Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα,

Χρόνια πολλά στην Pola για το καρολινάκι της.:D

Γιώτα να με συγχωρείς αλλά να τον χαίρεσαι τον γιατρό σου και να του πεις ότι όχι μόνο μαμά και μπαμπά πρέπει να λέει, αλλά το βραδύ πρέπει η μικρή να σου διαβάζει το παραμύθι και όχι εσύ. Μα είναι στα καλά του ο άνθρωπός!!!!! Ψυχολογικά σίγουρα θα αποκτήσεις εσύ άμα τον ακούς. Sorry κιόλας!!!:evil:

Εγώ παρόλο που ο άντρας μου είναι από Κέρκυρα και μου αρέσει πολύ, θεωρώ ότι καλύτερες παραλίες από Λευκάδα (έκρεμνοί για μένα όλα τα λεφτά) και από Ρόδο δεν υπάρχουν.

Και εμείς σήμερα ήμαστε μόνο με την πάνα μας και το κατά ευχαριστιέται που είναι γυμνούλης.:D:tongue:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Μιας και μιλατε για διακοπες, εγω κανονισα 17 Ιουλιου 3 μερες στο χωριο της μητερας μου στο Μεσολογγι να δει κι ο παππους μου το μωρο που δεν το εχει δει ποτε και μετα κλεισαμε 5 μερες ενα δωματιο στο Αρκουδι Ηλειας μεσω κατι φιλων.Σαββατο 24 Ιουλιου επιστρεφουμε Πατρα και μενουμε 1 βραδυ γιατο γαμο του κουμπαρου μας και ξανα διακοπες 1-15 Αυγουστου μαλλον Κρητη αλλα δεν εχουμε κανονισει ακομα..Εχει παει καμια σας Αρκουδι?Μου ειπαν οτι ειναι ωραια αλλα δεν εχω ιδεα...

Ρανια κι εμεις με το βρακακι μας ειμαστε και τραβαμε και τα β... μας που εχουν παχυνει πολυ και μας αρεσει.Τωρα την εχει η μανα μου βολτα με το καροτσι στο μπαλκονι...

Μιας και μιλατε για διακοπες, εγω κανονισα 17 Ιουλιου 3 μερες στο χωριο της μητερας μου στο Μεσολογγι να δει κι ο παππους μου το μωρο που δεν το εχει δει ποτε και μετα κλεισαμε 5 μερες ενα δωματιο στο Αρκουδι Ηλειας μεσω κατι φιλων.Σαββατο 24 Ιουλιου επιστρεφουμε Πατρα και μενουμε 1 βραδυ γιατο γαμο του κουμπαρου μας και ξανα διακοπες 1-15 Αυγουστου μαλλον Κρητη αλλα δεν εχουμε κανονισει ακομα..Εχει παει καμια σας Αρκουδι?Μου ειπαν οτι ειναι ωραια αλλα δεν εχω ιδεα...

Ρανια κι εμεις με το βρακακι μας ειμαστε και τραβαμε και τα β... μας που εχουν παχυνει πολυ και μας αρεσει.Τωρα την εχει η μανα μου βολτα με το καροτσι στο μπαλκονι...

Να μην την αφήνεις να τα τραβάει γιατί το πρήξιμο που έχει η δικιά μου μπορεί να έχει γίνει κ από αυτό κατα τα λεγόμενα των παιδιάτρων!...ελπιζω να μας διαφωτίσει ο παιδοχειρούργος σήμερα!

Μαριάννα εσάς δουλεύει σωστά ο δήμος σας....αλλά τώρα να έρχομαι εκεί να τα πετάω δε λέει! :P Μπορεί να είμαι υπερ της ανακύκλωσης αλλά ας βοήθαγε λίγο κ το κράτος:roll: Πόσο ζήλεψα τη Γερμανία σε αυτό το θέμα....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μόνο το Σάββατο βγήκαμε στη Μαρίνα Φλοίσβου. Δεν ξέρω αν συχνάζετε καθόλου προς τα εκεί, αλλά είναι καταπληκτικά! Εμείς πηγαίνουμε συνέχεια. Έχει και παιδότοπο για τα παιδιά. Πρέπει να κανονίσουμε κάποια στιγμή να πάμε, καθημερινή όμως ή ΣΚ πρωί μόνο, γιατί γίνεται χαμός!
Eμείς πάμε συνήθως σκ μιας και είναι τα πεθερικά μου π.φάληρο. Τρελλαίνεται το μαϊμούδι στις κούνιες! Α και έχει τον πιο ωραίο φρεντοτσίνο η καφετέρια εκεί δίπλα!

Εμείς μπάνιο θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα στον Ωρωπό. Αυτό το σκ είχαμε δουλίτσες το Σάββατο και Κυριακή πεθερικό για τραπέζι. Ωραία περάσαμε, ήσυχα. Αφού σήμερα παρακαλούσα τον άντρα μου να την κοπανήσει από τη δουλειά να μείνουμε ακόμα μια μέρα παρέα κι οι τρεις μας.

Να ρωτήσω; Πόσο καιρό κάνει να βγει τελείως το δόντι; Αυτό το πρώτο δόντι, έχει σκάσει, έχει βγει μια γωνίτσα εδώ και 2-3 εβδομάδες αλλά δεν φαίνεται ακόμα κανονικά, μόνο ένα "ρυζάκι" φαίνεται :roll:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

381395hl9vq7ckd4.gif

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Καναμε κι εμεις το παρτυ μας χθες, και ηταν πολυ ομορφα! Δυστυχως ομως μου ηρθε περιοδος το πρωι, και ημουν εξαντλημενη.

Ειρηνη εγω δεν εφτιαξα τιποτα. Ηταν ολα απ΄εξω! Πιατα, ποτηρια κλπ πλαστικα, και ο κηπος μαζευτηκε πολυ ευκολα μετα. Μεγαλες σακουλες και απεναντι στην ανακυκλωση!

Τωρα θα ξεκινησω σκουπισμα, σφουγγαρισμα κλπ...:rolleyes:

Kαι εμείς τα περισσότερα έτσι τα μαζέψαμε...είχα όμως και κανονικά πιάτα/ποτήρια/μαχαιροπίρουνα για τους μεγάλους...αλλά μαζεύτηκαν γρήγορα, με βοήθησε πολύ και η μητριά μου βέβαια...

Εγώ αποφάσισα να μαγειρέψω τα περισσότερα - περίσσεψαν βέβαια πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι άρεσαν σε γενικές γραμμές!!! Ε κορίτσια????:tongue::tongue:

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαριάννα όντως έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Στούπα, δεν έτυχε να πάω ποτέ. Για να δούμε... Καμία πρόταση για κατάλυμμα?

Ειχα μεινει στο καμπινγκ, το οποιο αστραφτει στην κυριολεξια απο καθαριοτητα.

Εγώ παρόλο που ο άντρας μου είναι από Κέρκυρα και μου αρέσει πολύ, θεωρώ ότι καλύτερες παραλίες από Λευκάδα (έκρεμνοί για μένα όλα τα λεφτά) και από Ρόδο δεν υπάρχουν.

Για Ροδο δεν ξερω, αλλα θα συμφωνησω για Λευκαδα. Και εχω γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα.

Μαριάννα εσάς δουλεύει σωστά ο δήμος σας....αλλά τώρα να έρχομαι εκεί να τα πετάω δε λέει! :P Μπορεί να είμαι υπερ της ανακύκλωσης αλλά ας βοήθαγε λίγο κ το κράτος:roll: Πόσο ζήλεψα τη Γερμανία σε αυτό το θέμα....:?

Κι εγω εχω εκπλαγει για να πω την αληθεια. Παιρνω τηλεφωνο στο δημο για λαμπα κολωνας που καηκε, ηρθαν την ιδια μερα και την αλλαξαν. Ειχε ενα χαντακι στην παιδικη χαρα, το εφτιαξαν και με πηραν να με ενημερωσουν! Πηρα σημερα γιατι ξεχορταριασαμε τον κηπο και τους ενημερωσα για τα σκουπιδια, και μου μιλησε η ιδια η αντιδημαρχος! Το βραδυ θα τα παρουν!

age.png age.png

Επίσης για παραλίες και για όσες δεν θέλουν καράβια κτλ πολύ ωραία είναι κα στο Πήλιο αλλά από την μεριά του Αιγαίου.

Η Ρόδος Μαριάννα είναι τέλεια θα μπορούσα να πηγαίνω συνέχεια και έχει πολλές και ωραίες παραλίες για τα παιδία και με κύμα και χωρίς κύμα γενικά για όλα τα γούστα. Οποίες δεν έχετε πάει Ρόδο σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Και εμείς λόγω μηχανής έχουμε γυρίσει αρκετά την Ελλαδίτσα μας!!

Και για όσες θα πάνε Κρήτη και στην περιοχή των Χανίων

1) Μονή Πρέβελης (κουραστικά μεν αλλά ωραία) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

2) 2) Ελαφόνησος (απλά τέλεια…)

Χριστινάκι και εμάς τα δόντια σκάνε και μετά ξεχνάνε να βγούνε!!!:rolleyes:

Και στην δική μας περιοχή άλλο όχημα παίρνει την ανακύκλωση και έχουμε και πολλούς μπλε κάδους (σχεδόν κάθε 20 μέτρα).

Για Ροδο δεν ξερω, αλλα θα συμφωνησω για Λευκαδα. Και εχω γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα.

και οτι που θα σε ρωταγα...αν εχεισ γυρισει ολη την ελλαδα...!!αλλα πριν ρωτησω ειχεσ απαντησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον κοριτσια για τουριστικεσ πληροφοριεσ απευθηνεστε στη μαριαννα....!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οσο για τον δημο σασ...αψογοσ!!

αννουλα το απογευμα θα πατε για το στηθακι?αντε μακαρι να ειναι ολα τελεια...περιμενουμε νεα,μην μασ ξεχασεισ!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ασε απο Κρητη ειμαι.Ειναι υπεροχα ειδικα στο Κουρταλιωτικο!

Ασε απο Κρητη ειμαι.Ειναι υπεροχα ειδικα στο Κουρταλιωτικο!

Α Κατερινάατσι λοίπον……:-D

Όμορφος και ευλογημένος τόπος η Κρήτη…..οι κρητικές βέβαια είναι λίγο κουζουλές….(πλάκα κάνω ε??):wink:

Και εμείς λόγω μηχανής έχουμε γυρίσει αρκετά την Ελλαδίτσα μας!!

Μια απ΄τα ιδια!;)

Στη Σουγια εχω παει και μου αρεσε πολυ.

και οτι που θα σε ρωταγα...αν εχεισ γυρισει ολη την ελλαδα...!!αλλα πριν ρωτησω ειχεσ απαντησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον κοριτσια για τουριστικεσ πληροφοριεσ απευθηνεστε στη μαριαννα....!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Με προλαβε η Ρανια. Τοσα χρονια με μηχανη, πηγα παντου. Ειχε τυχει μεσα σε ενα καλοκαιρι να παω Λεσβο, να κανω το γυρο της Πελοποννησου, και να παω Λευκαδα μεσω Ζακυνθου και Κεφαλλονιας!

age.png age.png

Στη Σουγια εχω παει και μου αρεσε πολυ.

Με προλαβε η Ρανια. Τοσα χρονια με μηχανη, πηγα παντου. Ειχε τυχει μεσα σε ενα καλοκαιρι να παω Λεσβο, να κανω το γυρο της Πελοποννησου, και να παω Λευκαδα μεσω Ζακυνθου και Κεφαλλονιας!

Και με ο κο…ς και τα χέρια μου ακόμα με πονούν από τη μηχανή (γιατί ήταν και από αυτές που ο συνοδηγός είναι πιο ψηλά από τον οδηγό), ήθελα και μηχανή τρομάρα μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...