Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγώ βρίσκω μαγιό για 1 έτους μόνο βρακάκι αλλά θέλω κ σουτιενάκι να έχει!Γμτ θα καταλήξω να πάω στα Λητώ(κ αν βρω) που τους θεωρώ κ κλέφτες:tongue:

Αννούλα εμένα μου έφεραν στη βάφτιση σετ μαγιό καταπληκτικό από το notos, εκεί σίγουρα θα βρεις αν πας:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα εμένα μου έφεραν στη βάφτιση σετ μαγιό καταπληκτικό από το notos, εκεί σίγουρα θα βρεις αν πας:)

Μμμμ δεν είναι κακή ιδέα!!! Βέβαια τώρα σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει και στα H&M! ;)

Κατερινά προχθές πήγαμε στη γιατρό δεν ξέρει κ αυτή τι μπορεί να είναι κ μου είπε κ για το παιδίατρο του Τζανειου ότι κακώς έκρινε αυτός ότι δεν είναι τίποτα γιατί τον υπέρυχο μπορεί να τον κρίνει παιδοχειρούργος κ όχι παιδίατρος....τεσπα έχει πάρει τις εξετάσεις να τις δείξει σε έναν δικός της παιδοχειρούργο και θα με έπαιρνε είπε χθες σήμερα...θα τη πάρω εγώ το απόγευμα αν δεν με πάρει γιατί εξακολουθεί να είναι πρησμένο το στηθάκι της μικρής....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι να πω ρε Αννα..Ενω απ'οτι φαινεται ειναι κατι που συμβαινει σε πολλα παιδακια τον πρωτο χρονο αυτοι οι γιατροι να μην μπορουν να βγαλουν ενα πορισμα...παιδευουν και τα παιδια οπως εκαναν και με το δικο μου που μεχρι να σαραντησει το τρυπουσαν και το ξανατρυπουσαν...σου κανουν κι εσενα την ψυχολογια σκατα με τα δεν ξερω, ισως κλπ..Παντως αν δεν βγαλεις ακρη κι εμενα η γνωμη μου ειναι να πας στο παιδων.Μπορει να ταλαιπωρηθειτε αλλα τουλαχιστον θα εισαι σιγουρη για τη διαγνωση.Εγω εκει εβγαλα ακρη μονο.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεισ χτεσ ειχαμε δυσκολη νυχτα ,πραγμα που ειχα να το δω απο πριν σαραντησουμε και αλλη μια φορα στην οξια ωτιτιδα...

δεν κοιμοταν με τιποτα ,μοναχα εκλαιγε και τσιριζε!!!!!!!!τησ εβαλα αλοιφη για τα δοντακια και ενιωσα πολυ φουσκωμενα τα πισω...αρα απο εκει προερχονταν ο πονοσ και προφανωσ χτυπουσε και στα αυτακια...

αχ βρε μαντινοπακι τι μου κανεισ πρωι πρωι τησ καημενουλασ τησ γκαστρουλασ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να μου πεισ ομωσ δεν φταισ εσυ...εγω δεν σε ρωτησα?ειναι τα 3 γλυκα του κουταλιου που τρελαινομαι...

Εγώ βρίσκω μαγιό για 1 έτους μόνο βρακάκι αλλά θέλω κ σουτιενάκι να έχει!Γμτ θα καταλήξω να πάω στα Λητώ(κ αν βρω) που τους θεωρώ κ κλέφτες:tongue:

εμεισ πηραμε απο τα benneton.εκει θα βρεισ σιγουρα.πηραμε βρακακι ,σουτιενακι και απο πανω ειχε μια φουστιτσα σαν παρεω!!!!:tongue:αν θεσ το εχω στο φατσομπουκ,μπεσ να δεισ!

καλε ειδατε το τικερακι μου???μπηκαμε και επισημωσ στον εκτο!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!!!!

ΚΑΣ να σου ζησει ο Αγγελακος σου!Ο δευτερος Αγγελος μαζι με της Παριανης!Να σε ρωτησω κατι ...Ειναι καπως συγκεκριμενα οι γυναικες των μικροβιολογων?:confused::tongue:

Και η Λευκαδα φτηνη ειναι ρε παιδια!

Εγω παντως αυτη τη στιγμη ψαχνω για Κρητη.Βρηκα εισιτηρια οι τρεις μας με αυτοκινητο 125 ευρω!

:shock::shock::shock:125???Εγω που ηθελα να παω Κρητη οχι απο Πειραια αλλα απο γυθειο μονο το αυτοκινητο ηταν 200 ευρω!Απο Πειραια θελαμε 300 κοντα!γι αυτο το λογο πηγαμε zante!Tωρα βεβαια με τα 4 εχω εκπτωση οποτε ισως το σκεφτω να παω καποτε!
Χρόνια πολλά στην όμορφη Μαριαλένα, να την χαίρεστε!!!!! να είναι πάντα γερή, τυχερή και ευτυχισμένη:D...και με έναν καλό γαμπρό:tongue:

Κασσιανή να σου ζήσει ο Άγγελος...υπέροχο όνομα:D

Ακόμα γεμίζω βαζάκια stop τελειώνω σε 4 ημέρες stop:tongue: τα έχω παίξει stop φιλιά σε όλες stop:tongue:

Γιατι καλε ταλαιπωριεσαι ;Παρτα ετοιμα!Εκτος βεβαια αν σκεφτεσαι το κοστος αλλα εσυ δεν μας εχεις συνηθισει σε τσιγκουνιες;):D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ναι Αργ 125 ευρω με ΑΝΕΚ για Χανια ημερησιο πηγαινε-ελα. Εγω ειμαι απο Κρητη και εχω χρονια να παω και φετος θελω πολυ να κανει τα πρωτα της μπανια η Παναγιωτα στη μαμα πατριδα..(να μ'ακουσει ο πατερας της...)Προσπαθω να πεισω τον αντρα μου τωρα..Εχει και σχετικα οικονομικα δωματια.45 ευρω Αυγουστο για Αγια Γαληνη...ε δεν βρισκεις τετοιες τιμες!

Να σας ζήσει ο ντρούλης Άγγελος Κασσιανούλα:P:p:p Όλα τα λεφτά η περιγραφή σου, έχω πέσει κάτω και γελάω με το 50άρα σύζυγος μικροβιολόγου!!!!! χιχιχιχιχιιχιχι:) Δεν πειράζει που κοιμήθηκε μωρέ, εγώ τι να πω που σε όλες τις φωτογραφίες με τα βαφτιστικά η Λένα πλαντάζει στο κλάμα?!?!?!?! Αχ, πώς σε σκεφτόμουν την ώρα που σπάραζε που μου έλεγες για τη βάφτιση της Δέσποινας.......... Μα τόσο κλάμα εν ήξερα πού το'χε η κόρη μου μιλάμε κρυμμένο τόσο καιρό!

Στη βαφτιση της δεσποινας ολες οι φωτογραφιες ειναι ρημαδιο γιατι το μωρο ειχε πλανταξει.

Στη βαφτιση του αγγελου δεν εχουμε καμμια οικογενειακη με τα βαφτιστικα ρουχα γιατι κοιμοταν.

Καλημέρα girls

Κας μου μια απορια πως ακριβως ειναι μια συζηγος μικροβιολογου:tongue:

Να σου ζησει ο Αγγελος

50ρα συζυγος μικροβιολογου επαρχιας. Θα σου δειξω φωτογραφια μου να καταλαβεις...:tongue:

Ρε σεις ειναι απο καποια επιθεωρηση-κωμωδια νομιζω, δε θυμαμαι και καλα.

κοριτσια ελαβα το παρακατω email ειναι σωστο καποιες μαμαδες πιο ψαγμενες θα ξερουν

Πράγματι, ο άνθρωπος μετά τον απογαλακτισμό του δεν χρειάζεται γάλα από άλλα ζώα για να είναι υγιής. Το ασβέστιο υπάρχει σε πληθώρα φυτικών τροφίμων: στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, στα όσπρια, στους ξηρούς καρπούς -- στο κάτω κάτω, πώς φτιάχνουν οι αγελάδες και οι ελέφαντες γερά κόκκαλα; Ξέρουμε ότι δεν πίνουν γάλα αφότου απογαλακτιστούν!

Μάλιστα υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι το ζωικό γάλα είναι επιβλαβές στην υγεία (εξ ου και παρουσίαση που μας έστειλε η Ελίνα). Κάτι που ίσως δεν αναφέρεται σαφώς στην παρουσίαση είναι ότι η ζωική πρωτείνη αυξάνει την απώλεια ασβεστίου από τα κόκκαλα. Έχει φανεί σε μελέτες ότι άτομα με υψηλή πρόσληψη ζωικής πρωτείνης έχουν μεγάλη απώλεια ασβεστίου, μεγαλύτερη από όση λαμβανεται από τα γαλακτοκομικά.

Μπορείτε να δίνετε στα μωρά σας (από 12 μηνών και πάνω) ζωικό γάλα αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να το δίνετε με μέτρο, όπως θα δίνατε ένα γλυκό (όχι σε καθημερινή βάση, και όχι γιατί είναι απαραίτητο). Μπορείτε να δινετε φυτικά γάλατα τα οποία φτιάχνονται πανεύκολα στο σπίτι (αλέθετε αμύγδαλα ή/και σουσάμι, κάσιους, φουντούκια κ.λπ. στο μπλέντερ με νερό και μετά σουρώνετε). Με τον ίδιο τρόπο (και λιγότερο νερό) μπορείτε να παρασκευάσετε κρέμα για να αντικαταστήσετε την κρέμα γάλακτος σε συνταγές. Μπορείτε φυσικά να δίνετε και έτοιμα φυτικά γάλατα (αμυγδάλου, σόγιας, φουντουκιού κλπ, πολλά από τα οποία είναι επιφορτισμένα με ασβέστιο).

Τα παραπανω ειναι που ξερω κι εγω.

Με τη διαφορα, οτι ο απογαλακτισμος δεν γινεται τον 1ο χρονο.

Για να εφαρμοσεις αυτα τα σωστα που λεει το κειμενο, πρεπει να θηλαζεις το παιδι σου μεχρι εκεινο να θελησει να σταματησει, δηλ μπορει και μεχρι τα 4, οπως γινοταν παλια στην ελλαδα και σε πολλες χωρες και πολιτισμους ακομη.

Η εννοια ειναι οτι οσο το παιδι θελει και χρειαζεται να πιει γαλα, πινει ανθρωπινο που ειναι για τους ανθρωπους και οχι αγελαδινο που ειναι για τα μοσχαρακια.

Μολις σταματησει το παιδι να θηλαζει, σημαινει οτι δεν χρειαζεται και αλλο γαλα, οποτε το σταματας γενικως.

Καλημέρα!

Κορίτσια το τραπέζι με τα ζαχαρωτά το είχατε στην εκκλησία ή στο τραπέζι?

Εγω το ειχα στο τραπεζι. Ηταν πολυ ωραια διακοσμημενο το κεντρο και ταιριαζε πολυ ωραια.

Ειχα βαλει επανω λιγα λουλουδια, μπομπονιερες, ζαχαρωτα σε γυαλες, γλειφιτζουρια και το βιβλιο ευχων.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μαριαννα να χαιρεσαι την κορουλα σου.

Χριστινακι πολυχρονος ο Μπραντης. Πολυ ωραια ιδεα το παρτυ σε παιδικη χαρα.

Σιγουρα καποιες θα ξεχναω, αλλα θελω να συνυπολογισετε οτι δεν μπορω να θυμηθω ουτε τα γενεθλια των γονιων μου και να μου δωσετε καποια ελαφρυντικα:tongue:

Το τι γελιο πεφτει καθε χρονο..

Οι γονεις μου εχουν γενεθλια 28 και 29 αυγουστου.

Επειδη λοιπον ποτε δεν μπορω να θυμηθω ποιος ειναι πρωτος, παιρνω τηλεφωνο καποιον απο τους δυο και κοβω αντιδρασεις:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι Ειρηνάκι σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα και όντως είναι το μόνο που με παρηγορεί ότι το περιβάλλον γύρω μου είναι μαγικό:):):)

Άντε μπήκαμε και στον έκτο ε;;;;; Μπράβο κοριτσάκι όλα τέλεια από δω και μπρος!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!!!!

ΚΑΣ να σου ζησει ο Αγγελακος σου!Ο δευτερος Αγγελος μαζι με της Παριανης!Να σε ρωτησω κατι ...Ειναι καπως συγκεκριμενα οι γυναικες των μικροβιολογων?:confused::tongue::shock::shock::shock

Γιατι καλε ταλαιπωριεσαι ;Παρτα ετοιμα!Εκτος βεβαια αν σκεφτεσαι το κοστος αλλα εσυ δεν μας εχεις συνηθισει σε τσιγκουνιες;):D

Ειπα, θα βαλω φωτο και θα δειτε πως ειναι:tongue:

Το κοστος ειναι υπολογισιμο, αν σκεφτεις τι μπορεις να γλιτωσεις απο προσκλητηρια, μπομπονιερες, γλυκα κλπ αν τα κανεις μονη σου.

Για εμενα ομως το πιο ωραιο θα ηταν η ικανοποιηση του να εχω φτιαξει τις βαφτισεις των παιδιων μου μονη μου, οπως αλλωστε ηταν κανονικα το εθιμο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Να'ταν αυτα τα προβληματα μας...Τι να κανεις?Οτι και με τα παπουτσια...Βγαζει, ξαναβαζεις, βγαζει, ξαναβαζεις κ.ο.κ.

Θα πάθουμε ηλίαση ρε κορίτσι! Μάλλον θα πάω να πάρω κάτι που δένει! Σκέψου τώρα στη θάλασσα χωρίς καπέλο...δε παίζει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Θα πάθουμε ηλίαση ρε κορίτσι! Μάλλον θα πάω να πάρω κάτι που δένει! Σκέψου τώρα στη θάλασσα χωρίς καπέλο...δε παίζει!

Εμεις να δουμε τι θα κανουμε φατσακι που εκτος του οτι πρεπει να φοραμε καπελο και αντιλιακο και να πηγαινουμε αργα πολυ στην θαλασσα και να εχουμε και καλυμενο το σημειο της πλαστικης να μηντ ο δει ο ηλιος λεει.....γιατι θα μεινει μαυρο σημαδακι.... γρρρ σιγα μην τα καταφερουμε ολα αυτα με τα νευρα που το διακατεχουν το κοριτσι μου... οπως λες δινει μια στο καπελο και παει....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...