Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Καλέ εννοείται θα έχεις άγχος όλο το σαββατοκύριακο τι λέμε τώρα, θα έπρεπε να είσαι εντελώς αναίσθητη για να μην αγχώνεσαι! Σου λέω μπήκα για ωοληψία και μου λέει κάτσε να κάνω έναν υπέρηχο θα σε πονέσω λίγο γιατί δεν θέλω να βάλω λιπαντικό και του λέω πες μου μόνο ότι είναι εκεί αυτό με νοιάζει και γελούσε! Τι λες τώρα; Εννοείται θα απογοητευθείς αν κάτι πάει στραβά, είναι όλα απόλυτα φυσιολογικά αυτά. Αλλά δεν μπορεί να σου πει ναι θα γίνει όπως λέω, δεν είναι θεός, να λέει θα γίνει αυτό και είναι νόμος. Μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό να μην σε πιάσει τίποτα, τι θα σου πει μετά αααα ναι τελικά έκανα λάθος; Όχι βέβαια, γι αυτό σου λέει εξ αρχής πως υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το ενδεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έγινε κάτι λάθος, σημαίνει πως δεν μπορείς να ελέγξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο λεπτομερείς κι αν είσαι. Και ειλικρινά τα βήματα του είναι αρκετά λεπτομερή. Εγώ δεν βλέπω κάτι που θα με ανησυχούμε σε όσα μας μεταφέρεις. 
      Το voltarene 75 είναι η δοσολογία δραστική ουσίας μέσα σε κάθε σκεύασμα, αυτό σημαίνει το 75, δεν είναι κάτι. Αυτά ζήτα και πάρε την δόση που σου είπε ακριβώς. Το voltarene έχει μία ουσία που δρα σε κάποιες άλλες ουσίες που παίζουν ρόλο στην διαδικασία της ωορρηξίας. Γι αυτό στο δίνει για να γίνει ομαλά η ωορρηξία μετά την ovitrelle. Λαμβάνει όλα τα μέτρα για να γίνει η ωορρηξία όταν ακριβώς θέλει, για να πάρει τα ωάρια όπως ακριβώς τα θέλει. Είναι τόσο μεθοδευμένα τα βήματα του που δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Λίγο καλύτερα να στα εξηγούσε, θα ένιωθες κι εσύ καλύτερα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημερα!Τι μου κανετε;

Τελικα ο καιρος τρελαθηκε για τα καλα!το Σαββατο το βραδυ πηγαμε σε μια περιοχη ,τους Μυλους ,οπου φημιζεται για τα σουβλακια του με τους νονους της Σωτηριας!Περασαμε ωραια αλλα ο καιρος κρυος !Ηταν διπλα και η θαλασσα διπλο το κρυο!Εχθες πηγαμε στο χωριο του αντρα μου και το καταευχαριστηθηκαμε!Τα παιδια δεν ειχαν διαβασμα λογω εκδρομης στην Επιδαυρο σημερα και κατσαμε μεχρι αργα το βραδυ!

Καλημερα

Χρονια πολλα στα μωρακια που γιορταζαν

Μαρακι, Αννα , Credo και Δημητρα να τα χαιρεστε να ειναι παντα γερά

Εμεις ξεκινησαμε εχτες και καναμε βηματα μονοι μας εχει πολυ πλακα γιατι απο τη τρομαρα του επειδη καταλαβαινει οτι ειναι μονος του στριγγλιζει και γελαει ταυτοχρονα και μετα του λεω μπραβο και μου σηκωνει τη παλαμη για να κανουμε το ''κόλλα 5''. Το πρωι το ελεγα στον Μαριο οτι ο μπεμπης εκανε βηματα μονος του και μου λεει αχ ο καημένος μεγαλωσε μωρε τωρα θα παει στο σχολειο και θα κανει παρεα μαζι μας ....:tongue::tongue:

Ο Μαριος φοβερος!Παντως το λυπαται το αδελφακι του!Ειναι ψυχοπονος!
Aννα credo demykou να χαιρεστε τα μωρακια σας !Να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε και να ειναι χιλιοχρονα!:P

Σορρυ αλλα ξεχασα και το Μπιζελακι!Να χαιρεσαι και εσυ το ζουζουνακι σου κοριτσακι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εβαλα φωτο απο τη συναντηση.

Καλημερα σε ολες.

Κακοδιαθετη ειμαι σημερα και δεν ξερω τι ακριβως μου φταιει.

Μαλλον που θελω να φυγω απο εδω περα και να εχω το δικο μου γραφειο και να μην βλεπω κανεναν πρωι πρωι:rolleyes:

Που φοβαμαι τα χρεη, τις υποχρεωσεις, την οικονομικη κριση και γι αυτο δε μαζευω τα μπογαλακια μου να φυγω.

Τελος παντων, μη σας ζαλιζω...

Χτες ειχαμε την πρωτη κοινωνια του αγγελου και ολα πηγαν πολυ καλα.

Ανοιξε το στοματακι του και μας ειπε και μπραβο ο παπας.

Μετα ειχαμε τη γιορτη του σχολειου της δεσποινας.

Ειχα παρει μαζι βιντεοκαμερα γιατι θα τραγουδουσαν και θα χορευαν ολα μαζι.

Πρεπει να σας πω οτι η κορη μου εχει μανια με το χορο και τα τραγουδια και καθε μερα στο σπιτι ακουμε ολο το ρεπερτοριο, το οποιο τραγουδα δυνατα παιζοντας και στο παιδικο πιανο που εχει (ο,τι να ναι)

Ηταν ενθουσιασμενη, καλοδιαθετη και ετοιμη να τραγουδησει.

Αμ δε!

Μολις ανεβηκαν στη σκηνη εκλεισε το στομα της και δεν τραγουδησε ουτε ενα στιχο, δεν εκανε ουτε μια κινηση.

Τιποτα.

Μολις γυρισαμε στο σπιτι, καθισε παλι στο πιανο και την ακουσε ολη η γειτονια.

Στη γιορτη ομως μουγκα...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά και καλά στα μωράκια που είχαν γενέθλια! Μανούλες να τα χαίρεστε :D

Πρωινό Δευτέρας...τι όρεξη να έχουμε ??? Σε λίγο θα το ξεπεράσω, όπως πάντα...

Περάσαμε όμορφα το Σάββατο. Ξέρετε τι είναι αυτό που μου αρέσει σε μας? Ότι λέμε ότι θα είμαστε λίγες και όλο κάτι γίνετε και τα 2 τραπέζια δεν μας φτάνουν!:confused: Όταν γύρισα σπίτι μετά τον καφέ, το φατσάκι ήταν έξαλλο και οι παππούδες & γιαγιάδες δεν ξέρανε τι να το κάνουνε!:tongue:

Μόλις με είδε έδειξε αμέσως την πόρτα :mrgreen: για να φύγουμε!!!

Σιγα την πολυκοσμια βρεεε:P

40 ειμαστε στο γκρουπ και παντα συναντιομαστε οι εξης 7...:tongue:

Γκρινιαζω να ερθουν κι αλλες:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Να χαιρεστε τα μωρακια σας οσα εχουν γενεθλια!Να σας ζησουν, χιλιοχρονα κι ευτυχισμενα!

Κοριτσια το Σαββατο ηταν τελεια!Τι ωρα το διαλυσατε?Εγω με το που μπηκα στο αμαξι το παιδι με κοιτουσε με περιεργεια, σου λεει που ηταν αυτη?

Την Παρασκευη πηγαμε στο γιατρο για τσιμπιματακι.Ειμαστε 9,5 κιλα και 73 εκατοστα. Ποσο το ταιζει η μανα μου το παιδι και ειχε παρει 700 γραμμαρια σε ενα μηνα??Απο υψος τιποτα, 1 εκατοστο το μηνα βαζουμε.Κοντοχοντρη θα μου γινει...Ο γιατρος μας ειπε οτι σε λιγο θα θελουμε σουτιεν..Επισης, πιανομαστε απο ολα τα επιπλα και κανουμε βολτα στο σαλονι...Παιδικη χαρα το σπιτι, ουτε σεμεν εμεινε στα τραπεζακια, ουτε βαζο, τιποτα!

Περασαμε πολυ καλα το Σαββατο ως συνηθως! Ξεφυγαμε λιγο, ειμαστε παντα οι "συνηθεις υποπτες", χαρηκα ομως που γνωρισαμε τη Γιωτα και την Κατερινα!

Τα δικα μας γενεθλια αναβληθηκαν λογω καιρου. Ευτυχως δεν ειχαμε κανει καμια ετοιμασια, γιατι τις τελευταιες μερες, η προγνωση του καιρου για το σ+κ ηταν σαφεστατη.

age.png age.png

Γι' αυτό πρέπει να κανονίσουμε και καμιά εκδρομή να βρούμε και τις άλλες :):):):):):):)

Ποσο καιρο το λεω???????????

κοριτσια κατι αλλο ειδα εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62650

την ιστορια μιας κοπελας απο Θεσ/κη η οποια εχει πολυ μεγαλο προβλημα , οι adms εχουν πιστοποιησει οτι πραγματικα οσα λεει ειναι αληθη καθως και το χαμογελο του παιδιου, εχει 5 παιδια και ψαχνει για δουλεια και για σπιτι με χαμηλο ενοικιο καθως σε αυτο που μενει της εκαναν εξωση, ο αντρας της ειχε εργατικο ατυχημα και δεν μπορει να δουλεψει σε βαριες δουλειες, εχει αναγκη σε τροφιμα και ρουχισμο.

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα!!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!!!Να χαίρεστε όλες τα ζουζούνια σας....

Δήμητρα,χρόνια πολλά και σ'εσάς..να τα εκατοστήσετε!

Αννούλα και credo μας..να σας ζήσουν τα παιδάκια σας..χιλιόχρονα!!!!

Λοιπόν..εμείς κάναμε το πρώτο μας πάρτυ και το καταευχαριστηθήκαμε!!Αν και είχε πολύ συννεφιά το πρωί ευτυχώς προς το απόγευμα άνοιξε ο καιρός...είχα στολίσει το σπίτι και την βεράντα με μπαλόνια ένα σωρό,με επιγραφές "Happy Birthday" και έγινε πολύ ωραίο...δεν είχαμε πολύ κόσμο,εμείς κι εμείς είμασταν,αλλά ήταν πολύ ωραία...η μικρή ήταν πολύ ήσυχη και όταν της τραγουδούσαμε το τραγουδάκι της δεν έφευγε από την αγκαλιά μου,μετά σβήσαμε εγώ κι ο μπαμπάς της το πρώτο της κεράκι και..αυτό ήταν..το κοριτσάκι μας μεγάλωσε!!Θα βάλω φωτογραφίες αργότερα...

Το πρωί πάντως που ξύπνησε της έλεγα χρόνια πολλά κλπ κλπ και συγκινήθηκα πολύ....όπως και στην τούρτα....πολύ κλάμα..

Αχ....πάει κι αυτό...πάμε για τα 2 τώρα!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Υπολόγιζα ρούχα για την βάπτιση δικά μου να αγοράσω από την Αθήνα αλλά τώρα δεν έχω ποιός να μου κρατήσει το παιδί μια ολόκληρη μέρα. Η μαμά μου είναι συνέχεια στο νοσοκομείο - οπότε αναγκαστικά θα ψάξω στην Πάτρα:| να δω και πότε θα βρω χρόνο:rolleyes:

Ο ξάδελφος TARA είναι καλύτερα...ακόμα βέβαια στην εντατική, αλλά πλέον έχει επικοινωνία με νοήματα και αναπνέει χωρίς υποβοήθηση:D έχει μια αργή αλλά σταθερή καλυτέρευση:D...η θεία μου όμως εξακολουθεί να είναι στεναχωρημένη:?

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα, δυστυχώς ο άστατος καιρός δεν μας αφήνει να ρίξουμε και καμιά βουτιά στην θάλασσα...:cool:

Αν το γκρουπάκι των "συνήθων μαρτύρων" αρχίσει τις εξορμήσεις στην επαρχία (μπουλούκι μου θυμίζει:tongue:) καλό θα ήτανε να έρθει και από την Πάτρα:D...σας περιμένω κοπελιές...:D

Ερωτηση: εχει παει καμια σας ποτε στο ΙΚΑ για οδοντιατρο?Να το επιχειρισω η να παω να τα σκασω στη δικια μου που παω παντα?Ποναωωωωωω

Tι να σου πω...μια φορά είχα πάει και ήταν μάπα! Μου είχε πει ότι το δόντι δεν έχει τίποτα και αυτό είχε απονευρωθεί, από κάποιο χτύπημα μάλλον, μόνο του. Φυσικά δεν ξαναπάτησα!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλά αν είναι έτσι ... για τις συναντήσεις λέω...Θα πρέπει να πιάσουμε Πάτρα, Άργος, Αγρίνιο, Καμμένα Βούρλα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολή και μετά πάμε για νησιά! Πάρο, Χίο κ.τ.λ. Μου διέφυγε κάτι?:mrgreen: Πολύ κούραση!!!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλά αν είναι έτσι ... για τις συναντήσεις λέω...Θα πρέπει να πιάσουμε Πάτρα, Άργος, Αγρίνιο, Καμμένα Βούρλα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολή και μετά πάμε για νησιά! Πάρο, Χίο κ.τ.λ. Μου διέφυγε κάτι?:mrgreen: Πολύ κούραση!!!:tongue:
τα τρικαλα !εκει ειναι το ρουλακι καθως και τη σαντορινη οπου βρισκεται η βαλι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...