Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Θα πάθουμε ηλίαση ρε κορίτσι! Μάλλον θα πάω να πάρω κάτι που δένει! Σκέψου τώρα στη θάλασσα χωρίς καπέλο...δε παίζει!

Εγω εχω ενα με λαστιχακι αλλα ειναι κριμα να τη σφιγγει στο λαιμο.Παρε με καμια κορδελα κι αμα το κρατησει...Παντως υπαρχουν και χειροτερα:φαντασου να μαθει να βγαζει και το μαγιω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβώς έτσι Κασσιανή:) Εγώ όταν μου έλεγαν για τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά τι ωραία που είναι ένιωθα διπλή χαρά γιατί τα είχαμε φτιάξει όλοι μαζί για το Λενάκι μας!!! Και στο γάμο το ίδιο είχαμε κάνει και το είχαμε καταυχαριστηθεί!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

κοριτσια συμφωνω !και εμενα θα μου αρεσε να τα ειχα κανει μονη μου αλλα που χρονος με τα λιονταρακια να τριγυριζουν μεσα στο σπιτι:confused:

Αφηστε που με την καλιτεχνια και τη διακοσμηση δεν το εχω γενικα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

καλημερα κοριτσια...

εγω, που και στα τρια μου παιδια συζητησα το θεμα "γαλα"... η απαντηση ειναι οτι το γαλα και γενικως τα γαλακτοκομικα ειναι πληρως απαραιτητα για τον ανθρωπινο οργανισμο καθ΄ολη τη διαρκεια της ζωης του!!!

ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

1η ομάδα: κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, αυγό

2η ομάδα: γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα (τυρί, γιαούρτι, παγωτό)

3η ομάδα: ψωμί, μακαρόνια, ρύζι

4η ομάδα: φρούτα και λαχανικά

Οι τροφές της 1ης ομάδας αποτελούν την κύρια πηγή πρωτεϊνών που είναι απαραίτητες για τη δομή νέων ιστών και την παραγωγή πολυτίμων ουσιών για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως είναι τα ένζυμα, οι ορμόνες και τα αντισώματα. Οι τροφές της 1ης ομάδας επίσης αποτελούν την κύρια πηγή προμήθειας στο παιδί σιδήρου και βιταμινών.

Οι τροφές της 2ης ομάδας είναι απαραίτητες γιατί πρακτικά είναι οι μόνες που προμηθεύουν ασβέστιο στο παιδί. Για να καλύψει ένα παιδί τις ημερήσιες ανάγκες του σε ασβέστιο πρέπει να πιει 3 ποτήρια γάλα ή να φάει ισοδύναμη ποσότητα γαλακτοκομικού προϊόντος π.χ. 100 γραμμάρια σκληρού τυριού (κασέρι, γραβιέρα, κεφαλοτύρι).

Οι τροφές της 3ης ομάδας περιέχουν κυρίως πολυσακχαρίτες που προσφέρουν στο παιδί την κύρια πηγή θερμίδων που χρειάζεται για τις διάφορες δραστηριότητές του. Έχει βρεθεί ότι οι πολυσακχαρίτες που περιέχονται στο ψωμί, το ρύζι, τα μακαρόνια είναι σάκχαρα πολύ καλύτερης ποιότητας από την κοινή ζάχαρη.

Οι τροφές της 4ης ομάδας όπως και πολλές από τις τροφές της 3ης ομάδας είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες. Οι ίνες αυτές αυξάνουν τον όγκο και τον αριθμό των κενώσεων και επομένως προφυλάσσουν από δυσκοιλιότητα όπως επίσης από καρκίνο του εντέρου. Ακόμη τα φρούτα και λαχανικά αποτελούν την κύρια πηγή βιταμινών και κυρίως της C, της Α και του φυλλικού οξέος.

Αρκετές από τις ζωικές και φυτικές τροφές είναι πλούσιες σε λίπος που αποτελεί συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας και καλύπτει 35-45% των θερμιδικών αναγκών του παιδιού. Το ελαιόλαδο που κυρίως χρησιμοποιείται από τους Μεσογειακούς λαούς είναι ποιοτικά το καλύτερο λίπος και φαίνεται ότι προφυλάσσει σημαντικά από τη στεφανιαία νόσο.

Η προσθήκη αλατιού στις τροφές πρέπει να περιορίζεται ήδη από την παιδική ηλικία για να μειώνεται η πιθανότητα ανάπτυξης αρτηριακής υπέρτασης στην ενήλικο ζωή.

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια!!!

Το Καρόλι δεν ανέχεται τίποτα στο κεφάλι της...το καπέλο το τραβάει και το κρατάει σαν τρόπαιο!! Στεναχωρέθηκα γιατί ούτε το βαπτιστικό στεφανάκι δεν έβαλε...ούτε για μια φωτό γμτ...:(:(

Μας έφεραν ένα μαγιουδάκι με σουτιέν, τιγρέ απο Λητώ (με παρεό μαζί) αλλά προτιμώ το μονοκίνι που της πήρα απο Ζάρα.

Το τραπέζι με το βιβλίο ευχών - που έγραψαν ελάχιστοι τελικά - το είχα στην εκκλησία αναγκαστικά αφού δεν έκανα δεξίωση. Ανεβάζω φωτό στο facebook.

Marilou έρχεται μια συνάδελφος κάτω, ξέρει λέει και δύο κοπέλες από το γραφείο σου (????)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολα Καλημερα! Φορα της το τιγρε μαγιω μονο και μονο για φωτογραφιση και βγαλτη να τη δουμε!!!!!Ακου εκει τιγρε!Πρεπει να το δουμε αυτο!

xexexexe

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Φτιάχνω τα βαζάκια μόνη μου γιατί πρώτα απ' όλα τρελαίνομαι να κατασκευάζω διάφορα πράγματα:D...στον πιτσιποπάκο δεν θα έφτιαχνα? Όσον αφορά το κόστος...στην Πάτρα δεν βρήκα πουθενά βαζάκια...και από Αθήνα φοβήθηκα μην σπάσουν στην μεταφορά και πασαλειφτούν όλα με σιρόπια:tongue:

Εγώ με την τσιγγουνιά δεν έχω...τρακάρει ποτέ:tongue::tongue::tongue: ίσως γι' αυτό έχω πάντα λεφτά...νομίζω ότι αποφεύγουν τους καρμίρηδες:tongue::tongue::rolleyes:

Τις μπομπο τις έχω έτοιμες...μόνο τα ασημικά θα βάλω τελευταίες μέρες γιατί φοβάμαι μήπως μαυρίσουν:tongue:

Διαφημίσεις

Πολινάκι ναι είστε χορηγοί:) Μάλλον θα ξέρει τις δύο συναδέλφους που είναι επικεφαλής του project:) Ε , τώρα θα γνωρίσει κι εμένα πες της χιχιχι!!!

Ναι, ναι, κάθε χρόνο είμαστε χορηγοί...Λες να είναι και η διευθύντριά μου κάτω??? Είπα στη Χριστίνα να σου δώσει πολλά φιλιά!!! :):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Φτιάχνω τα βαζάκια μόνη μου γιατί πρώτα απ' όλα τρελαίνομαι να κατασκευάζω διάφορα πράγματα:D...στον πιτσιποπάκο δεν θα έφτιαχνα? Όσον αφορά το κόστος...στην Πάτρα δεν βρήκα πουθενά βαζάκια...και από Αθήνα φοβήθηκα μην σπάσουν στην μεταφορά και πασαλειφτούν όλα με σιρόπια:tongue:

Εγώ με την τσιγγουνιά δεν έχω...τρακάρει ποτέ:tongue::tongue::tongue: ίσως γι' αυτό έχω πάντα λεφτά...νομίζω ότι αποφεύγουν τους καρμίρηδες:tongue::tongue::rolleyes:

Τις μπομπο τις έχω έτοιμες...μόνο τα ασημικά θα βάλω τελευταίες μέρες γιατί φοβάμαι μήπως μαυρίσουν:tongue:

αν ειναι ασημι δεν προκειται να μαυρισουν !ποτε ειναι η βαπτιση καλε;

πολινακι βαλε φωτο με το τιγρε μαγιω!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...