Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι ναι μας περνάτε μια μέρα!!!

Εμείς ακόμη μόνο γαλατάκι. Μου είπε γύρω στους 5 1/2 θα δώσει κρέμα. Βασικά μου βγάζει αρκετές γουλίτσες τον τελευταίο καιρό που έχει αρχίσει και κινείται περισσότερο. Κάνει σαν ελαφριά παλλινδρόμηση. Λένε πως όταν αρχίζουν στέρεα σταματάνε. Γι'αυτό ανυπομονώ. Την Παρασκευή θα πάμε για εμβόλια οπότε θα ρωτήσω αν είναι να ξεκινήσουμε νωρίτερα.

γεια σου stav να χαιρεσαι το μωρακι σου

ο μπεμπακος μου ειναι μια βδομαδα μεγαλυτερος απο σας 9-7 και ακομη μονο γαλατακι πινουμε ξενο κι εμας μας ειπε μετα απο τον 5 μηνα οι κρεμουλες

κι εγω ανυπομονω γιατι θα χει πλακα η διαδικασια

και απο γουλιτσες βγαζουμε αρκετες αλλα υπομονη τι να κανεις?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

credo που το ειδες το πρωτο επεισοδιο του 6ου κυκλου? ουτε στο νοβα δεν το εχει δειξει ακομα.

Βατραχακι ο νομος εχει ανασταλει μεχρι τον Ιανουαριο, αρα αυτη τη στιγμη το καπνισμα επιτρεπεται παντου και μαλλον τον Ιανουαριο θα απαγορευτει εντελως παντου.

Παντως εμεις καθομαστε και εξω σε μερη με σομπες, παμε σε μαγαζια που απαγορευουν το τσιγαρο και γενικα επιλεγουμε να πηγαινουμε σε εστιατορια ψιλοκουλες ωρες, που δεν εχει κοσμο, οποτε και εμεις να βγουμε με τα παιδακια μας και τον κοσμο να μην ενοχλουμε.

Ενα μωρο μεχρι 6 μηνων πρεπει να μεταφερεται εντελως ξαπλωμενο σε μεγαλες αποστασεις, πχ ταξιδι.

Μεχρι 3 μηνων πρεπει να ειναι εντελως ξαπλωμενο και για μικρες αποστασεις.

Για τις βολτες σου μπορεις να βαλεις το μωρο στο κανονικο καροτσι με ελαφρως ανασηκωμενη την πλατη, μικρη κλιση.

Ειρηνη δεν το πιστευω που το λες!!! Ερχομουν σημερα με την καρδια περβολι να σας πω τα ιδια!!!

Εχω στο αριστερο στηθος μια κοκκινιλα, οπως ειναι αυτα τα μεγαλα τα σπυρια που βγαζουμε στο προσωπο συνηθως κοντα σε περιοδο (εγω τουλαχιστον βγαζω), που νιωθεις οτι εχουν εσωτερικα κατι.

Και φυσικα εχω τρελλαθει. Σε λιγο θα αρχισω να αποχαιρετω και τα παιδια μου και να τους αφηνω επιστολες...

Γελατε, αλλα εγω ειμαι μανταρα.

Ξερω βεβαια οτι ειναι φυσιολογικο σε περιοδους ορμονικων αναστατωσεων να βγαζεις διαφορα, αλλα δεν ηρεμω κιολας.

Παλι πηρα το γυναικολογο, παλι θα γελαει ο ανθρωπος, αλλα δεν μπορω να πω μου φερεται καλα και με υπομονη.

οταν σταματησα τη δουλεια δεν ειχα τι να κανω και οντας μεγαλη φαν το ανατομιου εψαχνα εψαχνα και το βρηκα! ειδα ολο τον 5 κυκλο και περιμενα μεχρι τον σεπτεμβριο για τον 6.αλλα δεν εχω τοσο χρονο πια! ειδα μονο το πρωτο επεισοδιο.

Κι εγώ ανυπομονώ για να δώσω κρεμούλα. Βαρέθηκα να ετοιμάζω μόνο γάλα. Ξένο δίνω γαλατάκι. Θήλασα 40 μέρες.

Όσον αφορά τις έξω βόλτες βολικά είναι και τα εμπορικά κέντρα για όταν βρέχει και δεν μυρίζει τσιγάρο. Και ευτυχώς είναι ακόμη ο καιρός καλός και επιτρέπει στις καφετέριες να καθόμαστε έξω.

Για να πως κι εγώ για το Greys Anatomy, εμένα τα κατεβάζει ο άντρας μου από το Ίντερνετ και έτσι έχουμε δει (με υπότιτλους) μέχρι και το τελευταίο που παίχτηκε στην Αμερική. Μαζεύουμε 2-3 επεισόδια και όταν κοιμάται η μικρή κάνουμε Greyσειάδα!!!

zMS8p3.png

στον δικο μου δεν αρεσει καθολου το γκρεις ανατομι! μια δυο φορες το ειδαμε μαζι.δεν μπορει λεει να βλεπει αρρωστους! οταν ημουν εγκυος καθε μερα που ερχοταν απο τη δουλει με εβλεπε κολλημενη στον υπολογιστη να βλεπω τον ντερεκ....!!! με κοροιδευε! επισης μ'αρεσει και ο house αλλα με κουραζει λιγο.

Διαφημίσεις

στον δικο μου δεν αρεσει καθολου το γκρεις ανατομι! μια δυο φορες το ειδαμε μαζι.δεν μπορει λεει να βλεπει αρρωστους! οταν ημουν εγκυος καθε μερα που ερχοταν απο τη δουλει με εβλεπε κολλημενη στον υπολογιστη να βλεπω τον ντερεκ....!!! με κοροιδευε! επισης μ'αρεσει και ο house αλλα με κουραζει λιγο.

Πάλι καλά να λες που δεν θέλει να το βλέπει....εμένα ο δικός μου που το βλέπει συχνά αλλά όχι πάντα κ έχει την απαίτηση να θυμάμαι εγώ τι έχει γίνει από το τελευταίο επεισόδιο που είδε?Κ προσπαθώ να δω κ τον έχω στο κεφάλι μου να με ρωτάει λεπτομέρειες?????!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια..!

Διαβάζω, όσο μπορώ τα νέα σας, Αννούλα όλα καλά θα πάνε, από τα δοντάκια της πρέπει να είναι..

Εγώ ψάχνομαι εδώ και λίγες μέρες για τα επαγγελματικά μου, εάν δεν πάνε καλά τα πράγματα με τις μεταθέσεις-αποσπάσεις, να δω πώς θα πηγαινοέρχομαι στην Άρτα κάθε μέρα.......

Εκτός κι αν μένω εκεί κι έρχομαι σαβ/κο.

Με τη βάπτισή μας όλα καλά, από εκεί που έτρεχα σαν το παρλιακό, βρήκα μια παλιά μου φίλη, που άνοιξε δικό της μαγαζί και θ' αναλάβει τα πάντα, διακόσμηση, μπομπονιέρες, γλυκά (του κουταλιού), κι έτσι μου έφυγε αρκετό άγχος.

Φωτογράφο έκλεισα, προσκλητήρια οκ, μένει ν' αγοράσω δικά μου ρούχα, του άντρα μου (βαριέται αφόρητα τα ψώνια, άκουσον-άκουσον..) και του μπεμπούκου..!

Μέχρι στιγμής, τα παω καλά και με τα κιλά, ευελπιστώ μέχρι μέσα Δεκέμβρη να έχω χάσει όλα της εγκυμοσύνης.

Πάντως, πολλά τα έξοδα, βρε κορίτσια, βγαίνει ένα 3.000αρο χωρίς τραπέζι, έλεος......

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλησπερα κοριτσια!!!!!

κοριτσια σασ ευχαριστω παρα πολυ για οτι μου ειπατε!!!με κανατε και ενιωσα πολυ καλυτερα!!!!!!κατα πασα πιθανοτητα ειναι κατι ορμονικο (γι αυτο με εβαλε να κανω μια λιστα ορμονικεσ αναλυσεισ...)κ μαλλον απο τον θηλασμο....

μπηκα κ το πρωι κ σασ διαβασα κ ηδη ειχα νιωσει καλα απο τα λεγομενα σασ κ μαλιστα ειχα απαντησει σε καθε μια ξεχωριστα αλλα μου κοπηκε αποτομα η συνδεση κ με πεταξε εξω...!!!!!υπερηχο ακομα δεν εχω κανει ,θα κανω αρχεσ δεκεβριου μετα την περιοδο δηλαδη ,ετσι μου ειπε....

κασιανη μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα...και να ειναι κατι ορμονικο!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eγώ κατεβάζω το Grey's Anatomy από το gamato.info κι έχω δει τα πρώτα 10 επεισόδια του 6ου κύκλου, όσα δηλαδή έχουν παιχτεί στην Αμερική.

Πήγα στον Αγιο Σάββα για ψηλάφιση μαστών και τεστ παπ. Μου είπαν να κάνω υπερηχογράφημα γιατί προφανώς υπάρχουν ακόμη κύστεις, και στο τεστ μου βρήκαν πολύποδες στον τράχηλο τους οποίους αφαίρεσαν εκείνη την ώρα και τους έστειλαν για βιοψία.

Η Μαριαλένα έκανε τελικά λίγο πυρετό από το εμβόλιο.

age.png age.png

καλησπερα και απο εμενα

Συμπεθερα αντε θα παραγγελνεις και μια μεριδα παϊδακια για τη Μαριαλενα , εμεις τιποτα ακομα μονο σαλια και γκρινια

Επισης περαστικα σου για την αφαιρεση που εκανες , ειχες κλεισει καποιο ραντεβου για αυτο ?

εγω πλεον σκεφτομαι εντονα να κανω αφαιρεση των λεμφαδενων στο στηθος , ειχα κανει παλιοτερα μια συζητηση με εναν ογκολογο καθως δυστηχως η οικογενοια μου απο τη πλευρα του μπαμπα μου εχει γονιδιο καλπαζουσας μορφης καρκινου , εχουν πεθανει 3 θειες μου απο καρκινο μαστου και πριν 2 χρονια εχασα και τον μπαμπα μου μεσα σε 1 μηνα , ετσι μου συστησαν οτι εφοσον εχω ξεμπερδεψει με τις εγκυμοσυνες που θα ηθελα να κανω και φυσικα με το θηλασμο να προχωρησω σε αυτο.....

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ μανούλα Ιουλίου είμαι και συγκεκριμένα 18 Ιουλίου με μία μπεμπούλα. Τικεράκι δεν ξέρω πως να βάλω...

Βλέπω κάποιες από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει κρεμούλες. Από τον 4ο?

Καλώς ήρθες stav και να σου ζήσει η μπέμπα!!!!

Για τικεράκι ρίξε μια ματιά εδώ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=926489&postcount=8

αφού το φτιάξεις, σου δίνει μερικά link. Εσύ πρέπει να διαλέξεις αυτό που δεν υποστηρίζει HTML

House ψηφίζω κι εγώ! :P

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπέρα.Πριν λίγο κοιμήθηκε η μπουμπούκα και είπα να πω κι'εγώ ενα γεια.Οτάν νυστάζει κοιμάται με τη μια όταν τη βάλω στο κρεβάτι της.Τις άλλες φορές γκρινιάζει πολύ μέχρι να κοιμηθεί.Εμείς δεν έχουμε βγάλει δοντάκι ακόμα και ενώ πριν λίγες μέρες είχε πολύ γκρίνια και έχωνε όλο το χέρι στο στόμα εδώ και λίγες μέρες είναι ήρεμη μπορώ να πω.Βλέπω αρχίσατε φρουτάκια οι περισσότερες απο 4 μηνών.Εμείς θα αρχίσουμε μάλλον απο τις 5 Δεκέμβρη που γινόμαστε 6 μηνών μιας και στις 4 του μήνα έχουμε παιδίατρο.Προς το παρόν κάθε απόγευμα τρώμε το ρυζάλευρο βανίλια που άλλοτε δείχνει να το θέλει και άλλοτε οχι.

SI5Yp3.png

καλησπερα και απο εμενα

Συμπεθερα αντε θα παραγγελνεις και μια μεριδα παϊδακια για τη Μαριαλενα , εμεις τιποτα ακομα μονο σαλια και γκρινια

Επισης περαστικα σου για την αφαιρεση που εκανες , ειχες κλεισει καποιο ραντεβου για αυτο ?

εγω πλεον σκεφτομαι εντονα να κανω αφαιρεση των λεμφαδενων στο στηθος , ειχα κανει παλιοτερα μια συζητηση με εναν ογκολογο καθως δυστηχως η οικογενοια μου απο τη πλευρα του μπαμπα μου εχει γονιδιο καλπαζουσας μορφης καρκινου , εχουν πεθανει 3 θειες μου απο καρκινο μαστου και πριν 2 χρονια εχασα και τον μπαμπα μου μεσα σε 1 μηνα , ετσι μου συστησαν οτι εφοσον εχω ξεμπερδεψει με τις εγκυμοσυνες που θα ηθελα να κανω και φυσικα με το θηλασμο να προχωρησω σε αυτο.....

Oχι, δεν έκλεισα ραντεβού, έχω φίλο γιατρό στο νοσοκομείο. Πήγα και γυμναστήριο μετά η τρελλή!

Οταν λες αφαίρεση λεμφαδένων, τι διαφορά έχει από την αφαίρεση των μαστών?

age.png age.png

φανταζομαι οτι οταν κανεις μειωση του μαστου δεν σου αφαιρουν λεμφαδενες και το κανεις καθαρα για αισθητικους λογους αλλα η οταν σου αφαιρουν τελειως τον μαστο ειναι γιατι πλεον υπαρχει ογκος και πρεπει να καθαριστει ολη η περιοχη αλλα αυτο ειναι κατι που θα μου το εξηγησει ενας πλαστικος , η ολη συζητηση ειχε γινει με τον ογκολογο που ξερει το ιστορικο μας αλλα τοτε ειχα μονο τον Μαριο και δεν το εψαξα παραπανω γιατι ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να το κανω τη δεδομενη στιγμη αφου ηθελα και δευτερο παιδι και φυσικα να το θηλασω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Η αφαίρεση μαστού, είναι ουσιαστικά αφαίρεση των λεμφαδένων. Θα πρέπει να μιλήσεις με πλαστικό σίγουρα, γιατί άσχετα από το γιατί θέλεις να το κάνεις, θα σου κόψουν το στήθος! Συμφωνώ φυσικά ότι έχετε πολύ βαρύ ιστορικό, και ειδικά στους άντρες είναι σπάνιο νόσημα. Προφανώς θα κάνουν και αποκατάσταση με εμφυτεύματα μετά την ανάρρωση του χειρουργείου. Μεγάλο δίλημμα συμπεθέρα, και πολύ σοβαρό θέμα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...