Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμένα :D

Μάντι πολύ χάρηκα για το ξάδερφο σου, να είναι καλά πάντα!

Κατερίνα εμείς την τελευταία εβδομάδα ξυπνάμε με κλαψουρίσματα κατά τις 5 το πρωί. Την φέρνει ο άντρας μου στο κρεβάτι μας και κοιμάται αμέσως! Δεν μπορώ άλλο ξενύχτι! Αδιαφορώ αν κακομάθει και θέλει να κοιμάται μαζί μας. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς το απολαμβάνουμε :mrgreen:

Εχθές ήταν αποθέωση το φατσόνι. Χορεύει με οποιοδήποτε τραγούδι...από κλαρίνο μέχρι rock :mrgreen: Κουνιέται σαν εκείνα τα κουταβάκια που κουνούσαν το κεφαλάκι... που είχαμε κάποτε στο αυτοκίνητο, αν θυμάστε!Έχω ρίξει πολύ γέλιο από εχθές :-D Επίσης βγάζει όλο φωνούλες και μετά γελάει. Είναι αποθέωση, μας έχει πάρει τα μυαλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fatsaki εμεις ειχαμε αερια!Αμα της ξαναβαλω φασολακια στο φαι...Και αφου τα αμολυσαμε ολα θελαμε και παιχνιδι.Καλα που ειχα την πεθερα μου σπιτι και μετα τις 5 της την εδωσα..

Καλημέρα!!!

Προσπαθώ να βρω δωμάτιο και δεν τα καταφέρνω.....Έκανα και την καταγγελία μου στον ΟΕΕ!!!Πήρα στην Πάργα σ'έναν με ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε ημερήσια συμμετοχή 3,15/ημέρα χωρίς πρωινό...και μου λέει ο τύπος "για το μωρό θα πληρώσετε 70"..."τί 70?",του λέω,"70 ευρώ",μου λέει!!!!!!"10 ευρώ την ημέρα"!!!!!"Γιατί τόσα πολλά?",του λέω...."ε,μου λέει,δεν θέλει παραπάνω ζεστό νερό?Δεν θα μαγειρέψεις στην κουζίνα φαγητό??"!!!!!Ανοίγω το βιβλίο του ΟΕΕ και διαβάζω ότι από 1-5 ετών τα παιδιά πληρώνουν το μισό της ημερήσιας συμμετοχής....και όλα τα ηλεκτρικά (κουζίνα,κλιματιστικό κλπ) δεν βαρύνουν τον τουρίστα...ε..τους πήρε και τους σήκωσε...τον κατήγγειλα στον ΟΕΕ της Πρέβεζας κατευθείαν,τον απατεώνα!!!Έχει το δωμάτιο 3,15 και πάει να βγάλει λεφτά από τα μωρά?????Ακόμα συγχισμένη είμαι!!!Οπότε ψάχνω Χαλκιδική τώρα..ο Θεός βοηθός....

Επίσης χτες γέννησε η κουμπάρα μου (το ζευγάρι που παντρέψαμε) και τώρα περιμένω να ξυπνήσει η μικρή να πάμε να ψωνίσουμε κι άλλα δώρα για την μέλλουσα βαφτηστήρα μας....Ρε παιδιά,είχαν τον ίδιο γιατρό μ'εμάς τα παιδιά και ακούστε να δείτε τί τους είπε....της είχα πει εγώ ότι όσο μπορεί να το παλέψει για φ.τ....πήγαν το πρωί στις 10.30 και μέχρι τις 8 το παλεύανε με πόνους κλπ..έκανε και επισκληρήδιο η κοπέλα και άνοιξε τελικά γιατί δεν έκανε καλή διαστολή...τελικά μπαίνουν να γεννήσουν και κάνανε 2 ώρες εξωθήσεις και την ώρα που γεννούσαν,μέσα στο χειρουργείο τους λέει ο γιατρός "Θέλατε να γεννήσετε φυσιολογικά,ε???Καλά,θα δείτε πως θα βγει το μωρό και θα σας πω μετά....Αν πάει κάτι στραβά θα μας γράψουν οι εφημερίδες..έτσι γεννούσαν πριν από 20 χρόνια"!!!!!!!!!Να πω ότι το μωρό γεννήθηκε 3550...μεγάλο και ήταν ψηλά και όταν τελικά κατέβηκε σφήνωσε και ταλαιπωρήθηκε πολύ για να βγει...ρε κορίτσια,την ώρα που γεννάς να σου λέει ο γιατρός τέτοια λόγια????Απαράδεκτο...Και γιατί?Επειδή η κοπέλα ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά...Απαράδεκτος....έχουνε ωράριο αυτοί απ'ότι κατάλαβα μέχρι τις 9 μετά σου λέει διάφορα,σε κόβει και πάει σπίτι χαλαρός...γιατί κι εμένα μέχρι τις 9 μου είχε δώσει διορία να αποφασίσω για καισαρική ή όχι...και τελικά με κατάφερε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα τσούπρες!!!

Μαντυ πολύ ευχάριστα τα νέα από τον ξάδελφο...δυνατός άνθρωπος!!!:D:D:D:D:D

Evni να είναι φωτισμένες και γερές οι ζουζούνες σου!:D

Μπιζελάκι....απαραδεκτος κ ο ξενοδόχος κ ο γιατρός!!Μα τέτοια ξεφτίλα ρε παιδί μου....:evil:

Ειρήνη με το καλό ο β επιπέδου....όλα καλά δεν θέλω άγχος!!!! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπιζελακι εμενα στο 4ωρο με εβαλε χειρουργιο.Εχουν ωραριο.Μεχρι 5 ωρες περιμενουν, μετα εχουν και ιατρειο το απογευμα....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Αννα κανενα νεο με τη μικρη σου?

Διαφημίσεις

Πάντως,για να πω την μαύρη μου αλήθεια,εδώ κι ένα χρόνο δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι τί θα γινόταν αν επέμενα για φ.τ.....δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτώ εκείνη την ημέρα και να μην υπολογίζω τα υπέρ και τα κατά...κι αν περίμενα και τελικά έκανα διαστολή???κι αν περπατούσα και κατέβαινε το μωρό??κι αν κι αν κι αν......η κοπέλα πήγε το πρωί και τα κατάφερε...εγώ που πήγα το απόγευμα ήμουν καταδικασμένη για καισαρική....κάθε μέρα θα με τρώνε αυτές οι ερωτήσεις μέσα μου....και κάθε μέρα,ρε κορίτσια,σκέφτομαι ότι δεν άκουσα το πρώτο κλάμα της κόρης μου...μου έχει στοιχίσει πολύ αυτό!!!Και μετά από αυτό που άκουσα για τον γιατρό μου....τί να πω...Τέλος πάντων...

Μάντυ,πολύ καλά τα νέα από τον ξάδελφό σου.....μπράβο του!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελακι εμενα στο 4ωρο με εβαλε χειρουργιο.Εχουν ωραριο.Μεχρι 5 ωρες περιμενουν, μετα εχουν και ιατρειο το απογευμα....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Εμένα,Κατερινάκι,μου σπάσανε τα νερά στις 4 το απόγευμα,πήγα στο μαιευτήριο στις 6 και μέχρι τις 9 μας έλεγε ότι είμαι πολύ στενή,ότι το μωρό είναι ψηλά,ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γεννήσω φυσιολογικά κλπ κλπ....είχαν περάσει μόλις 3 ώρες και είχα φτάσει στο 2,5,δεν ήξερα ότι έπρεπε να φτάσω στο 10 μέσα σε 30'!!!!πρώτη γέννα ήταν,φυσικά και θα αργούσε...μας γ...σε την ψυχολογία και μας έπεισε για καισαρική...σου λέει "δεν θα σηκώνομαι 4 τα χαράματα να ξεγεννάω"!!!!:wink:οπότε μέχρι τις 11 είχε ξεμπερδέψει και πήγε χαλαρός κι άνετος στο σπίτι του....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ακριβως τα ιδια μου ελεγε κι ο δικος μου.Και οτι αν δεν το βγαζαμε δεν ξερω τι μπορει να ειχε συμβει και κατι τετοια.Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ημουν στενη και "σκληροτραχηλη" ετσι με ειπε, γιατι το μωρο μου απο το σπρωξιμο να βγει ειχε και προκεφαλή, αλλα ενταξει δεν ειμαστε ολες βαρκες απο κατω...αλλες πως γεννανε?Εγω βεβαια μπηκα με προκληση οποτε ηταν προμελετημενο το εγκλημα..

Ο δικός μου πάντως είχε υπομονή δε λέω 11 ώρες περάσανε από όταν μου έβαλε το φάρμακο....κ η μαία μου επίσης όλα τα μηχανήματα του Λητώ έφερε να δει γιατί δεν έκανα συσπάσεις αρχικά...κ όταν άρχισα να κάνω έπεσαν οι παλμοί του μωρού πράγμα που είδα κ μόνη μου αλλά κ που δεν νομίζω να ήταν στημένο να μαζευτούν ένα σωρό άτομα μόλις το είδε η μαία μου κ φώναξε τον γιατρό να τρέξουν κ άλλοι....κ η μάνα μου με καισαρική μας έκανε οπότε ίσος παίζει κ αυτό το ρόλο του .... εμένα δεν με νοιάζει το πως αρκεί που έχω ένα γερό μωρό κ ανάρρωσα γρήγορα....παλίότερα πιέζοντας για φυσιολογικό τοκετό χανόντουσαν τόσα μωρά....κ με τις καισαρικές υποφέραν οι γυναίκα...Δόξα το Θεό λέω...:-D

Κατερινάκι δεν έχω νέα ακόμα....δεν πήγε για δουλειά χθες ο γιατρός που θα εβλεπε τις εξετάσεις μας....αλλά μου είπε η παιδίατρός μας να κοιτάξω να βρω κ καναν παιδοχειρούργο εγώ γιατί αυτός είναι στο Ιασώ κ εγώ δεν γουστάρω να το πάω το παιδί εκεί!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ακριβως τα ιδια μου ελεγε κι ο δικος μου.Και οτι αν δεν το βγαζαμε δεν ξερω τι μπορει να ειχε συμβει και κατι τετοια.Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ημουν στενη και "σκληροτραχηλη" ετσι με ειπε, γιατι το μωρο μου απο το σπρωξιμο να βγει ειχε και προκεφαλή, αλλα ενταξει δεν ειμαστε ολες βαρκες απο κατω...αλλες πως γεννανε?Εγω βεβαια μπηκα με προκληση οποτε ηταν προμελετημενο το εγκλημα..

Καλα και εγω με προκληση μπηκα και με ενα μωρο πολυ ψηλα αλλα γεννησα φυσιολογικα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Eντάξει ρε κορίτσια, περασμένα-ξεχασμένα, τι τα θέλετε τώρα, δεν λέτε καλά που είναι μια χαρά τα παιδιά μας κι από κοντά κι εμείς; Και Μπιζέλι οκ, δεν άκουσες το κλάμα, δεν έγινε και κάτι κοσμογονικό, εγώ ας πούμε το είδα 4 μέρες μετά κι αυτό σε θερμοκοιτίδα. Άστα, το Ειρηνάκι αλλά κι άλλες από δω έχουν περάσει και πολύ χειρότερα. Να λέμε δόξα τω θεώ που είναι γερά και χαλάλι τους όλα.

Του ξενοδόχου πάντως το κεφάλι το σπάω ευχαρίστως αν θες!!!

Επανέρχομαι στον γιατρό: αυτά που της έλεγε της ετοιμόγεννης όμως απαράδεκτα, θα του έκανα κι αυτουνού χουνέρι εγώ, του... άντε να μην πω!

Ναστάζια είδες, τελικά μας έφερες καλά νέα με τον ξάδερφο! :D

Μικρή Ειρήνη περιμένουμε αποτελέσματα!

WN6Op3.png

Αννα και η μητερα μου με εκανε με καισαρικη για τον ιδιο λογο.Ισως τελικα ειναι και κληρονομικο...Απλα τοτε περιμεναν λιγο παραπανω εκεινη ειχε παρει και 15 μερες απο τον 9ο..Παντως μου το ελεγε οτι θα γεννησω με τον ιδιο τροπο κι εγω!

Χριστινα εχεις δικιο περασμενα ξεχασμενα αλλα δεν παυουν να σε εκμεταλλευονται και στο κατω κατω για μας ειναι σημαντικο να φαμε το χειρουργιο, γι'αυτους ειναι υποθεση ρουτινας.

ΑΝΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ!! Τα ειδα και δεν ξαναπλησιαζω.Αυτο που με πειραξε περισσοτερο ειναι οτι καθε μερα, τι μερα δηλαδη, πρωι απογευμα πηγαινα περνουσε και αλλος γιατρος και δεν ειχε ιδεα για το μωρο.Οι νοσοκομες ενημερωναν τους γιατρους κι αυτοι σου εκαναν μια ενημερωση 1 λεπτου με τη σειρα τους!

Χριστινάκι,δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις...απλά για'μένα το ότι δεν άκουσα την μικρή να κλαίει ήταν σημαντικό....τί να κάνω??Δεν μπορώ να το αλλάξω...Δεν είμαι αχάριστη,κάθε μέρα λέω δόξα τω θεό που είναι μια χαρά αρτιμελής και υγιής η μικρούλα μου,αλλά δεν μπορώ όμως και να το ξεχάσω....Για'μένα ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικό αλλά τέλος πάντων...δεν το αναλύω άλλο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αναστασια πολυ ευχαριστα νεα, μπραβο, καλη αναρρωση να εχει.

Μπιζελακι μην τα βαζεις με τον εαυτο σου, ειναι ο μονος που δεν φταιει.

Οταν αρχιζουν και λενε τετοια οι γιατροι, ειναι πολυ δυσκολο να πας κοντρα.

Και ψηλα ηταν τα παιδια μου και πολυ στενη ηταν η διοδος και πολυ συντομες διαστολες ειχα και μια χαρα γεννησαμε.

Αλλα ο γιατρος μου με περιμενε 20 ωρες την 1η και 9 ωρες τη 2η φορα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αχ θα πω κι εγω ενα τελευταιο ετσι να κλεισει το θεμα γιατι ψυχοπλακωθηκαμε πρω πρωι..

το εχω ξαναπει αλλα το οτι γυρισα σπιτι με το μωρο σαββατο και κυριακη με τεταρτη ημουν χωρις το μωρο σπιτι δε θα το ξεχασω ποτε.ημουν κατι λιγοτερο απο μιση παιδια..αιωνας μου φανηκαν αυτες οι 4 μερες. Να ναι καλα τα μωρακια μας!

ΥΓ:Αν ερθει το boss θα με ξ..χ...σει...προσπαθω να κανω μια προσφορα εδω και 2 ωρες.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...