Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη όλα πλαστικά!!!!! Μόνο ο πεθερός ζήτησε γυάλινο ποτήρι από τον άντρα μου κ δεν του έδωσε γιατί του είχα απαγορεύσει να βγάλει οτιδήποτε σε γυάλινο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σμουτς απέδωσα την ξαγρύπνια στα δόντια γιατί δεν είχε κάτι άλλο...δάγκωνε πολύ την πιπίλα όταν ξύπνησε κ νύσταζε αλλά κάτι την ενοχλούσε....τι να πω...ε εντάξει ευτυχώς δεν μας τα κάνει αυτά συχνά :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!

Καρολινάκι μας,χρόνια πολλά!!!

Γιώτα,μην αγχώνεσαι για την μικρή...μια χαρά είναι,όταν αρχίζουν την κίνηση (μπουσούλημα-περπάτημα) δεν βάζουν πολύ βάρος....κι όσο για την ομιλία,εμείς χρονίσασμε κι ακόμα δεν λέμε μαμά κ μπαμπά...μόνο τατατατα,κακα,μπαμπαμπα,μαμαμα χωρίς να εννοεί συγκεκριμένα εμάς....

Ειρηνούλα,εγώ είχα πάρει από τα jumbo πλαστικά πιατάκια,ποτηράκια και χαρτοπετσέτες όλα με μπαλονάκια πάνω και βολεύτηκα μια χαρά...ούτε άπλυτα,ούτε τίποτα...το βράδυ πήρα μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών και σε 5 λεπτά είχα τελειώσει με το καθάρισμα!!!!Σώθηκα!!

Εμάς τα νέα μας ΠΑΛΙ δεν είναι καλά....δεν αντέχω άλλο,αυτό το παιδί τον τελευταίο καιρό όλο κάτι περίεργα μας κάνει....θυμάστε που σας έλεγα όταν ήταν 3-4 μηνών για το πρόβλημα στον αφαλό της????Ε,ξαναγύρισε....πήγα να την αλλάξω πάνα χτες το βράδυ και είδα πάλι τον αφαλούλη της να είναι κόκκινος από μέσα και λίγο πρησμένος...εκείνη την ώρα μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα...πήρα την παιδίατρο,μου σύστησε μια αλοιφή και θα πεταχτώ μια βόλτα από το ιατρείο να την δει...μπορεί να είναι κάτι δερματολογικό,λέει....αλλά εγώ θυμάμαι την προηγούμενη φορά που μου είχε πει ότι αν ξαναεμφανιστεί θα μιλήσουμε με παιδοχειρούργο...Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Koρίτσια καλημέρα!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας...Χθες είχαμε τη γιορτή του βαγγέλη και μετά πήγαμε για φαγητό...

Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά...τον τελευταίο καιρό έχω ξοδέψει τα μαλιοκέφαλά μου (βάπτιση, summer camp και προκαταβολή σχολείου βαγγς, γενέθλια και διάφορα άλλα), όλοι ζητάνε μείωση ενοικίων, δεν ξέρω αν θα μου ανανεώσουν την αδεια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου που ζητάω, και γενικά σ@#&ά.:(:(:(

Το μόνο καλό είναι ότι κλείσαμε εισιτήρια και ξενοδοχείο για τις διακοπές :)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Κατερίνα & Άννα κι εμεις τα ίδια. Ξενύχτι από τις 3:30 ως τις 5:30. Είμαι κομμάτια με κατακόκκινα μάτια. Δεν πονούσε από δόντια ούτε είχε τίποτα, απλώς δεν κοιμόταν.Την πήραμε στο κρεβάτι και κουτουλούσε πάνω μας, μας πείραζε τις μύτες και άμα δεν την αφήναμε έκλαιγε!:rolleyes: Στις 5:30 δεν άντεξα άλλο σηκώθηκα της έδωσα λίγο νερό και μετά πέρα δώθε βόλτες μέσα στο σπίτι και κοιμήθηκε.

Δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά, θέλω να κοιμηθώ!!!!!!!!!!!:|

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μπιζελάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα κ να φύγει....τι άγχος τραβάμε οι μανούλες γμτ!

Πολίνα νομίζω όλος ο κόσμος είναι κάπως οικονομικά....αφού κλείσατε κ διακοπές μη μιλάς καθόλου!!!! Που θα πάτε???

Εμείς καλοκαίρι αφού μας πεταξαν έξω από τον Κοινωνικό τουρισμό θα πάμε καμμιά βδομάδα γύρω γύρω στα χωριά μας κ 4-5 μέρες θάλασσα ή στο εξοχικό(αυλίδα) ή αν βρούμε κάπου οικονιμικά γιατί θα ναι κ Αυγουστος κ οι τιμές είναι φωτιά!:roll::evil::evil::evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα...

Κατερίνα & Άννα κι εμεις τα ίδια. Ξενύχτι από τις 3:30 ως τις 5:30. Είμαι κομμάτια με κατακόκκινα μάτια.Δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά, θέλω να κοιμηθώ!!!!!!!!!!!:|

Εγω να δεις πως ειμαι,τι θα γινει ρε γμτ εγω εκλαιγα το πρωι, δεν αντεχω αλλο, κοντευουν να χρονισουν, ποτε θα κοιμηθουμε????

Τα εχω παρει αγρια με το boss αυτη τη στιγμη, μου εστειλε ο λογιστης χθες τον καινουριο πινακα προσωπικου και ανακαλυψα οτι το μονο που μου εχουν αναγνωρισει ειναι το πτυχιο.Κατα τ'αλλα ειμαι ανυπαντρη, χωρις παιδια, δεν γνωριζω ξενες γλωσσες, Η/Υ και γενικα ειμαι ενα ουφο και μισο που δεν ξερω γιατι βρισκεται εδω μεσα...

Διακοπές ακούω, τι ωραία!:D

Εμείς τίποτα ακόμα δεν κλείσαμε, θα δούμε...:(

Γιώτα δεν νομίζω ότι το μωρό έχει πρόβλημα από τις περιγραφές σου! Εδώ κι η δικιά μου που είναι φαγανή τελευταία έχει σταματήσει να τρώει όπως πριν. Τρώει σχεδον τη μισή ποσότητα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα μη κάθεσε πες του ξέρεις κάτι εγώ είμαι παντρεμένη κ έχω κ παιδί κ χρησιμοποιώ κ υπολογιστή πρέπει να μου βάλεις κ τα ανάλογα επιδόματα....όσο για τα Αγγλικά αν δεν τα χρησιμοποιείς στη δουλειά σου δύσκολο να στο βάλουν το επίδομα....καλά όλα δύσκολα τα κάνουν αλλά άμα τους πεις ότι θα πας στην επιθεώρηση να δεις τι καλά που τα κάνουν! :wink::tongue: Τα κάνουν έτσι για να αργήσεις να αξιώσεις δικαίωμα αύξησης...λαμογιααααααα!:P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας ζουζουνιτσες!Βλεπω ολοι ετοιμαζεστε καπου να πατε για καλοκαιρακι!

Summerinx καλωσορισες και παλι!:D

Ειρηνακι πλαστικα κοπελα μου να βαλεις!Που να πλενεις μετα και στην κατασταση σου κιολας!Για οποιον παρεξηγηθει ξυδι τοπ!:tongue::mrgreen:

Μantinop περιμενουμε φωτο με το φορεμα να σε καμαρωσουμε!Roberto cavalli ε;πρεπει να ηταν ακριβο!Αχ αραγε θα αξιωθω ποτε να βαλω και εγω κανενος διασημου;Ενα raxevsky εβαλα στη βαπτιση και με το ζορι!:roll:

Πολινακι σου ευχηθηκα και στο φατσοβιβλιο αλλα σου ευχομαι και απο εδω να τα χιλιασει το Καρολινακι!:cool:

Η δικια μου αρχισε και πινει και λιγο σκονη γαλα εδω και δυο ημερες!Εχθες πηγα και εγω το Μαριο στον οφθαλμιατρο!Μια χαρα βλεπει το πουλακι μου!(παντως δεν πηρε απο μενα:tongue:)

Και στον οδοντιατρο που πηγαμε μια χαρα μας βρηκε!

Τη Δευτερα θα παω για την εγγραφη του!

Καρδιολογο δεν μας ζητησαν για το προνηπιο αλλα ζητανε για την εγγραφη στο Δημοτικο!

Αυτα εν ολιγοις!Εχουμε και εμεις μπει σε προγραμμα για τα πρωτα γενεθλια της Σωτηριας!

φιλακια σε ολες σας!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Αννα τα εχω πει και τα εχω ζητησει πολλες φορες.Οσο για τα αγγλικα, αντιπροσωπεια ειμαστε.Αγοραζουμε απο Γαλλια,Γερμανια,Ταιβαν,Κινα,Αγγλια...θες κι αλλα??Φοβαμαι να μιλησω μη χασω τη δουλεια μου και δεν ειναι καιρος για τετοια αλλα δε θα το αφησω ετσι..

800862o0705rkz49.gif

Πολίνα να τα εκατοστήσει η Καρολίνα!

Κι εμείς θα είμαστε στα Χανιά μετά τις 17 Ιουλίου, λέτε να συν-κολυμπήσουν τα ζουζούνια μας;

Χριστίνα, το φου τζο πάι είναι ένας είδος κουν φου, καράτε για μικρά... (δωρεάν η μετάφραση).

Smouts η ανάπτυξη δε μετριέται μήνα με το μήνα, μην ανησυχείς, οι γιατροί κάτι πρέπει να έχουν να λένε κάθε φορά.

Επίσης, κι εμένα τα τελευταία βράδυα με ξυπνάει ο μικρός "βούδας", θηλάζει και ξαναθηλάζει μες στη μαύρη νύχτα, στο ένα στήθος ειδικά με έχει καταδαγκώσει, άσε άσε, όλα για τα παιδιά πιά...

Την επόμενη εβδομάδα λέμε να πάμε για λίγο τα Παρασκευοσαββατοκύριακα στον άγιο Ανδρέα (κατασκήνωση), το σκέφτομαι να πω την αλήθεια με όλη την μετακόμιση πραγμάτων που συνεπάγεται, θα είναι όμως πολύ όμορφα ειδικά για τη Σοφία - ελεύθερες βόλτες με ποδήλατο, βραδυνό παιδικό σινεμά, θάλασσα, πεύκα... Τον μικρό όμως πώς θα τον μαζεύω δεν ξέρω!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...