Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπιζελάκι χρόνια σας πολλά, να είναι η μικρή χιλιόχρονη και πάντα γερή και ευτυχισμένη:D

Τελείωσα με τα βαζάκια, τελικά άξιζε ο κόπος βγήκαν πανέμορφα:D και το πιο ωραίο σε γεύση ήταν η φράουλα...κρίμα που πήρα μόνο 5 κιλά, έπρεπε όλα να τα γεμίσω με αυτό:tongue:

Τώρα αρχίζω την διανομή των προσκλητηρίων, δεν είναι και λίγα, περίπου 70 τεμάχια:cool:

Από Δευτέρα ξεκινάω να φτιάχνω τα χωνάκια με τις καραμέλες:D ελπίζω να γίνουν τόσο καλά όσο και τα βαζάκια:D

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα:D το απόγευμα θα πάμε σε πάρτυ γενεθλίων και ελπίζω να περάσουμε ωραία, τουλάχιστον θα πάρουμε τον θαλασσινό αέρα μας γιατί θα γίνει σε παραλιακό μαγαζί στο Ρίο που έχει τεράστιο κήπο με γκαζόν:D

Να δω πότε θα βρω χρόνο για να αγοράσω φόρεμα, παπούτσια, τσάντα και όλα τα παρελκόμενα:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mπιζέλι και demykou να χαίρεστε τα μαναράκια σας!

Ειρήνη μια χαρά τα νέα. Όσο για την προεκλαμψία, θα προσέχεις πολύ, το πιεσόμετρο ανά χείρας και θα παρακολουθείς. Τώρα ξέρεις τι θα κάνεις, οπότε μη φοβάσαι αααααν τυχόν συμβεί (που δεν είναι και σίγουρο δηλαδή!).

Η βροχή μας τα χάλασε με τη συνάντηση, στο γκρουπ μας περιμένουμε γνώμες για άλλο μέρος.

WN6Op3.png

το ειδατε το αλτσχαιμερ εγκυμοσυνησ ε?????????????????????????????????????

ωχ πανε τα μυαλα μου....με δυο πριγκιπισσεσ πανε τα μυαλα!!!!!!!!!!!!!!!!

αννουλα και κρεντο να τα χαιρεστε και παλι αλλα τωρα πριν λιγο συνειδητοποιησα οτι σημερα ειναι 5/6 και αυριο 6/6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ειχα για 6/6...

ειδικα εκει που ευχομαι στην δημητρα...ολα τα λεφτα...<και χτεσ 5/6 δεν ηταν τα γενεθλιακια τησ κορουλασ τησ δημητρασ?>ειχα και σιγουρια ε?????

καλα γελατε εσεισ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μπήκα λίγο στα γρήγορα να ευχηθώ στα παιδάκια που έχουν γενέθλια.....Demykou και Μπιζελάκι να χαίρεστε τις κοράκλες σας,να ναι γερές και να είναι πάντα ευτυχισμένες στη ζωή τους!!!!

Ειρήνη δεν πας καλά από τη πολύ χαρά μάλλον θα είναι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Αυριο έχουμε γενέθλια κ εμείς κ της credo!:mrgreen:Πολύ καλά τα νέα σου για την πριγκιπέσα νο2 και αισίως περάσατε τις ''δυσκολες'' εξατάσεις....να μην ανησυχείς για τίποτα από δω κ πέρα:-D

Πάω να συνεχίσω προετοιμασία κ ακόμα γελάω μαζί σου Ειρήνη....μην ξεχάσεις να μας ευχηθείς κ αύριο και μεθαύριο!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

:Dδημητρα,μαρακι να χαιρεστε να ζουζουνακια σας!!!!!!!!!:D

ειρηνη εισαι φοβερη!!! ευχαριστουμε για τις ευχες!μια χαρα!κ αυριο θελουμε!

η βροχη μας τα χαλασε.ετοιμαζομασταν για μπαρμπεκιου στον κηπο αλλα τελικα θα κατσουμε μεσα!δεν πειραζει,θα στολισουμε και θα περασουμε τελεια!

Καλημέρα μανούλες!!!! Μαράκι και Δήμητρα χρόνια πολλά για χθες και Αννούλα και credo χρόνια πολλά για σήμερα:):):) Να τα χαίρεστε τα κοριτσάκια σας και να τα καμαρώσετε γερά κι ευτυχισμένα!!!!

Εγώ επιτέλους είμαι στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και περιμένω για να γυρίσω επιτέλους στον άντρα μου και το γοργονίδιο!!!! Πώς περάσετε χθες πουλάκια μου;;;;

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσάκια μου!!!

Credo να χαιρεσαι τη ζουζούνα σου!!! Υγεία κ ευτυχία να έχει στη ζωή της!!!

Νοιώθω μια γλυκιά μελαγχολία σήμερα τέτοια ώρα περυσι πέρναγα την πιο γλυκιά ταλαιπωρία κ είχα την πιο γλυκιά ανηπομονησία για να αντικρίσω το προσωπάκι της κόρης μου....Το πρωί της φίλησα σχεδόν κλαίγοντας κ εκείνη γελοὐσε....Πόση ευτυχία μου χάρισε ένα τόσο δα πλασματάκι!Να σε χαίρομαι Ζωούλα μου κ να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια.

αννουλα και credo να χαιρεστε τα ζουζουνια σας. Να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε

Χτες αξιωθηκα κι εγω να παω στη συναντηση επιτελους.

Περασαμε πολυ ωραια και χαρηκα πολυ που γνωρισα και απο κοντα καποιες απο τις κοπελες.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?πωσ τα περασατε στην συναντηση?σιγουρα τελεια ε???????

αννουλα μου γλυκια να χαιρεσαι την πανεμορφη και τσαχπινουλα ζωουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!χιλιοχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!

κρεντουλινι να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου το ομορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερη και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!να την χαιρεστε και να ειναι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!

α!ποια μανουλα θυματε να μου πει ,περσυ στισ εγκυμοσυνεσ μασ ποιο μαγαζι εκει στασ αθηνασ εδινε με καθε επισκεψη γκαστρουλασ και ενα μαξιλαρι θηλασμου-εγκυμοσυνησ?????????????για να ενημερωσω τησ γκαστρουλεσ του οκτωβριου που ψαχνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο κυριακατικο μεσημερακι σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α!ποια μανουλα θυματε να μου πει ,περσυ στισ εγκυμοσυνεσ μασ ποιο μαγαζι εκει στασ αθηνασ εδινε με καθε επισκεψη γκαστρουλασ και ενα μαξιλαρι θηλασμου-εγκυμοσυνησ?????????????για να ενημερωσω τησ γκαστρουλεσ του οκτωβριου που ψαχνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eιρήνη εδώ, που πήρα και το κρεββάτι του: http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

Καλησπέρα, χρόνια πολλά στο Αννόπαιδο και το Credoπαιδο, να είναι πάντα ζωηρά, χαρούμενα και ευτυχισμένα!

Ωραία ήταν χτες, καμιά δεν ήθελε να φύγει :-D

WN6Op3.png

Μαρία, Δήμητρα Αννα και credo χρόνια πολλά να χαίρεστε τα κουκλια σας παντα ευτυχισμένα!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...