Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα τσούπρες

Έχω μια σπαρίλα επενδεδυμένη με μια νταουνιά...

Κας να ζήσει ευτυχισμένος ο Αγγελος, ήταν πολύ γλυκιά η φώτο που κοιμάται! Κι εγώ ψόφησα με τη σύζυγο μικροβιολόγου πάντως :D

Το τιγρέ μαγιό θέλω κι εγώ να το δω!

Καπέλο εμένα φοράει, στην πορεία το βγάζει βέβαια, το ξαναβάζω, το ξαναβγάζει, αυτή τη δουλειά κάνουμε. Πάντως πρέπει να δείτε μούτρα όταν του φοράω τα γυαλιά. Έχει φάτσα αναμονής με αμυδρό μειδίαμα, είναι πολύ ψωνάρας!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανη εγω που ειχα ρωτησει το καταστημα που πηρα τη στεφανοθηκη μου μου ειπαν αυτα που πουλανε στα super market.Δε μου εδωσαν κατι ειδικο.Εγω παντως με τη σκουρια την αφησα...ετριψα ετριψα με σοδα, μετα απο 1 βδομαδα παλι το ιδιο γινοταν...

Εμενα ρε παιδια τα ασημικα γιατι μου μαυριζουν???

Εχει καμμια να προτεινει πολυ καλο γυαλιστικο μπας και τα φτιαξω σωστα?

Eγω τα πλένω με roli, τα λίγα που έχω...και ασπρίζουν μια χαρά!

Κάποτε μου είχαν πει με κέτσαπ?!?!?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κυριακή το πήρες το παιδί από το σχολέιο ή κάθεσαι και μιλάς μαζί μας?:tongue:

Αστη καλε τη γυναικα! Οπως λεει και το αφεντικο μου οταν ειμαστε αρρωστοι "Και τι θα κανεις σπιτι σου αρρωστος??????"

καλημέρα κορίτσια..

Μαριάννα μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου.καλό χρονισμό και πάντα ευτυχισμένα γεννέθλια!!

Κασσιανή να σας ζήσει ο Άγγελος..

εμείς είμαστε λίγο αρρωστούλες,μας έδωσε η γιατρός aerolin σιροπάκι και χτες με έκανε πυρετό.κάθε 4 ώρες..τώρα ευτυχώς από το πρωί που της έδωσα depon δεν ξαναέκανε,έφτασε πριν μισή ώρα 37,7 και τώρα 37,2..μακάρι να μας περάσει γιατί η βάφτιση μας είναι την Κυριακή και το τραπέζι σε εξωτερικό χώρο μπροστά στην θάλασσα και αν είναι άρρωστη πως θα την έχουμε εκεί;χαλάστηκα πολύ!!!!ήρθε και ο πάτερ να πάρει την άδεια βαφτίσεως και με είπε ότι ο πάτερ Ιωάννης αυτός που θέλω να βαφτίσει το παιδί μου ίσως να μην μπορέσει γιατί βαφτίζει άλλα 2 παιδάκια από πνευματικά του παιδιά τον πήρα τηλ και δεν απαντάει,ελπίζω να μπορέσει τι να πω!!!

διακοπούλεςνα είναι και όπου να είναιβρε παιδιά..Ιόνιο είναι ακριβά τα εστιατόρια..Λευκάδα που πήγα το δίκλινο 30 ευρώ το πληρώναμε...φτηνά...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Κυριακή το πήρες το παιδί από το σχολέιο ή κάθεσαι και μιλάς μαζί μας?:tongue:
το πηρα καλε!πηγαμε και σουπερμαρκετ για κατι ψιλα!εχει λιγο πυρετο και τωρα κοιμαται !του εδωσα λιγο ντεπον!

τα ασημικα απο οσο μου εχουν πει δεν κανει να ειναι μαζι με τυπου μπιζου!ασημι ασημι εμενα δεν μου εχει μαυρισει !τα αλλα τα εκανα με οδοντοβουρτσα και οδοντοκρεμα!ενα τρικ που ειχαμε μαθει στο γυμνασιο!κατα τα αλλα το silvo ειναι απο τα καλα και κανει και για επαργυρα!αν μιλατε για ασημενιους δισκους και διαφορα διακοσμητικα ενας λογος που μαυριζουν ειναι επειδη εκτιθονται !

Παντως οπως και να εχει δεν μαυρισουν ουτε σε ενα μηνα ουτε σε δυο!Οποτε Αναστασια ξεκινα και τις μπομπονιερες δεν νομιζω να παθουν τιποτα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Εγω παντως τα τραγελαφικα εισιτηρια που ζητανε ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ κι ας μην παω ποτε σε καποια μερη.

Υπαρχουν καταπληκτικα μερη που μπορω να φτασω με το αυτοκινητο ή ακομη και με το αεροπλανο.

Προτιμω πχ να δωσω λεφτα να παω σε μια ωριτσα Κερκυρα με το αεροπλανο ή να παω με το αυτοκινητο και να δουμε και πεντε μερη στη διαδρομη, παρα να πληρωσω τη διαμονη μιας εβδομαδας σε ακτοπλοικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

το πηρα καλε!πηγαμε και σουπερμαρκετ για κατι ψιλα!εχει λιγο πυρετο και τωρα κοιμαται !του εδωσα λιγο ντεπον!

τα ασημικα απο οσο μου εχουν πει δεν κανει να ειναι μαζι με τυπου μπιζου!ασημι ασημι εμενα δεν μου εχει μαυρισει !τα αλλα τα εκανα με οδοντοβουρτσα και οδοντοκρεμα!ενα τρικ που ειχαμε μαθει στο γυμνασιο!κατα τα αλλα το silvo ειναι απο τα καλα και κανει και για επαργυρα!αν μιλατε για ασημενιους δισκους και διαφορα διακοσμητικα ενας λογος που μαυριζουν ειναι επειδη εκτιθονται !

Παντως οπως και να εχει δεν μαυρισουν ουτε σε ενα μηνα ουτε σε δυο!Οποτε Αναστασια ξεκινα και τις μπομπονιερες δεν νομιζω να παθουν τιποτα!

Μαρηηη ουτε η Μαιρη Παναγακου να μου απαντουσε:tongue:

Ευχαριστω Κυριακουλα.

Παντως θα δοκιμασω και το ρολι της Μαριας.

yey2p2.png BN4cp2.png

Λοιπόν καλή η παρέα σας, αλλά την κάνω σιγά σιγά, γιατί κατά πρώτον σχολάω, επίσης με έχει κόψει η πείνα και τέλος με περιμένει και το μπουμπούκι να το πάρω από τη μάνα μου!

Καλό μεσημέρι σε όλες!!!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...