Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εγώ έχω χαθεί και δεν μπορώ να μπω στο forum γιατί η μικρή μου άλλαξε πρόγραμμα ύπνου.Μου έκοψε τον πρωινό υπνάκο που έκανε 10-11 και τώρα απο τις 8 το πρωί κοιμάται 1-1:30 το μεσημέρι για κανά 3ωρο.Καλύτερα βέβαια λέω για να μπεί απο τώρα σε πρόγραμμα γιατί δεν θα έχει και πρόβλημα στον παιδικό απο Σεπτέμβρη που θα κοιμάται κι'εκεί το μεσημέρι.Εχει έρθει και η αδερφή μου απο Καναδά με τα μικρά και βρισκόμαστε κάθε μέρα για να παίζει και η μικρή με τα ξαδερφάκια της και να ξεφεύγει και λίγο απο το σπίτι γιατί δεν ξέρω τι να την κάνω μέσα στο σπίτι.Δεν κάθεται λεπτό μόνη της,όλο απο πίσω μου τρέχει και δεν μπορώ να κάνω ούτε μια δουλειά αλλά έχει το δίκιο της.Θα πρέπε να είναι σε μια παραλία κάθε μέρα να ξεδίνει κι'αυτή.Τι να κάνουν μέσα στο σπίτι?Και αυτές τις μέρες με τη ζέστη πάλι την παίρνω και την πηγαίνω στη μαμά μου να παίζει τουλάχιστον εκεί με τα ξαδέρφια της να περνάει η ώρα.Ευτυχώς τα πηγαίνουν πολύ καλά.Βλέπβ μεγάλη διαφορά όταν είναι με άλλα παιδιά μαζί.Κατα τ'άλλα την Κυριακή βαπτιζόμαστε κι'εμείς.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Demykou κι εγω το ιδιο παρατηρησα οτι οταν ειναι με αλλα παιδια καθεται και στο παρκο, παιζει...σπιτι με τη μανα της ειναι το προβλημα..Τωρα που κοιμαται 3ωρο το μεσημερι τη νυχτα κοιμαται?

Ουτε εγω δε θα βγω στην παραλια....Εχω ακομα 10 (απο τα 14 πο ειχα παρει) να χασω και δεν μου κανουν ουτε τα ρουχα μου.Ειδικα στα παντελονια μου δεν προκειται να ξαναμπω.Φυσικα ουτε μαγιω εχω (δεν μου μπαινει) οποτε ουτε θα παρω, θα κατσω κατω απο την ομπρελιτσα μου να κοιταω την Παναγιωτα...

Γιατι τοση απογοητευση? Και γιατι τοση σιγουρια οτι δε θα ξαναμπεις στα παντελονια σου?

131]

Εγω παλι ρε κοριτσια' date=' που ειμαι λιγοτερα κιλα κι απο τοτε που παντρευτηκα, τι να πω? Φοραω τα ρουχα μου και μου πεφτουν. Αφου με βλεπει η μανα μου καθε φορα και μου λεει "Παιδι μου γιατι εχεις αδυνατησει τοσο? Τι εχεις?" και πεθαινω στο γελιο καθε φορα.

[/quote']

Εσυ μη μιλας μικρη!

Κατα τ'άλλα την Κυριακή βαπτιζόμαστε κι'εμείς.

Με το καλο!

age.png age.png

Demykou κι εγω το ιδιο παρατηρησα οτι οταν ειναι με αλλα παιδια καθεται και στο παρκο, παιζει...σπιτι με τη μανα της ειναι το προβλημα..Τωρα που κοιμαται 3ωρο το μεσημερι τη νυχτα κοιμαται?

Ναι Κατερίνα,κοιμάται.Τη βάζω γύρω στις 9-9:30 και κοιμάται όλο το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί.Ευτυχώς με τον ύπνο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα,

Χα χα ... ας γελάσω που θα ντραπώ να μπω στη θάλασσα. Τι είναι αυτά που λέτε ρε κορίτσια? Είτε χοντρή είτε αδύνατη, θα μπω και σκασίλα μου. Φέτος που θα έχω και το μπουμπούκι να το μάθω να μη βγαίνει από μέσα...σαν τη μαμά του ένα πράγμα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μάλλον τα έχω ξεπεράσει αυτά. Τα παχη μου τα κάλη μου!:D Βρε μην είστε χαζές, εδώ βλέπουμε άλλες που δεν έχουν καν γεννήσει και είναι χάλια κι εμείς που κάναμε κι ένα παιδί & δύο οι περισσότερες...!

Α και για να μη ξεχνιόμαστε...το φατσόνι δεν κοιμάται με τίποτα το βράδυ, αλλά το έχω πάρει απόφαση. Απο του χρόνου ύπνο εμείς, αν δεν πάμε για το 2ο!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες το απόγευμα κλείσαμε τον φωτογράφο και τα γλυκά...επίσης αγοράσαμε τα δώρα των νονών και ακόμα τρέχουμε...άντε να γίνει η βάπτιση να ξεκουραστούμε:rolleyes:

Ο πιτσιποπάκος ξύπνησε στις 6 και φώναζε μαμ-μαμ και κατάπιε ένα μπιμπερό γάλα, τώρα μόλις ξαναέφαγε...:tongue:

Πολύ ζέστη και τον έχω συνέχεια στο κλιματιστικό εκτός από τις ώρες που βγαίνει βολτούλα...νομίζω ότι τα μωράκια ζεσταίνονται πιο πολύ από εμάς:roll:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Αννούλα άρα όλα καλά με τη Ζωούλα, μπράβο!

Πολινάκι χαίρομαι που σου άρεσαν οι μελιτζάνες και έχω κι εγώ με τη σειρά μου να πω ότι ήταν όλα πάρα πολύ ωραία και οι οικοδεσπότες εξαιρετικοί:D:D:D:D:D

Όσο για αυτά που λέτε για τις παραλίες θα συμφωνήσω με τη Μαρία - φατσάκι:tongue: Όχι ότι μου αρέσει που έχω τα παραπάνω κιλά αλλά δε μπορώ να με βλέπω εγώ, δεν ανησυχώ πώς θα με δουν οι άλλοι στην παραλία. Οπότε μέχρι να το πάρω απόφαση να κάνω κάτι γι' αυτό δε θα σταματήσω και τη ζωή μου, ουφ!!!!! :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημέρα κοριτσάρες..πολύ ζέστη!!!!κολλάμε και όλο ντουζάκια να δροσιστούμε..άντε να παραγγείλει ο άντρας μου επιτέλους το φορητό κλιματιστικό,πιο πολύ για να κοιμάται η μικρή καλύτερα,δεν με νοιάζει για εμένα...

λοιπόν Βατραχάκι μου 600 ευρώ για το ψηφιακό και 50 φωτογραφίες από την βάφτιση αυτή είναι η συμφωνία,χτες πήγαμε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο Εγνατία λέγεται και στο γκαζόν βγάλαμε φωτο...υποτίθεται γιατί η μικρή κλαψούριζε αν την άφηνα κάτω κι έτσι την κρατούσα εγώ,όσο για τις αλλεργίες σας δεν πρέπει να έχεις μαζί σου πάντα κάποιο φάρμακο ή κορτιζόνη;;;ελπίζω όλακαλά να πάνε κορίτσι μου

Άννα όλα καλά με την Ζωούλα σου....

ευχαριστώ πολύ την evni για τις προσωπικές ευχές

η νατασσούλα πάλι χάθηκε!!!

κορίτσια κι εγώ πέρσι μόλις γέννησα και πήγαμε Χαλκιδική ντρεπόμουν μεν αλλά δεν το έβαλα κάτω...βλέπω και τα 16χρονα με κάτι κοιλιές και είπα δεν γ...ται θα κάνω μπανάκι!!το καταευχαριστήθηκα,μην τρελαίνεστε,υπάρχουν και απόμερες παραλίες αλλά μην ντρέπεστε για τον εαυτό σας πολλές κοπέλες θα ήθελαν να έχουν παιδί και ας ήταν με λίγα κιλάπαραπάνω!!!!αυτά τα ολίγα,σας φιλώ

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?αχ αυτη η ζεστη...ανυποφορη!!!ειδικα για τα μωρακια μασ!!!!!!μαριλουκακι και μαρινακι τελειεσ οι φωτο σασ στο φατσομπουκ!!!!!!

μαντινοπακι καλεσ ετοιμασειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα τελεια να πανε που θα πανε δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια νεα απο τον ξαδελφο?ολα καλα?το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πωωωω.χτες πήγαμε και είδαμε τον παιδικό...δεν μας άρεσε καθόλου και μετά πήγα στον Αγ.Στυλιανό είναι βρεφικός παιδικός της ενορίας...έπαθα πλάκα..παιδιά κάτι εγκαταστάσεις..σουπερ....και καθαρά απίστευτα....εκεί για καλή μου τύχη είναι διευθύντρια η παλιά μου διευθύντρια από το ίδρυμα Αγ.Κυπριανός που δούλευα Μαριάννα το ξέρεις....έκανα αίτηση με λέει δύσκολα Μαρινούλα αλλά μην την γράψεις ακόμη στον ιδιωτικό..ε,μέχρι τις 4 η ώρα με πήραν να πάμενα γραφτούμε,οπότε περιμένω την Χριστίνα-Αγάπη να ξυπνήσει απορώ πωςκοιμάται με τόση ζέστη....να πάμε να γραφτούμε...είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημερα κοριτσια!Ζεστη ε?????Εγω μια χαρα ειμαι εδω στο γραφειο με το 24αρι fujitsu το μωρο στο σπιτι σκεφτομαι.Χθες τη βγαλαμε βολτα και ρωτησαμε σε κανα δυο καταστηματα για air-condition και θα παμε και σημερα.Ρε κοριτσια ποια ειναι η γνωμη σας?Σκεφτομασταν για μεγαλο 24αρι στο σαλονι αλλα τωρα πεσαμε στο 18αρι.Αν το αναβω τη νυχτα θα πιανει καθολου και στα δωματια μας?Η να βαλω ενα 12αρι στο δωματιο μου να πιανει και το δωματιο της μικρης απεναντι?

Φατσακι κι η δικια μου κοιμαται 11-5.5 που ξυπναει δεν παω καν να της μιλησω την κοιταω απο μακρια, σημερα δε σηκωθηκα καθολου και κατα τις 6-6:30 ξανακοιμαται για καμια ωρα.Νιωθω τυψεις που δε σηκωθηκα να της δωσω λιγο νερακι κατι αλλα κι αυτο παιζει μονο του μεσα στην κουνια, δεν κλαιει...(τι κακια μανα που ειμαι...)

καλημερα!Τι κανετε;Δεν πιστευω να ζεσταινεστε:tongue:Εμεις βρασαμε τοσες μερες!Ας ειναι καλα τα κλιματιστικα!

δημητρα με το καλο κοριτσακι!οσο για τον υπνο τι να πω;μη μιλας καθολου!αφου κοιμαται τοσες ωρες για βραδυ λογικο ειναι να μην θελει να κοιμηθει το πρωι!

Εμενα παλι και αργα κοιμαται το βραδυ και θα ξυπνησει σιγουρα μια φορα τη νυχτα και πρωι πρωι σηκωνεται καθε μερα!Τι παιδι ειναι αυτο δεν ξερω!:confused:Σημερα ξυπνησε στις 8 και εδω και μιση ωρα εχει που κοιμηθηκε παλι!:rolleyes:

Πριν απο λιγες μερες εσκασαν και τα αυγουλακια του καναρινιου μας!5 τον αριθμο !Αλλα σημερα ειδα οτι ενα πουλακι πεθανε!το πιο μικρο!ισως γιατι το πατουσαν τα αλλα και το εκρυβαν και δεν μπορεσε να το ταισει η καναρα!:(

κατα τα αλλα το σπιτι μου ειναι γεματο παιδια σημερα μετα και απο το κλεισιμο των σχολειων!Παω να τους φτιαξω αρακα .....Τα λεμε κοριτσακια!:-D8-)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα από το ζεστό Αγρίνιο.....!!!8)8)8):cool:

Τί κάνετε, ομορφούλες;

Σήμερα πήγα για 4η συνεχόμενη φορά στον οδοντίατρο κι έχω ακόμη μέλλον...... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μου είχε πει να τον επισκεφθώ αμέσως μόλις σαραντήσω και το αμέλησα, με αποτέλεσμα να χρειάζομαι 4-5 σφραγίσματα, μία θήκη, ίσως εξαγωγή φρονιμήτη και καθαρισμό........!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ελπίζω σε 3-4 ραντεβού να ξεμπερδέψω, δεν αντέχω άλλοοοοο....!!

Μα, καλά, τόσο πολύ επιβαρύνει τα δόντια μια εγκυμοσύνη..?? :roll::roll:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...