογουμε σιγα σιγα γιατι το καλοκαιρι ειναι εδω!

Σημερα λεω να παω να δω και για φορεμα καθως γινομαι και νονα 3 Ιουλιου και δεν εχω κοιταξει καν...(ειπα μηπως χασω κανα κιλο αλλα τιποτα οποτε θα το παρω να τελειωνουμε)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχακι τελειοσ ταλιμπαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο το παιδι μου εχει κανει εντυπωση απο τοτε που σκαρφαλωνε και εμπαινε μεσα στο τζακι!!!!!!!!!:tongue::tongue:

φατσακι και κατερινακι σασ ευχαριστω παρα πολυ για τισ απαντησεισ σασ!!!ηταν πολυ κατατοπιστικεσ!!!!θα παω μια βολτα απο ικα γιατι ικανο τον εχω να μου τα φαει...το αφεντικο εννοω..

Kι ο δικός μου ότι βρίσκει πατάει για να ανέβει και να καβαλήσει το πάρκο να βγει, ακόμα δεν το κατάφερε. Προς το παρόν κλέβει ρούχα από την απλώστρα παραδίπλα :mrgreen:

Από ζέστη, έτσι κι ο μπραντης, δεν τρώει πάντα τα γεύματα του και θέλει πολύ νερό. Το ίδιο δεν συμβαίνει και στους περισσότερους μεγάλους; Μειώνεται η όρεξη, αυξάνεται η δίψα το καλοκαίρι. Δεν πιέζω, όσο θέλει. Τα περισσότερα ρυζάλευρα έχουν γάλα, δες τα συστατικά, πρέπει να το γράφει.

:tongue::tongue::tongue::tongue:πολυ γελασα με τα κλεμμενα ρουχα του μπραντυ!!!!!παντωσ και η δικια μου εκοψε το πολυ φαγητο...ευτυχωσ ομωσ (φτου φτου να μην την ματιαξω...)αυξησε το γαλα!!!!ισωσ επειδη θελει πιο πολλα υγρα..

Να ρωτησω:υπαρχουν ετοιμες φρουτοκρεμες απ'οτι ξερω.Εχετε δωσει ποτε??Δεν εχουν τιποτα γαλα μεσα ετσι??(τι βλακειες ρωταω...!)

αν εννοεισ τα βαζακια αυτα δεν εχουν γαλα.αλλα οπωσ σου ειπε και η αννα οι φρουτοκρεμεσ σε σκονη αυτεσ εχουν!και το ρυζαλευρο εχει γαλα εχτοσ απο το nutricia που μου φαινεται οτι δεν εχει.οταν πασ σουπερ μαρκετ κοιταξε τα και ενα απο ολα τα ρυζαλευρα δεν εχει...ισωσ κανω λαθοσ για το νουτριτσια..

Κορίτσια χθες ήρθε μια κυριούλα κ μου έδειξε ένα πολυμηχάνημα κουζίνας,καλύτερη επίδειξη δεν μου χει τύχει,μου έφτιαξε ψωμί,1 κιλό μαρμελάδα,1 κιλό γρανίτα,1,5 λίτρο λεμονάδα,μισό κιλό μαγιονέζα,μισό κιλό καροτοσαλάτα,μου μαγείρεψε κοτόπουλο με ρύζι,κολοκυθάκια και πατάτες στο ατμό....καταπληκτικά όλα....φυσικά δεν το αγόρασα είναι ακριβό αλλά μεσα σε 2 ώρες μου έφτιαξε κ το φαγητό της ημέρας κ όλα τα υπόλοιπα :tongue::tongue::tongue: Τώρα ψάχνω κανέναν που να καθαρίζει το σπίτι κάνοντας επίδειξη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μονο αυτα εκανε??????τιποτε αλλο?????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:καλε στειλε την και απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:ποσο κοστιζε το πολυμηχανημα?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...