Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ειμαι ψηλη σχετικα 1.75 και δεν φαινεται ασχημα.Αλλα ειμαι 72 κιλα.....

βρε κατερινακι!!!!!!!!!!!τι μασ λεσ....κι εγω το σκευτομουν πριν στο πει η αννουλα,οτι τι καθεσαι και λεσ!!!!!!!καταρχην θυμαμαι τισ φωτο στο φατσομπουκ και εισαι κορμαρα!!!!αντικειμενικα το λεω....αν λεσ ετσι εσυ τοτε θα πρεπει να παμε να κρυφτουμε καποιεσ καποιεσ..(για μενα το λεω..)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

2 μέρες τώρα τρέχω και δεν φτάνω...χτες το πρωί στην αλλεργιολόγο με την μικρή και σήμερα ΟΑΕΔ πρωί πρωί με το μωρό.....

Τελικά χτες κάναμε πρόκληση με γάλατα στην Ιωάννα και έδειξε καλή ανοχή στα υποαλλεργικά (ούτε καν αντιαλλεργικά!) και μικρή αλλεργία στα κανονικά γάλατα...οπότε ξεκινάμε με Althera σιγά σιγά και βλέπουμε...το καλό είναι ότι το χορηγεί το ΙΚΑ κανονικά και είναι σχετικά οικονομικό (περίπου 25 ευρώ το κουτί) κι ο άντρας μου έχει πελάτη έναν φαρμακοποιό που θα μας κάνει και καλύτερη τιμή...πάντως η αλλεργιολόγος μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση μέχρι να γίνει 2 χρονών η μικρή να της περάσει η αλλεργία και να είμαστε ok....ελπίζω να είναι αλήθεια...

Σήμερα πήγαμε και ΟΑΕΔ,έβγαλα κάρτα ανεργίας,έκανα και τα χαρτιά για το ταμείο και μου είπαν να πάω 3 Αυγούστου για την έγκριση!!!!!3 Αυγούστου!!!Τί θα κάνουμε τόσο καιρό ούτε κι εγώ ξέρω.....ευτυχώς τουλάχιστον δεν κάναμε πολύ ώρα,με το που πήγα μέσα μου έδωσε μια κοπέλα νουμεράκι και μετά από 5' τελείωσα ενώ κανονικά θα περίμενα καμιά ώρα και βάλε....υπάρχει ακόμα ανθρωπιά....

Αννούλα,αν σου είπε ο γιατρός έτσι μάλλον δεν θα είναι ανησυχητικό....ελπίζω να περάσει γρήγορα..

Βρε Ειρήνη...είναι δυνατόν να μιλάς έτσι γαι κιλά????Εγκυούλα είσαι,αλοίμονο....αυτά είναι ευχάριστα...

Θάλασσα εμείς δεν πήγαμε ακόμα...μάλλον το σκ θα πάμε...πρέπει να δοκιμάσω και τα μαγιό μου να δω τί θα βάλω...όχι για τα κιλά αλλά για το στήθος,πως θα καλύψω την διαφορά??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!!!

2 μέρες τώρα τρέχω και δεν φτάνω...χτες το πρωί στην αλλεργιολόγο με την μικρή και σήμερα ΟΑΕΔ πρωί πρωί με το μωρό.....

Τελικά χτες κάναμε πρόκληση με γάλατα στην Ιωάννα και έδειξε καλή ανοχή στα υποαλλεργικά (ούτε καν αντιαλλεργικά!) και μικρή αλλεργία στα κανονικά γάλατα...οπότε ξεκινάμε με Althera σιγά σιγά και βλέπουμε...το καλό είναι ότι το χορηγεί το ΙΚΑ κανονικά και είναι σχετικά οικονομικό (περίπου 25 ευρώ το κουτί) κι ο άντρας μου έχει πελάτη έναν φαρμακοποιό που θα μας κάνει και καλύτερη τιμή...πάντως η αλλεργιολόγος μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση μέχρι να γίνει 2 χρονών η μικρή να της περάσει η αλλεργία και να είμαστε ok....ελπίζω να είναι αλήθεια...

Σήμερα πήγαμε και ΟΑΕΔ,έβγαλα κάρτα ανεργίας,έκανα και τα χαρτιά για το ταμείο και μου είπαν να πάω 3 Αυγούστου για την έγκριση!!!!!3 Αυγούστου!!!Τί θα κάνουμε τόσο καιρό ούτε κι εγώ ξέρω.....ευτυχώς τουλάχιστον δεν κάναμε πολύ ώρα,με το που πήγα μέσα μου έδωσε μια κοπέλα νουμεράκι και μετά από 5' τελείωσα ενώ κανονικά θα περίμενα καμιά ώρα και βάλε....υπάρχει ακόμα ανθρωπιά....

Αννούλα,αν σου είπε ο γιατρός έτσι μάλλον δεν θα είναι ανησυχητικό....ελπίζω να περάσει γρήγορα..

Βρε Ειρήνη...είναι δυνατόν να μιλάς έτσι γαι κιλά????Εγκυούλα είσαι,αλοίμονο....αυτά είναι ευχάριστα...

Θάλασσα εμείς δεν πήγαμε ακόμα...μάλλον το σκ θα πάμε...πρέπει να δοκιμάσω και τα μαγιό μου να δω τί θα βάλω...όχι για τα κιλά αλλά για το στήθος,πως θα καλύψω την διαφορά??

αχ βρε κοριτσια (μπιζελακι και βατραχακι)τι τραβατε κι εσεισ με τισ αλλεργειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!αν καθησουμε και το καλοσκεφτουμε ειναι πολυ μεγαλο λουκι αυτο με τα γαλατα και τισ τροφεσ!!!!!ευχομαι παντωσ ολοψυχα συντομα να το ξεπερασετε και ολα να ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!

οσο για τα κιλακια μπιζελακι μου ασε!!!! δεν ειναι τησ εγκυμοσυνησ....τωρα εχω παρει μονο 4-5 και τησ αγγελικησ δηλαδη τησ 2ησ εγκυμοσυνησ τα ειχα χασει σχεδον ολα...αλλα εχω πολλα,παρα πολλα απο την πρωτη μου εγυμοσυνη(σχεδον 15-20 επιπλεον!!!!!!!!!!)αλλα αυτα τα επιπλεον με το 1.60 υψοσ φαινονται παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα ποδια μου κ ειδικα περιφερεια δεν βλεπονται..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Να μην το σκέφτεσαι.....θα γεννήσεις με το καλό,θα κάνεις μια διατροφή και λίγο γυμναστικούλα και θα τα χάσεις στο άψε σβήσε....το επόμενο καλοκαίρι θα είσαι the next top model!!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Να μην το σκέφτεσαι.....θα γεννήσεις με το καλό,θα κάνεις μια διατροφή και λίγο γυμναστικούλα και θα τα χάσεις στο άψε σβήσε....το επόμενο καλοκαίρι θα είσαι the next top model!!!!!

σευχαριστω μπιζελακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για γυμναστικη...πιστευω οτι πρωτα ο θεοσ να γεννησω και την δευτερη μπουμπουκα μου και με το κυνηγητο που εχω να ριξω σιγουρα θα ειναι ενασ τροποσ εγκυμνασησ!!:tongue::tongue:

για να μην παρεξηγηθω ομωσ για το προηγουμενο ξεσπασμα...δεν τα εχω με τα κιλακια τησ εγκυμοσυνησ και εννοειτε οχι για την κοιλουμπιτσα!!!προσ θεου αυτη η κοιλομπιτσα κουβαλαει το θαυματακι μου αλλα για το υπολοιπο περιβλημα!!!!:tongue::tongue:

τα ποδια μου κ ειδικα περιφερεια δεν βλεπονται..

το υπολοιπο ειναι το θεμα..καταλαβατε?για την κοιλουμπιτσα καμαρωνω!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Αχχχ εγω γραφτηκα γυμναστηριο πηγα 5 φορες πριν το Πασχα και απο τοτε που ξεκινησα δουλεια ο αντρας μου λεει δεν μπορει να κατσει μονος του με το μωρο οποτε....και μου τη λεει κιολας για τα κιλα.Εγω σκεφτομαι να ακολουθησω τη μεθοδο σου Ειρηνη.Τα εχω που τα εχω, μηπως να μεινω εγκυος και στο 2ο τωρα να τα χασω καποτε μια και καλη?

Μπιζελακι ειχατε σοβαρη αλλεργια για να μην πινετε ουτε υποαλλεργικα ε?Δηλαδη ουτε κρεμες, τιποτα μεχρι τωρα?Για κρεμες θα ξεκινησετε υποαλλεργικες?Σας εδωσε καμια?

Κατερινάκι,μέχρι τώρα δεν της έχω δώσει κρέμες....τρώει το πρωί φρουτόκρεμα,το μεσημέρι φαγητό,το απόγευμα φαγητό ότι μείνει από το μεσημέρι και το βραδάκι κουάκερ με λιωμένη μπανάνα (τα 2 τελευταία γεύματα τα αντιστρέφω πολλές φορές)...δεν της δίνουμε οτιδήποτε μπορεί να περιέχει γάλα,παράγωγά του ή οποιοδήποτε ίχνος γάλακτος...προσέχουμε,τί να κάνουμε...και είμαι τυχερή που ακόμα θηλάζω και δεν παιδευτήκαμε και με γάλατα κλπ και δεν θέλαμε να δώσουμε άλλο γάλα εκτός από το δικό μου..μέχρι τώρα που κουράστηκα και ζορίστηκα κι εγώ κι η μικρή...κρέμες δεν θα δώσει άλλες,αφού έτσι κι αλλιώς τώρα πια μπορεί να τρώει ότι θέλει...δεν τις χρειάζεται....είναι καλυμένη μ'αυτά που τρώει μέχρι στιγμής..

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μωρε κι εγω περιμενω να ξεκινησει κι η δικια μου.Ενταξει εμενα απο 6 μηνων παιρνει υποαλλεργικες κρεμες και γαλατα και το κανονικο γαλα θα το βαλω μαλλον εγω προσεχτικα μου ειπε ο γιατρος για να μην ξανατρεχουμε για εξετασεις.Αλλα μαλλον απο Σεπτεμβρη.Ε, να μου τελειωσουν και τα 8 κουτια γαλα που εχω σπιτι ακομα...

Αννα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ειμαι ψηλη σχετικα 1.75 και δεν φαινεται ασχημα.Αλλα ειμαι 72 κιλα.....

πλακα μας κανεις ρε κοριτσακι?!?!?!:confused::confused:

εισαι ψηλη!!!!!!!!!!! και τα 72 μια χαρα θα σου φαινονται!!!!

και οντως στην φωτο φαινεσαι πολυ καλη

και φορας τζην ε?!?!?!?! εγω εχω να βαλω τζην κανα 1,5 χρονο....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

αχ βρε κοριτσια τι να κανουμε? κιλα ειναι κααααποια στιγμη θα χαθουν!!!

εγω ομως εχω κι αλλο προβλημα

το ενα μου το στηθος ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το αλλο:roll::twisted:

μετα την εγκυμοσυνη

στα σουτιεν φαινεται στο μαγιο?!?!?!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!!!

Κας πράγματι η μητριά φέρεται καλά τα τελευταία χρόνια - δεν ήταν πάντα έτσι!!! Δεν ξέρω, σα να έχει κάνει στροφή 360 μοιρών...θα τα πούμε από κοντά τα υπόλοιπα...;)

Κατερινάκι μια χαρά είσαι, κούκλα...αλλά το ότι ο σύζυγος δεν κρατάει το μωρό δεν το κατάλαβα???? μόνη σου το έκανες???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαριλού τέλειες οι μελιτζάνες!!! Χθες, κατάφερα να τις δοκιμάσω, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

αχ βρε κοριτσια τι να κανουμε? κιλα ειναι κααααποια στιγμη θα χαθουν!!!

εγω ομως εχω κι αλλο προβλημα

το ενα μου το στηθος ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το αλλο:roll::twisted:

μετα την εγκυμοσυνη

στα σουτιεν φαινεται στο μαγιο?!?!?!

Εμένα δεν είναι απλά λίγο μεγαλύτερο, είναι πολύ μεγαλύτερο...πάντα έτσι ήταν, μ' ενοχλεί απίστευτα, αλλά σταμάτησα να δίνω σημασία...όταν το αποφασίσω για την πλαστική, θ' αλλάξουν τα πράγματα!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ουτε εγω δε θα βγω στην παραλια....Εχω ακομα 10 (απο τα 14 πο ειχα παρει) να χασω και δεν μου κανουν ουτε τα ρουχα μου.Ειδικα στα παντελονια μου δεν προκειται να ξαναμπω.Φυσικα ουτε μαγιω εχω (δεν μου μπαινει) οποτε ουτε θα παρω, θα κατσω κατω απο την ομπρελιτσα μου να κοιταω την Παναγιωτα...

Εγω παλι ρε κοριτσια, που ειμαι λιγοτερα κιλα κι απο τοτε που παντρευτηκα, τι να πω? Φοραω τα ρουχα μου και μου πεφτουν. Αφου με βλεπει η μανα μου καθε φορα και μου λεει "Παιδι μου γιατι εχεις αδυνατησει τοσο? Τι εχεις?" και πεθαινω στο γελιο καθε φορα.

εμεις παλι εχουμε κλιματιστικο σε καθε δωματιο αλλα φοβαμαι να τους το βαλω ...μηπως κρυωσουν ολη νυχτα με αυτο το πραγμα...

Εμεις αγορασαμε εναν ανεμιστηρα οροφης, δεν τον εχουμε βαλει ομως ακομα. Στο δωματιο της μικρης δεν εχω βαλει κλιματιτικο, αλλα δεν θελω να της βγαλω και το φωτιστικο της το οποιο ειναι πολυ ωραιο.

όχι για τα κιλά αλλά για το στήθος,πως θα καλύψω την διαφορά??

Και φυσικα το γεγονος οτι εχω αδυνατισει, εχει κανει μεγααααλη διαφορα στο στηθος μου, αλλα σε αντιθετη φαση απο σενα. Εχω γινει σαν εφηβη. Και με στεναχωρει πολυ το γεγονος. Δεν ειναι οτι ειχα ποτε μεγαλο στηθος, αλλα τουλαχιστον ηταν πιο αρμονικο. Ευτυχως ειναι στητο ακομα, δεν εχει πεσει, αλλα εχει αδιασει. Και το θεμα ειναι οτι δεν το επαθα μετα το θηλασμο και τη διακοπη με χαπια, αλλα μετα την πρωτη αποβολη. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Εμένα δεν είναι απλά λίγο μεγαλύτερο, είναι πολύ μεγαλύτερο...πάντα έτσι ήταν, μ' ενοχλεί απίστευτα, αλλά σταμάτησα να δίνω σημασία...όταν το αποφασίσω για την πλαστική, θ' αλλάξουν τα πράγματα!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ, κι εγω θελω μια μεγεθυνση. Να παμε μαζι να μας κανουν και καλυτερη τιμη:D:D:D

4Rnfp3.png

Κατερίνα μη μας τρελαίνεις!!! Εγώ λέω αντί να χάσω κ άλλα κιλά να πάρω 10 πόντους ύψος κ να σε φτάσω.... τι λέτε θα αρχίσετε να με τραβάτε όλες μαζί να μακρύνω??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ηρθαν κ μας βάλαν τον κινέζο της μικρής και είμαι ΕΞΑΛΗ!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Το βάλανε στραβά,έξω οι σωλήνες είναι τραγικοί,μου κάναν ένα δωμάτιο κ ένα μπαλκόνι χαλια κ δεν ξέρω από που να αρχίσω να μαζεύω κ να ξεσκονίζω κ δεν φτάνουν αυτά....ο ένας ήταν ή πρεζάκιας ή αλκοολικός έκανε μπαμ κ φοβάμαι όχι μόνο που μπήκαν σπίτι μου αλλα κ μη δεν βάλανε καλά το μηχανημα κ πάθουμε τίποτα!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...