Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα...τέτοια ώρα!!!

Ειρήνη + Κασσιανή μου, όπως βλέπετε οι περισσότερες έχουμε τις κυστούλες μας στο στήθος. Κι εγώ το ίδιο είχα και μόλις γέννησα φύγανε. Ο γιατρός μου είπε μαστογραφία από τα 38-40 και πέρα.Δεν είναι τίποτα αυτά, ηρεμήστε!Είναι από το θηλασμό.

Κορίτσια για τα ούρα που λέτε...εμένα της μπέμπας που την είχαν εξετάσει για τυχόν ουρολοίμοξη με τη σύριγγα της τα πήρανε από το κάτω μέρος της κοιλίτσας. Έκλαψε αρκετά ομολογώ και τη λυπήθηκα, αλλά έπρεπε να γίνει για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο!Τι να κάνουμε?

Ρε Μαριαννάκι πότε κιόλας τα έβγαλε τα δοντάκια η μπεμπού σου? Μπράβο...σπίρτο μιλάμε!!!

Δεν είναι φοβερό το πόσο γρήγορα αλλάζουν φάτσα τα μωρα? Από τη μια μέρα στην άλλη. Η δικιά μου μου φαίνεται ολόκληρο παιδί πλέον, Έχει στρογγυλέψει κιόλας η χοντρούλα! Την κρέμα την πάει με χίλια.

Επεξεργάστηκαν by fatsaki

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια....

Ειρήνη και Κασσιανή ελπίζω οι κυστούλες που έχετε να μην είναι τίποτα σοβαρό....όλα καλά θα είναι....μην αγχώνεστε...

Μου είπε χτες ο κουμπάρος μου έναν τρόπο για να υπολογίζουμε αν το μωρό που θέλουμε να κάνουμε θα είναι αγόρι ή κορίτσι...λοιπόν,σύμφωνα με τα λεγόμενά του το αίμα του άντρα ανανεώνεται κάθε 4 χρόνια και της γυναίκας κάθε 3...κατά την σύλληψη του μωρού αν η γυναίκα έχει πιο "φρέσκο" (!!) αίμα το μωρό θα είναι κορίτσι ενώ αν έχει ο άντρας θα είναι αγόρι...σε 15-20 άτομα που το υπολογίσαμε βγήκε σωστό,μαζί και το δικό μας...δεν ξέρω αν είναι βλακεία ή όχι εγώ πάντως θα βάλω μπρος για το 2ο με στόχο ακόμα ένα κοριτσάκι..

Τι σημαίνει ανανεώνεται το αίμα???Δηλαδή πως γίνεται?

zMS8p3.png

Αυτο με τη συριγγα ειναι παρακεντηση και το κανουν γιατι τους ειναι πιο ευκολο απο τη διαδικασια με το σακουλακι.

Αννα δε νομιζω να τα καταφερεις εσυ με το σακουλακι. Αν χρειαστει πραγματι εξετασεις, πηγαινε την σε παιδιατρικο.

Βεβαια ακομα δεν καταλαβαινω τι προβλημα υπαρχει.

Μιλησα πριν με τον γυναικολογο μου και υποψιαζεται μαστιτιδα (!!!) και σε καθε περιπτωση θελει να με δει.

Μαστιτιδα δεν εχω σιγουρα, μαλλον σπυρι ειναι που πρεπει να βγαλουμε το εσωτερικο του.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλησπέρα...τέτοια ώρα!!!

Ειρήνη + Κασσιανή μου, όπως βλέπετε οι περισσότερες έχουμε τις κυστούλες μας στο στήθος. Κι εγώ το ίδιο είχα και μόλις γέννησα φύγανε. Ο γιατρός μου είπε μαστογραφία από τα 38-40 και πέρα.Δεν είναι τίποτα αυτά, ηρεμήστε!Είναι από το θηλασμό.

Κορίτσια για τα ούρα που λέτε...εμένα της μπέμπας που την είχαν εξετάσει για τυχόν ουρολοίμοξη με τη σύριγγα της τα πήρανε από το κάτω μέρος της κοιλίτσας. Έκλαψε αρκετά ομολογώ και τη λυπήθηκα, αλλά έπρεπε να γίνει για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο!Τι να κάνουμε?

Ρε Μαριαννάκι πότε κιόλας τα έβγαλε τα δοντάκια η μπεμπού σου? Μπράβο...σπίρτο μιλάμε!!!

Δεν είναι φοβερό το πόσο γρήγορα αλλάζουν φάτσα τα μωρα? Από τη μια μέρα στην άλλη. Η δικιά μου μου φαίνεται ολόκληρο παιδί πλέον, Έχει στρογγυλέψει κιόλας η χοντρούλα! Την κρέμα την πάει με χίλια.

Κι εσείς ξεκινήσατε με την κρεμούλα??? Από τεσσάρων μηνών? Τι δίνεις ρυζάλευρο-βανίλια?

zMS8p3.png

Δεν ξέρω καλή μου stav πως "ανανεώνεται",μακάρι να ήξερα....δεν ξέρω καν αν ισχύει αυτό που μου είπαν ή αν είναι καμιά χαζομάρα (που μάλλον είναι)...απλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά όλα ανανεώνονται έκτός από τα εγκεφαλικά κύτταρα. Απλά το θέμα είναι πως μπορείς να πεις πως το αίμα μου ανανεώθηκε φέτος. Θέλω αν πω μήπως παίζει ρόλο αν έχεις δώσει σε αιμοδοσία μεγάλη ποσότητα???Δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακείες.

Πάντως εγώ είχα διαβάσει διάφορα και για τη στάση κατά τη σύλληψη και για την ημέρα (πρώτες γόνιμες κλπ) και όλα έδειχναν πως θα κάνω αγοράκι. Αλλά η μπέμπα μας την έσκασε!!!

zMS8p3.png

Stav... ναι βανίλια - ρυζάλευρο! Εσείς?

Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε 17/7. Μια μέρα διαφορά έχουμε ε?

Ναι ναι μας περνάτε μια μέρα!!!

Εμείς ακόμη μόνο γαλατάκι. Μου είπε γύρω στους 5 1/2 θα δώσει κρέμα. Βασικά μου βγάζει αρκετές γουλίτσες τον τελευταίο καιρό που έχει αρχίσει και κινείται περισσότερο. Κάνει σαν ελαφριά παλλινδρόμηση. Λένε πως όταν αρχίζουν στέρεα σταματάνε. Γι'αυτό ανυπομονώ. Την Παρασκευή θα πάμε για εμβόλια οπότε θα ρωτήσω αν είναι να ξεκινήσουμε νωρίτερα.

zMS8p3.png

Stav δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η δικιά μου που έχει μέτρια παλινδρόμηση και με την κρέμα βγάζει. Εχθές άλλαξα 2 φορές με έκανε χάλια! Η γιατρός είπε μετά από 6-7 μηνών θα δούμε βελτίωση.

Βέβαια σε εσάς μπορεί να επιδράσει διαφορετικά, μακάρι!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Λες ε? Ε τι να κάνουμε υπομονή!Άλλωστε έχω καταλάβει πως έχω κάνει τα ρούχα μου μιας χρήσεως από τότε που γεννήθηκε η μπέμπα...

Που την ταίζεις την κρέμα της? Στο ρηλάξ?

zMS8p3.png

καλημερα

που ειδες το πρωτο επεισοδιο?στην TV , se DVD? απο το greys anayomy

καλα αποτελεσματα για το μωρακι σου και ο δικος μου οτν ηταν 40 ημερων ειχε βγαλει αιματακι στα κακακια του δυο φορες αλλα μετα δεν ξαναβγαλε.

γραφω στο google greys anatomy online και μπαινω στο watch greys natomy online

εδω www.cucirca.com/.../watch-greys-anatomy-online

ειναι χωρις υποτιτλους.

Δεν ξέρω καλή μου stav πως "ανανεώνεται",μακάρι να ήξερα....δεν ξέρω καν αν ισχύει αυτό που μου είπαν ή αν είναι καμιά χαζομάρα (που μάλλον είναι)...απλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας...

γεια σας δεν ειπα! αυτο με το αιμα μου το ειχε πει μια ξαδελφη μου νοσοκομα.οταν ημουν εγκυος υπολογισε και ειπε πως θα κανω κοριτσι.δεν θυμαμαι τι υπολογισμους εκανε αλλα μου φανηκε λογικο.

γραφω στο google greys anatomy online και μπαινω στο watch greys natomy online

εδω www.cucirca.com/.../watch-greys-anatomy-online

ειναι χωρις υποτιτλους.

ευχαριστω credo!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα προσπαθησω να μπω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...