Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Κατερίνα γιατί δε δοκιμάζει κι ένα δεύτερο παιδίατρο να δει?!?!!? Εγώ πάντως είμαι με τον παιδο-ουρολόγο :)

Ξερω γω μωρε, σου λεω εχει μπλεξει η κοπελα με τα σογια, ειναι ετοιμη να εκραγει μου ειπε χθες και να τσακωθει με ολους, ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του, κι εγω αυτο της ειπα να δει κι αλλο παιδιατρο και μαλλον αυτο θα κανει,Γιατι το καθυστερει δεν ξερω...

Καλημέρα...

Να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια της παρέας!!!Πάντα καλότυχα να είναι...

Ειρηνούλα,πολύ καλά τα νέα σας....άντε,καλές ετοιμασίες τώρα για το πάρτυ σας...

Φατσάκι μας,περαστικά!!!

Εμείς είχαμε παιδίατρο προχτές και τα νέα μας δεν είναι και πολύ ικανοποιητικά...η μικρή δεν πήρε καθόλου βάρος (μάλιστα νομίζω ότι έχασε κιόλας 50γρ.)...μας είπε η παιδίατρος να της αυξήσω τα γεύματα και να της δίνω 1 επιπλέον για να αυξήσουμε τις θερμίδες και να χορταίνει καλύτερα γαι να μην ξυπνάει το βράδυ...θα τρώμε δλδ το πρωί φρούτα,το μεσημέρι φαγάκι,το απόγευμα φαγητό από το μεσημέρι ή κουάκερ και το βραδάκι ακόμα 1 γεύμα ή μεσημεριανό ή κουάκερ...και πώς να πάρει βάρος όταν όλη μέρα δεν βάζει κώλο κάτω????Συνέχεια περπατάει,τρέχει και από φαγητό δεν τρώει και πολύ καλές ποσότητες,τα 100γρ. δεν ξέρω αν τα τρώμε σε 1 γεύμα....Κάναμε σήμερα και αιματολογικές και ευτυχώς βρήκαν με την πρώτη φλέβα και δεν ταλαιπωρηθήκαμε...η μικρή πιό πολύ έκλαιγε επειδή την κρατούσαμε παρά από πόνο...εγώ εν τω μεταξύ,τρελή φοβιτσιάρα με το αίμα,μόλις είδα την αμπούλα να γεμίζει ζαλίστηκα!!!Το γμτ είναι ότι θα αργήσουν οι εξετάσεις της αλλεργίας καμιά 10 μέρες και μ'έχει φάει η αγωνία κι η στεναχώρια....

Πήγα χτες και στο γραφείο να υπογράψουμε την απόλυσή μου και να πάω στον ΟΑΕΔ να βγάλω ταμείο...να δούμε κι εκεί τί θα γίνει...Αυτά τα λίγα από'μας.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

884031rm49wo5p6v.gif

Καλημέρα δε σας ξέχασα!

Αυτές τις μέρες είχε έλθει η μητέρα μου για λίγο (πολύ λίγο) κι έτρεχα για όσες δουλειές δεν είχα τη δυνατότητα μέχρι τώρα. Είχα πολύ γραφειοκρατία μετά την μετάθεση στην Αθήνα ως προς το σχολείο που θα πάω κι έχουμε ακόμη μέλλον μέχρι την τελική τοποθέτηση.

Τα μικρά συνήλθαν λίγο από τις ιώσεις, η Σοφία καθώς τελειώνει η χρονιά έχει συνέχεια γιορτές στο σχολείο (μπαλέτο, φου τζο πάι, καλοκαιρινή του σχολείου συν τα μαθήματα στο κολυμβητήριο) και διαμαρτύρεται ότι δε θέλει να ξαναπάει σχολείο, κουράστηκε πια! Της λέω ότι δεν επιτρέπεται να την κρατάω στο σπίτι, ότι θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο να πηγαίνει στη δουλειά (όπως πολλά παιδάκια στον κόσμο εργάζονται από μικρή ηλικία) ή να πηγαίναι για λίγο ακόμη μέχρι τις διακοπές στο σχολείο, οπότε τα μαζεύει γρήγορα γρήγορα και ξεκινάει...

Ο μικρός εξερευνητής αλωνίζει συνεχώς στο σπίτι, ότι καινούριο βρει κατευθείαν στο στόμα, πρέπει συνεχεια να τον παρακολουθώ ώστε να μην τον βρω με κανένα απορρυπαντικό στο στόμα. Δε συμβαίνει το ίδιο όμως όταν τον κρατάει ο σύζυγος ο οποίος ξεχνιέται και έχω μια ανησυχία όταν του τον αφήνω...

Σας αφήνω γιατί με καλεί ο υιός!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Το μπουμπουνι μου κοιμηθηκε 3η συνεχομενη μερα 8ωρο και ειμαι πολυυυυυ ξεκουραστη!Αφου σκεφτομαι μηπως αρχισω να βλεπω και λιγη τηλεοραση σιγα σιγα το βραδυ, να μην πεφτω κι εγω ξερη απο τις 11.(εχουμε κι εναν αντρα παραπεταμενο διπλα μας..)

Μαρια πως ειναι σημερα το φατσακι?Πως περασατε τη νυχτα?? Και η δικια μου φτερνιζεται πολυ απο προχθες κα τωρα το πρωι ειχε πολλες μυξες...Δεν ξερεις και πως να τα ντυσεις αυτη την εποχη ρε γμτ.Την εβγαλα βολτα χθες το απογευμα με ζακετουλα, εβλεπα ολα τα αλλα χωρις, της τη βγαζω, μετα αρχισα να βλεπω τα αλλα με ζακετα, της την ξαναβαζω...οτι νά'ναι...

Άννα ενθαρρυντικα τα νεα απο το γιατρο αλλα τι στο καλο, βαριουνται να εξετασουν τα παιδια?Γιατι δεν τη ζυγισε γυμνουλα??

Η κουμπαρα μου παλι τον ιδιο γιατρο πηρε τηλεφωνο για την ουρολοιμωξη, ξαναξεκινησε αντιβιωση μεχρι Σεπτεμβρη και ακουστε τι της ειπε για τη φιμωση: "ασε τι λεει ο παιδουρολογος, αυτοι θελουν να κανουν επεμβασεις, οι παιδιατροι ειναι κατα της περιτομης".Εχει φιμωση σοβαρη, δεν της το ειχε πει, δεν πειραζε ποτε το πουλακι του παιδιου, ουτε ξερει τι να κανει η κοπελα, αναρρωτιεται ποιος ειναι ο ειδικος, ο παιδοιατρος η ο παιδουρολογος κι εχει και ολο το σοι του αντρα της (κυριως πεθερα) να υποστηριζει το γιατρο που ειναι δηθεν ο καλυτερος της περιοχης...

Καλά μην ξεσαλώσεις εσύ με τα έργα και με το σεξ:P:p:p....εγώ παρόλο που ποτέ δεν με κούρασε η μικρή γιατί κοιμάται από πολύ μικρή όλο το βράδυ....11 κοιμάμαι κ ξυπνάω 7 για να κάνω καμμιά δουλεια :roll: κ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι όνειρο μπορεί να δει το βράδυ κ να ξυπνήσει-ξενυχτήσει:P

τώρα όσο για τον παιδίατρο πιστευω ότι μας είδε έτσι βιαστικά γιατί μας είδε σφήνα στα ραντεβού του επειδή τον πήρε η γνωστή μου κ καλή του φίλη κ του ανέφερε το πρόβλημα κ είπε να τον φέρεται το παιδί οπωσδήποτε να του ρίξω μια ματιά κ πήγαμε 5 άτομα τη μικρή...εγώ,ο μπαμπάς,ο κουνιάδος μου,η κοπέλα του και η μαμά της που μεσολάβησε! :P...δεν μας πήρε ούτε λεφτά..... Λέω να του δώσω μια ευκαιρία να έρθει τον επόμενο μήνα να μας δει σπίτι κ από κει να κρίνω....:confused:

Α κ μετά ξέχασα να σας πω ότι πήγαμε για καφέ Πασαλιμάνι κ η μικρή ερωτεύτηκε ένας σερβιτόρο(έχει καλό γούστο δεν μπορώ να πω :mrgreen:) και δεν ξέρω κ εγώ πόσα βήματα έκανε για να πάει στη αγκαλιά του....ο ερωτας δινει φτεραααααα:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω ετοιμαζω για το παρτακι μασ!!!!!!!!!!!!!

αχ εχω κι ενα θεμα...εδω και μερεσ καποιοσ παρατησε 7 γατακια κοντα στο σπιτι μασ με αποτελεσμα να εχουν κολλησει εδω!!!προσπαθουμε και τα ταιζουμε αλλα ειναι και 7!!!!!σημερα λοιπον βρηκα εξω απο την πορτα μου εμ..το απο αυτα!!!!!!!!!!!(σορυ που σασ αηδιασα πρωι πρωι..)αλλα δεν ξερω πωσ να τα μαζεψω...ειμαι και στον επανω οροφο!!τωρα λεω να βγω με χλωρινεσ και ολα τα αξεσουαρ να δω τι θα κανω...

γενικα αυτο το θεμα με 7 γατακια εγω απο το σπιτι δεν ξερω πωσ να το χειριστω...δεν ειναι 1ή 2!!

πεστα ρε fatsaki! κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι!μια φορά την εβδομάδα το βλέπει και άμα της το αφήσουμε κανένα δίωρο μόνο λέει οτι κουράζεται! και είναι 49 χρονών,γεροδεμένη και ξεκούραστη, μιας που δεν έχει δουλέψει ποτέ. πάλι την πατατιά εγώ την έκανα που σκέφτηκα τον άντρα μου και στεναχώρησα άδικα τους γονείς μου που έκαναν και κωλοτούμπες για να γίνουν τα γενέθλια σε αυτούς και να βοηθήσουν!

όσο για την τούρτα, λίγο πριν απορρίψει την ιδέα από μόνη της είπε να κάνει από την προηγούμενη μέρα μόνο τυροπιτάκια για να μην κουραστεί!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:τι να σχολιασω βρε νατασσουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβαμε τον χαρακτηρα τησ πεθερασ σε μια μονο παραγραφο...τουλαχιστον γλιτωσεσ την θεσπεσια τουρτα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

στο δικο μου σπιτι μενει κατω η μαμα μου και στον πανω οροφο εγω.ειχα σκοπο να κανω τα γενεθλια στην βεραντα μου αλλα σκευτηκε η μητερα μου ,οτι επειδη θα εχουμε αρκετα μωρα με καροτσια θα ειναι δυσκολο και θα στριμωχτουμε,παρολο που ειναι μεγαλουτσικη η βεραντα...

ετσι μου ειπαν αν θελουμε να τα κανουμε κατω στην αυλη που θα υπαρχει πιο μεγαλοσ χωροσ...παρολο που με αυτον τον τροπο θα τραβηξουν μεγαλυτερο ζορι αφου το σπιτι τουσ ειναι πιο πλησιεστερο στην αυλη...

βλεπεισ οι μαμαδεσ εχουν πολυ πιο πολυ κατανοηση απο οτι οι πεθερεσ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αννα ποιος μιλησε για σεξξξ???Βρωμικα μυαλα!

Ειρηνη εμας καποια κυρια που νομιζε οτι ειμαστε εθνικο παρκο μας αφησε στην πυλωτη της πολυκατοικιας μια κουτα με 2 γατακια, γαλα, μακαρονια, νερο κλπ με αποτελεσμα να χεζουν οι γατες εκει (εχει και χωμα που υποτιθεται θα βαζαμε κανα φυτο αλλα ο διαχειριστης ειναι χαμενος καιρο τωρα), εχουμε γεμισει μυγα απο το σκατο, ειμαι και στον 1ο οροφο, αστα να πανε..

πεστα ρε fatsaki! κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι!μια φορά την εβδομάδα το βλέπει και άμα της το αφήσουμε κανένα δίωρο μόνο λέει οτι κουράζεται! και είναι 49 χρονών,γεροδεμένη και ξεκούραστη, μιας που δεν έχει δουλέψει ποτέ. πάλι την πατατιά εγώ την έκανα που σκέφτηκα τον άντρα μου και στεναχώρησα άδικα τους γονείς μου που έκαναν και κωλοτούμπες για να γίνουν τα γενέθλια σε αυτούς και να βοηθήσουν!

όσο για την τούρτα, λίγο πριν απορρίψει την ιδέα από μόνη της είπε να κάνει από την προηγούμενη μέρα μόνο τυροπιτάκια για να μην κουραστεί!

αχ......το θεαθήναι μετράει μόνο έτσι;;;;πάντα έτσι είναι...πολύ νέα πεθερά έχεις και κουράζεται;έλεος πια!!!δεν έχω να σχολιάσω με κάλυψε η Ειρήνη..

Φατσάκι πως είστε σήμερα;

Ειρήνη καλές ετοιμασίες...όσο για τους φίλους ρε παιδιά νομίζω και σε διαφορετική φάση είναι δεν παύουν να είναι φίλοι!!!!ποτέ δεν κάναμε πέρα τα ζευγάρια με παιδιά κι ας μην είχαμε εμείς κάποτε..

χτες έγινε χαμός με τον καλό μου...πήγα βόλτα την μικρή μας είδε η προγιαγιά και την λέει γεια σου Χριστινούλα....της λέω όχι μόνο Χριστίνα αλλά και Αγάπη και αυτή δεν κατάλαβε και είπε στον άντρα μου ότι της είπα να μην την λέω Χριστίνα αλλά μόνο Αγάπη και ήρθε εδώ και με άρπαξε από τα μούτρα,είπε είμαι ιδιότροπη και όλο παρατηρήσεις είσαι κλπ,κλπ και του είπα να με χωρίσεις αν δεν με αντέχεις...απλά θέλω να λένε και τα 2..τόσο κακό είναι;και φυσικά από τότε δεν με μιλάει...με ξενέρωσε ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!!!

Άννα αφού σας είδε σφήνα λογικό να βιαζεται κορίτσι μου....μπορείς να ξαναπάς και να τον κρίνεις αφού εξετάσει την Αγγελικούλα πάλι.

η φίμωση ρε παιδιά από όσο θυμάμαι πρέπει να χειρουργηθεί...το πετσάκι από την τσουτσού δεν το πειράζουν τώρα αλλά πιο μετά όμως ο γιατρός θα έπρεπε να το δει..απαράδεκτος και πες την φίλη σου να πάει αλλού..ο καθένας έχει την ειδικότητα του τι χώνεται στα χωράφια;άλλωστε οι γιατροί διαφωνούν πολλές φορές

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Άννα αφού σας είδε σφήνα λογικό να βιαζεται κορίτσι μου....μπορείς να ξαναπάς και να τον κρίνεις αφού εξετάσει την Αγγελικούλα πάλι.

Ειρήνη άρχισαν να μας μπερδεύουν!!! :lol::lol::lol::lol:Στάχι εγώ έχω τη Ζωούλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας κοριτσια!!!

εμεις πηγαμε με τον μικρο σημερα και ειδαμε ή μαλλον ξανα-ειδαμε εναν παιδικο σταθμο (στον ιδιο που πηγαινε και ο δευτερος γιος μου πριν χρονια)

κατα 99,999% (να΄μαστε καλα) θα ξεκινησει απο τον Ιανουαριο!!!

απ΄οτι τον "εκοψα" , του αρεσε...

τον αφησα κατω με τα παιχνιδια και τ΄αλλα παιδακια και εφυγα λιγο απο το δωματιο... ουτε καν με αναζητησε :)

πρεπει σιγα σιγα να ξεκινησω παλι στο γραφειο!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κορίτσια...

Όπως καταλάβατε δεν πήγα για δουλεία σήμερα.Εχθές είχαμε πυρετό ως 39.Το βράδυ μετά το υπόθετο των 12:00'' ηρεμήσαμε και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα ως τις 7:00''.Από το πρωί, 9 και μετά είματε καλά χωρίς πυρετό,ευτυχώς!!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, να είστε καλά :D

Πριν λίγο φάγαμε φιδέ και καναμε μπανάκι.Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι...καλά!Τώρα κάνουμε οοοοοοο το μωράκι- παιχνίδι που έχουμε.

Άννα άλλη μια φορά στο γιατρό και θα καταλάβεις τι ρόλο βαράει κι αυτός, αλλά με κανονικό ραντεβού!

Νατασσα μη νομίζεις ότι ο άντρας σου δεν καταλαβαίνει τι γίνεται...μη του πεις τίποτα όμως...αστο να παει!

Σας φιλώ,παω για παιχνίδι με το μπουμπούκι.

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλέσαμε και τους φίλους μας χωρίς παιδιά αλλά όλοι βρήκαν από μια δικαιολογία και δεν θα έρθουν. λίγο ρατσισμός έτσι?μόνο στο sex and the city οι φίλοι σε διαφορετικές φάσεις τα κάνουν όλα μαζί.
Εμάς πάντως ήρθαν και χωρίς παιδιά. Δεν το δικαιολογώ όπως η Μαριαλένα. Φίλοι είστε, είναι το σπλάχνο σας, ας πέρναγαν μια βόλτα για ένα χρόνια πολλά και λίγη τούρτα, δεν είπαμε να κάτσουν να απασχολούν τα παιδιά και να χορεύουν τα παπάκια όλο το βράδυ (μα που τα θυμήθηκα!)
Ευτυχώς, θα ευχαριστηθούν τούρτα οι καλεσμένοι τελικά :mrgreen:
Τα μικρά συνήλθαν λίγο από τις ιώσεις, η Σοφία καθώς τελειώνει η χρονιά έχει συνέχεια γιορτές στο σχολείο (μπαλέτο, φου τζο πάι, καλοκαιρινή του σχολείου συν τα μαθήματα στο κολυμβητήριο) και διαμαρτύρεται ότι δε θέλει να ξαναπάει σχολείο, κουράστηκε πια!
Τι είναι πάλι αυτό;

Μπορείς Ελενάκι να ρωτήσεις αν 0,60 λεπτά/λέξη είναι ακριβή, καλή ή φτηνή τιμή για μεταφράσεις;

πήγαμε 5 άτομα τη μικρή...εγώ,ο μπαμπάς,ο κουνιάδος μου,η κοπέλα του και η μαμά της που μεσολάβησε! :P
Πως δεν φώναξες κι εμάς για συμπαράσταση; :-D
σημερα λοιπον βρηκα εξω απο την πορτα μου εμ..το απο αυτα!!!!!!!!!!!(σορυ που σασ αηδιασα πρωι πρωι..)αλλα δεν ξερω πωσ να τα μαζεψω...ειμαι και στον επανω οροφο!!τωρα λεω να βγω με χλωρινεσ και ολα τα αξεσουαρ να δω τι θα κανω...

γενικα αυτο το θεμα με 7 γατακια εγω απο το σπιτι δεν ξερω πωσ να το χειριστω...δεν ειναι 1ή 2!!

Ρε δεν κατάλαβα, κακά βρήκες ή το γατί ψόφιο; Αχ μωρέ τα ψιψίνια... Πάντως όντως, με 7 φρικάρεις... καμιά φιλοζωική να βοηθήσει δεν υπάρχει εκεί;
χτες έγινε χαμός με τον καλό μου...πήγα βόλτα την μικρή μας είδε η προγιαγιά και την λέει γεια σου Χριστινούλα....της λέω όχι μόνο Χριστίνα αλλά και Αγάπη και αυτή δεν κατάλαβε και είπε στον άντρα μου ότι της είπα να μην την λέω Χριστίνα αλλά μόνο Αγάπη και ήρθε εδώ και με άρπαξε από τα μούτρα,είπε είμαι ιδιότροπη και όλο παρατηρήσεις είσαι κλπ,κλπ και του είπα να με χωρίσεις αν δεν με αντέχεις...απλά θέλω να λένε και τα 2..τόσο κακό είναι;και φυσικά από τότε δεν με μιλάει...με ξενέρωσε ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!!!
Ρε φιλενάς, η αλήθεια είναι πως είναι ζόρι για όλους να λένε 2 ονόματα μακρυνάρια για το παιδί. Δεν λέω ότι είχες άδικο για το μπέρδεμα, δεν τα μετέφερε σωστά η πεθ, συμφωνώ. Αλλά γιατί δεν βρίσκετε μέση λύση; Εμένα πχ ο άντρας μου τον φωνάζει Αλεσσάντρο, εγώ Αλέξανδρο, ακούει και στο ένα και στο άλλο. Θα συνηθίσει, άσε να την λένε Χριστίνα κι εσύ λέγε την Αγάπη
κατα 99,999% (να΄μαστε καλα) θα ξεκινησει απο τον Ιανουαριο!!!

απ΄οτι τον "εκοψα" , του αρεσε...

τον αφησα κατω με τα παιχνιδια και τ΄αλλα παιδακια και εφυγα λιγο απο το δωματιο... ουτε καν με αναζητησε :)

πρεπει σιγα σιγα να ξεκινησω παλι στο γραφειο!!!

Αντε να ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας πια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...