Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσια πως θα σας φαινοταν για προσκλητηριο βαπτισης παιδικο παραμυθακι φτιαγμενο για το μωρο σας εικονογραφημενο για το μωρο σας βιβλιοδετημενο με σκληρο εξωφυλο στο χερι ενα ενα....? too much?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια πως θα σας φαινοταν για προσκλητηριο βαπτισης παιδικο παραμυθακι φτιαγμενο για το μωρο σας εικονογραφημενο για το μωρο σας βιβλιοδετημενο με σκληρο εξωφυλο στο χερι ενα ενα....? too much?

Απλά τέλειο αν μπορείς να το κάνεις!;)

Για διακοπές λέτε ε???Εγώ την υπόλοιπη άδεια θα τη πάρω Αυγουστό κ ο άντρας μου λεει θα σε πάω μόνιμες διακοπές στη Γερμανία??!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ειρήνη και εγώ παραμυθάκι είχα για προσκλητήριο με μια μικρή ιστοριούλα σε 4 φύλλα δεμένο με κορδέλες και πήρα πολύ καλά σχόλια από όλους (έκλεψε την παράσταση θα έλεγα εγώ).

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Τ-έ-λ-ε-ι-ο!!!!!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

1408865p344dzikqo.gif

Κοριτσια ευχαριστω και παλι ολες σας για τις ευχες!:D

Ειρηνη πολυ ωραια ιδεα το προσκλητηριο βιβλιο.

Σταχυ περαστικα σας. Περδικι θα ειναι η μικρη μεχρι την αλλη Κυριακη!

Συμπεθερα τα εχω διαβασει κι εγω ολα αυτα για τα γαλακτοκομικα. Δε γνωριζω κατα ποσο ειναι αληθεια ολα ή οχι, αμφισβητω εντονα το θεμα της οστεοπορωσης, ωστοσο τα λατρευω και δε μπορω να ζησω χωρις αυτα. Αν δεν πιω γαλα μια μερα, νομιζω οτι ειμαι νηστικη, κι ας εχω φαει τα παντα. Την ιδια αγαπη στο γαλα εχουν και τα παιδια μου.

Εγω σημερα πηγα τον Αντωνη στο Παιδων Πεντελης για την πλατυποδια, τον ειδε ορθοπεδικος, και ευτυχως ξεμπερδεψαμε πολυ γρηγορα. Καμια σχεση με το μπαχαλο που γινεται στο Αγ.Σοφια και το Αγλαια Κυριακου.

age.png age.png

Τ-έ-λ-ε-ι-ο!!!!!!!!!

Ωραια τοτε θα σας μαζεψω ολες να σας μαθω και καλλιτεχνικη βιβλιοδεσια!! χαχαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλησπερα!!

Χρονια πολλα στη μαριλενα!! Να τα εκατοστησει και να την χαιρεστε!!

Κασσιανη να σου ζησει ο Αγγελος σου!!

Εμεις βαφτιστηκαμε την κυριακη και χθες ξελαδωθηκαμε κιολας και ολα καλα.

Βεβαια ειχαμε και τα αναπαντεχα μας και μεις οπως σε καθε εκδηλωση. Ομως τελος καλο ολα καλα.

Σταχυ περαστικα σας και μην ανησυχεις τα μωρακια αναρωνουν γρηγοροτερα απο εμας. Την κυριακη θα ειναι περδικι και θα περασετε τελεια.

CYMFp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω αγχοσ...αυριο ειναι η μεγαλη μερα του β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την μια θελουμε να δουμε αν μεγαλωσε το ρινικο οστο (αν θυμαστε αντι το ενα να ειναι μεγαλυτερο ηταν ισο με το αλλο..)και ααπο την αλλη να δουμε το αμνιακο...και γενικα να δουμε οτι το μωρακι ειναι υγιεσ!!!!!!

σταχυ μου με το καλο η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evni να σου ζησουν και οι δυο κορουλεσ!!!!να ειναι υγιησ ,και παντα ευτυχισμενεσ!!!!!!!!!!!!!

οσο για τα ασημικα ,το sylvo ειναι καλο .επισησ ενα παλιο κολπο ειναι να τα τριψεισ με λεμονοκουπεσ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μόλις γύρισα από το νοσοκομείο...ο ξαδελφός μου ΞΥΠΝΗΣΕ:D:D:D άνοιξε τα μάτια και έκανε νοήματα...δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της τραχειοτομής, έχουμε όλοι τρελαθεί από την χαρά μας:D:D:D Κούνησε και χέρια και πόδια επίσης:D

αν ειναι ασημι δεν προκειται να μαυρισουν !ποτε ειναι η βαπτιση καλε;

Το ασήμι οξειδώνεται και μαυρίζει. Η μπομπο μας είναι ασημένια και φοβήθηκα ότι θα μαυρίσει:D. Η βάπτιση είναι στις 27/6 στα γενέθλιά μας:D Θα βάλω τα σημικά την τελευταία βδομάδα...να είναι φρέσκα:D

Εμενα ρε παιδια τα ασημικα γιατι μου μαυριζουν???

Εχει καμμια να προτεινει πολυ καλο γυαλιστικο μπας και τα φτιαξω σωστα?

Γιατί είναι ασημένια φυσικά:D Εγώ τα γυαλίζω με silvo, τα ασημικά που έχω στο σπίτι (δίσκους, μπολάκια, βάζα, κανάτα κλπ), ασημένια κοσμήματα δεν φοράω:tongue: αλλά κάποια κομάτια που έχω τα κάνω με οδοντόκρεμα.

τα ασημικα απο οσο μου εχουν πει δεν κανει να ειναι μαζι με τυπου μπιζου!ασημι ασημι εμενα δεν μου εχει μαυρισει !τα αλλα τα εκανα με οδοντοβουρτσα και οδοντοκρεμα!ενα τρικ που ειχαμε μαθει στο γυμνασιο!κατα τα αλλα το silvo ειναι απο τα καλα και κανει και για επαργυρα!αν μιλατε για ασημενιους δισκους και διαφορα διακοσμητικα ενας λογος που μαυριζουν ειναι επειδη εκτιθονται !

Παντως οπως και να εχει δεν μαυρισουν ουτε σε ενα μηνα ουτε σε δυο!Οποτε Αναστασια ξεκινα και τις μπομπονιερες δεν νομιζω να παθουν τιποτα!

Εγώ μία συλλογή από ασημικά που έχω μέσα σε βιτρίνα μαυρίζουν και αυτά βέβαια πιο αργά από αυτά που έχω στα τραπέζια. Τα γυαλίζω συνήθως κάθε 2 μήνες για να είναι πιο εύκολο, να μην έχουν οξειδωθεί πολύ.

Μου φαίνεται υπέροχο...να το κάνεις. Τα προσκλητήρια του πιτσιποπάκου έχουν μέσα ζωγραφιά και τα ζωγράφησα εγώ ένα-ένα στο χέρι...τρελάθηκα στην δουλειά αλλά το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, έχουν και ένα μικρό ασημένιο καράβι. Αν πιάνουν τα χέρια σου θα κάνεις φοβερά πράγματα και πρωτότυπα:D Τό θέμα της πρωτοτυπίας με απασχόλησε αρκετά στην βάπτιση και προτιμώ παραπάνω κόπο και κόστος αλλά μοναδικό αποτέλεσμα:D

Καλημερα κοριτσακια

Αναστασια τι φοβερα νεα ειναι αυτα για τον ξαδελφο σου , οι γιατροι τι λενε πως θα παει απο εδω και περα?

Ειρηνακι μου καταλαβαινω το αγχος σου , ολα καλα θα πανε

Εγω τα ασημικα μονο με οδοντοκρεμα τα κανω, επισης ενα αλλο κολπο ειναι σε νερο που βραζει ριχνεις ανθρακικη σοδα και τα βουτας στο ζεστο νερο κανει θαυματα και για τα χρυσα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα! Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά, εγω ειχα μια εφιαλτικη νυχτα...σηκώθηκα στις 2, σηκώθηκα στις 3:30, στις 4:30, κι ολα αυτα απ'οτι καταλαβα λογω...αερίων της Παναγιώτας. Αμα σκυψω πανω στο γραφειο αυτη τη στιγμη με πηρε ο υπνος...

Evni να σου ζησουν τα κοριτσακια σου, να τα χαιρεσαι!Τα ονοματά τους??

Ειρηνη καλα αποτελεσματα στο β επιπεδου! Πωπω τι μου θυμισες τωρα!αλλα με τοσο ξενυχτι και ταλαιπωρια που τραβαω ακομα, δεν ξερω αν θελω να ξανακανω β επιπεδου...

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια!!

Χαρηκα παρα πολυ mantipop με τα νεα σου, μπραβο ελπιζω απο ΄δω και μπρος ολα να πανε πολυ καλα και δεν θα στενοχωριεσαι για την βαφτιση και το τραπεζι.

Κατερινα μου και ειρηνη σας ευχαριστω για τις ευχες σας να χαιρεστε και σεις τα παιδακια σας και ειρηνη με το καλο ο β΄επιπεδου και καλα αποτελεσματα αν και πιστευω οτι θα τα εχεις. Καλα εγω ουτε να φανταστω εγκυμοσυνη τολμω ηταν τραγικα απο την αρχη ως το τελος θα σας τα πω καποια στιγμη.

Ειρηνη τα κοριτσια μου ονομαστηκαν νικολετα και ευαγγελια. Η μεγαλη -κατα 2 λεπτα- πηρε απο το ονομα του πεθερου μου νικος και η μικρη της Παναγιας της Ευαγγελιστριας της τηνου. Τις ειχα ταξει και τις 2 αλλα ηθελα να κανω το χατηρι του ανδρα μου που ηθελε να βγαλει το ονομα του πατερα του και ετσι εβγαλα μονο την μικρη στην Παναγια.

CYMFp2.png

καλημεραα!!!!

envi να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!καλοφωτισμενα και καλοτυχα!:D

Κατερινα κουραγιο!Δοντακια μαλλον ειναι !

Ειρηνακι καλα αποτελεσματα με τον υπερηχο!Περιμενουμε νεοτερα!!!!

Αναστασια πολυ χαρηκα για τον ξαδερφο σου !Αντε θα το καψετε στη βαπτιση!:D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...