Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Καλέ εννοείται θα έχεις άγχος όλο το σαββατοκύριακο τι λέμε τώρα, θα έπρεπε να είσαι εντελώς αναίσθητη για να μην αγχώνεσαι! Σου λέω μπήκα για ωοληψία και μου λέει κάτσε να κάνω έναν υπέρηχο θα σε πονέσω λίγο γιατί δεν θέλω να βάλω λιπαντικό και του λέω πες μου μόνο ότι είναι εκεί αυτό με νοιάζει και γελούσε! Τι λες τώρα; Εννοείται θα απογοητευθείς αν κάτι πάει στραβά, είναι όλα απόλυτα φυσιολογικά αυτά. Αλλά δεν μπορεί να σου πει ναι θα γίνει όπως λέω, δεν είναι θεός, να λέει θα γίνει αυτό και είναι νόμος. Μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό να μην σε πιάσει τίποτα, τι θα σου πει μετά αααα ναι τελικά έκανα λάθος; Όχι βέβαια, γι αυτό σου λέει εξ αρχής πως υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το ενδεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έγινε κάτι λάθος, σημαίνει πως δεν μπορείς να ελέγξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο λεπτομερείς κι αν είσαι. Και ειλικρινά τα βήματα του είναι αρκετά λεπτομερή. Εγώ δεν βλέπω κάτι που θα με ανησυχούμε σε όσα μας μεταφέρεις. 
      Το voltarene 75 είναι η δοσολογία δραστική ουσίας μέσα σε κάθε σκεύασμα, αυτό σημαίνει το 75, δεν είναι κάτι. Αυτά ζήτα και πάρε την δόση που σου είπε ακριβώς. Το voltarene έχει μία ουσία που δρα σε κάποιες άλλες ουσίες που παίζουν ρόλο στην διαδικασία της ωορρηξίας. Γι αυτό στο δίνει για να γίνει ομαλά η ωορρηξία μετά την ovitrelle. Λαμβάνει όλα τα μέτρα για να γίνει η ωορρηξία όταν ακριβώς θέλει, για να πάρει τα ωάρια όπως ακριβώς τα θέλει. Είναι τόσο μεθοδευμένα τα βήματα του που δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Λίγο καλύτερα να στα εξηγούσε, θα ένιωθες κι εσύ καλύτερα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα

Σήμερα είμαι λίγο στενοχωρημένη, το φατσάκι ανέβασε ξαφνικά πυρετο το πρωί. Δεν έχει πολύ, ως 38! Μου τη δίνει πολύ όμως ρε γμτ. Έχω την υποψία ότι κρύωσε σε μια βάφτιση που είχαμε πάει την Κυριακή, φυσούσε αρκετά!:?

Του έδωσε η μάνα μου depon αλλά δεν πεφτει από ότι μου είπε. Και προχτές λέγαμε με τον άντρα μου ότι μια χαρά είναι το μπουμπούκι που δεν μας έχει αρρωστήσει από τότε που ήταν 2,5μηνών και τρέχαμε στα νοσοκομεία!

Τι θέλαμε και το λέγαμε?:(

Ανυπομονώ να σχολάσω να πάω σπίτι για να είμαι κοντά της!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίνα να σου ζήσει το μπουμπούκι σου!Ευτυχισμένο και γερό!

Νατασσούλα καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα με την πεθερά! Θα πάρεις και όποια τούρτα θέλεις!;) Καλά την ανακατωσούρα σκέφτηκε και όχι τη χαρά που θα πάρει σαν γιαγιά από το εγγόνι της μια τέτοια μέρα? Η πεθερά μου πάντως αν της έλεγα κάτι τέτοιο θα τρελαινόταν! Τον Αυγουστο που θα γιορτάζει με την εγγονή της ίδια μέρα σίγουρα θα κάνει τρελές ετοιμασίες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Νατασσουλα μια χαρά θα είναι εκεί που σκέφτηκες. Κι εμείς στις κούνιες τα κάναμε κι ήταν πολύ ωραία.

Φατσομωρό περαστικά, μήπως παίζει κάνα δόντι;

Ρε παιδιά, μιλώντας για δόντι... πότε επιτέλους θα βγει; Έχει δύο εβδομάδες που το πιάνουμε και μας γδέρνει και μόλις σήμερα είδα μια σταλιά γωνίτσα να έχει ξεπεταχτεί!

Αννα και μικρή Ειρήνη καλά αποτελέσματα στους ντοκ!

WN6Op3.png

Φατσακι περαστικα στο Μαρινακι σου!Δε θα ειναι τιποτα, ολα θα αρρωστησουν σιγα σιγα μην ανησυχεις.Πηγαινε τη στο γιατρο καλυτερα μηπως σου δωσει κανενα σιροπακι και αναρωσει γρηγορα.Εμ, μου το ειχες το παιδι χωρις καλτσες και με το μινι στη φωτο, τι θες να κανει το δολιο!!!

Διαφημίσεις

μην την κανεις να νιωθει τυψεις μωρε. ετυχε, ειναι περιεργος ο καιρος ακομα.

εμενα τελικα η κουμπαρα μου, το bachelorette της, δεν θα το κάνει στις Σπετσες, γιατι αρκετες φιλες της δεν θα μπορουσαν να πανε, οποτε θα μεινουμε Αθηνα, ολο το σαββατο, απο το πρωι μπανιο στο baloux και το βραδυ frangelico. Πωπω, φοιτιτακι θα νοιωσω παλι. Τι ωραια!!!! και το αλλο π/σ/κ ανδρο για το γαμο. Αχ, ελπιζω να μην στραβωσει τιποτα τελευταια στιγμη. Θα το αφησω το παιδακι μου βεβαια, αλλα χαλαλι μας κι εμας ε? Απο προπερσι εχουμε να παμε καπου οι δυο μας.

4Rnfp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Ειμαι ξεκουραστη!Εχω κοιμηθει 8ωρο!Staxioforina να χαιρεστε τη χριστοινουλα-αγαπουλα σας!Πολυ ωραια ονοματα, να ειναι παντα καλα κι ευτυχισμενη!

Κοριτσια εχω τσαντιστει με εναν κ...γιατρο απο τη χαλκιδα που παρακολουθουσε το βαφτιστηρι μου.Ποτε δεν του ειχε ανοιξει την πανα να το εξετασει απο κατω και ειναι ισα με τη δικια μου το παιδι, στο μεταξυ ο πατερας του εχει ιστορικο με φιμωση, εγχειρισεις κλπ. και τελικα τωρα που το παιδι επαθε για 3η φορα ουρολοιμωξη λογω μιας στενωσης που εχει στο νεφρακι του, το εξετασε παιδοουρολογος και ειδε οτι το μωρο εχει σοβαροτατη φιμωση, πρεπει να κανει αμεσα περιτομη και οσο για το προβληματακι με τα νεφρα επρεπε να παιρνει συνεχως αντιβιωση ωστε να μην παθαινει ουρολοιμωξεις πραγμα φυσικα που ουτε αυτο ειχε αναφερει ο γιατρος.

Στενοχωρηθηκα γιατι δεν ξερουμε και τι θα κανουμε με τη βαφτιση που κανονικα ηταν 3 Ιουλιου αλλα περισσοτερο ειναι το γμτ για το γιατρο που βαριοταν να εξετασει το παιδι...

περαστικά σας κορίτσι μου..το ίδιο πρόβλημα και το ανίψι του άντρα μου ..ο γιατρός απαράδεκτος όμως!!!!!ζζ θα κάνει εγχείρηση

Μίλησα τώρα με τη μάνα μου και το μωρό ανέβασε 39 πυρετό!Μου έρχεται να φύγω από τη δουλειά!

ΠΩΠΩΠΩΠΩ!!!ανέβασε πολύ...πες μας τι έγινε;;;

Σας ευχαριστώ για τις ευχές όλες σας...κάναμε μπανάκι το πρωί με τη νονά μας και ρίξαμε έναν ύπνο τρικούβερτο αλλά ρε κορίτσια πάλι δεν τρώει μεσημεριανό γμτ..Άννα πιο ήσυχη σε ακούω με το στηθάκι σας...σας αφήνω ξύπνησε η Αγαπούλα μου..Ειρήνη φώτο έβαλα αλλά όχι εμάς μπομπό,λαμπάδα και τσάντα..τα υπόλοιπα από φίλες όταν με στείλουν

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ στα μωρακια της παρεας μας που σβησανε ηδη το πρωτο τους κερακι!!!!!

Demy, Μπιζελάκι Credo και Αννα, να τα χαιροσαστε και να εχουν παντα υγεια!!!!!!

evni και Σταχυ... να σας ζησουν οι νεοφωτιστες κορουλες σας!!!!

Φατσακι, περαστικα στο φατσονι σου... μην ανησυχεις... καποια ιωσουλα θα ειναι!

εγω κοριτσια απο το Σαββατο το βραδυ... τωρα συνερχομαι καπως...

επαθα τροφικη δηλητηριαση απο σπανακοπιτα το πιθανοτερο (γιατι ηταν το μονο απο το οποιο εφαγα μονο εγω και οχι οι υπολοιποι) τα ειδα ολα!!!!

το αστειο ηταν, οτι τη συγκεκριμενη πιτα, τη φερανε τα παιδια απο τη γιαγια τους που ειχαν παει (την πρωην πεθερα μου δηλαδη) και σκεφτηκα...

βρε λες να εριξε τιποτα μεσα ??? :roll:

αλλα παλι... μπαααα! αφου υποτιθεται την εστειλε για τα εγγονια της... :confused:

ο μικρος ειναι πολυ καλα, ηδη ξεκινησε να στεκεται χωρις βοηθεια και να επιχειρει τα πρωτα του βηματακια... ασχετα αν ακολουθει γρηγορη προσγειωση στο χαλι!!!

ειναι κολλημενος με τη μαμα, αφου 24 ωρες το 24ωρο ειμαστε μαζι!!

σημερα τρεχαμε μεσα στη ζεστη, στο ταχυδρομειο, στο δημαρχειο, στην τραπεζα, στο σουπερ μαρκετ... εσκασε ο καημενουλης!!!!

δεν υπαρχει οπως εχω ξαναπει ουτε ενας ανθρωπος να τον αφησω εστω για μιση ωρα!!!! :|

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

φατσακι περαστικουλια στο μικρο φατσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε νεα σασ!!!μαλλον καμια ιωσουλα θα ειναι...

αννουλα πηγατε στο παιδοντοκτορ?ολα καλα?το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για την αποροια σου...ολα τα λεφτα!!!!!

μολισ πριν λιγο ηλθα απο το ντοκτορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω!!!!κι εκει που κοιταζε τα χαρτια ,αναλυσεισ ,υπερηχουσ κτλ....του δειχνω την κοιλουμπιτσα που ειναι μελανι συκωτι (απο τισ εννεσεισ) μηπωσ και ειναι απο εκει η crp ,κοκκαλωσε και τρωει φλασια!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο εκει!!!!!!!ενθουσιαστικε το ντοκτορι!!!!!!!ανακαλυψε αυτο το αλυτο προβλημα με την crp που ανεβοκατεβενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ειπε οτι η crp μπορει να ανεβει και απο μια μονο ενεσουλα...ποσο μαλλον απο τισ ποσσεσ που βαζω!!!!!!!!!!!!!!!(αν δεν ειναι απο εκει ,ισωσ ειναι απο τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων μου που εχει μπει μεσα ωσ συνηθωσ το νυχι...)τεσπα!!!!!!!!!!!!σημασια εχει οτι δεν ειναι απο το αμνιακο!!!!!!!!!!!!!!!!

αρα βουρ ετοιμασειεσ για το πριγκιποπαρτυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Στάχυ να σου ζήσει η νεοφώτιστη!!! Πάντα τυχερή να είναι στη ζωή της!!!:D:D

Φατσάκι, περαστικά στο φατσάκι...Μην ανησυχείς, καμμία ιωσούλα θα είναι :(

Λίζα, γιατί δε βρίσκεις κοπέλα για baby sitting????...εγώ στη θέση σου θα είχα πάθει νευρικό κλονισμό!!! Δε γίνεται να είσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ μ' ένα μωρό!!!

Αλλη μια φουλ εβδομάδα μας περιμένει...την πέμπτη το απόγευμα είναι η γιορτή του σχολείου, την παρασκευή η ολοήμερη εκδρομή και την κυριακή το πάρτυ της καρολ στον κήπο..αυτό με αγχώνει και πιο πολύ γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έχω τόσα άτομα στο σπίτι και ψάχνω να βρω καρέκλες, τραπέζια, στολισμό με φαναράκια κλπ κλπ

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Eιρηνακι... πολυ καλα τα νεα σου... μπραβο!!!

οπως και ΄να χει παντως... εσυ κοιτα να μην κουραζεσε!!!!

Πολα, το σκεφτηκα και εγω αυτο με την κοπελα, αλλα δεν βρισκεις ευκολα... τουλαχιστον εδω στην περιοχη μας!!

οσες κανουν αυτη τη δουλεια, θελουν επι μονιμη βαση... καθημερινως πχ και ζητανε γυρω στα 600 -700 το μηνα!!!

εγω που χρειαζομαι μονο καποιες μερες, πρωτον δε βρικσω και δευτερον δεν γνωριζω και καμια που να ειναι της εμπιστοσυνης μου...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...