Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα μαμαδες! Εμεις αποψε ειχαμε γερμανικο παλι με την Παναγιωτα 4-6...Καθε Τεταρτη μου το κανει αυτο το εχω τσεκαρει.Τι θελει πια αυτο το παιδι?Μετα κοιμηθηκα κι εγω σαν το ζωο και αργησα και στη δουλεια...

Α καλα, εχουν πολυ γελιο αυτες οι φασεις με τα ονοματα.Εμας δε μιλησε κανεις σ'αυτο το θεμα, δεν μπορω να πω, σχεδον μονη μου αποφασισα το ονομα της (αποβλέπω στο 2ο...χιχιχι) και η μανα μου ειχε ερθει απο μονη της και μου ειπε "μη δωσεις το ονομα μου στο παιδι γιατ ιθα εχει το επιθετο των αλλων και δεν εχει νοημα" άκου σκεπτικο...

Φατσακι πες μας πως ειναι το μικρο φατσακι σημερα?Πηγες στη δουλεια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?χτεσ μασ ειχε καλεσει η αδελφη μου για ενα ποτο εξω ,λογω που ειχε γενεθλια(μην φανταστειτε τιποτα αργα ,γυρω στισ 9)..ε πηγαμε η αγγελικη εκανε τα δικα τησ ,ολοι εβλεπαν παλι εμασ και ξαφνικα την πιανουν τα κλαμματα...να μην μπορω να την συνεφερω με τιποτα!!!ηλθε και ο αντρασ μου κατα τισ 10 και κατι να καθησει ,αφου σχολασε και ο καημενοσ απλα χαιρετησε και μασ πηρε να φυγουμε!!!!μαλλον ηταν ματιαγμενη ,γιατι μολισ τησ το περασε η μαμα μου κατευθειαν συνηλθε!!!:wink:τι να πω!!ειπα κι εγω να βγω ενα βραδυ αλλα...

κορίτσια γειά σας!

με θυμάται καμιά σας????? :roll:

καλε πωσ δεν σε θυμομαστε???μαλιστα ξερεισ ποσεσ φορεσ σε εχω αναζητησει εδω στο τοπικ???

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα, όμορφες μανούλες..!! :D

Πώς είστε;

Εδώ έχει ανεβεί αρκετά η θερμοκρασία, περιμένουμε να χαλαρώσει λίγο η δουλειά του μπαμπά μας, να κάνουμε καμια βουτιά..!!

Κατά τ' άλλα, είμαστε μια χαρά, ο Παναγιώτης κοιμάται από τις 11:30-7:30, εκτός κι αν έχει τα δοντάκια του, έχει ηρεμήσει πολύ στο θέμα του ύπνου..!

Εδώ και 3 μέρες πιάνεται από το δίχτυ του πάρκακίου (!) και σηκώνεται, καιρός ήταν-είχα αρχίσει ν' ανησυχώ..!

Απορίες τώρα :mrgreen: :

1) Πόση ώρα να τον αφήνω να στέκεται έτσι όρθιος; Δείχνει να κουράζεται.

2) Επειδή πάνω από 15' βαριέται, όπου και να τον αφήσω, δοκίμασα και του έστρωσα κουβέρτα στο πάτωμα, για να μπουσουλήσει, μιας και στο κραββάτι μου μπουσουλοσέρνεται, όμως όπως καθόταν, έπεσε και χτύπησε το κεφαλάκι του. Τί άλλο μπορώ να κάνω, ώστε να έχει άνεση κινήσεων και να μην κινδυνευει από πτώσεις;

3) Το καθισματάκι αυτοκινήτου, πότε το γυρνάμε κανονικά;

4) Το πρωί τα βγάζετε βόλτα τα δικά σας; Εμείς εδώ είμαστε ντάλα στον ήλιο, δεν έχει υπόστεγα για αρκετή διαδρομή και φοβάμαι μην καεί, αν και του βάζω αντηλιακό. Προτιμώ να τον βγάζω, όταν πέφτει ο ήλιος.

Αυτά, μέχρι στιγμής, είχα κι άλλα να ρωτήσω, αλλά δεν τα θυμάμαι...!! :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημέρα, όμορφες μανούλες..!! :D

Πώς είστε;

Εδώ έχει ανεβεί αρκετά η θερμοκρασία, περιμένουμε να χαλαρώσει λίγο η δουλειά του μπαμπά μας, να κάνουμε καμια βουτιά..!!

Κατά τ' άλλα, είμαστε μια χαρά, ο Παναγιώτης κοιμάται από τις 11:30-7:30, εκτός κι αν έχει τα δοντάκια του, έχει ηρεμήσει πολύ στο θέμα του ύπνου..!

Εδώ και 3 μέρες πιάνεται από το δίχτυ του πάρκακίου (!) και σηκώνεται, καιρός ήταν-είχα αρχίσει ν' ανησυχώ..!

Απορίες τώρα :mrgreen: :

2) Επειδή πάνω από 15' βαριέται, όπου και να τον αφήσω, δοκίμασα και του έστρωσα κουβέρτα στο πάτωμα, για να μπουσουλήσει, μιας και στο κραββάτι μου μπουσουλοσέρνεται, όμως όπως καθόταν, έπεσε και χτύπησε το κεφαλάκι του. Τί άλλο μπορώ να κάνω, ώστε να έχει άνεση κινήσεων και να μην κινδυνευει από πτώσεις;

4) Το πρωί τα βγάζετε βόλτα τα δικά σας; Εμείς εδώ είμαστε ντάλα στον ήλιο, δεν έχει υπόστεγα για αρκετή διαδρομή και φοβάμαι μην καεί, αν και του βάζω αντηλιακό. Προτιμώ να τον βγάζω, όταν πέφτει ο ήλιος.

Αυτά, μέχρι στιγμής, είχα κι άλλα να ρωτήσω, αλλά δεν τα θυμάμαι...!! :rolleyes:

Αν κουράζεται δεν κάθεται???Όση ώρα θέλει από μόνος του ας στέκεται δεν θα πάθει τίποτα ίσα ίσα άμα κουραστεί πολύ θα πέσει πιο εύκολα για ύπνο!:P:p:p

Στρώσε κάτι πιο χοντρό κάτω....πάπλωμα ή βάλε κ δεύτερη κουβέρτα....σε λίγο θα αρχίσει να φεύγει μπουσουλώντας κ από κει οπότε τις κουτουλιές με το πάτωμα δεν τις γλυτώνετε! :tongue:

Την βγάζει η μαμά μου βόλτα τα πρωινά τη μικρή μόλις φάει 9-10! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εμείς καλά.Ήρθε και η αδερφή μου απο τον Καναδά και η μικρή είναι κάθε μέρα με τα ξαδερφάκια της.Παίζει κιάυτή μαζί τους και ξεχνιέται και δεν έχουμε γκρίνιες.Τα μικρά κάνουν βόλτες στην πιλοτή της μαμάς μου με τις μηχανές τους και πηγαίνω τη μικρή μου με το ποδηλατάκι της το καινούργιο που της έκαναν δώρο στα γενέθλεια της ο παππούς και η γιαγιά και κάνει βόλτες κι'αυτή.Την Κυριακή λέμε να πάμε για μπανάκι αν δεν χαλάσει πάλι ο καιρός.Την άλλη Κυριακή έχουμε και τη βάπτιση,αλλά τα έχουμε όλα έτοιμα,μόνο για κάτι σκουλαρίκια θέλω να πάω να δώ για το φορεμά μου και τέλος οι ετοιμασίες.

SI5Yp3.png

Αννούλα, για τα ποδαράκια του λέω αν κουράζεται, τώρα ξεκίνησε να στέκεται και τον βλέπω λίγο αδύναμο, πάνω από 2 λεπτά δεν στέκεται..!

Άρα, τις κεφαλιές στο πάτωμα δεν τις γλιτώνουμε, ε;

Αννούλα, για τα ποδαράκια του λέω αν κουράζεται, τώρα ξεκίνησε να στέκεται και τον βλέπω λίγο αδύναμο, πάνω από 2 λεπτά δεν στέκεται..!

Άρα, τις κεφαλιές στο πάτωμα δεν τις γλιτώνουμε, ε;

Ε αφού κουράζεται κ κάθεται τι προβληματίζεσαι???Αυτό θα κάνει συνέχεια...σήκω-κάτσε....τις κεφαλιές με το πάτωμα όχι δεν τις γλυτώνεται και αργότερα κ με τα έπιπλα κ ότι άλλο μπορείς να φανταστείς...η δικιά μου που πατάει γερά κ κάνει κ βηματάκια μόνη της χωρίς να κρατιέται μέχρι κ με το ντουβάρι κουτούλησε τις προάλες !:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ε αφού κουράζεται κ κάθεται τι προβληματίζεσαι???Αυτό θα κάνει συνέχεια...σήκω-κάτσε....τις κεφαλιές με το πάτωμα όχι δεν τις γλυτώνεται και αργότερα κ με τα έπιπλα κ ότι άλλο μπορείς να φανταστείς...η δικιά μου που πατάει γερά κ κάνει κ βηματάκια μόνη της χωρίς να κρατιέται μέχρι κ με το ντουβάρι κουτούλησε τις προάλες !:tongue:

:D:D Θυμάμαι το βιντεάκι, που μας είχες δείξει στη συναντηση, είναι απίθανη..!!

Διαφημίσεις

Nadine, αστον να πεφτει, δεν παθαινει τιποτα!Εμεις πεσαμε πανω στη σιφονιερα και καναμε και καρουμπαλο αλλα μια χαρα ειμαστε. Το καθισματακι του αυτοκινητου το γυρισα μπροστα απο το Πασχα (8 μηνων) γιατι εβλεπα οτι ζαλιζοταν να κοιταει προς τα πισω αλλα καθοταν ετσι κι αλλιως στον πωπο της κανονικα χωρις να πεφτει (παιζει κι αυτο ρολο, να εχει ισορροπια καλη) τωρα νομιζω τετοιο προβλημα δεν εχετε, οποτε γυρνα το. Κανονικα λενε απο 9 κιλα και πανω αλλα η δικια μου τοτε ηταν 7-7,5.

Καλημέρα!!!!

Βλέπω αρχίζουν όλα τα μωράκια μας να περπατάνε σιγά σιγά....αχ,τί σας περιμένει!!!Η δικιά μου όλη μέρα δεν βάζει κώλο κάτω...όλο γυροφέρνει!!Παίρνει ένα παιχνίδι-παπούτσι-περιοδικό οτιδήποτε βρει στα χέρια της κι αρχίζει σαλόνι-κουζίνα-κρεβ/μαρα-παιδικό...όλη μέρα αυτή η διαδρομή....ζήτημα να καθίσει 5΄να ασχοληθεί με κάτι...

Επίσης χτες πέσαμε από το κρεβάτι!Είμαι τόσο άχρηστη μάνα που κοιμήθηκα με την μικρή αγκαλιά και ξέχασα να ανεβάσω το προστατευτικό δυχτάκι και είχα την μικρή από την έξω μεριά του κρεβατιού....και κάποια στιγμή την νιώθω να μου γλιστράει από τα χέρια και δεν προλαβαίνω να ανοίξω τα μάτια κι άκουσα το γκντουπ...προφανώς ξύπνησε η μικρή και ήθελε να καθίσει ή να κατέβει και γλίστρησε...ευτυχώς έχω στρωμένα ακόμα τα χαλάκια δίπλα στο κρεβάτι και έπεσε στα μαλακά οπότε δεν χτύπησε,ούτε καν έκλαψε...

Κωνσταντίνα,το καθισματάκι αυτοκινήτου που κοιτάει μπροστά θα το παραγγείλω τώρα (μέσω μιας φίλης) μέχρι τον Ιούλιο...μπας και καθίσει λίγο στο αυτοκίνητο...

Άσε τον μικρό όρθιο όσο μπορεί,αν κουραστεί θα καθίσει μόνος του,μην φοβάσαι...

Για τα χτυπήματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι...όλα θα τα περάσουν...ότι και να στρώσεις θα πάει και θα χτυπήσει στο μοναδικό σημείο που θα είναι ακάλυπτο,να το ξέρεις!!

Βόλτα βγαίνουμε μόνο το βράδυ κατά τις 9-9.30...είναι λίγο αργά αλλά έτσι μάθαμε από την αρχή...μόνο αν έχω καμιά δουλειά θα βγούμε το πρωί η νωρίς το απόγευμα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα,

Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα και χωρίς πυρετό τουλάχιστον προς το παρόν!

Αλλά κοιμηθήκαμε πολύ ανήσυχες! Λογικό! Φυσικά ήρθα για δουλειά. Πάντως το νινι με χρειαζότανε κοντά του. Το κατάλαβα γιατί ήταν κολλημένη συνέχεια πάνω μου. Αισθάνεται ασφάλεια όταν είμαστε αγκαλίτσα!:D Ο άντρας μου εχθές μου λέει ''γιατί δεν πήγαινες για δουλειά? Αφού είναι η μάνα σου εδώ που την προσέχει τη μπέμπα!'' Από αυτή την κουβέντα κατάλαβα τη διαφορά που έχει η έννοια ''μάνα'' από την έννοια ''πατέρας''! Για αυτό λένε μάνα είναι μόνο μία!!!

Προχτές στη δουλειά που έμαθα ότι ήταν άρρωστη κόντεψα να αρρωστήσω κι εγώ μέχρι να σχολάσω και να πάω να την πάρω. Οι άντρες τα βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα ίσως λίγο πιο ψυχρά!

Sammerinxs καλως ήρθες πάλι, τι κάνει το μπουμπούκι σου?

Κωνσταντίνα γύρνα το το κάθισμα και πολύ το άφησες ανάποδα! Όσο για τις βόλτες πάρτε ομπρελίτσα, βάλτε κι αντιλιακό και βουρ...Για 30-45 λεπτά δεν θα πάθει τίποτα, πιστεύω!

Τώρα για τα ποδαράκια του...σίγουρα κουράζετε αλλά δυναμώνει κιόλας!Μπορείς να τον βάζεις να κάθεται και λίγο να παίζει με κανένα παιχνίδι και μετά πάλι όρθιος! Κάπως έτσι για αρχή και μετά θα ανεβοκατεβαίνει μόνος του!

n8m8p2.png

X9drp2.png

κορίτσια γειά σας!

με θυμάται καμιά σας????? :roll:

Σας φιλώ όλες!!!

Kαλώστη, φυσικά σε θυμόμαστε, πως πάει το μπεμπέ σου;

Όταν κουραστεί θα αφήσει το δίχτυ και θα πέσει μέσα στο πάρκο, άστον να στέκεται όσο θέλει. Επειδή ακόμα θα πέφτει συχνά, μην του βάζεις σκληρά πλαστικά παιχνίδια μέσα και χτυπήσει.

Προσωπικά δεν τον αφήνω έξω γιατί δεν μπουσουλάει, προσπαθεί να σηκωθεί για να περπατήσει και σίγουρα το χτύπημα θα είναι πιο δυνατό. Τον βάζω λίγο στη στράτα, λίγο ξανά πάρκο, όλο αλλάζουμε θέσεις. Όσο είναι στης μαμάς μου περνάει πολλές ώρες στη βεράντα μαζί της, παρατηρεί τα πουλιά, φωνάζει και χαιρετάει κόσμο, περνά η ώρα του (έχει γίνει μασκώτ)

Όσο περισσότερο μπορείς έχε τον ανάποδα κατά τη γνώμη μου, είναι πιο ασφαλές. Εμείς τώρα ψάχνουμε κάθισμα για περισσότερα κιλά που να κοιτάει πίσω.

Όταν έχω δουλειές τον παίρνω μαζί μου (εξυπηρετεί και για προτεραιότητα σε ουρές χαχα). Αλλιώς καμιά βόλτα με τον παππού του και το απόγευμα πάλι μαζί με τον μπαμπά, με το τρίκυκλο, στις κούνιες

WN6Op3.png

Κοριτσια ξερω οτι εχετε ξανασυζητησει για καροτσια αλλα επειδη δεν παρακολουθησα το θεμα και ψαχνομαι για καλοκαιρινο εχει καμια το chicco ct 0.5 evolution ή κανενα της junior's?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...