Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!Τι κανετε?Δεν πιστευω να κοιμαστε ακομα????ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ.

Πως περασατε το σκ??Πηγατε για μπανακι???ξανά γκρρρρρρ.Ενταξει, κι εμεις καλα περασαμε, κουραστικα βεβαια.Πηγαμε Αυλιδα και η Παναγιωτα γνωρισε το πνευματικο της αδελφακι.(Κλωτσιδι, τραβηγμα μαλλιου, ανταλλαγη πιπιλων και τα σχετικα)Μια χαρα τα πηγαν.Εμεις οι μεγαλοι βεβαια δεν προλαβαμε να συζητησουμε και τιποτα αλλα ετσι ειναι αυτα.

Καλε τι ψηλα παιδια που εχετε?????Η δικια μου ειναι κοντοχοντρη, 9500 κιλα ηταν αρχες του μηνα και 73-74 εκατοστα.Τι στο καλο απο τις γιαγιαδες πηρε?Ενα ποντο το μηνα παιρνουμε μονο.κλαψ...

Αυλίδα που καλέ????Εχουν σπίτι ο άντρας μου....να κανονίσουμε να πάμε παρέα για μπανάκι κ μετά στου Μιχάλη για ψαράκι! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α να ξέχασα να πω πως εμείς ήμαστε ψηλόλιγνες.....80 πόντους και στα 8700 έχουμε πέσει:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαβαστε αυτο το τοπικ. Λεω να κανουμε αυτο που λεγαμε Κασσιανη με τα ρουχα της Δεσποινας, και να βαλουμε το ποσο που θα μαζεψουμε στο λογαριασμο αυτου του παιδιου. Τι λετε?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63779

Μαριαννα μου ρουχα δεν υπαρχουν πλεον. Αφου δεν ειδα ομοφωνη ανταποκριση, τα μοιρασα.

Μπορουμε ομως να βαλουμε ολες απο ενα ποσο και να το καταθεσει η γραμματεας.

Καλημέρα!!

Πήρα χτες τα αποτελέσματα της μικρής...Λοιπόν,το μόνο καλό είναι ότι έχουμε το ένζυμο G6PD οπότε είμαστε ok και δεν χρειάζεται πλέον να το σκεφτόμαστε!!Το κακό είναι ότι έχουμε πολύ πεσμένο σίδηρο (να φανταστείτε η χαμηλότερη τιμή για παιδιά είναι 40 κι εμείς έχουμε 24!!) και αιματοκρίτη οπότε αναγκαστικά πίνουμε σιροπάκι σιδήρου για να το αυξήσουμε....επίσης έχουμε λίγο ανεβασμένα χοληστερίνη κ τριγλυκερίδια αλλά δεν μου είπε κάτι η παιδίατρος γι'αυτό οπότε δεν ανησυχώ ακόμα,η μικροβιολόγος μου είπε ότι μπορεί να μην κάνει καλό μεταβολισμό...τρέχα γύρευε!!Και ερχόμαστε στην αλλεργία.....έχουμε αλλεργία τύπου 2 στην Β-ΛΑΚΤΟΣΦΑΙΡΙΝΗ...ούτε που ξέρω τί σημαίνει αυτό...η παιδίατρος μας παρέπεμψε σε αλλεργιολόγο και θα πάμε την Δευτέρα το πρωί...Μετά θα δούμε ποιό γάλα θ'αρχίσω να της δίνω τουλάχιστον κατά την διάρκεια της ημέρας...Δεν θέλω ν'ακουστώ εγωίστρια αλλά θεωρώ ότι της έχω προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσα σαν μάνα (την θήλασα αποκλειστικά για 6,5 μήνες κι άλλο τόσο σχεδόν αποκλειστικά αφού δεν έτρωγε) και ενώ απ'τη μια αισθάνομαι τύψεις κι ενοχές από την άλλη θέλω λίγο να ξεκουραστώ και να ξαναβρώ τον εαυτό μου....λέω σιγά σιγά να την θηλάζω λιγότερο για να σταματήσουμε...καταλαβαίνω κιόλας ότι η μικρή δεν χορταίνει καλά με το γάλα μου πλέον,στην ηλικία που είναι δεν της φτάνει και δεν μπορώ να είμαι πάλι όπως τις πρώτες μέρες με το ζυβί έξω όλη μέρα για να χορτάσει...ίσως γι'αυτό ακόμα ξυπνάει την νύχτα...τέλος πάντων,μην σας ζαλίζω άλλο...πάω να googlάρω τα αποτελέσματά μας....φιλιά!!

Δεν κατα λαβαινω γιατι πρεπει να εχεις τυψεις για κατι.

Εκανες κατι πολυ καλο για το μωρο σου και θελεις κι εσυ να σταματησεις τωρα.

Πως σε καταλαβαινω...

Μαλλον ερχεται κι εμενα η ωρα μου. Ο ντρουλης δεν ξερω τι γνωμη θα εχει.

Το οτι δε χορταινει μονο με το γαλα σου ειναι βεβαιο.

Γι αυτο τρωνε και αλλες τροφες μετα τον 6ο τα παιδια.

Ο σιδηρος να μη σε ανησυχει παντως, ειναι συνηθισμενη μια αναιμια στα μωρα

Ο μικρος χτες στα καλα του καθουμενου ειχε αιμορραγια απο το ενα ρουθουνι δυο φορες.

Ο παιδιατρος δεν ειδα να ανησυχει, αλλα εγω ψιλοεπαθα πλακα

yey2p2.png BN4cp2.png

Στο Βαθυ Αυλιδας εχουμε παντρεψει ενα ζευγαρι και βαφτιζουμε το Σταυρο 3 Ιουλιου!

Να κανονισουμε ναι.Ειναι ωραια και κοντα, οτι πρεπει να σκ τωρα το καλοκαιρι.

Εγω σκεφτομαι οτι το υψος μου το πηρα απο τη γιαγια μου, οι γονεις μου ειναι και οι δυο κοντοι.Αν η κορη μου μοιασει κι αυτη στις γιαγιαδες καηκαμε..

Στο Βαθυ Αυλιδας εχουμε παντρεψει ενα ζευγαρι και βαφτιζουμε το Σταυρο 3 Ιουλιου!

Να κανονισουμε ναι.Ειναι ωραια και κοντα, οτι πρεπει να σκ τωρα το καλοκαιρι.

Εγω σκεφτομαι οτι το υψος μου το πηρα απο τη γιαγια μου, οι γονεις μου ειναι και οι δυο κοντοι.Αν η κορη μου μοιασει κι αυτη στις γιαγιαδες καηκαμε..

Ελπίζω να έχεις φάει παγωτό από Κωνσταντίνου και Ελένης:P:p:p Εμείς ήμαστε πιο πριν κοντά στο Δήλεσι....ναι είναι ωραία είναι για σουκού κ κοντά κ η Χαλκίδα αν βαρεθείς στα χωριά...κ εμείς λέγαμε να πάμε χθες εκεί για μπάνιο αλλά η παρέα ηθελε αλλου οπότε φάγαμε 1,5 ώρα για να πάμε στο Σχοινιά....έλεος! :evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

E ναι λοιπον, εχω φαει παγωτο απο Κωνσταντινου και Ελενης!Οχι θα μου ξεφευγε!Σχοινια μια φορα εχω παει, περυσι εγκυος (γελοιο το θεαμα.χιχιχι) και δεν το ξανακανω.Αλλα κι εκει γυρω απο τη Χαλκιδα δε με ενθουσιασαν οι θαλασσες.Πιο περα, Ευβοια ειναι σιγουρα καλυτερα.

Διαφημίσεις

381395hl9vq7ckd4.gif

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Καναμε κι εμεις το παρτυ μας χθες, και ηταν πολυ ομορφα! Δυστυχως ομως μου ηρθε περιοδος το πρωι, και ημουν εξαντλημενη.

Ειρηνη εγω δεν εφτιαξα τιποτα. Ηταν ολα απ΄εξω! Πιατα, ποτηρια κλπ πλαστικα, και ο κηπος μαζευτηκε πολυ ευκολα μετα. Μεγαλες σακουλες και απεναντι στην ανακυκλωση!

Τωρα θα ξεκινησω σκουπισμα, σφουγγαρισμα κλπ...:rolleyes:

age.png age.png

καλημερα και απο εμενα

Συμπεθερα συγχρονισμενες ειμαστε:tongue:

Τι ζεστη ειναι αυτη , τα παιδια εχτες ηταν μουσκεμα και τα ειχα μονο με ενα φανελακι και πανα

Περιμενουν πως και πως να γυρισω να τα παω θαλασσα

Οσον αφορα το παιδακι το ειχα διαβασει απο αλλο Post και εστειλα χρηματα μεσω paypal

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα κοριτσια,

να την χαιρεσαι την μπουμπουκα ΤΑΡΑ, καλα εκανες με τα ετοιμα!!!

Ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κοριτσια ζεστη

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα ! :D

Είπα αμάν να τελειώσει αυτό το ΣΚ και να επιστρέψω στη δουλειά! Ναι ναι καλά διαβάζετε! :confused:

Τα είδα όλα με το φατσάκι. Δεν στέκεται πουθενά πλέον και σε αντίθεση με εσάς εμείς όλη την Κυριακή κάτσαμε σπίτι με το air condition, πολύ ωραία ε? Τι να σου κάνει κι αυτό το έρμο, όλη μέρα μέσα! Μόνο το Σάββατο βγήκαμε στη Μαρίνα Φλοίσβου. Δεν ξέρω αν συχνάζετε καθόλου προς τα εκεί, αλλά είναι καταπληκτικά! Εμείς πηγαίνουμε συνέχεια. Έχει και παιδότοπο για τα παιδιά. Πρέπει να κανονίσουμε κάποια στιγμή να πάμε, καθημερινή όμως ή ΣΚ πρωί μόνο, γιατί γίνεται χαμός!

Εγώ έχω λυσσάξει να πάω για μπανάκι, αλλά ο άντρας μου σκέφτεται μονίμως την κίνηση :rolleyes: Οκ δεν έχει κι άδικο, αλλά εγώ πότε θα κάνω μπάνιο με το φατσάκι μου, το οποίο παρεμπιπτόντως το έχω μουλιάσει στη μπανιέρα για να δροσιστεί?

Ψάχνω κι εγώ για διακοπές, αλλά που? Πείτε κάπου καλά από Γύθειο αν ξέρετε δεν έχω πάει ποτέ και λένε ότι στη Στούπα ειναι πολύ καλά!Τι λέτε?:roll:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!

το παρτακι μασ χτεσ ηταν παρα πολυ ομορφο!!!μαζευτηκαν τελικα πολλα ατομα (πιο πολλοι απο αυτουσ που υπολογιζα!!!!...κοντευαν τουσ 50!!!!!!)αλλα ολοι βολευτηκαν!!και με φαγητο και με θεσεισ..!η αγγελικη ηταν ενθουσιασμενη και χαρουμενη με τοσο κοσμο ...μεχρι που ηλθαν 2 δυδιμακια 5 μηνων....!σηκωσα το ενα και απο εκει και περα εχτοσ του οτι με εγραψε κανονικοτατα ,ηταν μουτρωμενη μεχρι που εφυγαν!!!:rolleyes::confused::confused:να τησ μιλαω ,να τησ χορευω και να γυριζει αλου το βλεμα τησ!!!!!ειλικρινα σασ το λεω στο τσακ δεν εβαλα τα κλαμματα!!!!:(:tongue::tongue:μα τοσο φτυσιμο?μετα να σασ πω την αληθεια ημουν συγχισμενη...ε θα παιξαν ρολο και οι ατιμεσ οι ορμονεσ...:rolleyes::rolleyes:τεσπα!!!οταν πια εφυγαν ολοι και ανεβηκαμε σπιτι μασ αρχισε τα <μαμα μου μαμα μου...>.

να υποθεσω οτι ολο αυτο ειναι μια εικονα του κοντινου μασ μελλον?(3 μηνεσ πρωτα ο θεοσ!)ε????

QUOTE=TARA;431640]381395hl9vq7ckd4.gif

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Ειρηνη εγω δεν εφτιαξα τιποτα. Ηταν ολα απ΄εξω! Πιατα, ποτηρια κλπ πλαστικα, και ο κηπος μαζευτηκε πολυ ευκολα μετα. Μεγαλες σακουλες και απεναντι στην ανακυκλωση!

Τωρα θα ξεκινησω σκουπισμα, σφουγγαρισμα κλπ...:rolleyes:

μαριαννα λιγο χειμωνιατικη ειναι η εικονα που μασ εβαλεσ....:tongue::tongue::tongue:ειδικα οι παντοφλιτσεσ!!!

τελικα κι εγω πηγα την παρασκευη και πηρα πιατα ,ποτηρια κτλ ολα πλαστικα και χαρτινα!!...να σου πω κι εγω δεν ξερω αν σε επομενα γενεθλιακια τα φτιαξω παλι εγω ολα...πολλη κουραση και μεσα στον ενθουσιασμο μου με προπηρε και εφτιαξα 15 ειδη!!!!!:rolleyes::confused::confused:

φοβηθηκα μην τυχον και δεν φτασουν!!!!:rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

α οσο για το μπανιο στην θαλασσα..πηγαμε και το σαββατο και την κυριακη αφου δεν δουλευε ο πατερασ μασ..

...εγω ομωσ δεν κολημπησα!!καταρχην δεν πηρα ακομα μαγιω εγκυμοσυνησ (αν και ενα ρασο θα ηταν οτι πρεπει να τα καλυψει ολα..)εχω ενα μπικινι που μου κανει αλλα που να βγω στην παραλια με την κυταριτιδα(θα θυμαστε που στην εγκυμοσυνη ειναι αναποφευκτη..)μεχρι τα αφτια??????κι ετσι καθομαι εγω εξω και πατερασ με κορη κολυμπουν...

η αγγελικη ενω στο σπιτι οταν την βγαζουμε απο το μπανιο τησ τσιριζει γιατι θελει και αλλο ,στην θαλασσα δεν τησ αρεσε και τοσο...μαλλον που ηταν λιγο παγωμενη..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μαριάννα....ανακύκλωση ακούω....έχεις δει ποτέ να περνάει διαφορετικό φορτηγό για τα ανακυκλώσιμα είδη???Γιατί εγώ τα ξεχώριζα σαν τη χαζή κ μετά είδε ο άντρας μου από το μπαλκόνι ότι κ τους μπλε κάδους του αδειάζουν μαζί με τα άλλα οπότε έπαψα να ασχολούμε!:rolleyes:

Ερώτηση τα παιδάκια μας μπορούν να ξεκινήσουν να κοιμούνται πάνω σε μαξιλάρι????:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα εγω ρωτησα το γιατρο για μαξιλαρι και μου ειπε οτι αν εχει μαθει χωρις να την αφησουμε ετσι.καλυτερα ειναι χωρις αλλα αν θελουμε μπορουμε να τους βαλουμε τωρα,δε θα πνιγουν

Μαρια η Στουπα ηταν το μοναδικο μερος στη νοτια Πελοποννησο που με ενθουσιασε. Και απο ολους ακουω το ιδιο.

Αννα υπαρχει αλλο απορριματοφορο για την ανακυκλωση. Εχουμε απεναντι καδο και το εχω δει. Ειναι λευκο-πρασινο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...