Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα άλλαξα γιατρό για να μη γεννήσω στο Ιασώ γιατί την έχουν δει ξενοδοχείο και όχι μαιευτήριο οπότε το μόνο μέρος που δεν θα πήγαινα το παιδί μου είναι εκεί! :wink:

Μπιζελάκι πάρα πολύ ωραίο φαίνεται το ξενοδοχείο κ εύχομαι να είναι κ από κοντά! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπιζελι πολυ ωραιο και με ολα τα κομφορ και Χαλκιδικη.Ο αντρας μου θελει να παμε Χαλκιδικη φετος αλλα δεν ξερω ειναι μεγαλο ταξιδι και το μωρο στο καθισμα θα πιαστει.2 φορες πηγαμε Κιλκις φετος το λυπηθηκα.Σε ποιο ποδι ειναι?

Διαφημίσεις

Μπιζελι πολυ ωραιο και με ολα τα κομφορ και Χαλκιδικη.Ο αντρας μου θελει να παμε Χαλκιδικη φετος αλλα δεν ξερω ειναι μεγαλο ταξιδι και το μωρο στο καθισμα θα πιαστει.2 φορες πηγαμε Κιλκις φετος το λυπηθηκα.Σε ποιο ποδι ειναι?

Με το Κιλκίς τι σχέση έχετε?????Κ με ποια περιοχή???:wink::D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

O αντρας μου ειναι απο Κιλκις.Ο πεθερος μου απο Μουριες και η πεθερα μου απο Πολυκαστρο.Γιατι?Θα βγουμε συγγενεις????

Καλά τις μουριές δεν τις ξέρω αλλά το Πολύκαστρο είναι πολύ κοντά στο χωριό μου...Αξιοχώρι αν σου λέει κάτι ή του άντρα σου!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το ξερω Αννα, δεν εχω παει αλλα το ξερω οτι ειναι κοντα.Πολυκαστρο παμε οταν παμε πανω γιατι μενουν οι παππουδες του αντρα μου εκει. Οι Μουριες ειναι συνορα, στη λιμνη Δοιρανη.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια...ελπίζω κι εγώ να είναι καλό κι από κοντά....

Κατερίνα,είναι στο πρώτο πόδι χαμηλά...είναι μεγάλο ταξίδι,κοντά 4 ώρες μας βγαίνει,αλλά θα κάνουμε και κανά δυό στάσεις να ξεμουδιάσουμε και να μην κουραστεί κι η μικρή...Μου άρεσε που έχει και παιδική χαρά για την μικρή...το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει κουζινάκι στο δωμάτιο αλλά δεν πειράζει θα βολευτούμε για λίγο με βαζάκια και σκέφτομαι να πάρω το multi μαζί μου για να φτιάχνω φρουτόκρεμες....θα δούμε πως θα βολευτούμε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κι εγω το κουζινακι σκεφτομαι.Καλα εγω ειχα παει κααααααποτε Πευκοχωρι απο Αθηνα 10 ωρες με τον Κιτσο(ενα αρχαιο πεζο 305)..Καλα να περασετε!

Κι εγω για πρωι 11 η ωρα ειδα αφισες για την πορεια.

Καλημέρα κι από εμένα :D

Μάντι πολύ χάρηκα για το ξάδερφο σου, να είναι καλά πάντα!

Κατερίνα εμείς την τελευταία εβδομάδα ξυπνάμε με κλαψουρίσματα κατά τις 5 το πρωί. Την φέρνει ο άντρας μου στο κρεβάτι μας και κοιμάται αμέσως! Δεν μπορώ άλλο ξενύχτι! Αδιαφορώ αν κακομάθει και θέλει να κοιμάται μαζί μας. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς το απολαμβάνουμε :mrgreen:

Εχθές ήταν αποθέωση το φατσόνι. Χορεύει με οποιοδήποτε τραγούδι...από κλαρίνο μέχρι rock :mrgreen: Κουνιέται σαν εκείνα τα κουταβάκια που κουνούσαν το κεφαλάκι... που είχαμε κάποτε στο αυτοκίνητο, αν θυμάστε!Έχω ρίξει πολύ γέλιο από εχθές :-D Επίσης βγάζει όλο φωνούλες και μετά γελάει. Είναι αποθέωση, μας έχει πάρει τα μυαλά!

κι εμάς έτσι κ'ανει!!!!πολύ πλάκα έχει όντως...όσο για τον ύπνο δεν μπορούμε να ξενυχτάμε άλλωστε κουρασμένος γονιός με τι όρεξη να κάνει όλα αυτά που πρέπει και να παίξει και με το μωρό του;;;καλά κάνεις!!

μαντι με το καλό να επανέλθει

Σας ευχαριστώ κορίτσια...ελπίζω κι εγώ να είναι καλό κι από κοντά....

Κατερίνα,είναι στο πρώτο πόδι χαμηλά...είναι μεγάλο ταξίδι,κοντά 4 ώρες μας βγαίνει,αλλά θα κάνουμε και κανά δυό στάσεις να ξεμουδιάσουμε και να μην κουραστεί κι η μικρή...Μου άρεσε που έχει και παιδική χαρά για την μικρή...το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει κουζινάκι στο δωμάτιο αλλά δεν πειράζει θα βολευτούμε για λίγο με βαζάκια και σκέφτομαι να πάρω το multi μαζί μου για να φτιάχνω φρουτόκρεμες....θα δούμε πως θα βολευτούμε....

πολύ ωραίο φαίνεται και πολύ καλά έκανες και τον κατήγγειλες τον άλλον ελπίζω να κάνουν κάτι

Μαριάννα μου αυτήν την Κυριακή είναι η βάφτιση...

είμαστε καλύτερα πάντως,κλείσαμε 12ωρο χωρίς πυρτό με δεκατάκια μόνο αλλά και τα ματάκια μας δεν έχουν την υγρή όψη πια αλλά ο βήχας και τα φλέμματα υπάρχουν...περιμένω και τους γονείς μου σήμερα..

Ειρήνη καλά αποτελέσματα με την μικρή,Μαριάννα τι σας είπε ο ορθοπεδικός;

evni πολύ ωραία ονόματα....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Ειρηνάκι εγώ σοβαρά αν θέλεις έρχομαι να σε βοηθήσω και να μάθω θέλω πολύ!!!!

Το σκεφτομαι να τις φτιαξω, θα περασω σημερα απο εκκλησια να δω για την ημερομηνια και αν ειναι οκ θα παρω τα υλικα και θα ασχοληθω το καλοκαιρι στο νησι.... ελπιζω δηλαδη... οταν τα παιδια θα ειναι καπου μακρια απ το χωρο εργασιας γιατι αλιως μαπα θα βγουν ...

Καλησπερα!!

Χρονια πολλα στη μαριλενα!! Να τα εκατοστησει και να την χαιρεστε!!

Κασσιανη να σου ζησει ο Αγγελος σου!!

Εμεις βαφτιστηκαμε την κυριακη και χθες ξελαδωθηκαμε κιολας και ολα καλα.

Βεβαια ειχαμε και τα αναπαντεχα μας και μεις οπως σε καθε εκδηλωση. Ομως τελος καλο ολα καλα.

Σταχυ περαστικα σας και μην ανησυχεις τα μωρακια αναρωνουν γρηγοροτερα απο εμας. Την κυριακη θα ειναι περδικι και θα περασετε τελεια.

Να σου ζησουν τα διδυμακια

Γειά σας κορίτσια μόλις γύρισα από το νοσοκομείο...ο ξαδελφός μου ΞΥΠΝΗΣΕ:D:D:D άνοιξε τα μάτια και έκανε νοήματα...δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της τραχειοτομής, έχουμε όλοι τρελαθεί από την χαρά μας:D:D:D Κούνησε και χέρια και πόδια επίσης:D

ΠΟλυ ομορφα νεα χαρηκα πολυ

Καλημερα! Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά, εγω ειχα μια εφιαλτικη νυχτα...σηκώθηκα στις 2, σηκώθηκα στις 3:30, στις 4:30, κι ολα αυτα απ'οτι καταλαβα λογω...αερίων της Παναγιώτας. Αμα σκυψω πανω στο γραφειο αυτη τη στιγμη με πηρε ο υπνος...

Μια απ τα ιδιια και εμεις αλλα δε ξερω γιατι ξυπνησε....

Σημερα ετρεχα πηγα στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ να παρω το εισητηριο για το νοσοκομειο της μικρης και οταν ειδα τι εγραφε πανω εφριξα , χρονος νοσηλιας του παιδιου 15 μερες... και δε ειχαμε μεινει ουτε 15 ωρες.... ευτυχως που δε εδωσα κανενα φακελακι αλλιως θα πηγαινα να το παρω πισω...

Μετα πηγα ΚΕΠ να βγαλω ΑΜΚΑ στα παιδια και να παρω την μικρη απ το ληξιαρχειο αμαρουσιο στο δημο μου στην ΚΑΣΟ(ελατε εκει για διακοπες)

το απογευμα εχουμε παιδιατρο στον μεγαλο...

ενα σωρο δουλειιες

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...