Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

σταχυ

για πες λεπτομερειες?

θα την ντυσεις την μικρη με τα βαπτιστικα της και θα την βγαλει φωτο?

μονη της ή μαζι σας?

και για το ψηφιακο ποσο σας βγαινει?

εμας μας ειπε 500 και πολυ προβληματιζομαι...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!Τι το ξεκινησατε το θεμα με τις παραλιες τις διακοπες, πως πηγαιναμε και πως θα παμε φετος???Η πεθερα μου ηρθε χθες απο διακοπες που ηταν Μυτιληνη,εφερε στην Παναγιωτα μια πετσετα Barbie (ξερω ξερω δεν τη χωνευετε...)και μου ειπε οτι θα της παρει και τσαντα για την παραλια.Αυτο μου ελειπε να παρει κανα σακβουαγιαζ να κουβαλαω.Σημερα την κραταει η πεθερα.Ακουστε, της λεω θα βαλεις στη φρουτοκρεμα 1 βερυκοκο,1 ροδακινο,μιση μπανανα και χυμο πορτοκαλι και μου λεει "Θα χορτασει"?Σημειωτεον οτι τρωμε και το αβγο στο καπακι...Τι ακουω Θεε μου!

Βατραχακι μ'αυτες τις αλλεργιες τσαμπα τα παιδευουμε τα παιδια ενω μαλλον τιποτα δεν εχουν..Μπραβο που βρηκες καλη γιατρο.Κι ο δικος μας ο κακομοιρης απανταει σε καθε ερωτηση βλακεια που του κανω!Εγω Τελος Ιουλιου που θα παμε στο γιατρο ξανα θα του το ξαναπω για κανονικο γαλα.Κριμα ειναι να μη φαει λιγο κι απ'την τουρτα της...

Κοριτσια εμεις φτιαξαμε μονοι μας ψηφιακο αλμπουμ για τη βαφτιση μονο με 50 λιρες!Εχουμε φτιαξει πολλα και για το γαμο και για το μηνα του μελιτος.Σου ερχεται σπιτι μεσω αγγλιας και ειναι πανευκολο να το φτιαξεις!

353668exr0sfu2uv.jpg

Kαλημερα κοριτσια!

Συμπεθερα, οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να κουβαλαμε το μισο σπιτι στην παραλια, μου κοβεται καθε διαθεση! Και καλα εσυ εισαι κοντα, εδω εχουμε και το θεμα της αποστασης. Σκεφτομαστε να παμε Κυριακη απογευμα, γιατι πρωι δεν προλαβαινουμε με τιποτα να ειμαστε εκει πριν αρχισει να καιει πολυ ο ηλιος. Αντε να επιστρεφεις σημειωτον μετα...

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πήγαμε χθες κ στον παιδοχειρούργο....5 ολόκληρα λεπτά μέσα 80 ευρώ!:? Είναι διόγκωση του μαστικού αδένα που δεν παίρνει κάποια θεραπεία....πυκνό χαμομήλι να βάλουμε 2-3 φορές και να το αφήσουμε κάποιες ώρες με βαμβάκι πάνω της κ να μην ξανασχοληθούμε κ να μην περάσει όταν αναπτυχθούν οι μαστοί της δεν θα έχει πρόβλημα:rolleyes: Ε εντάξει δεν μπορώ να μείνω ήσυχη αλλά για να το λένε τόσοι γιατροί μάλλον δεν πρέπει να συνεχίζω να το ψάχνω το θέμα!:roll:

Πήραμε επιτέλους κ κινέζο φίλο στη κόρη μου κ σήμερα θα ερθουν για εγκατάσταση κ συντήρηση στα άλλα μου χει κάνει ο άντρας ένα σπίτι βομβαρδισμένο λες κ ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση για να τους διευκολύνει να κάνουν δουλειά τους αλλά μετά εγώ θα πρέπει να τα βάλω στη θέση τους κ να καθαρίσω αυτός θα γυρίσει αργά ως συνήθως....έξαλη με έκανε πρωί πρωί κ ούτε τσιγάρα κ κινητό δεν πήρα μαζί :tongue:

Βατραχάκι θα έρθω να κάνουμε μαζί μπάνια βρε να μην νοιώθεις κόμπλεξ:P:p Εγώ πάντως παρόλο που έχω χάσει 13 εγκυμοσύνης+6 κ χωράω σε πολλά παλιά μου ρούχα που είχα χρόνια να βάλω με βλέπω αίσχος στις φωτογραφίες λες κ έχω παχύνει δεν ξέρω γιατί νοιώθω τόσο χάλια:evil::evil::evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πήγαμε χθες κ στον παιδοχειρούργο....5 ολόκληρα λεπτά μέσα 80 ευρώ!:? Είναι διόγκωση του μαστικού αδένα που δεν παίρνει κάποια θεραπεία....πυκνό χαμομήλι να βάλουμε 2-3 φορές και να το αφήσουμε κάποιες ώρες με βαμβάκι πάνω της κ να μην ξανασχοληθούμε κ να μην περάσει όταν αναπτυχθούν οι μαστοί της δεν θα έχει πρόβλημα:rolleyes: Ε εντάξει δεν μπορώ να μείνω ήσυχη αλλά για να το λένε τόσοι γιατροί μάλλον δεν πρέπει να συνεχίζω να το ψάχνω το θέμα!:roll:

Πήραμε επιτέλους κ κινέζο φίλο στη κόρη μου κ σήμερα θα ερθουν για εγκατάσταση κ συντήρηση στα άλλα μου χει κάνει ο άντρας ένα σπίτι βομβαρδισμένο λες κ ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση για να τους διευκολύνει να κάνουν δουλειά τους αλλά μετά εγώ θα πρέπει να τα βάλω στη θέση τους κ να καθαρίσω αυτός θα γυρίσει αργά ως συνήθως....έξαλη με έκανε πρωί πρωί κ ούτε τσιγάρα κ κινητό δεν πήρα μαζί :tongue:

Βατραχάκι θα έρθω να κάνουμε μαζί μπάνια βρε να μην νοιώθεις κόμπλεξ:P:p Εγώ πάντως παρόλο που έχω χάσει 13 εγκυμοσύνης+6 κ χωράω σε πολλά παλιά μου ρούχα που είχα χρόνια να βάλω με βλέπω αίσχος στις φωτογραφίες λες κ έχω παχύνει δεν ξέρω γιατί νοιώθω τόσο χάλια:evil::evil::evil:

πρωτον, μπραβο για τα καλα νεα της Ζωουλας!!

δευτερον, εισαι μια χαρα και πολυ κουκλαρα κι εγω εχασα πολλα κιλα απο την εγκυμοσυνη σχεδον ολα αλλα δεν θελω να εμφανιστω σε παραλια:cool:

οποτε ελα να πιουμε κανα καφε στην κοιλαδα να πιουμε καμια μπυρα στην δροσια στην φυση

και ασε τα μπανια!!!!

Μπραβο Αννα ειναι καθησυχαστικοι οι γιατροι, οποτε μην ανησυχεις. Δε σου ειπαν να το παρακολουθεις απλα μη μεγαλωσει?

Κινεζο χρειαζομαι κι εγω κι εχω πρηξει τον αντρα μου απο χθες (κρεβατομουρμουρα κοινως) να μας παρει οχι τοσο για τη ζεστη αλλα δεν θελω να κοιμομαστε τη νυχτα με παραθυρα ανοιχτα λογω σκουπιδιαρη...(περασε παλι 5 το πρωι και μας ξυπνησε ολους)

Μπραβο Αννα ειναι καθησυχαστικοι οι γιατροι, οποτε μην ανησυχεις. Δε σου ειπαν να το παρακολουθεις απλα μη μεγαλωσει?

Κινεζο χρειαζομαι κι εγω κι εχω πρηξει τον αντρα μου απο χθες (κρεβατομουρμουρα κοινως) να μας παρει οχι τοσο για τη ζεστη αλλα δεν θελω να κοιμομαστε τη νυχτα με παραθυρα ανοιχτα λογω σκουπιδιαρη...(περασε παλι 5 το πρωι και μας ξυπνησε ολους)

κι εδω τα ιδια οι σκουπιδιαριδες...βαρανε με μανια τους καδους

εκδικηση

"εσεις κοιμαστε κι εγω μαζευω τα σκουπιδια σας??? τωρα θα δειτε:evil::evil:"

Ουτε εγω δε θα βγω στην παραλια....Εχω ακομα 10 (απο τα 14 πο ειχα παρει) να χασω και δεν μου κανουν ουτε τα ρουχα μου.Ειδικα στα παντελονια μου δεν προκειται να ξαναμπω.Φυσικα ουτε μαγιω εχω (δεν μου μπαινει) οποτε ουτε θα παρω, θα κατσω κατω απο την ομπρελιτσα μου να κοιταω την Παναγιωτα...

Αστα βατραχακι ο καδος ειναι κατω απο το μπαλκονι μου και μενω στον 1ο...Σημερα ξυπνησε και το μωρο στις 5:30 αλλα την παρατησα μονη της και ξανακοιμηθηκε μετα απο κανα μισαωρο...

Kαι εμείς τα περισσότερα έτσι τα μαζέψαμε...είχα όμως και κανονικά πιάτα/ποτήρια/μαχαιροπίρουνα για τους μεγάλους...αλλά μαζεύτηκαν γρήγορα, με βοήθησε πολύ και η μητριά μου βέβαια...

Εγώ αποφάσισα να μαγειρέψω τα περισσότερα - περίσσεψαν βέβαια πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι άρεσαν σε γενικές γραμμές!!! Ε κορίτσια????:tongue::tongue:

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα!!!

Πολυ ωραια ηταν ολα τα φαγητα.

Και η μητρια καλη παντως, βοηθησε πολυ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι αχ στον Αη Γιάννη θέλω να πάμε κάτω από τα πλατάνια.....πω πω ξέφυγα τώρα ταξιδεύει το μυαλό κ έρχεται :mrgreen:

Κατερίνα κ να μεγαλώσει δεν γίνεται κάτι γιατί είναι ο αδένας του μαστού κάποια στιγμή απλά θα αρχίσει να μεγαλώνει κ το άλλο....ρε κορίτσια ίσος βλακεία αλλά λέω μήπως φταίνε τα κοτόπουλα που έχουν τόσες ορμόνες???? :evil: Λέω να αρχίσω τα βιολογικά κοτόπουλα....:roll:

Κληματιστικό εμείς πήραμε από το praktiker midea inverter 9αρι 300 ευρώ...μας έτσουξε(γιατί λέει ο άντρας θα φύγουμε Γερμανία κ θα το χαρούν οι νοικάριδες!:mrgreen:) αλλά εκεί που θέλω να μπει(πάνω από το κουρτινόξυλο) εχουμε περιορισμό χώρου κ έπρεπε να είναι μέχρι 30 πόντους η εσωτερική μονάδα

Επίσης Κατερίνα δεν μιλάς σοβαρά για τα κιλά ε???Που τα έχεις τα 10 κιλά κ δεν τα βλέπω???Στις φωτό από τη συνάντηση φαίνεσαι ΤΟ κορμί!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

αχ διαβαζω για εσασ που παρολο τισ κορμαρεσ δεν θελετε να κανετε μπανακια στην θαλασσα και τι να πω εγω το τοφαλακι???????????????:confused::confused::confused:οχι πειτε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

θυμαστε που σασ ειπα οτι σκ πηγαμε 2 φορεσ για μπανιο αλλα εγω απλα κοιτουσα....

λοιπον πηγαμε και χτεσ,ε κοιτουσα ξανακοιτουσα..εβαλα και μεσα τα ποδια μου(εννοειτε οτι φορουσα και φουστανακι απο πανω...)αλλα αυτη τη φορα ειχα βαλει και μαγιω απο μεσα(μεγαλο διλημα λοιπον...).να θελω να μπω και να σκευτομαι πωσ θα βγαλω το φουστανι να αποκαλυψω την κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:ε μετα απο κανενα μισαωρο περισυλλογησ με τα ποδια μεσα στο νερο το πηρα αποφαση...πεταξα το φουστανι και μπηκα!!!!!!!!!!!!!μπορει να το καταλαβατε ...θα σασ ηλθε το τσουναμι εωσ εκει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πολυ ωραια ηταν ολα τα φαγητα.

Και η μητρια καλη παντως, βοηθησε πολυ.

μπραβο χρυσοχερα πολινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μπραβο και στην μητρια που βοηθησε!!!!

ευτυχωσ ειχα κι εγω βοηθεια(μαμα,συζηγο και αδελφη,αδελφο..).η πεθερα ηταν οπωσ παντα σαν να ερχοταν επισκεψη επομενωσ απλα καθοταν...τουλαχιστον ομωσ δεν ειχε ξυνισμενη μουρη ωσ συνηθωσ οταν ερχετε σε τραπεζια κτλ..:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!!!

χτεσ το βραδακι ειχα μπει μονο κ μονο να δω νεα σασ αλλα δεν ειχεσ γραψει!ευτυχωσ ειχατε καλα νεα και ολα καλα με το στηθακι!!!!!!!χαλαλι τα 80ε...τουλαχιστον σασ ειπε ενθαρυντικα νεα..

καλοριζικοσ ο νεοσ φιλοσ σασ!!!!!!!!!!!!!!

αν θελετε αννουλα και βατραχακι παρετε κι εμενα μαζι....τοτε ειναι που αποκλειεται να αισθανθειτε κανενα μα κανενα κομπλεξ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τραβηξω εγω ολα τα βλεμματα πανω (μια φαλαινα το σκασε...:tongue::tongue::tongue:)και θα κολημπησετε εσεισ αφοβα!!!!:tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

353668exr0sfu2uv.jpg

Kαλημερα κοριτσια!

Συμπεθερα, οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να κουβαλαμε το μισο σπιτι στην παραλια, μου κοβεται καθε διαθεση! Και καλα εσυ εισαι κοντα, εδω εχουμε και το θεμα της αποστασης. Σκεφτομαστε να παμε Κυριακη απογευμα, γιατι πρωι δεν προλαβαινουμε με τιποτα να ειμαστε εκει πριν αρχισει να καιει πολυ ο ηλιος. Αντε να επιστρεφεις σημειωτον μετα...

χαχα ισα ισα που πρεπεις να κανεις το αντιθετο να σηκωνεσαι απο τις 7 το πρωι να παιρνεις μια σκηνη μαζι , σακουλες με φρουτα, κεφτεδακια , καφε, ζαχαρη, ψυγειακι με ολα τα απαραιτητα μεσα και τη στηνεις οπου σου αρεσει απο το πρωι και επιστρεφεις το βραδυ :tongue:ή διαφορετικα αγοραζεις ενα τροχοσπιτο και κανεις tour σε ολες τις παραλιες.:tongue::tongue:.αλλιως δεν σε βλεπω να βουτας :rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Επίσης Κατερίνα δεν μιλάς σοβαρά για τα κιλά ε???Που τα έχεις τα 10 κιλά κ δεν τα βλέπω???Στις φωτό από τη συνάντηση φαίνεσαι ΤΟ κορμί!:wink:

Αννα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ειμαι ψηλη σχετικα 1.75 και δεν φαινεται ασχημα.Αλλα ειμαι 72 κιλα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...