Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη με προβληματισες τωρα, δεν ξερω αν εχει ΑΜΚΑ το παιδι μου.

Κι εμεις εχουμε παιδιατρο το απογευμα.Αντε να δουμε ποσο ειναι η γουρουνα μου τωρα..

Δεσ στην σελιδα http://www.amka.gr/AMKAGR/

αν δεν εχει πηγαινε σε ενα ΚΕΠ πολυ γρηγορα γινεται μια ληξιαρχικη πραξη γεννησης παρε μαζι

παιδιατρο εχουμε για τον μεγαλο την μικρη δε την παω σημερα παιρνει αντιβιωση ακομα και δε θα κανει το εμβολιο οποτε....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

2156221lpmjzmeu8h.gif

Έκλεισα δωμάτιο!!!!!!Γιούχου!!!!

http://www.hotel-nikiforos.gr/el/?%C5%E3%EA%E1%F4%E1%F3%F4%DC%F3%E5%E9%F2

πως σας φαίνεται????Ουφ..πάει κι αυτό....

Eχω μεινει στο Χανιωτη. Εχει ωραια παραλια, ωραια θαλασσα, αλλα ειναι πολυ κοσμοπολιτικο μερος. Εκει καταλαβα οτι ημουν εγκυος στον Αντωνη!

Εμεις παλι, εκτος οτι εκ των πραγματων μονο σε διαμερισμα χωραμε, ξενοδοχειο το απορριπτουμε, λογω ελλειψης κουζινας. Εναν καφε βρε παιδι μου να θες να φτιαξεις!

Οσο για την καταγγελια, εκανες παρα πολυ καλα. Γραφουν πολλα ψεμματα και στο βιβλιο μεσα. Αλλα διαβαζεις, και αλλα βλεπεις απο κοντα.

Μαριάννα μου αυτήν την Κυριακή είναι η βάφτιση...

είμαστε καλύτερα πάντως,κλείσαμε 12ωρο χωρίς πυρτό με δεκατάκια μόνο αλλά και τα ματάκια μας δεν έχουν την υγρή όψη πια αλλά ο βήχας και τα φλέμματα υπάρχουν...περιμένω και τους γονείς μου σήμερα..

Ειρήνη καλά αποτελέσματα με την μικρή,Μαριάννα τι σας είπε ο ορθοπεδικός;

Θα την ντυσεις καλα μετα, θα της βαλεις και σκουφακι! Αντε με το καλο!

Ο ορθοπεδικος ειπε να προσεχουμε τα παπουτσια που θα του αγοραζουμε να εχουν μεγαλη καμαρα, και να γνωριζουμε οτι θα κουραζεται στο περπατημα, αλλα οχι στο τρεξιμο! Γι αυτο και τρεχει φαινεται αντι να περπαταει!:tongue:

Μαντυ, ευχομαι οτι καλυτερο για τον ξαδελφο σου.

Ειρηνη, περιμενουμε νεα.

Διδυμομανουλα, να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου!

age.png age.png

γειαααα!!!

Αναστασια χαρηκα παρα πολυ για τον ξαδελφο σου!

εμεις πηγαμε παιδιατρο χτες.δεν βαλαμε καθολου βαρος,ειμαστε 8.150.

σημερα εκανα μαγιερ και βγηκε αρνητικη αρα ολα καλα!προχωραμε και τρωμε!

α,ρωταω τον γιατρο,να της δωσω βρωμη?δεν τρωει τις κρεμες και προτιμω να δωσω κατι αλλο.με κοιταει και μου λεει οταν λες βρωμη?:confused: ε,νυφαδες βρωμης εννοω.ε μου λεει αφου ειναι στις κρεμες φαριν λακτε!:? τι να πω?!

οτι κ αν τον ρωτησω για κρεμα,αντιληακο η αντικουνουπικο εχει να προτεινει frezyderm!:D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα...!!

Mantinopaki, πολύ ευχάριστα τα νέα..!!

Credo, το ίδιο αντηλιακό με δείκτη 25 έδωσε και σ' εμάς, είναι χωρίς χημικά..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρα κι από μένα...!!

Mantinopaki, πολύ ευχάριστα τα νέα..!!

Credo, το ίδιο αντηλιακό με δείκτη 25 έδωσε και σ' εμάς, είναι χωρίς χημικά..!

κ εμενα αυτο μου εδωσε αλλα πηρα της απιβιτα.:wink:

μια φορα που του ανεφερα τα βιολογικα μου ειπε πως δεν τα εμπιστευεται!:roll::confused::|:D:D:D:D

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα.

ναι ρε ταρα, σημερα ανοιξαν οι ουρανοι πραγματι. και το απογευμα εχουμε να παμε στη γιορτη του παιδικου σταθμου. να δω πως θα γινει...

Αχ, το αλλο Σ/Κ η μελλουσα γυναικα του νονου της Ηλιανας κανει το bachelorette της στις Σπετσες. ΓΑΜΩΤΟοοοοο, θελω να παω!!!!!

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιστρεψαμε και δοξα τω θεω με πολυ πολυ ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(παρολο που δεν το περιμενα ομωσ καθολου..)

λοιπον το κοκκαλακι στην μυτουλα ειναι παρα πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ το αμνιακο σουπερ!!!!!δοξα τω θεω!!!!!!!!!!!!!!!στο αμνιακο μου εδωσε και σχεδιαγραμμα με το ανωτατο ,κατωτατο οριο και το μεσο κι εμεισ εχουμε πανω απο το μεσο!!!!!!!!!!!!!πλησιαζει προσ το ανωτατο αλλα οχι ανωτατοο...αλλα βρε κοριτσια να πω κατι?μου εβγαλε τιμη 11,5 και βρισκομουν στα απολυτωσ φυσιολογικα....και επειτα ο αλλοσ ο π...ρασ ο υπερηχογραφιστησ με 13,5 και 14,5 πωσ γινετε να με χαρακτηριζε με κατωτατο φυσιολογικο οριο?????????????ε??????τεσπα!!!

ολα καλα με την αναπτυξη τησ πριγκιπισσουλασ μου η οποια ζυγιζει 487 γραμμαριακια!!!

το μονο λιγο αρνητικο οτι βρηκε πολυ ελαφρωσ η τιμη στισ μητριαιεσ αρτηριεσ και υπαρχει η πιθανοτητα 3/10 για εκλαμψια..

μαντινοπακι σημερα που μπηκα στο φορουμ ,το πρωτο που διαβασα ηταν για τον ξαδελφο σου και πραγματικα μου εφτιαξεσ την μερα!!!!!!!!!!το πιστευα κι ευτυχωσ βγηκε ,οτι μεχρι την βαπτιση θα ειναι καλα!!!!!!!το καλυτερο δωρο ε???καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!

αννουλα μου καλη να χαιρεσαι την ζωουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη ,υγιησ και παντα ευτυχισμενη και χαρουμενη να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τησ δωσεισ ενα μεγαλο φιλακι και απο εμασ!!!!ευχομαι να πανε ολα τελεια στο παρτυ σασ!!!!!!!

νομιζω οτι γιορταζει και η μικρη μαρινα τησ κρεντο ε?κρεντουλινι να χαιρεσαι το μπουμπουκι σου!!!!!!!!!γερο και καλοτυχο!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη!!!!!!!!!

και χτεσ 5/6 δεν ηταν τα γενεθλιακια τησ κορουλασ τησ δημητρασ?δημητρουλα να την χαιρεσαι την μπουμπουκα σου!!!!!!!!!!!!χιλιοχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!

μπιζελι πολυχρονο το μικρο μπιζελακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα υγιησ και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!να την χαιρεσαι μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σταχυ μου με το καλο η βαπτισουλα σασ!καλη αναρρωση και στην μικρουλα σου!!!!!!!ευχομαι αυριο να ειναι περδικι!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...