Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αυτες τις μερες εχει ανθοκωμικη (το σκοτωσα ορθογραφικα ε?:?) εκθεση στην πλατεια Ελευθεριας πηγαμε εχθες και πηραμε 2 λουλουδακια θα παμε κ σημερα να παρω ενα βασιλικο διωχνει τα εντομα και μοσχομυριζει!!

Α ρε τυχερουλα! Στειλε και καμια μπουγατσα απο δω!

Δεν ξερω τι λενε για τον βασιλικο, παντως εμενα με κανανε κοσκινο τα κουνουπια σε βεραντα τιγκα στους βασιλικους. Αναγκαστηκα και πηρα αγκαλια μια γλαστρα, αλλα ουτε αυτο με εσωσε!!!:evil:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κι απο μενα κοριτσια

τι κανετε?

εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα, μου εκανε την καρδια περιβολι

2ος μηνας που δεν εχει παρει ουτε βαρος ούτε υψος

λεει οτι ειναι παιδι απο το οποιο θα περιμενε να λεει μαμα και μπαμπα σε αυτη την ηλικια και αυτη λεει κατι ακαθοριστες συλλαβες

τα αυτια της ειναι ακομα κοκκινα και μας εδωσε σταγονες και για τα αυτια και για τη μυτη για τις μυξες που ακομα καλα κρατουν

σιροπι για το βηχα που δημιουργει η συσσωρευση μυξων

κινησιολογικα τη βρηκε καλα

βαρος 8,700, υψος 70 ποντους.

με ρωτησε αν δειχνει να περναει καλα στο σταθμο γιατι μπορει λεει να ειναι ψυχολογικο που δεν αναπτυσσεται απο τοτε που ξεκινησε. τι να πω, το πρωι μπαινουμε με γελια στο σταθμο, πεφτει πανω στη δασκαλα με χαρα, το απογευμα ειναι κεφατη που την παιρνω απο το σχολικο, ολο το απογευμα το περναμε μαζι, μου λενε οτι ειναι πολυ χαρουμενο παιδακι οι δασκαλες, μου λενε οτι τρωει καλα.

δεν ξερω, ειναι η πρωτη φορα που γυρισα ανησυχη απο τη γιατρο

4Rnfp3.png

Χρόνια πολλά Καρολινάκι...Πόλα να την χαίρεσαι...

Summerinxs όλες σε θυμόμαστε...πως πας;

Κατερίνα δεν ξέρω ποια μάρκα πήρα...απλά έβαλα πάνω την μπουμπού και μας βόλεψε

νατασσούλα υπομονή...τι να κάνουμε;όλοι λίγο πολύ στην ίδια φάση είμαστε..

smouts εμένα έλεγε μπα μπα αλλά το έκοψε λέει μόνο μαμά..όλη μέρα με εμένα είναι...δεν ξέρω τι να πω..πάντως για τοβάροςμήπως της δίνουν λιγότερο φαγητό στον παιδικό;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια !!!!

Χρονια πολλα στο μικρο Καρολινακι!!!! Να την χαιρεσαι Πολινα και να ειναι παντα καλα!!!

Smouts δεν ειναι αδυνατη μια χαρα ειναι εμενα ειναι 14 μηνων και ζητημα να ειναι 9.5 κιλα , σημασια εχει να τρωει , επισης στο θεμα της ομιλιας εμας στην αρχη ελεγε μαμα μπαμπα καθαρα απο 8 μηνων και τωρα τιποτα λιγα πραματα πολυ λιγα αλλα δεν βιαζομαι να μηλισει σιγα καποια στιγμη θα το κανει και αυτο !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημερα κοριτσια!Πααααλι ειμαι αυπνη και κομματια...Εριξα κι ενα ωραιο τσακωμο με τον αντρα μου 5 η ωρα το πρωι, αφου μου λεγε να αφησω το μωρο ξυπνιο στην κουνια αφου δεν κλαιει και αφου ειμαι κουρασμενη να ξαπλωσω και να χαμηλωσω και την ενδοεπικοινωνια να μη με ενοχλει... (τι αλλο θάκουσουμε απο τους αντρες Θεε μου)

Πηγα χθες και οδοντιατρο και ηταν αυτο που φοβομουν:φρονιμιτης και μαλλον δε σωζεται!

Χθες πηραμε και το καινουριο μας καροτσι και θα το εγκαινιασουμε απο το απογευμα.Πηραμε ενα Britax με ποδοσακο και ομπρελιτσα!

Smouts και η δικια μου λεει μονο τατατα,μαμαμα,μπαμπαμπα..Μωρα ειναι ακομα.Παντως και η δικια μου 1 ποντο το μηνα παιρνει υψος, οχι πολυ.Το δικο σου υπαρχει περιπτωση η να μην τρωει πολυ καλα στον παιδικο ή να κινειται, να παιζει πολυ γι'αυτο και να μην παιρνει βαρος.Θα παρει ομως, που θα παει...μην ανησυχεις!

Καλημερα

Πωλινακι να χαιρεσαι τη Καρολ να τα εκατοστησει

Smouts ουτε και ο δικος μου μιλαει μονο ακαταλαβιστικα και κατι αλλα του τυπου μπα-μπα, κακα και κατι τετοια , δεν αγχωνομαι ομως γιατι ο Μαριος δεν ελεγε τιποτα τα εδειχνε ολα με το δαχτυλο αργησε πολυ να μιλησει , ειχα τρελαθει με ολα αυτα που μου ελεγαν οι γυρω τελικα το παιδι 2,5 χρονων αρχησε να μιλαει ξεκαθαρα και μιλαει και πολυ πιο καθαρα απο αλλα παιδια της ηλικιας του, (τωρα δεν το κλεινει) νομιζω οτι ολα θελουν το χρονο τους απλα οι περισσοτερες θελουμε να τα κανουν ολα γρηγορα , ε δεν γινεται:tongue:

Εχτες πηγαμε τον Μαριο σε 3 γιατρους για να εγγραφει στο προνηπιο, καρδιολογο-οδοντιατρο-οφθαλμιατρο ολα καλα μονο ο καρδιολογος μας βρηκε ενα μικρο φυσημα αλλα μου ειπε οτι ειναι τοσο μικρο που δεν πρεπει να με απασχολει ισως και να ειναι κληρονομικα κατα 60% αφου ειχα και εγω μικρη αλλα και ο μπαμπας του , τωρα μας μενει να κλεισουμε και ενα ραντεβου να κανει γενικη αιματος και ηλεκτροφορησης:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα κ εγώ ξενυχτισμένη....4-6 η Ζωούλα ξύπνια κάτι της έφταιγε αλλά κ εκείνη δεν ήξερε τι....κουτούλαγε εντωμεταξύ ξάπλωνε μια από δω μια απο κει κ ξανασηκωνόταν κ σε κάποια φάση έπεσε με το κεφάλι στο κεφάλι μου με δύναμη κ νόμιζα οτι μου έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι! :roll:

Ίσος να ναι κ τα δόντια 4-4 τα βγάζουμε εμείς....6-7 μηνών έβγαλε τη πρώτη τετράδα τώρα μέσα σε μια εβδομάδα βγήκανε άλλα 3 κ περιμένουμε το 4ο....πολύ γκρίνια κ έχει αρχίσει να δαγκώνει μέχρι κ εμένα....:evil: Εντωμεταξύ στα 2 πρώτα μας δόντια τα κάτω εχει εμφανιστεί από το μισό του ενός μέχρι το μισό του άλλου κάτι σαν πέτρα?Είναι λίγο διαφορετικό το χρώμα....προσπαθώ να της τα καθαρίζω αλλά δεν κάθεται γμτ ούτε με τη βουρτσίτσα που πήρα ούτε με γάζα....της τα κάνω όσο μπορώ με τη γάζα κ της δίνω κ κάμποσο νερό μετα μπας κ ξεπλυθούν!Ελπίζω να μην είναι σημάδι ότι θα χαλάσουν γρήγορα....:(:(:(

Σμουτς τώρα το καλοκαίρι χάνουν κ βάρος τα μωρά ειδικά αυτά που κοινούνται πολύ γιατί δεν εχουν κ πολύ όρεξη για φαγητό αλλά κ ιδρώνουν πολύ....μην ανησυχείς μια χαρά είστε!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και η όρεξή του επίσης:D, έχει στρουμπουλέψει και έχει ψηλώσει...παίδαρος:tongue::tongue::tongue: και εγώ φυσικά η μεγαλύτερη χαζομαμά:tongue::tongue::rolleyes:

Χτες το απόγευμα αγόρασα και το φόρεμα που θα φορέσω στην βάπτιση...ένα μεταξωτό Roberto Cavali με ασορτί εσάρπα...μου άρεσε πολύ. Αγόρασα και μαύρα πέδιλα με τσάντα επίσης:D νομίζω ολοκλήρωσα την εμφάνιση...λείπει μόνο βάψιμο μαλλιού:tongue: το φόρεμα θα το πάρω από βδομάδα γιατί θα το στείλουν καθαριστήριο (κάποια το είχε δοκιμάσει με πούδρα) και θα σας βάλω φωτογραφία:D

Τέλειωσα και το μοίρασμα των προσκλήσεων...μπαίνουμε στην τελική ευθεία...

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? εμεις σπιτι σημερα, ωραια, η μικρη ριχνει ενα δεκατιανο υπνο και περιμενω να ξυπνησει για να παμε βολτα στον ξαδελφουλη της.

Καλημερα κοριτσια!Πααααλι ειμαι αυπνη και κομματια...Εριξα κι ενα ωραιο τσακωμο με τον αντρα μου 5 η ωρα το πρωι, αφου μου λεγε να αφησω το μωρο ξυπνιο στην κουνια αφου δεν κλαιει και αφου ειμαι κουρασμενη να ξαπλωσω και να χαμηλωσω και την ενδοεπικοινωνια να μη με ενοχλει... (τι αλλο θάκουσουμε απο τους αντρες Θεε μου)

Πηγα χθες και οδοντιατρο και ηταν αυτο που φοβομουν:φρονιμιτης και μαλλον δε σωζεται!

Χθες πηραμε και το καινουριο μας καροτσι και θα το εγκαινιασουμε απο το απογευμα.Πηραμε ενα Britax με ποδοσακο και ομπρελιτσα!

Smouts και η δικια μου λεει μονο τατατα,μαμαμα,μπαμπαμπα..Μωρα ειναι ακομα.Παντως και η δικια μου 1 ποντο το μηνα παιρνει υψος, οχι πολυ.Το δικο σου υπαρχει περιπτωση η να μην τρωει πολυ καλα στον παιδικο ή να κινειται, να παιζει πολυ γι'αυτο και να μην παιρνει βαρος.Θα παρει ομως, που θα παει...μην ανησυχεις!

Μεγεια το οχημα, καλοβολτο.

Κοιτα, αυτο που σου ειπε ο αντρας σου εγω θα το εκανα απο μονη μου μαλλον (μη με βρισεις) αφου δεν εκλαιγε, αστο, θα το ξαναπαρει ο υπνος.

Υπομονη με το φρονιμιτη. Εμενα ο πρωτος ακομα κατεβαινει (ευτυχως καλα) και εχω την εντυπωση οτι συντομα θα εμφανιστει και ο δευτερος.

Και μενα κατι τετοια λεει η μικρη. Παντως καταλαβαινει πολλα πραγματα, τη βλεπω, της λεω ελα εδω, ερχεται, της λεω που ειναι το μπαλονι και κοιταει το ταβανι (γιατι ειχαμε ενα που μενει ψηλα). Στον παιδικο ξελυσσαει, οχι απλα κινειται. Αφου κι εδω που ερχεται κωλο δεν βαζει κατω, ολο σηκωνεται, μπουσουλαει, πανω κατω περα δωθε.

Smouts ουτε και ο δικος μου μιλαει μονο ακαταλαβιστικα και κατι αλλα του τυπου μπα-μπα, κακα και κατι τετοια , δεν αγχωνομαι ομως γιατι ο Μαριος δεν ελεγε τιποτα τα εδειχνε ολα με το δαχτυλο αργησε πολυ να μιλησει , ειχα τρελαθει με ολα αυτα που μου ελεγαν οι γυρω τελικα το παιδι 2,5 χρονων αρχησε να μιλαει ξεκαθαρα και μιλαει και πολυ πιο καθαρα απο αλλα παιδια της ηλικιας του, (τωρα δεν το κλεινει) νομιζω οτι ολα θελουν το χρονο τους απλα οι περισσοτερες θελουμε να τα κανουν ολα γρηγορα , ε δεν γινεται:tongue:

Εγω δεν αγχωνομαι, λεω οποτε ειναι να τα κανει θα τα κανει. Η γιατρος με αγχωσε, γιατι απο τη μεχρι τωρα εξελιξη του συγκεκριμενου παιδιου - που παντα ελεγε οτι ειναι δυο μηνες μπροστα στη νοητικη εξελιξη - θα περιμενε να λέει καθαρα μαμα μπαμπα. Εντωμεταξυ αυτη ειναι και λιγο τεμπελιτσα, ξερει πολλα πραγματα αλλα δεν τα κανει. Ασε που κι εγω αργησα πολυ να μιλησω, σαν το μαριο σου ενα πραγμα.

Μου ειπε βεβαια οτι μπορει να φταει και η ωτιτιδα (2 φορες σε ενα μηνα) γιατι λεει δεν ακουνε πολυ καλα οταν εχουν ωτιτιδα, και σε αυτη τη φαση μπορει να της καθυστερει λιγο την ομιλια.

Σμουτς τώρα το καλοκαίρι χάνουν κ βάρος τα μωρά ειδικά αυτά που κοινούνται πολύ γιατί δεν εχουν κ πολύ όρεξη για φαγητό αλλά κ ιδρώνουν πολύ....μην ανησυχείς μια χαρά είστε!:-D

Αννουλα και μενα εχει ανησυχιες απο τα δοντια τωρα, αλλα ευτυχως δεν χαλαει τον υπνο της. Μεσα σε 15 μερες βγηκαν 2 και ετοιμαζεται και για 3ο παραυτα. και μενα οτι βρει δαγκωνει.

Τι να πω, σου λεω κωλο δεν βαζει κατω, αλλα καθε μερα μου λενε οτι εφαγε καλα. ασε που μεχρι και αυτη την εβδομαδα της πηγαινα εγω φαγητο δικο μου, αρα ξερω οτι της αρεσει. Εμφανισιακα το παιδακι αν το δεις ειναι οντως μια χαρα, ουτε κοντο ουτε αδυνατο, αλλα η γιατρος με αγχωσε που μου ειπε οτι μπορει να ειναι ψυχολογικο γιατι δεν περναει καλα στο σταθμο.

4Rnfp3.png

Κοιτα, αυτο που σου ειπε ο αντρας σου εγω θα το εκανα απο μονη μου μαλλον (μη με βρισεις) αφου δεν εκλαιγε, αστο, θα το ξαναπαρει ο υπνος.

Υπομονη με το φρονιμιτη. Εμενα ο πρωτος ακομα κατεβαινει (ευτυχως καλα) και εχω την εντυπωση οτι συντομα θα εμφανιστει και ο δευτερος.

.

Αυτο εκανα τελικα, την αφησα μονη της και μετα απο 1,5 ωρα ξανακοιμηθηκε.Μαλλον αν με βλεπει ειναι χειροτερα γιατι ξεσηκωνεται και αρχιζει να χτυπαει παλαμακια...

Ο φρονιμιτης υπαρχει Smouts, απλα παει για εξαγωγη!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?οι ετοιμασειεσ του παρτυ μασ καλα πανε!!!!εχω βαλει ηδη μπροστα να φτιαχνω τυροπιτακια ,λουκανοπιτακια ,κρεπεσ κτλ...14 πραγματα μου βγηκαν ...σκευτηκα να κανω μπουφε και να παρει ο καθενασ οτι θελει...γιατι ειναι αρκετα τα πραγματα για να χωρεσουν ολα σε ενα πιατακι...

αληθεια οσεσ κανατε ή θα κανετε γενεθλιακια ειχατε πλαστικα-χαρτινα πιατακια ή τα κανονικα μασ τα γυαλινα?(για το πιατο των μεγαλων εννοω..).

χτεσ εφτιαξε και η μαμα μου με τον αντρα μου τουσ κηπουσ ,ετσι θα ειναι μια χαρα στην αυλη μασ!!μαζευτηκαν περιπου 30 ατομα (ισωσ και παραπανω...)και 10 μωρα!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...