Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σάμο! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Πράσινο, ωραίες θάλασσες, φτηνά σε σχέση με άλλα νησιά. Εκεί να πάτε!

Σας φάγαμε, γεννήθηκε 1940 και τώρα είναι 9100 και 80 ύψος. Γι'αυτό να μην ανησυχείς, μια χαρά είναι κι οι δικές σου. Αφού αναπτύσσονται μια χαρά, γιατί να αγχωνόμαστε;

Χριστινα πραγματικα ψηλολελεκας ο μπραντυ!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα εγραψα κι εδω προηγουμενως.Απλα ειδα σαν τι ειμαι ασφαλισμενη.Και ειμαι και νεα,ε?Οχι οτι δουλευω 5 χρονια...

το είδα πουλάκι μου και κατάλαβα...

για να ρωτησω κι εσασ τισ πολυταξιδευμενεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηραμε τα δελτια τουρισμου...και το προβλημα μασ ειναι οτι δεν ξερουμε που να παμε!!!!!!!!!ειχαμε ανοιξει χτεσ εναν τεραστιο χαρτη και βλεπαμε μερη...αλλα δεν καταληξαμε..

εν τω μεταξυ για να καταλαβετε καλοκαιρινεσ διακοπεσ δεν εχουμε ξανακανει...εγω εωσ προπερσυ δουλευα σε τουριστικο γραφειο και ο συζηγοσ εποχικοσ πυροσβεστησ..αρα καμια αδεια για καλοκαιρι!!την μια σκευτομουν κρητη ,την αλλη κυκλαδεσ,μετα σκευτηκα καπου ευβοια..ολα τα ειπα!!!για να ακουσουμε προτασεισ απο καπου που εχετε παει...εν τω μεταξυ δεν θελω να ειναι πολυ απομονωμενα λογω τησ εγκυμοσυνησ και να πηγαινεισ εκει με τα μεσα που διαθετει ο κοινωνικοσ τουρισμοσ(αν και η κπτωση ειναι γελοια..).ζηταω πολλα ε???????????

ψηφίζω Ικαρία και ξέρω η Μαριάννα θα συμφωνήσει...

περαστικά σας evni

Mπιζελάκι μην τρελαίνεσαι κι εγώ στους 7,5 μήνεςέτσι τρελή ήμουν....θα ηρεμήσεις...

Βατραχάκικαλά να περάσετε...εμείς θα πάμε για μπάνιο πήρα μαγιώ θα σας βάλω φωτο από θάλασσα...και πήραμε και για το μπαλκόνι τραπέζι και καρέκλες αυτό το σαν ρατάν πλαστικό;;;κάπως έτσι λέγεται απλά το χειμώνα θα το βάζω μέσα αντί για τραπεζαρία...μπορεί να μην κολλάει αλλά είπαμε να το κάνουμε έτσι για να βολευτούμε άλλωστε και το σαλόνι μας καφέ είναι..αυτά..πάω να κάνω σαλάτα έκανα σαρδέλες..φιλάκιασε όλες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Γειά σας κορίτσια:D

Μόλις γυρίσαμε από την θάλασσα...ο πιτσιποπάκος έκανε το πρώτο του μπάνιο:D...και ξετρελάθηκε, ενθουσιάστηκε δεν ήθελε να βγει:D πήγαμε κατά τις 6 έτσι ώστε να μην έχει πολύ δυνατό ήλιο και το απολαύσαμε οικογενειακώς. Το δε σωσίβιό του όλα τα λεφτά...τεράστιο και ψιλοάβολο...και από την χαρά του κούναγε συνέχεια τα ποδαράκια του:D

Ειρήνη εγώ ψηφίζω Σάμο...τέλεια ειδικά το Βαθύ και το Πειθαγόριο. Φοβερές παραλίες στο Κοκάρι...πράσινο, ηρεμία, όμορφα μπαράκια:D και ένα υπέροχο πλατανόδασος στο δρόμο για Μαραθόκαμπο:D

Πολύ ωραία είναι και η Μυτηλύνη, είχα μείνει στο Πολυχνίτος, φοβερή σαρδέλα και θαλασσινά, ωραίες παραλίες...αχ θυμήθηκα τα άτακτα νιάτα μου:D

Πάντως εμένα το αγαπημένο μου νησί είναι η Μήλος...έχει με διαφορά τις καλύτερες παραλίες:D...όταν ξεπεταχτεί αρκετά ο πιτσιποπάκος θα ξαναπάω:roll:

Λοιπόν στο θέμα κιλών ρίχνουμε σε όλους...γεννήθηκε 2260 και πατήσαμε τα 10 κιλάκια...

Μόλις γυρίσαμε από την θάλασσα...ο πιτσιποπάκος έκανε το πρώτο του μπάνιο:D...και ξετρελάθηκε, ενθουσιάστηκε δεν ήθελε να βγει:D πήγαμε κατά τις 6 έτσι ώστε να μην έχει πολύ δυνατό ήλιο και το απολαύσαμε οικογενειακώς. Το δε σωσίβιό του όλα τα λεφτά...τεράστιο και ψιλοάβολο...και από την χαρά του κούναγε συνέχεια τα ποδαράκια του:D

Ειρήνη εγώ ψηφίζω Σάμο...τέλεια ειδικά το Βαθύ και το Πειθαγόριο. Φοβερές παραλίες στο Κοκάρι...πράσινο, ηρεμία, όμορφα μπαράκια:D και ένα υπέροχο πλατανόδασος στο δρόμο για Μαραθόκαμπο:D

Πολύ ωραία είναι και η Μυτηλύνη, είχα μείνει στο Πολυχνίτος, φοβερή σαρδέλα και θαλασσινά, ωραίες παραλίες...αχ θυμήθηκα τα άτακτα νιάτα μου:D

Πάντως εμένα το αγαπημένο μου νησί είναι η Μήλος...έχει με διαφορά τις καλύτερες παραλίες:D...όταν ξεπεταχτεί αρκετά ο πιτσιποπάκος θα ξαναπάω:roll:

Λοιπόν στο θέμα κιλών ρίχνουμε σε όλους...γεννήθηκε 2260 και πατήσαμε τα 10 κιλάκια...

αντε και καλο σας καλοκαιρι με ποοοολλες βουτιες!!!!!!!!!! :D

οσο για τα... κιλα...

εμεις ναι μεν γεννηθηκαμε 4150 αλλα συνεχιζουμε ακαθετκοι την ... ανοδικη μας πορεια :tongue:

αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι γυρω στα 12,5 κιλα και 83-84 ποντους!!! :roll:

η μεση μου το εχει νιωσει κανονικοτατα παντως!!!!!!!!!!!!:D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα πραγματικα ψηλολελεκας ο μπραντυ!!
Ελπίζω να συνεχίσει να παίρνει σε ύψος, μην αρχίσει να παίρνει σε φάρδος :tongue:
Συμφωνώ, αν και για μένα είναι πιο ζευγαρονήσι... αααααχ
εμεις ναι μεν γεννηθηκαμε 4150 αλλα συνεχιζουμε ακαθετκοι την ... ανοδικη μας πορεια :tongue:

Εσένα θα γίνει μπασκετμπολίστας παιδί μου!
κοριτσια καλησπερα και καληνυχτα! αυριο παμε θαλασσα!:D
Και τι μας το λες, να ζηλέψουμε; Ε ναι, ζηλεύουμε! :mrgreen:

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε

ξανθη να χαιρεσαι τον αντρα σου

κοριτσια χτες περασα τελεια

ειχε η γυναικα του νονου της ηλιανας το μπατσελορ παρτυ της (παντρευονται το επομενο σ/κ) και το εκανε στο μπαλουξ καφε στην πισινα (και οχι στις σπετσες οπως ειχε αρχικα κανονιστει), πηγαμε γυρω στις 15 κοπελες σε κατι διπλες τεραστιες ξαπλωστρες, μπανιαριστικαμε, ηπιαμε, φαγαμε, χαλαρωσαμε, ξεφυγα λιγο απο μαμα, περασαμε τελεια κοινως, εγω που εφυγα απο τις πρωτες εφυγα γυρω στις 6 το απογευμα απο τις 12 πρωι, και το βραδυ πηγαμε και μπουζουκια και ξεσαλλωσαμε στα τσιφτεντελια και στα ουισκια. Σαν φοιτητρια ενοιωσα μετα απο πολυυυυυ καιρο.

Και το αλλο Π/Σ/Κ θα παμε στην Ανδρο για το γάμο τους χωρις το μωρο. Αχ να ειμαστε ολοι καλα και να παμε.,,,

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε

ξανθη να χαιρεσαι τον αντρα σου

κοριτσια χτες περασα τελεια

ειχε η γυναικα του νονου της ηλιανας το μπατσελορ παρτυ της (παντρευονται το επομενο σ/κ) και το εκανε στο μπαλουξ καφε στην πισινα (και οχι στις σπετσες οπως ειχε αρχικα κανονιστει), πηγαμε γυρω στις 15 κοπελες σε κατι διπλες τεραστιες ξαπλωστρες, μπανιαριστικαμε, ηπιαμε, φαγαμε, χαλαρωσαμε, ξεφυγα λιγο απο μαμα, περασαμε τελεια κοινως, εγω που εφυγα απο τις πρωτες εφυγα γυρω στις 6 το απογευμα απο τις 12 πρωι, και το βραδυ πηγαμε και μπουζουκια και ξεσαλλωσαμε στα τσιφτεντελια και στα ουισκια. Σαν φοιτητρια ενοιωσα μετα απο πολυυυυυ καιρο.

Και το αλλο Π/Σ/Κ θα παμε στην Ανδρο για το γάμο τους χωρις το μωρο. Αχ να ειμαστε ολοι καλα και να παμε.,,,

αχ!!! αυτα ειναι!!!! :rolleyes:

με το καλο ο γαμος ... και μια χαρα θα ειναι ολα, θα πατε και θα διασκεδασετε!!!!! :D

εγω την τελευταια φορα που βγηκα για διασκεδαση και ξενυχτι ηταν στο γαμο μου, πριν δυο μηνες :tongue:

ρε κοριτσια,

κανει οντως τοσο φοβερη και τρομερη ζεστη ή μονο εγω τη βιωνω ετσι ???

εχω σκασει λεμε!!!!!!!!!!!!!! :(

7hWqp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

ξανθη να χαιρεσαι τον συζηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι δεν την βιωνεισ εσυ την ζεστη...εχει ζεστη!!!!!!!!!!!αλλα εγω να δεισ πωσ την βιωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωσ τωρα εμενα εγκυοσ φθινοπωρο και μεχρι να γεννησω δεν ειχε ζεστη...αλλα τωρα....

δεν με πειραζει ,ασ γεννησω με το καλο και να ναι καλα η νεα μπεμπα και χτυπησει και 40ρια...

σημερα εχουμε στισ 6 το πρωτο παρτυ τησ αγγελικουλασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο το πρωι ετοιμαζω και ψηνω!!!!!!!!!!!!!14 πραγματα εφτιαξα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και περιμενουμε σχεδον 50 ατομα!!!:rolleyes::tongue:

Σάμο! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Πράσινο, ωραίες θάλασσες, φτηνά σε σχέση με άλλα νησιά. Εκεί να πάτε!

Σας φάγαμε, γεννήθηκε 1940 και τώρα είναι 9100 και 80 ύψος. Γι'αυτό να μην ανησυχείς, μια χαρά είναι κι οι δικές σου. Αφού αναπτύσσονται μια χαρά, γιατί να αγχωνόμαστε;

Μαρία να είσαι σίγουρη ότι έκανες το καλύτερο, ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε αυτή την αγαπημένη σας συνήθεια σιγά σιγά. Να βρεις λίγο τον εαυτό σου κι εσύ όπως λες

αχ σασ ευχαριστω κοριτσια ολεσ για τισ προτασεισ σασ!!!!!!!!!!!!απο χτεσ ηδη που εγραψα το μηνυμα αρχιζω και σκευτομαι για τα καλα τη σαμο!!!!

χριστινιω εμεισ ειμαστε 9.500 και 82 ποντουσ!!!!!!!!!!!στο υψοσ εχουμε βγει εξω απο την καμπυλη αναπτυξησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:σκλεναρικοβα μου βγηκε!!!!και η πλακα ειναι οτι και η μικρη (η εσωτερικη)ειναι και αυτη ψιλη απο οτι φαινεται...

θα πηγαινουν μπροστα ο πατερασ με τισ δυο κορεσ και πισω πισω εγω η καημενη η κοντη!!!!!!!!!!!!!

παω!!!!!!!!!!!!!!εχω να στρωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Περιμένω να ξυπνήσουν μπαμπάς και πιτσιποπάκος να πάμε για βουτιές:D

οσο για τα... κιλα...

Το έχω ξαναδηλώσει ότι έχεις τον παίδαρο της ομάδας μας...προσκυνώ...εμάς το μόνο που μας σώζει είναι το σεξαπίλ μας:tongue:

Σημερα εχει γεννεθλια ο συζηγος οποτε απο το πρωι μαγειρευω!!!

Χρόνια του πολλά, να τον χαίρεσαι...:D

Μικρή Ειρήνη...ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ...τι τα θες τόσα άτομα τραπέζωμα έγκυος γυναίκα?....ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ:D...και τόσα πιάτα...και τόση ζέστη....ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Καλημερα μανουλες!!!Τι κανετε?Δεν πιστευω να κοιμαστε ακομα????ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ.

Πως περασατε το σκ??Πηγατε για μπανακι???ξανά γκρρρρρρ.Ενταξει, κι εμεις καλα περασαμε, κουραστικα βεβαια.Πηγαμε Αυλιδα και η Παναγιωτα γνωρισε το πνευματικο της αδελφακι.(Κλωτσιδι, τραβηγμα μαλλιου, ανταλλαγη πιπιλων και τα σχετικα)Μια χαρα τα πηγαν.Εμεις οι μεγαλοι βεβαια δεν προλαβαμε να συζητησουμε και τιποτα αλλα ετσι ειναι αυτα.

Καλε τι ψηλα παιδια που εχετε?????Η δικια μου ειναι κοντοχοντρη, 9500 κιλα ηταν αρχες του μηνα και 73-74 εκατοστα.Τι στο καλο απο τις γιαγιαδες πηρε?Ενα ποντο το μηνα παιρνουμε μονο.κλαψ...

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Ειρηνη πως πήγε το πάρτυ σας????

Βλέπω πολλά παιδάκια κάνανε το πρώτο τους μπάνιο...όπως κ εμείς χθες...που δεν ήταν ακριβώς μπάνιο....ενώ η Ζωή λατρεύει το νερό κ μπορεί να κάθεται με τις ώρες με το που πήγαμε να μπούμε περπατώντας στη θάλασσα κ έβρεξε τα πόδια της πλάνταξε στο κλαμα:shock::shock::shock: δεν ήταν κρύα κ η δεύτερη προσπάθεια που έκανε με το μπαμπάς της αγκαλιά αποτυχημένη ήταν....τι να πω? σιγά σιγά θα συνηθίσει?:roll:

Σήμερα έχουμε ραντεβού κ με τον παιδοχειρούργο να δουμε τι θα μας πει για το στηθάκι κ αν πει ότι να το αφήσουμε κ θα φύγει μόνο του απλά θα κάτσω στα αναμένα μου κάρβουνα να περιμένω να φύγει :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...