Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγαινα με διαφορετικο αντρα καθε φορα!;)
Και μετά θες να μάθεις περί της δίκης μου λίστας.... αμ πες μας τα δικά σου πρώτα! (προφανώς φραγκάτοι κι οι τρεις χαχαχα)

WN6Op3.png

Γεια σας και απο εμενα:D

Την καναμε τη βαφτιση, Αγγελο τον λενε τον ντρουλη μας πλεον και ολα πηγαν (περιπου) καλα.

Τα περιεργα:

η μαμα μου ως συνηθως μου εσπασε τα νευρα με φωνες, αγχος κλπ με αποτελεσμα να ξεχασω το δωρο των κουμπαρων και τωρα θα τους το δωσω την κυριακη που θα παμε για κοινωνια (τι ντροπη ειχα, δε λεγεται).

η μαμα μου (παλι:rolleyes:) τσακωθηκε το προηγουμενο βραδυ με το κεντρο που ειχαμε το τραπεζι γιατι ξαφνικα μας ειπαν οτι δε θυμοντουσαν να τους εχουμε ενημερωσει για την ορχηστρα και οτι δεν τη θελανε, ασχετα που εμεις την ειχαμε πληρωσει κιολας.

ο παπας μας κουβαλησε στην εκκλησια απο τις 10.30, αλλα τελικα ειχαν χειροτονια και ευχελαιο της αστυνομιας με αποτελεσμα να μπουμε στις 11.15 και να μας λενε να βιαστουμε.

Φυσικα τον αγριοκοιταξα κι αυτον και τη νεοκωρισσα και τους τονισα οτι το μυστηριο του παιδιου μου θα γινει κανονικα, καθως δεν ευθυνομαι εγω για την καθυστερηση τη δικη τους.

Η μακιγιεζ, αν και της εδειξα φωτογραφια μου, με εβαψε μαπα, σαν πενηνταρα συζυγο μικροβιολογου.

Η φωτογραφος δεν μου ελεγε τι να κανω, με αποτελεσμα πολλες φωτο να ειναι μαπα.

Ο μικρος επεσε ξερος για υπνο και με τα βαφτιστικα ρουχα δεν εχουμε παρα ελαχιστες φωτογραφιες και καμμια ολη η κοικογενεια μαζι.

Τα θετικα:

Ο μικρος δεν εκλαψε καθολου και ηταν γενικα πολυ χαρουμενος στην εκκλησια.

Ο παπας ηταν ηρεμος και εκανε ωραια λειτουργια (παρα την αγενεστατη νεωκορισσα).

Ο στολισμος ηταν υπεροχος και στην εκκλησια (μονο λουλουδια) και στο κεντρο πιο εμπλουτισμενος.

Οι μπομπονιερες, τα ρουχα και γενικα ολα τα πραγματα ηταν πολυ ωραια.

Το φαγητο ηταν πολυ καλο.

Το προηγουμενο βραδυ ειχαμε παει περιπου 25 ατομα σε τσιπουραδικο και περασαμε τελεια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα:D

Την καναμε τη βαφτιση, Αγγελο τον λενε τον ντρουλη μας πλεον και ολα πηγαν (περιπου) καλα.

Τα περιεργα:

η μαμα μου ως συνηθως μου εσπασε τα νευρα με φωνες, αγχος κλπ με αποτελεσμα να ξεχασω το δωρο των κουμπαρων και τωρα θα τους το δωσω την κυριακη που θα παμε για κοινωνια (τι ντροπη ειχα, δε λεγεται).

η μαμα μου (παλι:rolleyes:) τσακωθηκε το προηγουμενο βραδυ με το κεντρο που ειχαμε το τραπεζι γιατι ξαφνικα μας ειπαν οτι δε θυμοντουσαν να τους εχουμε ενημερωσει για την ορχηστρα και οτι δεν τη θελανε, ασχετα που εμεις την ειχαμε πληρωσει κιολας.

ο παπας μας κουβαλησε στην εκκλησια απο τις 10.30, αλλα τελικα ειχαν χειροτονια και ευχελαιο της αστυνομιας με αποτελεσμα να μπουμε στις 11.15 και να μας λενε να βιαστουμε.

Φυσικα τον αγριοκοιταξα κι αυτον και τη νεοκωρισσα και τους τονισα οτι το μυστηριο του παιδιου μου θα γινει κανονικα, καθως δεν ευθυνομαι εγω για την καθυστερηση τη δικη τους.

Η μακιγιεζ, αν και της εδειξα φωτογραφια μου, με εβαψε μαπα, σαν πενηνταρα συζυγο μικροβιολογου.

Η φωτογραφος δεν μου ελεγε τι να κανω, με αποτελεσμα πολλες φωτο να ειναι μαπα.

Ο μικρος επεσε ξερος για υπνο και με τα βαφτιστικα ρουχα δεν εχουμε παρα ελαχιστες φωτογραφιες και καμμια ολη η κοικογενεια μαζι.

Τα θετικα:

Ο μικρος δεν εκλαψε καθολου και ηταν γενικα πολυ χαρουμενος στην εκκλησια.

Ο παπας ηταν ηρεμος και εκανε ωραια λειτουργια (παρα την αγενεστατη νεωκορισσα).

Ο στολισμος ηταν υπεροχος και στην εκκλησια (μονο λουλουδια) και στο κεντρο πιο εμπλουτισμενος.

Οι μπομπονιερες, τα ρουχα και γενικα ολα τα πραγματα ηταν πολυ ωραια.

Το φαγητο ηταν πολυ καλο.

Το προηγουμενο βραδυ ειχαμε παει περιπου 25 ατομα σε τσιπουραδικο και περασαμε τελεια.

Να σας ζήσει ο ντρούλης Άγγελος Κασσιανούλα:P:p:p Όλα τα λεφτά η περιγραφή σου, έχω πέσει κάτω και γελάω με το 50άρα σύζυγος μικροβιολόγου!!!!! χιχιχιχιχιιχιχι:) Δεν πειράζει που κοιμήθηκε μωρέ, εγώ τι να πω που σε όλες τις φωτογραφίες με τα βαφτιστικά η Λένα πλαντάζει στο κλάμα?!?!?!?! Αχ, πώς σε σκεφτόμουν την ώρα που σπάραζε που μου έλεγες για τη βάφτιση της Δέσποινας.......... Μα τόσο κλάμα εν ήξερα πού το'χε η κόρη μου μιλάμε κρυμμένο τόσο καιρό!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο το πρωι προσπαθω κι εγω να γραψω την ιστορια τησ γεννησησ τησ αγγελικησ μου ...αλλα ολο κατι γινετε και την αποθηκευω...εωσ το βραδυ πιστευω να την αναρτησω..:)

διαβασα και ολεσ τισ δικεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πραγματι παρα πολυ συγκινητικεσ!!!ειδικα με του χριστινακιου πλανταξα,καθοτι την ενιωθα!σ

ωσ τωρα το βαρεβειο ευκολοτερησ γεννασ μου φαινεται το εχει η γιωτα με την κυριακουλα και ακολουθει και η λιλιαν ε?μακαρι ολεσ να ειχαν τετοιεσ γεννεσ!!!!!!!!!!!!!!!

κασσιανη μου να σου ζησει ο νεοφωτιστοσ!!να τον χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κασσιανή να σου ζήσει ο Αγγελάκος σου!!!

Θέλω και εγώ να γράψω τα θετικά και αρνητικά, αλλά όποτε προσπαθώ ν' αρχίσω, κάτι πάντα συμβαίνει.

Πάντως μπορώ να πω ότι τα κυριότερα αρνητικά είναι ότι η Κάρολ πλάνταξε στο κλάμα, οι φωτογράφοι δεν έλεγαν τι να κάνουμε (δεν είμαι πολύ σίγουρη για το αποτέλεσμα, καθώς και η εκκλησία ήταν θεοσκότεινη :mrgreen::mrgreen:), ο βαγγς είχε εξαφανιστεί και δεν βγάλαμε μετά οικογενειακές φωτό και δεν μας άφησαν να στολίσουμε την κολυμπήθρα, αλλά βάλαμε τη γιρλάντα πάνω στο τραπέζι με το Ευαγγέλιο...

Οσο για τα θετικά, ας τα πουν οι άλλοι...Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το πριβέ γεύμα στο Αθήρι, μετά το μυστήριο, ήταν σούπερ!!!!:D:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κας να σας ζήσει ο Άγγελος σας.

Όλα τα λεφτά η 50-άρα γυναίκα μικροβιολόγου.

Οσο για τον φωτογράφο ένα να σας πω (μιλώ και για την Pola) και ο δικός μας φωτογράφος δεν μας έλεγε τι να κάνουμε και βγήκαν οι καλύτερες φωτογραφίες που έχω δει καμία στημένη όλες όμορφες και φυσικές όπως και οι αναμνήσεις μας. :-)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Αχ μακάρι Ράνια μου, γιατί γενικά κάνει τέλεια δουλειά, και σκεφτόμουν μήπως είμαστε εμείς οι άτυχοι!!!

Pola πραγματικά δεν καταλάβαμε ότι είχαμε φωτογράφο στην βάπτιση και έβγαλε 520 φωτο που τις θέλουμε όλες!!!

Να φανταστείς ότι ο άντρας μου που δεν γουστάρει τις φωτογραφίες γενικά έχει τρελαθεί. Σε καμιά όμως δεν κοιτάμε την κάμερα, θα τις βάλω στο fb ΣΚ και θα μου πείτε και εσείς τις δικές σας γνώμες.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Pola πραγματικά δεν καταλάβαμε ότι είχαμε φωτογράφο στην βάπτιση και έβγαλε 520 φωτο που τις θέλουμε όλες!!!

Να φανταστείς ότι ο άντρας μου που δεν γουστάρει τις φωτογραφίες γενικά έχει τρελαθεί. Σε καμιά όμως δεν κοιτάμε την κάμερα, θα τις βάλω στο fb ΣΚ και θα μου πείτε και εσείς τις δικές σας γνώμες.

Ναι, ναι να βάλεις!!! Και εγώ δε γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ τις φωτογραφίες!!! :mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!

1st-birthday-fun-at-one-baby-girl-s-paper-napkins-x-16-2016-p.jpg

Μαριαννα μου... ΠΟΛΧΡΟΝΗ να ειναι η Μαριαλενα σας!!! Να τη χαιροσαστε και εκεινη και τον αδερφουλη της!!!!!!!!

Κασσιανη... να σας ζησει ο Αγγελος!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...