Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Και με ο κο…ς και τα χέρια μου ακόμα με πονούν από τη μηχανή (γιατί ήταν και από αυτές που ο συνοδηγός είναι πιο ψηλά από τον οδηγό), ήθελα και μηχανή τρομάρα μου!!

Custom μηχανη δηλαδη! Κι εγω μια απ΄τα ιδια! Ειναι οτι πιο αβολο για ταξιδι, βάλε και τον αερα που σου παιρνει το κεφαλι πισω...

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε?

Εγώ πάλι χάθηκα, αλλά δεν προλαβαίνω δυστυχώς τίποτα...

Πολύ δύσκολος ο τελευταίοσ μήνας κορίτσια... Ο μικρός έβγαλε μονοκοπανιά 4 δόντια επάνω και είχε ταλαιπωρηθεί ο κακομοίρης... Και πάνω που λέμε εντάξει τώρα θα ησυχάσουμε τον χτύπησε πάλι ίωση... Και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι γιατί δεν είχε κάνει πυρετό και πιστευαμε πως η γκρίνια είναι ακόμα λόγω δοντιών... Ώσπου τις προάλλες το ένα αυτάκι του έβγαλε πύον σαν μύξα ήτανε και τον πήγαμε στον γιατρό... Ωτίτιδα πάλι λέει, ξεκινήσαμε αντιβίωση... Κλάμματα, μύξες, πύον, βήχας, όλα έχουνε πέσει επάνω του γμτ!!!!!!!!!!!! Εγώ δε κάθε μέρα είμαι με 1 εως 3 ώρες ύπνο το πολύ... Τα μάτια κατακόκκινα και φυσικά κοιμάμαι όρθια στη δουλειά... Τις προάλλες με πήρε κανονικά ο ύπνος και χτύπησα την κεφάλα μου στο πληκτρολόγιο... :tongue::tongue::tongue: Αναρωτιέμαι γιατί δεν τα κάνουν πιο βολικά τα άτιμα, μου άφησε σημάδι... :roll: Το καλό είναι πως δεν ροχάλιζα να γίνω εντελώς ρεζίλι!!!! :lol: Χτες μου λέει ο Γιάννης δεν πάει άλλο ας τον πάμε βόλτα με το αμάξι να κοιμηθεί μπας και κοιμηθουμε κι εμείς λίγο... Περιττό να σας πω πως μόλις ξεκινήσαμε κοιμήθηκα του καλού καιρού, ενώ ο Θάνος γουσταρε τρελά και φυσικά δεν κοιμήθηκε...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

Σοφακι υπομονη να τον πας στην θαλασσα να κανει βουτιες και να δεις που θα περασουν ολα!!!!!

εμεις σκ περασαμε ησυχα εχθες το βραδακι βγηκαμε μια βολτιτσα και καταληξμε στα σουβλακια8-):cool:

δεν επρεπε να φαω....ο αντρας μου θελει το επομενο σκ να παμε στην θαλασσα μιας και εχει τελειωσει η ανακαινηση

που να εμφανιστω στην παραλια οεο!!!!!!!

ειδα κ την σταχυ στο φεις και χωθηκα κατω απο το σεντονι να μην με βλεπω

ααααχχχ ατιμα κιλα και ακομη πιο ατιμη η ορεξη που δεν κλεινει

ειχα χασει λιγο για την βαπτιση αλλα χρειαζομαι κι αλλο!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

βρε Ειρηνακι εγκυουλα με το μαλακο οι δουλειες μολις σηκωθηκες απο την ξαπλαααα καλα λεει η πιτσιπομαμα ξαπλα κατω απο το κλιματιστικο τωρα!!!!!!!!

εμεις σημερα θα παμε στην νεα μας παιδιατρο για να δουμε τι θα μας πει

ειχαμε παει και στην Θεσ/νικη στην αλλεργιολογο και με ενα τεστακι που του εκανε στο χερι διαπιστωσε οτι δεν εχει αλλεργια βεβαια πρεπει να κανουμε κ εξετασεις αιματος για να το επιβεβαιωσουμε

σημερα θα τα λυσουμε ολα στην παιδιατρο

ετσι θελω να πιστευω...

Διαφημίσεις

Είμαι αδιόρθωτη... Ξέχασα να πω χρόνια πολλά σε όλα τα μπομπιράκια που χρόνισαν!! Να είναι πάντα ευτυχισμένα και καλότυχα!!!!!!!!!!!!

Επίσης έχω να πω πως η πεθερά μου τα έχει κάνει θάλασσα... Όποτε της αφήνω τον μικρό κάποιο Σάββατο που δουλεύω όλο και κάποια βλακεία κάνει... Την προηγούμενη εβδομάδα το παιδί χέστηκε και τον ξέπλυνε με απλό νερό χωρίς σαπούνι!!!!! Και τις προάλλες γύρισα από τη δουλειά και ο μικρός κοιμόταν... Πάω να δω και τον είχε σκεπάσει μέχρι πάνω με κλειστά και τα παράθυρα!!!! τον ξεσκεπάζω και έσταζε στον ιδρώτα ο κακομοίρης!!!! Της λέω μα γιατί τον σκεπάσατε? (ο πληθυντικός με μάρανε... :evil:) Ε λέει μα δεν μου το είπατε ρε παιδιά... Της λέει ο Γιάννης δυο παιδιά μεγάλωσες και πρέπει να στο πούμε εμείς? Έλεος δηλαδή....

Γειά σας κορίτσια:D

Σήμερα έφτιαξα όλα τα κουβαδάκια με τις καραμέλες για τα πιτσιρικάκια της βάπτισης...50 τεμάχια...τελικά προτίμησα κουβαδάκια αντί για χωνάκια:D

Ψάχνω κι εγώ για διακοπές, αλλά που? Πείτε κάπου καλά από Γύθειο αν ξέρετε δεν έχω πάει ποτέ και λένε ότι στη Στούπα ειναι πολύ καλά!Τι λέτε?:roll:

Στούπα είναι καταπληκτικά...ειδικά η παραλία της καλογριάς...χρώμα βεραμάν σαν πισίνα...μαζεύει όμως πάρα πολύ κόσμο...φοβάμαι ότι δεν λέει με το πιτσιρίκι...δεν βρίσκεις που να βάλεις την πετσέτα, τέτοιος χαμός:confused:

Μιας και μιλατε για διακοπες, εγω κανονισα 17 Ιουλιου 3 μερες στο χωριο της μητερας μου στο Μεσολογγι να δει κι ο παππους μου το μωρο που δεν το εχει δει ποτε και μετα κλεισαμε 5 μερες ενα δωματιο στο Αρκουδι Ηλειας μεσω κατι φιλων.Σαββατο 24 Ιουλιου επιστρεφουμε Πατρα και μενουμε 1 βραδυ γιατο γαμο του κουμπαρου μας και ξανα διακοπες 1-15 Αυγουστου μαλλον Κρητη αλλα δεν εχουμε κανονισει ακομα..Εχει παει καμια σας Αρκουδι?Μου ειπαν οτι ειναι ωραια αλλα δεν εχω ιδεα...

Το Αρκούδι είναι ωραίο, δίπλα στην Κυλλήνη, φοβερή θάλασσα και αμμώδης παραλία:D

Πάτρα ακούω...περιμένω τηλέφωνο για καφέ:D και γνωριμία με πιτσιποπάκο:D

1) Μονή Πρέβελης (κουραστικά μεν αλλά ωραία) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

2) 2) Ελαφόνησος (απλά τέλεια…)

Η Πρέβελη είναι πολύ κρύα...μπούζι...και το ποτάμι είναι γεμάτο επιπλέοντα παγάκια:tongue:

Ελαφόνησος...τέλεια...παλιά ακόμα πιο γραφική, η παραλία του Σίμου από τότε που την γεμίσανε ομπρέλες και ξαπλώστρες έχει χάσει όλη την ομορφιά της, κρίμα τόση εκμετάλλευση:confused:

Ασε απο Κρητη ειμαι.Ειναι υπεροχα ειδικα στο Κουρταλιωτικο!

Εμένα μου άρεσε πολύ εκείνη η μικρή εκκλησία μέσα στον βράχο...δεν θυμάμαι όνομα καθόλου...

TARA βλέπω και εσύ πολυταξιδευμένη...ήσουν άγριο νιάτο όπως και εγώ?:rolleyes: Εμένα παλιά μου άρεσε και ταξίδευα στα νησιά και τον χειμώνα...ακόμα θυμάμαι τις Κολυμπήθρες στην Πάρο...μπάνιο Δεκέμβρη μήνα...αχ...περασμένα μεγαλεία:mrgreen: τώρα μαμ κακά και νάνι...μαζί με τον πιτσιποπάκο:tongue::tongue::tongue:

κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!!!!!!Χάθηκα..... εξαφανιστικα....!!!ετρεχα τον τελευταιο καιρο με δουλιτσες....παμε και για μπανακια καθε μερα....είχε και η Κυριακή μου στοματίτιδα με 39.8 πυρετο...βγάλαμε και το πρωτο μας δόντι!!!!!μοοοοονο ενα!!!!!!....και που χρόνος για ιντερνετ!!!!

ελπίζω να ειστε όλες καλα και τα ζουζουνια σας.

εγώ ετοιμάζω τα πρώτα μας γενέθλια είναι στις 28 αλλα σκέφτομαι να κάνω beach party.

καμια ιδέα για διακόσμηση?δεν ξέρω πως να διακοσμίσω τα τραπεζάκια...

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

εγώ ετοιμάζω τα πρώτα μας γενέθλια είναι στις 28 αλλα σκέφτομαι να κάνω beach party.

καμια ιδέα για διακόσμηση?δεν ξέρω πως να διακοσμίσω τα τραπεζάκια...

Κι εγώ την είχα την σκέψη αλλά δεν το έκανα φέτος. Στόλισμα στα τραπέζια προτείνω απλό, όμορφες καράφες κρύο νερό και φρούτα;

Ζέστη σήμερα, πολλή ζέστη...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

που να εμφανιστω στην παραλια οεο!!!!!!!

ειδα κ την σταχυ στο φεις και χωθηκα κατω απο το σεντονι να μην με βλεπω

ααααχχχ ατιμα κιλα και ακομη πιο ατιμη η ορεξη που δεν κλεινει

ειχα χασει λιγο για την βαπτιση αλλα χρειαζομαι κι αλλο!!!!!!!

άντε βρε...ξεκίνα σκάλες μαζί με το μωρό να δεις πως θα τα χάσεις!!!!

Επίσης έχω να πω πως η πεθερά μου τα έχει κάνει θάλασσα... Όποτε της αφήνω τον μικρό κάποιο Σάββατο που δουλεύω όλο και κάποια βλακεία κάνει... Την προηγούμενη εβδομάδα το παιδί χέστηκε και τον ξέπλυνε με απλό νερό χωρίς σαπούνι!!!!! Και τις προάλλες γύρισα από τη δουλειά και ο μικρός κοιμόταν... Πάω να δω και τον είχε σκεπάσει μέχρι πάνω με κλειστά και τα παράθυρα!!!! τον ξεσκεπάζω και έσταζε στον ιδρώτα ο κακομοίρης!!!! Της λέω μα γιατί τον σκεπάσατε? (ο πληθυντικός με μάρανε... :evil:) Ε λέει μα δεν μου το είπατε ρε παιδιά... Της λέει ο Γιάννης δυο παιδιά μεγάλωσες και πρέπει να στο πούμε εμείς? Έλεος δηλαδή....

αχ αυτή η χαζομάρα με τρελαίνει!!!!το μυαλό δεν δουλεύει;έλεος...γράψε μια έκθεση τι κάνει σε κάθε περίπτωση,,

καλημέρα και από μένα,σηκώθηκα πολύ νωρίς και πίνω καφεδάκι να το ευχαριστηθώ χωρίς διακοπές από την Χριστίνα-Αγάπη,χτες το βράδυ την ...αν κάνει τέτοια πάειέβαλα στην κούνια της η οποία είναι κολλημένη με ένα κρεββάτι και περίμενα να παίξει και να κοιμηθεί εκεί αλλά το σκατό πιάστηκε από τα κ΄΄αγκελα και βουρ το κεφάλι προς τα κάτω και τσουπ την έπιασα ...την έβαλα δίπλα μου και κοιμήθηκε...οπότε δεν την αφήνω εκεί..σε 20 μέρες ξεκινάω δουλειά...σήμερα θα πάμε να γραφτούμε στον βρεφικό και πολύ το αργήσαμε!!!και το απόγευμα θα βγούμε φωτο για το ψηφιακό άλμπουμ γιατί στην βάφτιση ήταν κλαμμένη..το dvd της βάφτισης μας το έδωσαν..πολύ ωραίο...αυτά..πάω να κάνω τα φασολάκια.

όσο για τον στολισμό κάτι απλό Νινι-Κυριακή εμένα μου αρέσουν τα μπαλόνια και τα φαναράκια,τούλια με κορδέλες,πινακάκι που να εύχεται...

Βατραχάκι ελπίζω να βρείτε επιτέλους τι γίνεται...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημερα και απο εμενα

Εχτες τα πηρα και τα δυο να τα παω για μπανιο μαζι με μια φιλη που εχει και αυτη ενα κοριτσακι 16 μηνων , χαμος εγινε ο μπεμπης να μη ξεκολαει απο τη θαλασσα τον εβγαζα εξω και αυτος μπουσουλαγε και ξαναπηγαινε μεσα .Κατσαμε μια ωρα και αυτος τιποτα να μη βγαινει ...κανει να καθεται μεσα τοση ωρα????:confused::confused:

Ο Μαριος στην ηλικια του δεν εκανε μπανιο, πηγε 2 1/2 χρονων για να μπει στη θαλασσα δεν του αρεσε τη φοβοταν , αυτος ο μικρος τιποτα τελικα τον αρπαξα και τον ειχα αγκαλια :tongue:

Ασε που κοιταζομασταν με τη φιλη μου και γελαγαμε μου λεει θυμασαι που πηγαιναμε καποτε για μπανιο με ενα καφε στο ενα χερι και στο αλλο τη πετσετα? τωρα να εχουμε απο 2 τσαντες η καθεμια και απο ενα μωρο παραμασχαλα ,για να κανουμε ενα μπανιο θελουμε μια ωρα προετοιμασια και η θαλασσα ειναι 500 μετρα απο το σπιτι:cool:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα και απο εμενα

Ασε που κοιταζομασταν με τη φιλη μου και γελαγαμε μου λεει θυμασαι που πηγαιναμε καποτε για μπανιο με ενα καφε στο ενα χερι και στο αλλο τη πετσετα? τωρα να εχουμε απο 2 τσαντες η καθεμια και απο ενα μωρο παραμασχαλα ,για να κανουμε ενα μπανιο θελουμε μια ωρα προετοιμασια και η θαλασσα ειναι 500 μετρα απο το σπιτι:cool:

Axxxx ρε Ξανθη επιτηδες το πες αυτο πρωι πρωι!!!!

ΑΧχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Κι εγώ την είχα την σκέψη αλλά δεν το έκανα φέτος. Στόλισμα στα τραπέζια προτείνω απλό, όμορφες καράφες κρύο νερό και φρούτα;

Ζέστη σήμερα, πολλή ζέστη...

Καλα ασε τα φρουτακια και βαλε τσιπουρακια:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

αχ δεν το πιστευωωωω εγραφα εγραφα εγραφα κ με πεταξε:evil::evil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

απο την σεστη Σερρες!!!!

να σας π για την νεα μας γιατρο!!!

παρα πολυ καλα τα νεα μας

ειναι καλη και μιλαει πολυ αφου της εκανα ερωτησεις λες και ειχα κανα μωρακι 3 μηνων και δεν ηξερα τι να κανω...αλλα αυτη την ανεση μου εδωσε απο την πρωτη στιγμη που την ειδα

καλα καναμε κ τον πηγαμε σε αλλεργιολογο γιατι λεει πρεπει κ οι παιδιατροι να συνεργαζονται με καποιον ειδικο

θα κανουμε καποιες εξετασεις αιματος κ αν βγουν αρνητικες τοτε θα ξεκινησουμε προκληση με γαλα

αλλα τωρα η εποχη λογο ζεστης δεν βοηθαει γιατι βγαζουν πολλα ιδρωτηρια

αλλα απο αυτα που του εχω δωσει να δοκιμασει μαλλον το ξεπερασε

μου ειπε οτι πρεπει να ειμαι παρα πολυ προσεκτικη γιατι η αλλεργια μπορει να ειναι μοιραια

και οτι δοκιμαζω να ειμαστε κοντα στο νοσοκομειο για τυχον παρενεργειες

με φοβισε αλλα καλα μου κανε ετσι πρεπει να το εχω στο μυαλο μου!!

κατα τα αλλα της αρεσε πολυ ο μικρος η αναπτυξη του ειναι πολυ καλη της εκανε εντυπωση που κανει βηματακια γιατι συνηθως τα αγορακια αργουν

ειδε κ τα δοντακια του κατεβαινουν κ οι τραπεζιτες αλλα εχουμε καιρο ακομη για να εμφανιστουν

απο κιλα κ υψος δεν εβαλε καθολου στα ιδια ειμαστε

δεν την προβληματισε αυτο γιατι ειναι μεσα στα ορια

θα φαμε κ καρπουζι κ πεπονι!!

ηταν πολυ ωραια που τα ειπα μαζι της κ ανυπομονο να παω κ τον επομενο

μηνα...

εγραψα πολλα σορρυ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...