Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η δικια μου αρχισε και πινει και λιγο σκονη γαλα εδω και δυο ημερες!Εχθες πηγα και εγω το Μαριο στον οφθαλμιατρο!Μια χαρα βλεπει το πουλακι μου!(παντως δεν πηρε απο μενα:tongue:)

Και στον οδοντιατρο που πηγαμε μια χαρα μας βρηκε!

Τη Δευτερα θα παω για την εγγραφη του!

Καρδιολογο δεν μας ζητησαν για το προνηπιο αλλα ζητανε για την εγγραφη στο Δημοτικο!

εισαι σιγουρη γιατι και της αδελφης μου στην Αθηνα ζητησαν καρδιολογο , και σε εμας υποχρωτικα λεει στο προνηπιο και επειτα στη ά δημοτικου

Elle τι μου θυμησες ολα μου τα καλοκαιρια εκει τα περναγαμε στις κατασκηνωσεις του Αγιου Ανδρεα και εχω πραγματικα πολυ ωραιες αναμνησεις....με γυρισες παααρα πολλα χρονια πισω:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημέρα κοριτσάρες....

εγώ έπαψα να ανησυχώ για το φαγητό..όλα τα παιδιά μείωσαν τις ποσότητες λόγω ζέστης,το βλέπω και σε εμένα ανησυχώ κι εγώ για το βάρος αλλά δεν ακούω τον παιδίατρο..αφού το μωρό μου είναι χαρούμενο δεν μενοιάζει κι αν δεν φάει φαγητό της κάνω γαλατάκι...σήμερα κοιμάται από τις 11και 30...πολύ ύπνος ρεπαιδί και το βράδυ 12ωρο..κουράζεται πολύ που τριγυρνάει στο σπίτι σηκώνεται κλπ,έτσι έκανα επιτέλους μπαλκόνια και σκάλες και δουλειές μέσα στο σπίτι όπως ήθελα

Κατερινάκι στο φβ δεν κατάλαβα τι εννοούσες αλλά όλοι στην ανάγκη πατάνε δυστυχώς!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

(ΚΑΥΥ), Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις...

Πες μου οτι θα κανουμε και μαζι διακοπες να τρελαθω!!!!Πηγαιναμε καθε χρονο λογω του πεθερου μου.Περυσι αποστρατευτηκε.Ειναι πραγματικα πολυ ωραια!Ποια περιοδο πατε?Εχετε δωματιο?Ο αντρας μου ειναι αεροπορια και παμε και στης αεροποριας που ειναι διπλα.

καλησπερα κι απο μενα κοριτσια

τι κανετε?

εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα, μου εκανε την καρδια περιβολι

2ος μηνας που δεν εχει παρει ουτε βαρος ούτε υψος

λεει οτι ειναι παιδι απο το οποιο θα περιμενε να λεει μαμα και μπαμπα σε αυτη την ηλικια και αυτη λεει κατι ακαθοριστες συλλαβες

τα αυτια της ειναι ακομα κοκκινα και μας εδωσε σταγονες και για τα αυτια και για τη μυτη για τις μυξες που ακομα καλα κρατουν

σιροπι για το βηχα που δημιουργει η συσσωρευση μυξων

κινησιολογικα τη βρηκε καλα

βαρος 8,700, υψος 70 ποντους.

με ρωτησε αν δειχνει να περναει καλα στο σταθμο γιατι μπορει λεει να ειναι ψυχολογικο που δεν αναπτυσσεται απο τοτε που ξεκινησε. τι να πω, το πρωι μπαινουμε με γελια στο σταθμο, πεφτει πανω στη δασκαλα με χαρα, το απογευμα ειναι κεφατη που την παιρνω απο το σχολικο, ολο το απογευμα το περναμε μαζι, μου λενε οτι ειναι πολυ χαρουμενο παιδακι οι δασκαλες, μου λενε οτι τρωει καλα.

δεν ξερω, ειναι η πρωτη φορα που γυρισα ανησυχη απο τη γιατρο

Γι αυτο ελεγα προχτες οτι ο γιατρος της Αννας ζυγισε τη μικρη με ρουχα.

Απο ενα σημειο και μετα δεν χρειαζεται να μετρας το μωρο με το υποδεκαμετρο.

Ειδικα οταν αρχιζουν και κινουνται πολυ, ειναι φυσιολογικο να υπαρξει και καποια σταση.

Οι γιατροι ειναι γενικα αρνητικοι σε καποια θεματα, οποτε τα ριχνουν ολα εκει.

Πχ θηλασμος, παιδικος κλπ.

Το οτι σου λεει οτι θα επρεπε να λεει λεξεις 10 μηνων ειναι για εμενα απαραδεκτο!!!

Η δεσποινουλα μου ηταν πολυ προχωρημενη κινητικα, επινε μονη της απο 5 μηνων στεκοταν απο 7 μηνων ορθια και 10 μηνων περπατουσε κιολας.

Επισης νοητικα ηταν πιο μπροστα, αλλα λεξη δεν ακουσαμε απο το στομα της πριν κλεισει χρονο.

Για αρκετο διαστημα μετα συγκρινοντας την με αλλα παιδια, μας φαινοταν οτι ελεγε παρα πολυ λιγα.

2 χρονων η δεσποινα εφευγε απο την ταξη των μωρων στον παιδικο και πηγαινε στα μεγαλυτερα και τραγουδουσε και χορευε μαζι τους.

Τωρα που μονο το σιγμα λεει ψευδα (λογω της πιπιλας ομως) ερχονται στιγμες που απλως παρακαλαω να σταματησει εστω και για ενα λεπτο να μιλαει:tongue:

Θα συμφωνησω με την elle παντα κατι θελουν να βρισκουν να πουνε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κορίτσια, s.o.s..!

Ο Παναγιώτης έβγαλε κάτι σαν έρπη στο κάτω χειλάκι του, τί να βάλω για να περάσει;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

[quote=staxioforina;

Κατερινάκι στο φβ δεν κατάλαβα τι εννοούσες αλλά όλοι στην ανάγκη πατάνε δυστυχώς!!!

Τα εγραψα κι εδω προηγουμενως.Απλα ειδα σαν τι ειμαι ασφαλισμενη.Και ειμαι και νεα,ε?Οχι οτι δουλευω 5 χρονια...

Κορίτσια, s.o.s..!

Ο Παναγιώτης έβγαλε κάτι σαν έρπη στο κάτω χειλάκι του, τί να βάλω για να περάσει;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ;;ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;;ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ..ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Κων/να μίλα με το γιατρό καλύτερα! Που να ξέρεις τι είναι ακριβώς για να το αντιμετωπίσεις καταλλήλως? Πιθανολογώ να είναι και κάτι απλό, αλλά σε μωρό παιδί ας πάρεις το γιατρό καλύτερα, να το δει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

staxi μου,όχι δεν τον πειράζει η μικρή τον αφαλό....απ'ότι μου είπε η παιδίατρος μπορεί να είναι δερματολογικό ή κάποιο εμβρυακό υπόλειμμα και της βάζω μια κρεμούλα τώρα....το απόγευμα θα πάρω και τις εξετάσεις της από την μικροβιολόγο να τις πάω στην παιδίατρο....πολύ άγχος έχω για τα αποτελέσματα....τί θα δείξουν άραγε?????Με το ζόρι κρατιέμαι να μην καταρεύσω από την στεναχώρια και την αγωνία...Όσο για τον ύπνο...χμ...δύσκολα τα πράγματα...έχουμε τώρα 2 βδομάδες που κοιμόμαστε στις 2.30!!!!Την κάνουμε μπάνιο κατά τις 11,κοιμάται κατά τις 12 και μετά από μισή ώρα ξυπνάει και έχει όρεξη για παιχνίδια...πρέπει να της βάλω τις φωνές για να το πάρει απόφαση ότι είναι νύχτα και να κοιμηθεί...από σήμερα είπα θα της αλλάξω το πρόγραμμα...θα κοιμάται 1-2 φορές την ημέρα αντίο για 3 που κοιμόταν συνήθως...και τέρμα το στήθος την ημέρα για πιπίλα..μόνο το βράδυ...αγρίεψα πολύ σήμερα και από'δω και πέρα θ'αλλάξουν πολλά πράγματα....

MRIip3.png

xnmwp3.png

για να ρωτησω κι εσασ τισ πολυταξιδευμενεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηραμε τα δελτια τουρισμου...και το προβλημα μασ ειναι οτι δεν ξερουμε που να παμε!!!!!!!!!ειχαμε ανοιξει χτεσ εναν τεραστιο χαρτη και βλεπαμε μερη...αλλα δεν καταληξαμε..

εν τω μεταξυ για να καταλαβετε καλοκαιρινεσ διακοπεσ δεν εχουμε ξανακανει...εγω εωσ προπερσυ δουλευα σε τουριστικο γραφειο και ο συζηγοσ εποχικοσ πυροσβεστησ..αρα καμια αδεια για καλοκαιρι!!την μια σκευτομουν κρητη ,την αλλη κυκλαδεσ,μετα σκευτηκα καπου ευβοια..ολα τα ειπα!!!για να ακουσουμε προτασεισ απο καπου που εχετε παει...εν τω μεταξυ δεν θελω να ειναι πολυ απομονωμενα λογω τησ εγκυμοσυνησ και να πηγαινεισ εκει με τα μεσα που διαθετει ο κοινωνικοσ τουρισμοσ(αν και η κπτωση ειναι γελοια..).ζηταω πολλα ε???????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

για να ρωτησω κι εσασ τισ πολυταξιδευμενεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηραμε τα δελτια τουρισμου...και το προβλημα μασ ειναι οτι δεν ξερουμε που να παμε!!!!!!!!!ειχαμε ανοιξει χτεσ εναν τεραστιο χαρτη και βλεπαμε μερη...αλλα δεν καταληξαμε..

εν τω μεταξυ για να καταλαβετε καλοκαιρινεσ διακοπεσ δεν εχουμε ξανακανει...

Ειρηνη γιατι δεν πατε Κρητη?Δεν ξερω αν ο κοινωνικος τουρισμος σας δινει και στα ακτοπλοικα εκπτωση.Αν οχι, εμεις μαλλον Χανια θα παμε, με ΑΝΕΚ οι τρεις μας με αυτοκινητο περιπου 130 ευρω!Και Ναξο ειναι καλα για τα παιδια, στον Αγιο Προκοπη η παραλια ειναι τελεια

Ειρηνη γιατι δεν πατε Κρητη?Δεν ξερω αν ο κοινωνικος τουρισμος σας δινει και στα ακτοπλοικα εκπτωση.Αν οχι, εμεις μαλλον Χανια θα παμε, με ΑΝΕΚ οι τρεις μας με αυτοκινητο περιπου 130 ευρω!Και Ναξο ειναι καλα για τα παιδια, στον Αγιο Προκοπη η παραλια ειναι τελεια

κατερινακι την κρητη πολυ την σκευτομαι...σκευτομαι ομωσ οτι θα πρεπει να παμε χιο-αθηνα (με πλοιο γυρω στισ 8-9 ωρεσ ή ολυμπιακη)και μετα αθηνα-κρητη..

αν εμενα αθηνα ασυζητητη θα πηγαινα αλλα τωρα ειναι και το δρομολογιο που με προβληματιζει...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...