Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nadine τι έγινε με το παίδαρο????Πήρες το γιατρό????Μήπως είναι από τα φαγητά τα σπιράκια????Είχαμε κ εμείς για ένα μεγάλο διάστημα γύρω γύρω στο στόμα!:rolleyes:

Ειρήνη από Χίο για ποια νησιά έχει δρομολόγια???? Πάντως καλό είναι να μην κάνεις τη βλακεία Χίο-Αθήνα-Κρήτη πολλές ώρες για τη κατάστασή σου!:wink: Κ η Ευβοια ωραία είναι....εγώ προτείνω γενικά την Κέρκυρα(με το Ποντικονήσι) αλλά κ αυτή πολύ μακρυά σου πέφτει....επίσης να σου πω να μην κοιτάς με χάρτη αλλά με 4*-5* ή αντίστοιχα κλειδιά σε ποιες περιοχές έχει γιατί τα χαμηλότερης κατηγορίας δε λένε!;););) Εμείς είχαμε πάει Χαλκιδική σε 4* ενώ σε σχέση με όσα ξενοδοχεία έχω δει ήταν με το ζόρι 3*!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κοριτσακια μου γεια σας!!!

μου λειψατε!εχω μερες να μπω και τωρα δεν εχω χρονο να σας διαβασω.να ευχηθω χρονια πολλα στα μωρακια μας!

στο παρτυ μας περασαμε πολυ ωραια αν και μεσα στο σπιτι αφου εβρεχε.καναμε hot dogs και αρεσε πολυ σε ολους.

μια βδομαδα τωρα καθαριζω το σπιτι!καθε πρωι ξυπνουσα με τσιμπηματα στα ποδια.κουνουπια? ψυλλοι!:eek: πηραμε ενα σπρει και ψεκασαμε το στρωμα,το κρεβατι και ολο το δωματιο.κλειδωσαμε το υπνοδωματιο μας και κοιμομαστε στο δωματιο της μικρης.το αλλο το λεμε δωματιο πανικου!αυριο ειναι τελευταια μερα ψεκασμου και κυριακη θα κανω παλι γενικη! μια βδομαδα τωρα ξυνομαι μονο στη σκεψη οτι καθε νυχτα εβγαιναν και με τσιμπουσαν! μπρρρρρ

μολις βρω λιγο χρονο θα ξαναμπω να διαβασω τα νεα σας.επλεινα και τα χαλια και θα τα ξαναστρωσω αφου η μικρη μπουσουλαει.

α!την αλλη παρασκευη ξεκιναω δουλεια!

Nadine τι έγινε με το παίδαρο????Πήρες το γιατρό????Μήπως είναι από τα φαγητά τα σπιράκια????

Το ξανακοίταξα καλά, δεν είναι έρπης, ερεθισμένο είναι. Με τόσα που βάζει στο στόμα του λογικό μου φαίνεται..! Έχει υποχωρήσει.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά...τον τελευταίο καιρό έχω ξοδέψει τα μαλιοκέφαλά μου (βάπτιση, summer camp και προκαταβολή σχολείου βαγγς, γενέθλια και διάφορα άλλα), όλοι ζητάνε μείωση ενοικίων, δεν ξέρω αν θα μου ανανεώσουν την αδεια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου που ζητάω, και γενικά σ@#&ά.:(:(:(

Το μόνο καλό είναι ότι κλείσαμε εισιτήρια και ξενοδοχείο για τις διακοπές :)

Στενοχωριεσαι για λαθος πραγματα. Θα επρεπε να εισαι ικανοποιημενη που σε τοσο δυσκολους καιρους τα βγαζετε περα τοσο καλα. Ασχημα θα πρεπει να νιωθουν μαλλον αυτοι που σου ζητουν μειωση ενοικιων...!

Την επόμενη εβδομάδα λέμε να πάμε για λίγο τα Παρασκευοσαββατοκύριακα στον άγιο Ανδρέα (κατασκήνωση), το σκέφτομαι να πω την αλήθεια με όλη την μετακόμιση πραγμάτων που συνεπάγεται, θα είναι όμως πολύ όμορφα ειδικά για τη Σοφία - ελεύθερες βόλτες με ποδήλατο, βραδυνό παιδικό σινεμά, θάλασσα, πεύκα... Τον μικρό όμως πώς θα τον μαζεύω δεν ξέρω!

Ειναι πολυ ομορφα εκει. Ειχε μεινει και ο αδελφος μου ενα διαστημα, και μου αρεσε πολυ!

Elle τι μου θυμησες ολα μου τα καλοκαιρια εκει τα περναγαμε στις κατασκηνωσεις του Αγιου Ανδρεα και εχω πραγματικα πολυ ωραιες αναμνησεις....με γυρισες παααρα πολλα χρονια πισω:tongue:

Κι εγω το ιδιο!

Το οτι σου λεει οτι θα επρεπε να λεει λεξεις 10 μηνων ειναι για εμενα απαραδεκτο!!!

Θα συμφωνησω με την elle παντα κατι θελουν να βρισκουν να πουνε.

Συμφωνω!

για να ρωτησω κι εσασ τισ πολυταξιδευμενεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηραμε τα δελτια τουρισμου...και το προβλημα μασ ειναι οτι δεν ξερουμε που να παμε!!!!!!!!!ειχαμε ανοιξει χτεσ εναν τεραστιο χαρτη και βλεπαμε μερη...αλλα δεν καταληξαμε..

Γιατι δεν πατε Λεσβο που ειναι διπλα? Ειχα παει με τον κοινωνικο τουρισμο καποτε σε ενα πολυ ομορφο ξενοδοχειο στον Αγιο Χριστοφορο και ηταν σουπερ!

Οσο για τα κλειδια που ειπε η Αννα, προσοχη, γιατι ειχαμε παει σε ενοικιαζομενα με 4 κλειδια υποτιθεται, και αλλαζανε σεντονια 2 φορες την εβδομαδα!

Το ξανακοίταξα καλά, δεν είναι έρπης, ερεθισμένο είναι. Με τόσα που βάζει στο στόμα του λογικό μου φαίνεται..! Έχει υποχωρήσει.

Κρεμα καλέντουλας. Φυσικη, και ιδανικη για παντος ειδους ερεθισμους.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Διαβαστε αυτο το τοπικ. Λεω να κανουμε αυτο που λεγαμε Κασσιανη με τα ρουχα της Δεσποινας, και να βαλουμε το ποσο που θα μαζεψουμε στο λογαριασμο αυτου του παιδιου. Τι λετε?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63779

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμαστε κι εσεισ?και οι γκαστρουλεσ!!!!εγω παλι απο τισ 7 παρα!!αλλαξαμε ωραρια!!!!.....χριστινακι θυμασαι για το διακοπτακι που λεγαμε?δεν νομιζω να ειναι σε εσασ ακομα ετσι οπωσ λεγαμε ε?

εμασ γυρισε προσ το χειροτερο....:D!!!!ενω κοιμοταν το βραδυ πολλεσ φορεσ απο τισ 9 ,το πολυ 10 ...τωρα παμε αισιωσ 12!!!!!!αυτο γινετε απο την τριτη-τεταρτη ημερα των γενεθλιων....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και τωρα ειναι 3 ημερεσ που ενω ξυπνουσε 8-9,ξυπναει απο τισ 7 παρα!!!!!

απλα κι εγω λογω τησ εγκυμοσυνησ εχω αυπνιεσ και με παιρνει για τα καλα ο υπνοσ τα ξημερωματα...ε μολισ κοιμηθω ,ξυπναει η αγγελικη...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαβαστε αυτο το τοπικ. Λεω να κανουμε αυτο που λεγαμε Κασσιανη με τα ρουχα της Δεσποινας, και να βαλουμε το ποσο που θα μαζεψουμε στο λογαριασμο αυτου του παιδιου. Τι λετε?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63779

Συμφωνώ!

χριστινακι θυμασαι για το διακοπτακι που λεγαμε?δεν νομιζω να ειναι σε εσασ ακομα ετσι οπωσ λεγαμε ε?

εμασ γυρισε προσ το χειροτερο....:D!!!!ενω κοιμοταν το βραδυ πολλεσ φορεσ απο τισ 9 ,το πολυ 10 ...τωρα παμε αισιωσ 12!!!!!!αυτο γινετε απο την τριτη-τεταρτη ημερα των γενεθλιων....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και τωρα ειναι 3 ημερεσ που ενω ξυπνουσε 8-9,ξυπναει απο τισ 7 παρα!!!!!

Οχι, κράτησε λίγες μέρες. Τώρα βέβαια είναι σε μια ροή 11-8μιση το πρωί ο ύπνος αλλά όχι πάντα, πολλές φορές μας φωνάζει ξημερώματα να τον πάρουμε στο κρεββάτι ή πεινάει από τις 6-6μιση κι όλο αλλάζει πρόγραμμα. Τελευταία λόγω δοντιών έχει και λίγη γκρίνια παραπάνω. Γενικά όμως τα πάμε καλύτερα (οκ, ακόμα δεν περπατάει εμένα) και συνεννοούμαστε λίγο καλύτερα νομίζω.

Όσο για διακοπές, σου προτείνω να βρείτε κάτι που να μη θέλει πολλές ώρες ταξίδι. Είσαι έγκυος, έχεις μικρό παιδί. Θέλετε μια γκαρσονιέρα με κουζινίτσα και παραλία από κάτω, να αράξεις όσο περισσότερο μπορείς κι εσύ και το παιδί. Επίσης θέλετε και λίγο πράσινο, το σεληνιακό τοπίο των Κυκλάδων δεν είναι για το παιδί, κάνει πολλή ζέστη. Η Εύβοια ενδείκνυται για κάτι τέτοιο, αλλά να φύγεις από Χίο να πας Εύβοια;...

WN6Op3.png

σασ ευχαριστω κοριτσια για τισ προτασεισ!!!

μαριανακι λεσβο ειπα να μην παω γιατι οποτε θελεισ ειναι πολυ κοντα απο εδω...ετσι ελεγα λογω του οτι θα εχουμε καποια εκπτωση να πηγαιναμε καπου πιο μακρυα...

ασε που εχω παει ηδη 4 φορεσ....απο την αλλη το σκευτομαι,εξαλου σημασια δεν παιζει τοσο οτοποσ αλλα το οτι δεν εχουμε ξαναπαει οικογενειακα και για τοσεσ ημερεσ διακοπεσ...

σκευτομαι και την σαμο ,που ειναι απο κατω μασ...

μαριαννα εσυ εχεισ ερωτα με την ικαρια ή κανω λαθοσ?

για ευβοια...σκευτομαι τι να παμε εωσ τον πειραια και να κανουμε ενα τετραωρο ταξιδι εωσ κυκλαδεσ ,τι να παμε ευβοια..το ιδιο σχεδον βγενει..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!!!

Χρονια πολλα στην καρολ!! Γερη και χαρουμενη!!

Επειδη δεν προλαβα να διαβασω χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια που ειχαν γενεθλια!!Νατα χαιρεστε!!

Και μεις ειχαμε εμβολιο αυτη την τεταρτη και ειναι η μεγαλη 77 ποντους και 9750 και η μικρη 8100 και 74 ποντους. Βεβαια οι δικες μου ξεκινησαν λογω προοροτητας και απο 2500 η μεγαλη και 2150 η μικρη οποτε νομιζω οτι πολυ καλα ειναι. Πηγε να με αγχωσει προς στιγμη με την μικρη αλλα δεν νομιζω πως χρειαζεται καθε παιδι εχει δικο του ρυθμο αναπτυξης. τουλαχιστον εγω που μεγαλωνω 2 παιδια ταυτοχρονα μπορω αυτο να το πω με βεβαιοτητα.

Χθες η μικρη εκανε 5-6 φορες εμετο και το βραδυ ειχε δεκατα. σημερα την βλεπω μια χαρα προς το παρον. Ελπιζω δλδ γιατι χθες τα ειδα ολα..:rolleyes:

Βλεπω οτι συζητατε το θεμα διακοπες και ζηλευω εμας δεν προβλεπονται μιας και θα μετακομισουμε το καλοκαιρι διπλα στη μαμα μου. Ειρηνη και γω θα σου προτεινα λογω εγκυμοσυνης και μωρου να πατε καπου κοντα για να μην ταλαιπωρηθητε.

Αυτα τα ολιγα..

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Πήρα χτες τα αποτελέσματα της μικρής...Λοιπόν,το μόνο καλό είναι ότι έχουμε το ένζυμο G6PD οπότε είμαστε ok και δεν χρειάζεται πλέον να το σκεφτόμαστε!!Το κακό είναι ότι έχουμε πολύ πεσμένο σίδηρο (να φανταστείτε η χαμηλότερη τιμή για παιδιά είναι 40 κι εμείς έχουμε 24!!) και αιματοκρίτη οπότε αναγκαστικά πίνουμε σιροπάκι σιδήρου για να το αυξήσουμε....επίσης έχουμε λίγο ανεβασμένα χοληστερίνη κ τριγλυκερίδια αλλά δεν μου είπε κάτι η παιδίατρος γι'αυτό οπότε δεν ανησυχώ ακόμα,η μικροβιολόγος μου είπε ότι μπορεί να μην κάνει καλό μεταβολισμό...τρέχα γύρευε!!Και ερχόμαστε στην αλλεργία.....έχουμε αλλεργία τύπου 2 στην Β-ΛΑΚΤΟΣΦΑΙΡΙΝΗ...ούτε που ξέρω τί σημαίνει αυτό...η παιδίατρος μας παρέπεμψε σε αλλεργιολόγο και θα πάμε την Δευτέρα το πρωί...Μετά θα δούμε ποιό γάλα θ'αρχίσω να της δίνω τουλάχιστον κατά την διάρκεια της ημέρας...Δεν θέλω ν'ακουστώ εγωίστρια αλλά θεωρώ ότι της έχω προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσα σαν μάνα (την θήλασα αποκλειστικά για 6,5 μήνες κι άλλο τόσο σχεδόν αποκλειστικά αφού δεν έτρωγε) και ενώ απ'τη μια αισθάνομαι τύψεις κι ενοχές από την άλλη θέλω λίγο να ξεκουραστώ και να ξαναβρώ τον εαυτό μου....λέω σιγά σιγά να την θηλάζω λιγότερο για να σταματήσουμε...καταλαβαίνω κιόλας ότι η μικρή δεν χορταίνει καλά με το γάλα μου πλέον,στην ηλικία που είναι δεν της φτάνει και δεν μπορώ να είμαι πάλι όπως τις πρώτες μέρες με το ζυβί έξω όλη μέρα για να χορτάσει...ίσως γι'αυτό ακόμα ξυπνάει την νύχτα...τέλος πάντων,μην σας ζαλίζω άλλο...πάω να googlάρω τα αποτελέσματά μας....φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

evni περαστικα τησ μικρουλασ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να μην ξανακανει!!

μια χαρα ειναι οι μετρησεισ!!εξαλου καθε παιδι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξησ ,οπωσ ειπεσ!!και η δικια μου 2550 γεννηθηκε...αλλα φανταζομαι εσυ την μεγαλη με τα 2500 θα την εβλεπεσ τεραστια σε συγκριση με τα 2150..ε?

μπιζελακι ευχομαι να ανεβει το σιδηρο οσο πιο γρηγορα γινετε!!!!!και εννοειτε κοπελα μου ,να μην αισθανεσαι τυψεισ στο θεμα θηλασμου γιατι ηδη το εχεισ παλεψει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

σκευτομαι και την σαμο ,που ειναι απο κατω μασ...
Σάμο! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Πράσινο, ωραίες θάλασσες, φτηνά σε σχέση με άλλα νησιά. Εκεί να πάτε!
Και μεις ειχαμε εμβολιο αυτη την τεταρτη και ειναι η μεγαλη 77 ποντους και 9750 και η μικρη 8100 και 74 ποντους. Βεβαια οι δικες μου ξεκινησαν λογω προοροτητας και απο 2500 η μεγαλη και 2150 η μικρη οποτε νομιζω οτι πολυ καλα ειναι.
Σας φάγαμε, γεννήθηκε 1940 και τώρα είναι 9100 και 80 ύψος. Γι'αυτό να μην ανησυχείς, μια χαρά είναι κι οι δικές σου. Αφού αναπτύσσονται μια χαρά, γιατί να αγχωνόμαστε;
Δεν θέλω ν'ακουστώ εγωίστρια αλλά θεωρώ ότι της έχω προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσα σαν μάνα (την θήλασα αποκλειστικά για 6,5 μήνες κι άλλο τόσο σχεδόν αποκλειστικά αφού δεν έτρωγε) και ενώ απ'τη μια αισθάνομαι τύψεις κι ενοχές από την άλλη θέλω λίγο να ξεκουραστώ και να ξαναβρώ τον εαυτό μου....λέω σιγά σιγά να την θηλάζω λιγότερο για να σταματήσουμε...
Μαρία να είσαι σίγουρη ότι έκανες το καλύτερο, ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε αυτή την αγαπημένη σας συνήθεια σιγά σιγά. Να βρεις λίγο τον εαυτό σου κι εσύ όπως λες

WN6Op3.png

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

Μπιζελακι εδωσες στην κορη σου το πολυτιμοτερο δωρο για εναν ολοκληρο χρονο!!!!!!!!!!!!

εχθες επιτελους μετα απο καιρο βγηκαμε με τον μπαμπακα μας εξω το βραδακι για ποτακι

ο μικρος κατα τις 10 κοιμηθηκε και απολαυσαμε το ποτακι μας στην δροσουλα!!!

και σημερα πολυ ζεστη....

το βραδακι παλι θα βγουμε για μπυρα κ μπυρομεζε στην κοιλαδα των Σερρων που εχει κ ωραια δροσια!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...