Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κι'απο μένα.Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές.Εχθές ευτυχώς δεν έβρεξε και έτσι κόψαμε και την τουρτίτσα μας έξω στο μπαλκόνι.Η μικρή μου όμως δεν το χάρηκες καθόλου.Εκλαιγε όλη την ώρα απο την ώρα που μαζεύτηκε ο κοσμος.Δεν καθόταν με κανέναν,ήθελα μόνο εμένα και να την έχω συνέχεια αγκαλιά και ούτε τα παιδάκια ήθελε.Τι να πώ,αυτό το παιδί απο που πήρε?Μάλλον τρόμαξε πιστεύω και μετά μου είπαν οτι ήταν και ματιασμένη που την ξεμάτιασε η πεθερά μου.Κατα τ'άλλα όλα καλά.Και του χρόνου να μαστε καλά και πιστεύω θα έχει μεγαλώσει και θα καταλαβαίνει περισσότερα και ελπίζω οτι και με τον παιδικό θα της φύγουν οι φοβίες με τον κόσμο κα θα αρχίσει να γίνεται πιο κοινωνική.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στην Άννα να χαίρεσαι τη Ζωούλα και να τα κατοστήσει!

Credo να χαίρεσαι κι'εσύ το παιδάκι σου.Εύχομαι να περάσετε super σήμερα και να το χαρείτε!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δήμητρα, Μαράκι, Aννούλα, Credo να χαίρεστε τα μωρουλίνια σας!!! Πάντα γερά και καλότυχα!!! :D:D:D:D

Κορίτσια περάσαμε τέλεια στη ρώμη, αν και ήταν τόοοοοσο λίγο...ούτε μια μέρα γεμάτη δεν κάτσαμε...όλα μια χαρά στο σπίτι, το καρόλι με τη γιαγιά δεν είχε θέμα και ο βαγγέλης βοήθησε πολύ. Το μόνο που με τσάντισε είναι που η πεθερά παίρνει πρωτοβουλίες του στυλ, να σκουπίσω (σκούπισε με τη σκούπα που χρησιμοποιούμε για τη βεράντα) κλπ κλπ αλλά τέλος πάντων, κάνω τα στραβά μάτια...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Άννα να χαίρεσαι την μικρή Ζωή...χρόνια της πολλά και καλά:D

Credo χρόνια πολλά στην μικρούλα και πάντα να είναι ευτυχισμένη:D

Το απόγευμα πήγαμε στο κτήμα που έχουμε κλείσει για το τραπέζι και οριστικοποιήσαμε το μενού και τις λεπτομέρειες...ήταν υπέροχα:D επίσης μοιράσαμε και μπόλικες προσκλήσεις αλλά έχουμε μέλλον ακόμα:rolleyes:

Καληνύχτα και φιλιά στις μπέμπες από τον πιτσιποπάκο...ιδιαίτερα στις εορτάζουσες:D

γεια σας κοριτσια μου!!!!!!!!!!

μου λειψατε παρα πολυ!!!!!!!!!!

χρονια πολλα στα κοριτσακια μας

Ζωη Ιωαννα Μαριαλενα στη μπεμπουλα της credo ξεχναω καποιο μωρακι?αν ναι συγχωρεστε με....τοση ωρα διαβαζα τα νεα μιας βδομαδας και τις εμπειριες του τοκετου στο φεις και συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις μπορεσω θα γραψω κι εγω την δικια μας!!

να ζησουν και τα νεοφωτιστα μωρακια μας!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

σημερα λοιπον επιστρεψαμε απο το χωριουδακι μας...

αφου δεν με ειδατε στις ειδησεις των 9 νυφη "καθαρισε" πεθερα παλι καλα....η γυναικα ειναι ανυποφορη!!!!!!!!! ειναι τρελαμενη με το μωρο και συνεχεια ειχε την παρατηρηση κατω απο την γλωσσα και με εκανε να νοιωθω οτι δεν φροντιζω καλα και σωστα το μωρο μου.....

ξανα για τοσες μερες ΔΕΝ ΠΑΩ το δηλωσα και στον αντρα μου ο οποιος ηταν φευγατος ολη μερα και δεν με καταλαβαινει

κατα τα αλλα καλα τα περασαμε βγηκαμε και 3 βραδια μια χαρα!!

ο μικρος μου εγαλωσε αποτομα

κανει παλαμακια λεει "εεαα" δηλ ενα παιδακι εχουμε και το δειχνει με το δαχτυλακι του

μετραω εγω μεχρι το τεσσερα και εκεινος λεει το εεντε(πεντε)

τσιριζει παααααρα πολυ δεν ξερω τι τον εχει πιασει μας εχει ξεκουφανει

και επισης τον κουρεψαμε και ειναι ενα παλικαρακι ενας κουκλος!!!!!!!!!!!!!!! δεν χορταινω να τον βλεπω!!!!!!!

και ριχνουμε τα βηματακια μας!!!!!

μεχρι να χρονισει θα περπατησει και θα μιλησει(λενε οι εμπειρες που τον ειδαν)

κι εγω η μανα κλαιω απο χαρα και συγκινηση που το παιδακι μου μεγαλωνει......και μαζι του κι εμεις!!!!!!

σημερα ειχαμε και μια βαπτιση στην Θεσσαλονικη πολυ κοντινοι συγγενεις του αντρα μου και με πολυ καλες σχεσεις

στην δικη μας βαπτιση 4 ατομα που τους περιμενα σιγουρα δεν ηρθαν

ο λογος? εχουν ενα σπιτι στην Χαλκιδικη που ολο και καποιες δουλειες εχουν χτιζουν γκρεμιζουν κλπ και εκεινη την ημερα ηταν εκει:evil::evil: κουρασμενοι απο τις δουλειες δεν μπορεσαν να ερθουν:evil:

εμενα με πειραξε πολυ και ειπα οτι στην δικια τους βαπτιση δεν παω

ο αντρας μου ελεγε να δειξουμε ανωτεροτητα και να παμε και του λεω γιατι θα ντραπουν??? και θα μας πουν μπραβο που ηρθατε ενω εμεις σας "γραψαμε"?

τελικα δεν πηγαμε ασε που ο αντρας μου ειχε δουλεια

αλλα εκτος απο μας και ο μεγαλος αδερφος του αντρα μου δεν πηγε που μενει και Θεσσαλονικη γιατι λεει θυμωσε κι αυτος...

εσεις τι λετε? καλα εκανα που δεν ξεσηκωθηκα να παω?

εμενα πολυς κοσμος με "κρεμασε " στην βαπτιση και ενω στο τραπεζι περιμενα 140 ατομα ηρθαν 90 και 60 μπομπονιερες εχω και δεν ξερω τι να τις κανω....

και με τους πολυ στενους συγγενεις που δεν ηρθαν ναι θυμωσα και δεν θα παω ουτε κι εγω.

να διευκρινισω οτι θυμωσα γιατι ο λογος ηταν αστειος....γελοιος

και στην τελικη δειχνουν μεγαλυτερη αξια στα ακινητα παρα στους ανθρωπους :twisted:

τα πηρα τωρα

καλυτερα να σταματησω:mrgreen:

Καλημερα

Χρονια πολλα στα μωρακια που γιορταζαν

Μαρακι, Αννα , Credo και Δημητρα να τα χαιρεστε να ειναι παντα γερά

Εμεις ξεκινησαμε εχτες και καναμε βηματα μονοι μας εχει πολυ πλακα γιατι απο τη τρομαρα του επειδη καταλαβαινει οτι ειναι μονος του στριγγλιζει και γελαει ταυτοχρονα και μετα του λεω μπραβο και μου σηκωνει τη παλαμη για να κανουμε το ''κόλλα 5''. Το πρωι το ελεγα στον Μαριο οτι ο μπεμπης εκανε βηματα μονος του και μου λεει αχ ο καημένος μεγαλωσε μωρε τωρα θα παει στο σχολειο και θα κανει παρεα μαζι μας ....:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

64645ge5w6b50qj.jpg

Καλημερα κοριτσια! Δυστυχως το σ+κ ο καιρος ηταν χαλια, και δεν καναμε τιποτα απο αυτα που θελαμε. Χθες περασαμε ολη μερα χαλαρα στο σπιτι, το οποιο σημερα ειναι βομβαρδισμενο τοπιο απο τα σκορπια παιχνιδια.

Η Μαριαλενα ειναι μεγαλο ζιζανιο, και λατρευει να πεταει πραγματα κατω. Μπορει να βαριεται να περπατησει ακομη, σκαρφαλωνει ομως σ΄εναν χαμηλο καναπε στη γιαγια, μονο και μονο για να πεταξει τα μαξιλαρια κατω!

Μου αρεσει που απο δω και περα θα τρωει οτι και μεις, και χθες ηταν πολυ ωραια που καθησαμε ολοι μαζι και φαγαμε! Εφαγε μπιφτεκι με πατατουλες και σαλατουλα, κανονικα με το πιρουνι την ταϊζα, και το απογευμα της εφτιαξα μιλκ σεϊκ πεπονι, οπου ξετρελλαθηκε!

Μαντυ πως παει ο ξαδελφος? Τι λενε οι γιατροι?

age.png age.png

Το πρωι το ελεγα στον Μαριο οτι ο μπεμπης εκανε βηματα μονος του και μου λεει αχ ο καημένος μεγαλωσε μωρε τωρα θα παει στο σχολειο και θα κανει παρεα μαζι μας ....:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!! Ξανθή βλέπω ο super Mario ξαναχτυπά με φοβερές ατάκες:tongue::tongue::tongue:

Αχ κορίτσια δε σας περιγράφω πώς έκανα μόλις την είδα τη μικρούλα μου..... Ευτυχώς κι εκείνη μόλις με είδε άρχισε να φωνάζει μαμά μαμά και να με αγκαλιάζει και να με φιλάει γιατί ένα φόβο ότι θα μου κρατάει μούτρα τον είχα:D:D:D

Πώς περάσατε όσες γιορτάσατε γενέθλια?!?!? Εγώ λέω να ξεκουραστώ καμιά βδομάδα και να αρχίσω μετά να οργανώνω το project γενέθλια:):):):)

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί έλειπα μια βδομάδα από το γραφείο και έχει μαζευτεί βουνό η δουλειά αλλά θα επανέλθω:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά και καλά στα μωράκια που είχαν γενέθλια! Μανούλες να τα χαίρεστε :D

Πρωινό Δευτέρας...τι όρεξη να έχουμε ??? Σε λίγο θα το ξεπεράσω, όπως πάντα...

Περάσαμε όμορφα το Σάββατο. Ξέρετε τι είναι αυτό που μου αρέσει σε μας? Ότι λέμε ότι θα είμαστε λίγες και όλο κάτι γίνετε και τα 2 τραπέζια δεν μας φτάνουν!:confused: Όταν γύρισα σπίτι μετά τον καφέ, το φατσάκι ήταν έξαλλο και οι παππούδες & γιαγιάδες δεν ξέρανε τι να το κάνουνε!:tongue:

Μόλις με είδε έδειξε αμέσως την πόρτα :mrgreen: για να φύγουμε!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...