Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά στην όμορφη Μαριαλένα, να την χαίρεστε!!!!! να είναι πάντα γερή, τυχερή και ευτυχισμένη:D...και με έναν καλό γαμπρό:tongue:

Κασσιανή να σου ζήσει ο Άγγελος...υπέροχο όνομα:D

Ακόμα γεμίζω βαζάκια stop τελειώνω σε 4 ημέρες stop:tongue: τα έχω παίξει stop φιλιά σε όλες stop:tongue:

Ευχαριστω και για το βραβειο της ευκολοτερης γεννας.

ε μα το δικαιουσαι επαξια!!!!!στην δευτερη σου γεννα ,με το καλο θα πρεπει μολισ νιωσεισ το παραμικρο να τρεξεισ κατευθειαν κλινικη γιατι σε βλεπω στο πρωτο τεταρτο να εχεισ ηδη γεννησει!!!!!!!!!!!!

μαντινοπακι τι κανει ο ξαδελφοσ σου?εχει καλυτερεψει?

α και με τι γλυκο γεμιζεισ τα βαζακια σασ?εσυ το εφτιαξεσ?χρυσοχερα!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη ο ξάδελφος εξακολουθεί να είναι στην εντατική 6η βδομάδα:( η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Τα βαζάκια τα γεμίζω με γλυκό βύσσινο, άλλα με κεράσι και άλλα με φράουλα...σύνολο 220 τεμέχια:cool: μου έχει φύγει η ψυχή από την κούραση:rolleyes: αλλά τα αγόρασα...δεν είμαι τόσο προκομένη:oops:...με παρεξήγησες:tongue:

Βέβαια και μόνο το γέμισμα, το αμπαλάρισμα και το γράψιμο του ονόματος επάνω στο βαζάκι είναι πολύ δουλειά...αλλά χαλάλι του πιτσιποπάκου:D

Μόλις τελειώσω τα βαζάκια θα αρχίσω τα παιδικά χωνάκια με τις καραμέλες γιατί τα πιτσιρικάκια που θα έρθουν δεν νομίζω ότι τρελαίνονται για γλυκό του κουταλιού:rolleyes:

Καλημέρα girls

ωραια μιλατε για καλοκαιρινες διακοπες και ζηλευωωω , αφου ειμεις δεν προκειται να παμε πουθενα καθως η πειχειρηση κλεινει συγκεκριμενες ημερες του Αυγουστου που σθνηθως δεν βρισκεις τιποτα αλλα ετσι και αλλιως δεν θα πηγαινα αφου θα ετοιμαζομαι για τη βαπτιση

Για εμενα ενα απο τα ωραιοτερα νησια που εχω επισκεφτει ειναι η Σκοπελος

Κας μου μια απορια πως ακριβως ειναι μια συζηγος μικροβιολογου:tongue:

Να σου ζησει ο Αγγελος

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Πωλινάκι η επιτυχία του συγκεκριμένου εκ πείρας σου μιλάω είναι αυτή ακριβώς. Μπες αν θες στο άλμπουμ του γάμου μου στο facebook και θα καταλάβεις. Είναι όλες φυσικές χωρίς να έχουμε στηθεί και χωρίς να μας έχει δώσει οδηγίες. Άσε ακόμη στεναχωριέμαι που δε μας βγήκε να τον έχουμε και στη βάφτιση.... Βέβαια ευτυχώς και η κοπέλα που έκλεισαν τελικά ήταν πολύ καλή και πιστεύω ότι θα έχει βγάλει ωραίες φωτογραφίες απλά όχι τέλειες όπως θα είναι οι δικές σου:):):):)

Καλημέρα μανούλες!!!! Αυτή τη στιγμή είμαι στη μέση του γηπέδου του γκολφ κάτω από μια τέντα και μοιράζω σάντουιτς και χυμούς στους αθλητές, είμαι όρθια από τις έξι, μου λείπουν αφίρητα η μικρή και ο Βασίλης και αλλά τέτοια εύθιμα:(:(:( Τι να κάνεις όμως δουλειά είναι, έξτρα λεφτά είναι οπότε υπομονή.... Που θα πάει θα φτάσει η Κυριακη που γυρνάω!!!! Τουλάχιστον είμαι σε καταπληκτικό περιβάλλον !!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ δεν έχω ούτε παράθυρο κ βλέπω τους Πακιστανούς από κάτω που ζυμώνουν!:tongue::tongue::tongue: Κατερινα δεν μου είπες από που πήρατε μαγιο???

Μπιζελάκι κ η δικιά μου ασχολείται με τη μύτη της κ καμμιά φορά πάει να βάζει κ το δάχτυλο στο στόμα...ακόμα χειρότερα από σας δηλαδή!!!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα το μαγιω το πηρα απο τα Disney στην αγγλια...η αληθεια ειναι οτι δεν της το εχω δοκιμασει ακομα ελπιζω να της κανει γιατι ετσι πως παει η γουρουνιτσα..

Αληθεια, τα μωρα σας εχουν την ιδια ορεξη τωρα που καλοκαιριαζει?Η δικια μου δεν πολυανοιγει το στομα, ζοριζομαι λιγακι να την ταισω κανα δυο βδομαδες τωρα και μου κακοφαινεται.Ειχα συνηθισει να κυνηγαει το κουταλι.Μηπως βαρεθηκε ολο τα ιδια το καημενο?

κοριτσια ελαβα το παρακατω email ειναι σωστο καποιες μαμαδες πιο ψαγμενες θα ξερουν

Πράγματι, ο άνθρωπος μετά τον απογαλακτισμό του δεν χρειάζεται γάλα από άλλα ζώα για να είναι υγιής. Το ασβέστιο υπάρχει σε πληθώρα φυτικών τροφίμων: στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, στα όσπρια, στους ξηρούς καρπούς -- στο κάτω κάτω, πώς φτιάχνουν οι αγελάδες και οι ελέφαντες γερά κόκκαλα; Ξέρουμε ότι δεν πίνουν γάλα αφότου απογαλακτιστούν!

Μάλιστα υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι το ζωικό γάλα είναι επιβλαβές στην υγεία (εξ ου και παρουσίαση που μας έστειλε η Ελίνα). Κάτι που ίσως δεν αναφέρεται σαφώς στην παρουσίαση είναι ότι η ζωική πρωτείνη αυξάνει την απώλεια ασβεστίου από τα κόκκαλα. Έχει φανεί σε μελέτες ότι άτομα με υψηλή πρόσληψη ζωικής πρωτείνης έχουν μεγάλη απώλεια ασβεστίου, μεγαλύτερη από όση λαμβανεται από τα γαλακτοκομικά.

Μπορείτε να δίνετε στα μωρά σας (από 12 μηνών και πάνω) ζωικό γάλα αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να το δίνετε με μέτρο, όπως θα δίνατε ένα γλυκό (όχι σε καθημερινή βάση, και όχι γιατί είναι απαραίτητο). Μπορείτε να δινετε φυτικά γάλατα τα οποία φτιάχνονται πανεύκολα στο σπίτι (αλέθετε αμύγδαλα ή/και σουσάμι, κάσιους, φουντούκια κ.λπ. στο μπλέντερ με νερό και μετά σουρώνετε). Με τον ίδιο τρόπο (και λιγότερο νερό) μπορείτε να παρασκευάσετε κρέμα για να αντικαταστήσετε την κρέμα γάλακτος σε συνταγές. Μπορείτε φυσικά να δίνετε και έτοιμα φυτικά γάλατα (αμυγδάλου, σόγιας, φουντουκιού κλπ, πολλά από τα οποία είναι επιφορτισμένα με ασβέστιο).

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κασσιανή και πάλι να σου ζήσει ο Αγγελάκος!!! Πάντα υπάρχουν ευτράπελα στα μηστήρια, μη στενοχωριέσαι! Όσο για το δώρο των κουμπάρων, ε εντάξει δεν έγινε και τίποτα...εμείς στο γάμο μας είχαμε ξεχάσει τα στέφανα!!!:mrgreen:

Ξανθή δεν πειράζει για τις διακοπές ... εσύ έχεις τη θάλασσα μέσα στα πόδια σου τουλάχιστον! Προγραμμάτισε κάτι για το Χειμώνα!:)

Κατερίνα ούτε εμένα τρώει όπως έτρωγε. Λίγο η ζέστη , λίγο τα δόντια.......λίγο τα λόγια του παππά!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια το τραπέζι με τα ζαχαρωτά το είχατε στην εκκλησία ή στο τραπέζι?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κορίτσια το τραπέζι με τα ζαχαρωτά το είχατε στην εκκλησία ή στο τραπέζι?

Εγω ειχα το τραπεζι εξω απο την εκκλησια με μπομπονιερες, γλυκα και ζαχαρωτα και στο κεντρο ειχα φτιαξει ενα τραπεζακι με το βιβλιο ευχων που εβαλα κι εκει οτι ειχε περισσεψει απο την εκκλησια.

Marianna να τα χιλιασει η Μαριαλενα.

Κασιαννη να σου ζησει ο Αγγελος.

Η γυναικα του μικροβιολογου εγραψε ιστορια!

Μαριλου σε ζηλευω που ξεφευγεις!!!

Εγω παλι επλενα το μπαλκονι πρωι πρωι...

η μικρη πριν λιγο εφαγε το γιαουρτι της και μετα αρχισε να μοθ κανει μονη της ¨: μμμμμ μμμμμμ μμμμμ και καλα μανα τωρα νυσταζω νανουρισε με.....χαχαχα ξεραθηκε....

Ξανθη δε ξερω αν ισχυουν αυτα που σου εστειλαν αλλα εγω δε πινω γαλα απο τοτε που χρονισα ισως και ποιο πριν μονο τυρι μπορω να φαωω μια χαρα παει το ασβεστιο μου...

Μαντινοπ καλη επιτυχια με την craft δουλεια της βαπτισης και ευχομαι να παει καλυτερα ο ξαδερφος

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...