Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

στη Ζακυνθο πηγαμε προπερσι με κοινωνικο τουρισμο στο Λαγανα στο ξενοδοχειο Portego.Δεν ξερω αν ειναι ακομα στα συμβεβλημενα ξενοδοχεια αλλα ηταν πολυ καλο !Το μονο δεν εχει κουζινα για να μαγειρευεις αλλα εχει εστιατοριο και μπορεις να φας εκει!εχει και πισινα παιδικη και καποια ωρα της ημερας την κανουν και υδρομασαζ!8,20 ε ειχαμε πληρωσει για την καθε μερα!

Εγω φετος δεν θα παρω εισητηρια αλλα κουπονια για βιβλια!Αφου δεν προκειται να παρει ο αντρας μου καλοκαιρι αδεια !ισως παμε αρχες Σεπτεμβρη για λιγοτερες μερες καπου αλλου ή θα το κανονισουμε για χειμωνα με τις γιορτινες διακοπες των παιδιων!

Εμείς Κυριακή κλείσαμε στο Καλαμάκι.Μου είπαν οτι η παραλία κάνει για παιδάκια γιατί είναι ρηχή αλλά και το μέρος είναι πιο ύσηχο και οικογενειακό.Το studio που έκλεισα έχει μέσα κουζίνα και απ'ότι κατάλαβα είναι σαν ξεχωριστό δωματιάκι και μάλλον εκεί θα βάλουν το παρκοκρέβατο της μικρής.Εχει και αυτό πισίνα αλλά δεν ξέρω αν είναι παιδική.Εγώ πάντως θα προτιμήσω να την πηγαίνω για μπάνιο στη θάλασσα μιας και ΄στην πισίνα κάναμε όλο τον χειμώνα.Ας πάρει και λίγο θαλασσινό αλάτι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα τι έχω γράψει εδώ. Πες τι θες για να είμαι πιο διευκρινιστική. Στον Αη Γιώργη είναι ωραία, στα Γιάλτρα είναι πολύ ήσυχα, στην Αιδηψό έχει πιο φασαρία αλλά μπορείς να μείνεις ακριβώς δίπλα (παραλιακά) στον Αγ.Νικόλαο. Κι η Αγ.Αννα είναι πολύ ωραία (επίσης ήσυχα κι οικογενειακά).
Δες εδώ λέω αλλά το λινκ δεν στο έδωσα... http://www.igogreece.com/GR/Greece.asp?area=areas&id=174
στη Ζακυνθο πηγαμε προπερσι με κοινωνικο τουρισμο στο Λαγανα στο ξενοδοχειο Portego.Δεν ξερω αν ειναι ακομα στα συμβεβλημενα ξενοδοχεια αλλα ηταν πολυ καλο !Το μονο δεν εχει κουζινα για να μαγειρευεις αλλα εχει εστιατοριο και μπορεις να φας εκει!εχει και πισινα παιδικη και καποια ωρα της ημερας την κανουν και υδρομασαζ!8,20 ε ειχαμε πληρωσει για την καθε μερα!
ΟΧΙ Λαγανά, δεν θα κοιμηθείτε το βράδυ από τα αγγλάκια! Να φύγετε, να πάτε αλλού! Καλαμάκι μια χαρά

WN6Op3.png

ΟΧΙ Λαγανά, δεν θα κοιμηθείτε το βράδυ από τα αγγλάκια! Να φύγετε, να πάτε αλλού! Καλαμάκι μια χαρά

ναι σ αυτο εχεις δικιο!αλλα το συγκεκριμενο ηταν μακρια απο τα μπαρακια!αλλα και βολτα να παει μετα τις 9 θα δουν πολλα τα ματια σου!

επισης αξιζει να κανεις το γυρω του νησιου με τα κρουαζιεροπλοια !θα δειτε πολλα πραγματα και θα σας παει στο ναυαγιο και σε αλλα μερη που ειναι τελειο για βουτιες!αν ειστε τυχεροι μπορει να δειτε και τα καρετακια!και φωκιες μοναχους μοναχους μπορει να δειτε!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

ειρηνη πολυ καλα τα νεα σας!μπραβο!πως ειναι η μικρουλα?

ειρηνακι κ τα δικα σας νεα καλα!!!ωραια!

κοριτσια κρεας καθε μερα δινετε?το απογευμα εκτος απο κρεμα τι? δεν τρωμε τυρι για να εδινα τυρι με ψωμακι οπως ειπε η ταρα.σημερα θα φαμε κατι καινουριο,αστρακι!

οσες βαφτησατε να τα χαιρεστε να μωρακια σας!!!!!!!!!

Όσον αφορά τη Ζάκυνθο...είναι το αγαπημένο μου νησί και ενδέχεται να πάμε και φέτος! Στον Λαγανά υπάρχουν και καταλύματα που δεν είναι μέσα στο νταβαντούρι. Πριν 3 χρόνια είχα πάει Λαγανά σε studios που ήταν σε κτήμα καμία σχέση με φασαρία!Επίσης ωραία είναι και στου Τσιλιβί και στο Καλαμάκι.

Για Ευβοια έχω ακούσει από φίλη μου ότι πολύ ωραία είναι στις Ροβιές. Δεν ξέρω λεπτομέρειες! Ούτε εγώ έχω πάει!Πάντως όσες φορές έχω πάρει εισητήρια ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα και πάνε χαμένα, γιατί για Αυγουστο που θέλουμε εμέις κανείς δεν κλείνει.

Αααχ ωραίες οι διακοπές...ανυπομωνώ!!!:cool:

Πήρα και μαγιώ και κουβαδάκια για το φατσάκι, εχθές :mrgreen::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ά πα πα πα μην κάνετε το λάθος να κάνετε το γύρω του νησιού με το καραβάκι με μωρά παιδιά. Θα δινοπαθήσετε!!!2 φορές το έχω κάνει!Φέυγει πρωί και γυρνάει αργά το απόγευμα! Είναι τέλεια γιατί βλέπεις τέλειες παραλίες, σπηλιές, ναυάγιο κ.τ.λ. αλλά πολύ κούραση όλη μέρα και άμα έχεις και ναυτία...άστα! :? Υπάρχει καραβάκι από Αγ. Νικόλαο νομίζω, που σε πάει στα πιο όμορφα σημεία, ναυάγιο και να δεις καρέτα-καρέτα, κάνεις το μπάνιο σου και επιστρέφεις! Μια χαρά!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χριστίνα,ευχαριστώ για τις συμβουλές...θα ψάξω να βρω τί έχει στον κατάλογο...ψάχνουμε ξενοδοχεία με ημιδιατροφή (δεν θα μαγειρεύω ΚΑΙ στις διακοπές!!) και κοντά στην παραλία και κοντά σε πόλη και και και...είμαστε λίγο περίεργοι....Χτες το βράδυ πήρα να κλείσω στην Χαλκιδική σ'ένα ξενοδοχείο που είχα πάει πριν χρόνια με τους γονείς μου και ήθελα να πάω εκεί και φέτος γιατί μου άρεσε πολύ....ήταν ότι πρέπει για'μας..αλλά δεν είχε για Αύγουστο που θέλουμε τίποτα..Τέλος πάντων...όλο και κάτι θα βρούμε....

Το άλλο δεν σας το'πα..η μικρή ανακάλυψε ότι έχει μύτη...και προσπαθεί εδώ και 2 μέρες να την σκαλίσει..μόλις την βλέπω της τραβάω το χεράκι και της εξηγώ ότι δεν κάνει...χτες είμασταν βόλτα,πήγαμε να πάρουμε τον μπαμπά μας από την δουλειά,και μόλις μας είδε λέει "Γιατί έχει αίμα στην μύτη το παιδί??"...την κοιτάω και είχε ματώσει την μυτούλα της σκαλίζοντάς την..και τα 2 ρουθούνια παρακαλώ!!!!1 λεπτό μόνο δεν την τσέκαρα και τα κατάφερε....Της εξηγούσαμε με τον Κώστα ότι δεν κάνει κλπ κλπ και άρχισε να κλαίει με παράπονο...όλο το βράδυ δε,προσπαθούσε να βάλει το χεράκι στην μύτη να την σκαλίσει...καινούρια κόλπα!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Χριστίνα,ευχαριστώ για τις συμβουλές...θα ψάξω να βρω τί έχει στον κατάλογο...ψάχνουμε ξενοδοχεία με ημιδιατροφή (δεν θα μαγειρεύω ΚΑΙ στις διακοπές!!) και κοντά στην παραλία και κοντά σε πόλη και και και...είμαστε λίγο περίεργοι....Χτες το βράδυ πήρα να κλείσω στην Χαλκιδική σ'ένα ξενοδοχείο που είχα πάει πριν χρόνια με τους γονείς μου και ήθελα να πάω εκεί και φέτος γιατί μου άρεσε πολύ....ήταν ότι πρέπει για'μας..αλλά δεν είχε για Αύγουστο που θέλουμε τίποτα..Τέλος πάντων...όλο και κάτι θα βρούμε....

Το άλλο δεν σας το'πα..η μικρή ανακάλυψε ότι έχει μύτη...και προσπαθεί εδώ και 2 μέρες να την σκαλίσει..μόλις την βλέπω της τραβάω το χεράκι και της εξηγώ ότι δεν κάνει...χτες είμασταν βόλτα,πήγαμε να πάρουμε τον μπαμπά μας από την δουλειά,και μόλις μας είδε λέει "Γιατί έχει αίμα στην μύτη το παιδί??"...την κοιτάω και είχε ματώσει την μυτούλα της σκαλίζοντάς την..και τα 2 ρουθούνια παρακαλώ!!!!1 λεπτό μόνο δεν την τσέκαρα και τα κατάφερε....Της εξηγούσαμε με τον Κώστα ότι δεν κάνει κλπ κλπ και άρχισε να κλαίει με παράπονο...όλο το βράδυ δε,προσπαθούσε να βάλει το χεράκι στην μύτη να την σκαλίσει...καινούρια κόλπα!!

Ki εμένα το κάνει αυτό αλλά όχι με τόση μανία. Εμείς έχουμε μανία με τα παπούτσια μας,όταν τα φοράμε τα βάζουμε και στο στόμα!Όλο ακροβατικά είμαστε !

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

2165882glailv9reo.gif

δεν εχω θεμα με κατσαριδες αλλα με μυρμηγκια τι να κανω να ψαξω στο νετ για κανενα βιολογικο?

Συμπεθερα, στο parents υπαρχει τοπικ για οικολογικα προιοντα οικιακης χρησης. Εκει θα βρεις τα παντα.

Μαριαλένα πολύχρονη! Άνοιγε ντουλάπια αβέρτα, έτσι, να την τρελλάνεις τη μάνα σου :mrgreen:

:evil::evil::evil::tongue::tongue::tongue:

ε

κοριτσια κρεας καθε μερα δινετε?

Οχι βεβαια! Εως 4 φορες την εβδομαδα.

το απογευμα εκτος απο κρεμα τι? δεν τρωμε τυρι για να εδινα τυρι με ψωμακι οπως ειπε η ταρα.σημερα θα φαμε κατι καινουριο,αστρακι!

Ψωμακι με μελι και ταχινι, προβειο γιαουρτι με μελι, ρυζογκοφρετα.

Όσον αφορά τη Ζάκυνθο...είναι το αγαπημένο μου νησί και ενδέχεται να πάμε και φέτος! Στον Λαγανά υπάρχουν και καταλύματα που δεν είναι μέσα στο νταβαντούρι. Πριν 3 χρόνια είχα πάει Λαγανά σε studios που ήταν σε κτήμα καμία σχέση με φασαρία!Επίσης ωραία είναι και στου Τσιλιβί και στο Καλαμάκι.

Λαγανας? Μπλιαχ!

Η Ζακυνθος παντως ειναι πανακριβη. Εχω παει 3 φορες, και το ιδιο διαπιστωνω παντα.

Για Ευβοια έχω ακούσει από φίλη μου ότι πολύ ωραία είναι στις Ροβιές. Δεν ξέρω λεπτομέρειες! Ούτε εγώ έχω πάει!Πάντως όσες φορές έχω πάρει εισητήρια ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα και πάνε χαμένα, γιατί για Αυγουστο που θέλουμε εμέις κανείς δεν κλείνει.

Στις Ροβιες ειναι ομορφα, ησυχα, οικογενειακα. Εχεις τη δυνατοτητα επισης κοντινων εκδρομων.

age.png age.png

Εμεις τριβουμε το ενα ποδι με το αλλο και τα βγαζουμε.Μια φορα δεν την πηρα χαμπαρι, επεσε απο το καροτσι και ενας παππους μας φωναζε το παπουτσι του μωρου, καλε!Πηγαιναμε στην εκκλησια και ηταν και τα βαφτιστικα της...Απο τοτε κυκλοφορει με καλτσες.Μονο μεσα στο σπιτι με παπουτσια!

Λαγανας? Μπλιαχ!

Η Ζακυνθος παντως ειναι πανακριβη. Εχω παει 3 φορες, και το ιδιο διαπιστωνω παντα

Πόσες φορές πια θες να πας για να καταλάβεις ότι είναι ακριβά; ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ :twisted:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...