Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Demykou, Μπιζελάκι Credo και Αννούλα μου χρόνια πολλά και καλά στις μικρούλες σας να τα χιλίαζουν.

Envi να σου ζήσουν οι κορούλες σου να είναι πάντα καλά.

Mantipop μπράβο πολύ ωραία νέα, να πάνε όλα καλά από εδω και πέρα.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!

πανω που ειχα ησυχασει μετα απο πολυ πολυ καιρο αγωνιασ ...εκανα σημερα την ακατανομαστη crp και το αποτελεσμα?απο 12,4 που την ειχαμε ριξει....25,70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΟΚ εγω!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι εφοσον το αμνιακο ειναι σουπερ και οτι με την αντιβιωση πεφτει κ απλα οταν σταματησω ανεβαινει οτι ειναι μια χαρα...

αυριο θα παω να με δει κιολασ..

1559227xmr8ay638f.gif

Αννα, Λια, να χαιρεστε τα ζουζουνια σας! Να΄χουν υγεια κι ευτυχια στη ζωη τους!

κυρια κυρια...να φαω εγω τα m n ms που μαρεσουν πολυ??????εξαλου τα μπεμπακια που τουσ ευχηθηκεσ δεν τρωνε τετοια ακομα...ε??????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα πολυς κοσμος με "κρεμασε " στην βαπτιση και ενω στο τραπεζι περιμενα 140 ατομα ηρθαν 90 και 60 μπομπονιερες εχω και δεν ξερω τι να τις κανω....

και με τους πολυ στενους συγγενεις που δεν ηρθαν ναι θυμωσα και δεν θα παω ουτε κι εγω.

πιστευω ειχεσ απολυτο δικιο που θυμωσεσ...ειδικα που δεν σε ενημερωσαν για το τραπεζι και τουσ πληρωσεσ ,χωρισ να ελθουν..

για τισ μπομπονιερεσ ακομα θα σου ερχονται δωρα ,αρα θα τησ δινεισ σε αυτουσ που φερνουν δωρακια,ή εστω σε αυτουσ που εστειλαν δωρο χωρισ να ελθουν..

Αχ κορίτσια δε σας περιγράφω πώς έκανα μόλις την είδα τη μικρούλα μου..... Ευτυχώς κι εκείνη μόλις με είδε άρχισε να φωνάζει μαμά μαμά και να με αγκαλιάζει και να με φιλάει γιατί ένα φόβο ότι θα μου κρατάει μούτρα τον είχα:D:D:D

αχ θα ελιωσεσ ε????????εδω εγω που ελειπα μονο 1 μερα (και αυτη οχι ολοκληρη..)και το πρωι που ξυπνησε η αγγελικη φωναζε <που ινι??>μεταφραση..που ειναι ειρηνη?<που μαμα>και διαφορα τετοια...οταν ειδε οτι δεν εμφανιζομουν ειπε <παπα μαμα>.

το βραδυ που γυρισα με φιλουσε μεσα στην μουρη...δεν ξεκολουσε απο πανω μου..

Γι' αυτό πρέπει να κανονίσουμε και καμιά εκδρομή να βρούμε και τις άλλες :):):):):):):)

ναι ναι!!!!!!!!!να κανονησετε!!!!!!!!και προσ χιο μερια!!!!!!!!!!!:):):)θα σασ φιλοξενησω ολεσ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Να τα χαιρόμαστε όλα τα παιδάκια μας!:D

Αχ περάσαμε τέλεια στο πάρτυ μας χθες....μαζευτήκαμε κάμποσοι οι μικρή τρελάθηκε να παίζει με όλο το κόσμο κ τα παιδάκια...φάγανε ήπιανε κόψαμε τη τούρτα όπου εγώ κ ο μπαμπάς σβήσαμε το κεράκι,παρόλο που της κάναμε εκπαίδευση κ φύσαγε εκείνη την ώρα δεν φύσαγε με τίποτα!:P Η τούρτα Στεργίου ήταν πεντανόστιμη όπως κ όλα τα υπόλοιπα αλλά την παράσταση έκλεψε το δικό μου ταψί με λαζάνια:mrgreen: Γεμίσαμε όλο το σπίτι σαπουνόφουσκες αφού είχα πάρει αυτά τα πως τα λένε????:roll: Που φυσαμε?? Κ παίζαμε μικροί μεγάλοι όπως κ με κάτι μπαλονια με έλικες που πατάγανε γύρω γύρω κ δεν ξέραμε σε ποιανου κεφάλι θα προσγειωθούν!:tongue:Να ήμαστε καλά κ του χρόνου!!!:D

Πάμε στα υπόλοιπα....σήμερα ήμουν τυχερή κ με πήρε το αφεντικό πρωί πρωί κ μου είπε να μην πάω για δουλειά γιατί δεν είχανε ρεύμα:wink: πήγα λοιπόν τη μικρή για εμβόλιο....ανεμοβλογιας...μωρε μου είπε αυτη εκεί ότι πρέπει να μπει πλάγια η βελόνα...τεσπα την έβαλε της το έκανε αλλά της μικρής το πόδι τουμπάνιασε κ κοκκίνησε κ το πιάνει συνεχεια κ γκρινιάζει....ακόμα κ το σεντόνι δεν θέλει:? Ελπίζω να μην τρέχουμε....:roll:

Αλλάζω κ παιδίατρο....μετά από τόσες μέρες που έχει τον υπέρυχο μας και αφού την πήρα την Παρασκευή κ δεν με πήρε και την ξαναπήρα σημερα(της έχω κ άλλα βέβαια μαζεμένα) μου είπε ότι ο γιατρός του Ιασώ δεν μπορεί να κρίνει τον υπέρυχο αν δεν τον έχει κάνει δικός του άνθρωπος....ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΑ λέγεσαι κ γιατρός:evil: κ μου λέει κ αυτή αρα ή θα πάτε να κάνετε εκεί που θα μας πει υπέρυχο ξανά ή αν θες μου λέει πήγαινε στον Μουσάτο που είναι Παιδοχειρούργος στην Ευρωκλινική...το ξέρει καμμία???? Αυριο έχω ραντεβού με νέο παιδίατρο που μου σύστησαν και λέγεται Παπαλουκάς είναι Πειραιά και είναι κ στο Παίδων....δεκτές κ γιἀυτόν πληροφορίες....άντε γιατί βαρέθηκα τους δήθεν γιατρούς που δεν νοιάζονται για το παιδί μου!:(:(:(:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αννουλα κανε οτι νομιζεισ και πιστευεισ καλυτερο για το παιδακι σου!!!!!

λοιπον το εχω χασει λεμε!!!ε??????????????????????

διαβαζα τησ αννασ το παραπανω μηνυμα που εγραφε οτι εκαναν χτεσ τα γενεθλια τησ ζωουλασ και λεω απο μεσα μου<α , τησ τα εκανε μια μερα πιο μετα ..>

εκει τωρα μου κολλησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το σαββατο λοιπον κοριτσια ειχαμε 6/6 ενταξει????????????????????και μην ακουω αντιρρησεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πώπω, κορίτσια, έχω χάσει επεισόδια..!

Να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας, κάθε μέρα έχουμε και 2-3 γενέθλια..!

Εμείς είμαστε μια χαρά, θα μπω να γράψω νέα, όταν βρω χρόνο...!!

Φιλιά πολλά....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια...να μας ζήσουν τα μωράκια που χρόνισαν!!!!!

Ειρήνη μου πολύ μπερδεμένα αυτά...τόσοι γιατροί εκεί και δεν βγάζεις άκρη,έλεος πια...

εμείς χτες είχαμε την βάφτιση μας,περάσαμε υπέροχα,ευτυχώς ο καιρός αν και συννεφιασμένος μια χαρά καθίσαμε έξω...η μικρή μου Χριστίνα-Αγάπη σε όλη την διάρκεια έριξε πολύ κλάμα....μετά ξεράθηκε στον ύπνο..ευχαριστήθηκα το μυστήριο και ο πάτερ με ευχήθηκε και του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ για βάφτιση!!!!λέτε;;;βγήκαμε πολύ αυτές τις μέρες αφού είχα την μαμά μου και κρατούσε την μικρή...

πάντως δεν θυμάμαι ποια είπεπου νευρίασε αλλάκι εγώ έτσι θα αντιδρούσα....εμένα 2 καλές φίλες με είπαν θα έρθουμε και τελικά δεν εμφανίστηκαν και δεν πήραν τηλέφωνο να με πούνε...ένα τραπέζι άδειο ρε παιδιά...12 άτομα!!!ευτυχώς δεν μας τα χρέωσε..κατά τα άλλα όλα καλά..φώτο προσεχώς!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

μαρινακι καλη χριστιανη η χριστινουλα-αγαπουλα!!!!!να την χαιρεστε και να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ενα ονομα πιο ωραιο απο το αλλο!και τα δυο υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Να τα χαιρόμαστε όλα τα παιδάκια μας!:D

Αχ περάσαμε τέλεια στο πάρτυ μας χθες....μαζευτήκαμε κάμποσοι οι μικρή τρελάθηκε να παίζει με όλο το κόσμο κ τα παιδάκια...φάγανε ήπιανε κόψαμε τη τούρτα όπου εγώ κ ο μπαμπάς σβήσαμε το κεράκι,παρόλο που της κάναμε εκπαίδευση κ φύσαγε εκείνη την ώρα δεν φύσαγε με τίποτα!:P Η τούρτα Στεργίου ήταν πεντανόστιμη όπως κ όλα τα υπόλοιπα αλλά την παράσταση έκλεψε το δικό μου ταψί με λαζάνια:mrgreen: Γεμίσαμε όλο το σπίτι σαπουνόφουσκες αφού είχα πάρει αυτά τα πως τα λένε????:roll: Που φυσαμε?? Κ παίζαμε μικροί μεγάλοι όπως κ με κάτι μπαλονια με έλικες που πατάγανε γύρω γύρω κ δεν ξέραμε σε ποιανου κεφάλι θα προσγειωθούν!:tongue:Να ήμαστε καλά κ του χρόνου!!!:D

Πάμε στα υπόλοιπα....σήμερα ήμουν τυχερή κ με πήρε το αφεντικό πρωί πρωί κ μου είπε να μην πάω για δουλειά γιατί δεν είχανε ρεύμα:wink: πήγα λοιπόν τη μικρή για εμβόλιο....ανεμοβλογιας...μωρε μου είπε αυτη εκεί ότι πρέπει να μπει πλάγια η βελόνα...τεσπα την έβαλε της το έκανε αλλά της μικρής το πόδι τουμπάνιασε κ κοκκίνησε κ το πιάνει συνεχεια κ γκρινιάζει....ακόμα κ το σεντόνι δεν θέλει:? Ελπίζω να μην τρέχουμε....:roll:

Αλλάζω κ παιδίατρο....μετά από τόσες μέρες που έχει τον υπέρυχο μας και αφού την πήρα την Παρασκευή κ δεν με πήρε και την ξαναπήρα σημερα(της έχω κ άλλα βέβαια μαζεμένα) μου είπε ότι ο γιατρός του Ιασώ δεν μπορεί να κρίνει τον υπέρυχο αν δεν τον έχει κάνει δικός του άνθρωπος....ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΑ λέγεσαι κ γιατρός:evil: κ μου λέει κ αυτή αρα ή θα πάτε να κάνετε εκεί που θα μας πει υπέρυχο ξανά ή αν θες μου λέει πήγαινε στον Μουσάτο που είναι Παιδοχειρούργος στην Ευρωκλινική...το ξέρει καμμία???? Αυριο έχω ραντεβού με νέο παιδίατρο που μου σύστησαν και λέγεται Παπαλουκάς είναι Πειραιά και είναι κ στο Παίδων....δεκτές κ γιἀυτόν πληροφορίες....άντε γιατί βαρέθηκα τους δήθεν γιατρούς που δεν νοιάζονται για το παιδί μου!:(:(:(:(

Να τα εκατοστήσει η κουκλίτσα σου να είναι πολύχρονη να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!:P

Μαρινάκι μου να ζήσει το κοριτσάκι σου!!!Πολύ ωραίο το ονοματάκι σας!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Καλησπέρα κορίτσια

ευχομαι σε όλα τα μωράκια να είναι πάντα ευτιχισμένα και καλότυχα.

Ο μικρουλης μου καθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο και πολύ χαίρομαι η χαζομαμά πήραμε και ποδήλατο και όλο βόλτες είμασται,

καληνύχτα σε όλες και σε όλα τα μωράκια φιλιά

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Ειμαι ξεκουραστη!Εχω κοιμηθει 8ωρο!Staxioforina να χαιρεστε τη χριστοινουλα-αγαπουλα σας!Πολυ ωραια ονοματα, να ειναι παντα καλα κι ευτυχισμενη!

Κοριτσια εχω τσαντιστει με εναν κ...γιατρο απο τη χαλκιδα που παρακολουθουσε το βαφτιστηρι μου.Ποτε δεν του ειχε ανοιξει την πανα να το εξετασει απο κατω και ειναι ισα με τη δικια μου το παιδι, στο μεταξυ ο πατερας του εχει ιστορικο με φιμωση, εγχειρισεις κλπ. και τελικα τωρα που το παιδι επαθε για 3η φορα ουρολοιμωξη λογω μιας στενωσης που εχει στο νεφρακι του, το εξετασε παιδοουρολογος και ειδε οτι το μωρο εχει σοβαροτατη φιμωση, πρεπει να κανει αμεσα περιτομη και οσο για το προβληματακι με τα νεφρα επρεπε να παιρνει συνεχως αντιβιωση ωστε να μην παθαινει ουρολοιμωξεις πραγμα φυσικα που ουτε αυτο ειχε αναφερει ο γιατρος.

Στενοχωρηθηκα γιατι δεν ξερουμε και τι θα κανουμε με τη βαφτιση που κανονικα ηταν 3 Ιουλιου αλλα περισσοτερο ειναι το γμτ για το γιατρο που βαριοταν να εξετασει το παιδι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σταχι να ναι φωτισμένη η μικρή Χριστίνα-Αγάπη(υπέροχα ονόματα) και να χει υγεία κ ευτυχία στη ζωή της!:D

Κατερίνα.... εύχομαι περαστικά στο βαφτιστήρι σου...όντως κωλογιατρός αυτός αλλά φταίει κ η κουμπάρα σου που δεν του είπε τίποτα για να τον κοιτάξει....όλες ξέρουμε από τον περίγυρο μας ότι τα αγοράκια θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή εκεί κάτω....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καθε φορα του το ελεγε Αννα μου αλλα η απαντηση ηταν οτι ειναι νωρις ακομα.Kai του επισημανε και οτι ο πατερας εχει κανει 3 εγχειρησεις..Αστα.Κανενα νεο με τη μικρη σου???

Καθε φορα του το ελεγε Αννα μου αλλα η απαντηση ηταν οτι ειναι νωρις ακομα.Kai του επισημανε και οτι ο πατερας εχει κανει 3 εγχειρησεις..Αστα.Κανενα νεο με τη μικρη σου???

Ε έπρεπε να τον είχε αλλάξει από τη πρώτη φορά που της το είπε...εμείς σήμερα πάμε σε καινούργιο παιδίατρο κ θα μας κατευθύνει αυτός τι θα κάνουμε με το στηθάκι αφού δει τον κ τον υπέρυχο....το θετικό είναι ότι δεν πονάει η μικρή κ ούτε έχει χειροτερέψει το πρήξιμο οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεισ εχουμε ντοκτορι και θα παω κατα το μεσημερακι....για να δουμε.....

αννουλα ευχομαι να πανε ολα καλα με το καινουριο παιδοντοκτορι σασ!!!!!!!!

κατερινακι,τι να πεισ για τετοιουσ γιατρουσ...απαραδεκτοι!!!!!και το ιστορικο του πατερα να μην υπηρχε ,δεν τον προβληματιζε το γεγονοσ 1 ετουσ μωρο να κανει 3 ουρολιμωξεισ???

σταχακι βαλε μασ και φωτο απο την βαπτισουλα σασ ,να σασ καμαρωσουμε!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα κοριτσάκια! πάλι χάθηκα! πάνω που τελείωνα με τα μαθήματα μου τηλ. ένας συνάδερφος που έχει γιο φοιτητή για μαθήματα και ασχολούμαι μ'αυτόν!

να τα εκατοστήσουν τα μπουμπουκάκια σας!πρέπει να είναι συγκινητικά τα πρώτα γενέθλια ε?κ εγώ ανυπομονώ! αν και ως βλήμα που είμαι πρότεινα φέτος που έχουμε μικρό σπίτι να τα κάνουμε στην πεθερά μου γιατί από του χρόνου με το καλό θα μετακομίσουμε δίπλα στους γονείς μου και δεν ήθελα να νιώθουν αδικημένοι. αυτή στην αρχή συμφώνησε και μετά το μετάνιωσε , της φάνηκε λέει κούραση.ευτυχώς την Κυριακή που μας πέρασε βρήκα ένα κιόσκι εδώ στην παραλία στο δημοτικό αναψυκτήριο και θα μαζευτούμε εκεί! δεν ήθελα παιδότοπο ούτε στους γονείς μου για να μην νιώσουν ως λύση ανάγκης και έτσι την άλλη Τετάρτη θα μαζευτούμε εκεί!

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...