Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας!

Ζεσταινομαι!πολυ ομως!

Σταχυ να σου ζησει η μπουμπου!Τελειο τα ονοματακια σας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Ειμαι ξεκουραστη!Εχω κοιμηθει 8ωρο!Staxioforina να χαιρεστε τη χριστοινουλα-αγαπουλα σας!Πολυ ωραια ονοματα, να ειναι παντα καλα κι ευτυχισμενη!

Κοριτσια εχω τσαντιστει με εναν κ...γιατρο απο τη χαλκιδα που παρακολουθουσε το βαφτιστηρι μου.Ποτε δεν του ειχε ανοιξει την πανα να το εξετασει απο κατω και ειναι ισα με τη δικια μου το παιδι, στο μεταξυ ο πατερας του εχει ιστορικο με φιμωση, εγχειρισεις κλπ. και τελικα τωρα που το παιδι επαθε για 3η φορα ουρολοιμωξη λογω μιας στενωσης που εχει στο νεφρακι του, το εξετασε παιδοουρολογος και ειδε οτι το μωρο εχει σοβαροτατη φιμωση, πρεπει να κανει αμεσα περιτομη και οσο για το προβληματακι με τα νεφρα επρεπε να παιρνει συνεχως αντιβιωση ωστε να μην παθαινει ουρολοιμωξεις πραγμα φυσικα που ουτε αυτο ειχε αναφερει ο γιατρος.

Στενοχωρηθηκα γιατι δεν ξερουμε και τι θα κανουμε με τη βαφτιση που κανονικα ηταν 3 Ιουλιου αλλα περισσοτερο ειναι το γμτ για το γιατρο που βαριοταν να εξετασει το παιδι...

Το ιδιο εχει παθει και ανιψιος μου 8 μηνων!Εκανε πυρετο τον Οκτωβρη και επαθε ουρολοιμωξη!Τον κρατησαν 2 εβδομαδες στο παιδων!Ακομα παιρνει αντιβιωση!Αν μεχρι τον Αυγουστο δεν ανοιξει λιγο η στενωση που εχει θα αποφασισουν οι γιατροι για επεμβαση!Απο οτι μου εχει πει η αδελφη μου ειναι κληρονομικο!Εμενα παντως ο παιδιατρος απο τον 1ο γιο και μετα τους 2 μηνες μου ελεγε λιγο λιγο να το κατεβαζω στο σημειο εκεινο!Ετσι εκανα και στους 3!Τωρα εδω διαβαζω οτι καποιοι γιατροι δεν αφηνουν τις μαναδες να το κανουν.τι να πω!Ας αποφασισουν επιτελους για να μην ταλαιπωρουμε τα μικρα μας!:mad:

Καλημέρα

Σήμερα είμαι λίγο στενοχωρημένη, το φατσάκι ανέβασε ξαφνικά πυρετο το πρωί. Δεν έχει πολύ, ως 38! Μου τη δίνει πολύ όμως ρε γμτ. Έχω την υποψία ότι κρύωσε σε μια βάφτιση που είχαμε πάει την Κυριακή, φυσούσε αρκετά!:?

Του έδωσε η μάνα μου depon αλλά δεν πεφτει από ότι μου είπε. Και προχτές λέγαμε με τον άντρα μου ότι μια χαρά είναι το μπουμπούκι που δεν μας έχει αρρωστήσει από τότε που ήταν 2,5μηνών και τρέχαμε στα νοσοκομεία!

Τι θέλαμε και το λέγαμε?:(

Ανυπομονώ να σχολάσω να πάω σπίτι για να είμαι κοντά της!!!

Περαστικα στο φατσακι!Τα περασα πριν 2 εβδομαδες!Τα μισα ειχαν εμπυρετη ιωση και τα αλλα μισα κρυολογημα!Ευτυχως κανενα δεν ειχε προβλημα με το λαιμο του!Μαρακι αν δεν εχει συμπτωματα κρυολογηματος μην το πας στον γιατρο ακομα!περιμενε μηπως ειναι καποιο δοντι!Τσεκαρε και τα αυτακια της μηπως την πονανε!Και παλι περαστικα!:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας, μου δίνετε κουράγιο!

Γύρισα από την δουλειά και είχε 38.2.Κοιμηθήκαμε αγκαλιά αφού ήπιε depon και μετά ξύπμησε με κλάμα και έκαιγε.Την βουτάω και την βάζω κάτω από το ντους για 10 περίπου λεπτά.Ίσα ίσα που δροσίστηκε. Αφου ο πυρετος έφτασε 39 και δεν έπεφτε με τίποτα, πήρα τηλ. τη doctor & μου είπε να της βάλω υποθετάκι dolal. Τώρα δεν έχει πυρετό, την έπιασε, αλλά όλο κοιμάται το μωρό μου, έχει εξαντληθεί:( Τώρα κοιμάται με τον μπαμπά μέσα.

περιμένω να ξυπνήσει για να κάνουμε κι άλλο ντους και μαμ. Για να δουμε τη νύχτα πως θα είμαστε...

Καλό βράδυ!:|

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια:D

Ακόμα μοιράζω προσκλήσεις...και έχω πολύ μέλλον:mrgreen:

Στάχυ να σου ζήσει...τέλεια και τα 2 ονόματα, το ένα πιο ωραίο από το άλλο:D

fatsaki περαστικά σας...βάλτης το υπόθετο αργότερα για να περάσει το μωράκι ήσυχο βράδυ.

Και εμένα ο παιδίατρος μου απαγορεύει να αγγίζω το εργαλείο μας:D και φοβάμαι για φίμωση αλλά τι να κάνω? ούτε το ακουμπάω:mrgreen:

Ειρήνη τέλεια νέα...μπράβο:D

Ψήνω πίτσα και μοσχοβολάει το σπίτι....πεινάω...καληνύχτα σας:D

ωχ ναι? γιατι αυτο ταρα?

Ειναι βαρυ το γαλα για το στομαχι, και θα κανει εμετο. Αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην το πιει ετσι κι αλλιως. Οταν εχουν πυρετο τα παιδια μου, δε θελουν τιποτα, μονο νερο. Το ιδιο δε συμβαινει και με μας?

age.png age.png

Ειναι βαρυ το γαλα για το στομαχι, και θα κανει εμετο. Αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην το πιει ετσι κι αλλιως. Οταν εχουν πυρετο τα παιδια μου, δε θελουν τιποτα, μονο νερο. Το ιδιο δε συμβαινει και με μας?

Με σας συγκεκριμένα δεν ξέρω, εμένα με τον πυρετό πάντως δεν μου κόβεται η όρεξη :mrgreen:

WN6Op3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

Μαριλου να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!!!!!!!!!

να ειναι γερα και με το καλο σε ενα μηνα τα γενεθλια τους!!

απο τωρα το σκεφτομαι και με πιανει τρελη συγκινηση.....

πες καμια ιδεα για το παρτυ γιατι στα καλλιτεχνικα ειμαι σκραπας:|

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια

και καλοφωτιστα τα μωρακια που βαπτιστικαν προσφατα!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα,καλημέρα!

τί κάνετε? fatsaki περαστικά!μάλλον από τον δικό μου κολλήσατε γιατί είχαμε ακριβώς τα ίδια την προηγούμενη εβδομάδα. εγώ γαλατάκι του έδινα κανονικά, αλλά το έπινε μόνο το πρωί. βέβαια ο γιαννάκης είναι και κοιλιόδουλος οπότε δεν μετράει.

πήρα πάλι χθες να φορέσω μια παλιά μου φούστα και δε με χωράει! έχω ακόμη αυτά τα πέντε παραπάνω κιλά και πολύ με ζορίζουν! σκέφτομαι και τις παραλίες...άστα. καμιά ιδέα να μπω σε πρόγραμμα μπας και ζορίσω τον πωπό μου? μέχρι και την διαιτολόγο την έχω παρατήσει εδώ και καιρό.

τώρα κάνω και τις ετοιμασίες για το πάρτι.ξέρετε μήπως που πουλάν ήλιον για να φουσκώσω μπαλόνια? καλέσαμε και τους φίλους μας χωρίς παιδιά αλλά όλοι βρήκαν από μια δικαιολογία και δεν θα έρθουν. λίγο ρατσισμός έτσι?μόνο στο sex and the city οι φίλοι σε διαφορετικές φάσεις τα κάνουν όλα μαζί.

HZBPp3.png

Νατασσούλα καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα με την πεθερά! Θα πάρεις και όποια τούρτα θέλεις!;) Καλά την ανακατωσούρα σκέφτηκε και όχι τη χαρά που θα πάρει σαν γιαγιά από το εγγόνι της μια τέτοια μέρα? Η πεθερά μου πάντως αν της έλεγα κάτι τέτοιο θα τρελαινόταν! Τον Αυγουστο που θα γιορτάζει με την εγγονή της ίδια μέρα σίγουρα θα κάνει τρελές ετοιμασίες!

πεστα ρε fatsaki! κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι!μια φορά την εβδομάδα το βλέπει και άμα της το αφήσουμε κανένα δίωρο μόνο λέει οτι κουράζεται! και είναι 49 χρονών,γεροδεμένη και ξεκούραστη, μιας που δεν έχει δουλέψει ποτέ. πάλι την πατατιά εγώ την έκανα που σκέφτηκα τον άντρα μου και στεναχώρησα άδικα τους γονείς μου που έκαναν και κωλοτούμπες για να γίνουν τα γενέθλια σε αυτούς και να βοηθήσουν!

όσο για την τούρτα, λίγο πριν απορρίψει την ιδέα από μόνη της είπε να κάνει από την προηγούμενη μέρα μόνο τυροπιτάκια για να μην κουραστεί!

HZBPp3.png

Καλημέρα!!!! ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ να τα χαιρόμαστε!!!!! Εμείς τα γενέθλια θα τα κάνουμε στο Λαγονήσι στον κήπο του παππού μου οπότε θα είναι free style χωρίς πολλές διακοσμήσεις αφού ο κήπος είναι έτοιμος από μόνος του. Ο παππούς μου έχει ξεκινήσει να βάφει και να συντηρεί μια κούνια και μια τσουλήθρα που έχει από όταν ήμαστε εγώ κι ο αδερφός μου μικρά και φτιάχνει και ένα σκάμα για να παίζουν τα παιδάκια με την άμμο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Νατασούλα αντικειμενικά νομίζω δεν είναι πολύ κακό να μη θέλουν να έρθουν κάποιοι που δεν έχουν παιδιά και είναι σε εντελώς άλλη φάση. Εκτός αν μιλάμε για πολύ κολλητούς φίλους οπότε εκεί αλλάζει. Η παρέα μου από το σχολείο ας πούμε που όμως βλέπουν την μικρή κάθε Πέμπτη σχεδόν και που ότι εκδρομές έχουμε κάνει τις έχουμε κάνει μαζί τους, μου είπαν από μόνοι τους ότι θα έρθουν ακόμη κι αν δεν τους είχα υπολογίσει:D "γιατί η Λένα είναι το μωρό της παρέας μας"... Υπάρχουν όμως και άλλοι που το σκεφτήκαμε με το Βασίλη και είπαμε ότι μάλλον στα πρώτα γενέθλια δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να τους καλέσουμε μιας και είναι σε εντελώς άλλη φάση......

Αχχχχ κορίτσια έχω πεθάνει από τη Δευτέρα που γύρισα γραφείο. Λήγει ένας διαγωνισμός πολύ μεγάλος που πρέπει να υποβάλλουμε προσφορά σήμερα και τα έχουμε δει όλα στο τμήμα!!!! Χθες έφυγα 7 η ώρα..... πάλι καλά που νυχτώνει αργά και πρόλαβα να βγάλω το γοργονίδιο μια βόλτα στον πεζόδρομο πάνω από το σπίτι παρέα με το Βασίλη:wink::wink::wink:

Αννούλα τι έγινε τελικά με τη μικρή? Ξεπρήστηκε? Σας είδε ο καινούριος γιατρός? Τι βάσανο ρε παιδί μου κι αυτό με τους παιδιάτρους...

Tara δεν είναι μόνο η Χριστίνα μη μου την αποπαίρνεις!!!!!! Κι εγώ όλα αυτά τα κλισέ του τύπου "είμαι άρρωστος - δεν τρώω", "είμαι στεναχωρημένος - δεν τρώω", "είμαι ερωτευμένος - δεν τρώω" στα καταρίπτω στο δευτερόλεπτο (δυστυχώς για τη σιλουέτα μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Ειρηνούλα μικρή τέλεια τα νέα σας άντε βουρ για το πάρτυ σας αλλά με προσοχή και να μην κουραστείς πολύ ε?!?!?!?

Ουφ σας πήρα μονότερμα πρωί πρωί τώρα τα κεφάλια μέσα να τελειώνω με τον παλιοδιαγωνισμό και επανέρχομαι δριμύτερη!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Περαστικά στο μικρό φατσάκι ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα!:roll:

Ειρηνάκι για άλλη μία φορά πολύ καλά τα νέα σου...άντε να κάνετε κ το πάρτυ της Αγγελικούλας να πάρεις ψυχολογικά τα πάνω σου!:D

Λοιπόν πήγαμε χθες στον παιδίατρο που μας σύστησαν δεν μας είδε και πολύ αναλυτικά,το στηθάκι της....είναι φλεγμονή μου είπε αλλά επειδή δεν είναι μεγάλη κ δεν είναι κόκκινο καλό είναι να μην πάρει αντιβίωση και σε καμμιά βδομάδα αν δεν το πασπατέψουμε θα περάσει....του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι που της το πίεσαν στο Τζάνειο και η παιδίατρός μας και λέει ότι θα είχε περάσει ήδη αν δεν το είχαν πειράξει...η μικρή πάντως πλάνταξε στο κλάμα δεν τον συμπάθησε το γιατρό:roll: Τη ζύγισε ντυμένη κ με χάλασε κάπως αυτό και δεν ζήτησε καν το βιβλιάριο της να δει....μου είπε ότι αν θέλουμε να μας παρακολουθεί έρχεται κ σπίτι και μου έδωσε τη κάρτα του κ μου είπε 24 ώρες το 24ωρο ότι θέλω να τον πάρω τηλ....δεν ξέρω δεν με ενθουσίασε κιόλας αλλά λίγο που έψαξα στο google είδα ότι τον σύστηναν κ 2 κοπέλες στο parents....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια! Το μπουμπουνι μου κοιμηθηκε 3η συνεχομενη μερα 8ωρο και ειμαι πολυυυυυ ξεκουραστη!Αφου σκεφτομαι μηπως αρχισω να βλεπω και λιγη τηλεοραση σιγα σιγα το βραδυ, να μην πεφτω κι εγω ξερη απο τις 11.(εχουμε κι εναν αντρα παραπεταμενο διπλα μας..)

Μαρια πως ειναι σημερα το φατσακι?Πως περασατε τη νυχτα?? Και η δικια μου φτερνιζεται πολυ απο προχθες κα τωρα το πρωι ειχε πολλες μυξες...Δεν ξερεις και πως να τα ντυσεις αυτη την εποχη ρε γμτ.Την εβγαλα βολτα χθες το απογευμα με ζακετουλα, εβλεπα ολα τα αλλα χωρις, της τη βγαζω, μετα αρχισα να βλεπω τα αλλα με ζακετα, της την ξαναβαζω...οτι νά'ναι...

Άννα ενθαρρυντικα τα νεα απο το γιατρο αλλα τι στο καλο, βαριουνται να εξετασουν τα παιδια?Γιατι δεν τη ζυγισε γυμνουλα??

Η κουμπαρα μου παλι τον ιδιο γιατρο πηρε τηλεφωνο για την ουρολοιμωξη, ξαναξεκινησε αντιβιωση μεχρι Σεπτεμβρη και ακουστε τι της ειπε για τη φιμωση: "ασε τι λεει ο παιδουρολογος, αυτοι θελουν να κανουν επεμβασεις, οι παιδιατροι ειναι κατα της περιτομης".Εχει φιμωση σοβαρη, δεν της το ειχε πει, δεν πειραζε ποτε το πουλακι του παιδιου, ουτε ξερει τι να κανει η κοπελα, αναρρωτιεται ποιος ειναι ο ειδικος, ο παιδοιατρος η ο παιδουρολογος κι εχει και ολο το σοι του αντρα της (κυριως πεθερα) να υποστηριζει το γιατρο που ειναι δηθεν ο καλυτερος της περιοχης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...