Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xanthi μην ψεκασεις καλυτερα.Δεν ειναι μονο τα χερια στο στομα, ολα αυτα εχουν και αναθυμιασεις οσο αοσμα και να ειναι.Εγω το εκανα και ο θειος μου που κανει απολυμανσεις με σκοτωσε.Και ειχα βαλει Aroxol Mec άοσμο.Το μονο που μπορεις να βαλεις ειναι να ζητησεις να σου βαλουν ενα ειδικο φαρμακο (για κατσαριδες το βαζω εγω) που μπαινει με συριγγα σε χαραμαδες και ειναι εντελως ακινδυνο.

δεν εχω θεμα με κατσαριδες αλλα με μυρμηγκια τι να κανω να ψαξω στο νετ για κανενα βιολογικο?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλε τα μυρμηγκια ειναι λεφτα λενε...γιατι θες να τα διωξεις? Εγω παντως αυτο εβαλα. Δεν ξερω αν υπαρχουν βιολογικα.Γιατι δε ριχνεις μια ματια στο ιντερνετ μηπως βρεις κατι?

Καλημέρα!!!

Μαριαλένα μας,χρόνια πολλά!!!!Να τα εκατοστήσεις και να μεγαλώσεις γερή και δυνατή και πάντα ευτυχισμένη!!!!

Ξανθή,εμείς είχαμε πρόβλημα με τις κατσαρίδες (μπλιάχ...βρίσκαμε ανά 2-3 μέρες από καμία...) και ψεκάζαμε με το aroxol mec που είναι άοσμο και πέρισυ είχα κάνει απολύμανση στο σπίτι σε κάθε αποχέτευση.Μας είχε πει τότε ο τύπος ότι βγαίνουν από τις σωληνώσεις του καλοριφέρ και τις αποχετεύσεις,οπότε στοκάραμε τα καλοριφέρ και οποιαδήποτε άλλη τρυπούλα μπορείς να φανταστείς αλλά και πάλι βρίσκαμε...Την Δευτέρα όμως πήγαμε στο Telemarketing store και πήραμε μια συσκευή σαν κι αυτή http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=8696&ct=189 με 30 ευρώ...την έχουμε 2 νύχτες κι ακόμα δεν έχω βρει τίποτα περίεργο...είναι και για μυρμήγκια...Ρίξε μια ματιά...

Κορίτσια,έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέρος για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια??Πήραμε τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και ψάχνω να κλείσω...Για πείτε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

δεν εχω θεμα με κατσαριδες αλλα με μυρμηγκια τι να κανω να ψαξω στο νετ για κανενα βιολογικο?

Δοκίμασε να καθαρίσεις καλά τις επιφάνειες και να βάλεις αλάτι. Η γιαγιά μου έβαζε πετρέλαιο αλλά μάλλον δεν ενδείκνυεται με τα παιδιά. Επίσης έχει κάτι παγίδες για κατσαρίδες και μυρμήγκια που κολλάνε σε γωνίες αν σε βολεύει.

Καλημερούδιααααα!

Μαριαλένα πολύχρονη! Άνοιγε ντουλάπια αβέρτα, έτσι, να την τρελλάνεις τη μάνα σου :mrgreen:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέρος για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια??Πήραμε τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και ψάχνω να κλείσω...Για πείτε...
Κάτσε, δεν σας δίνουν συγκεκριμένο κατάλλυμα σε συγκεκριμένο μέρος; Διαλέγεις που θες να πας; Αν ναι, έχω αρκετές προτάσεις

WN6Op3.png

Κοίτα τι έχω γράψει εδώ. Πες τι θες για να είμαι πιο διευκρινιστική. Στον Αη Γιώργη είναι ωραία, στα Γιάλτρα είναι πολύ ήσυχα, στην Αιδηψό έχει πιο φασαρία αλλά μπορείς να μείνεις ακριβώς δίπλα (παραλιακά) στον Αγ.Νικόλαο. Κι η Αγ.Αννα είναι πολύ ωραία (επίσης ήσυχα κι οικογενειακά).

WN6Op3.png

Μαζί με τα εισητήρια σου δίνουν έναν κατάλογο με συμβεβλημένα καταλύματα και διαλέγεις πού θέλεις να πας...για πες καμιά ιδέα....

Καλημέρα.Μπιζελάκι να σε ρωτήσω μιας και είδα οτι πήρες τα εισητήρια απο τον κοινωνικό τουρισμό.Σου ζήτησαν το εκκαθαριστικό για να τα παραλάβεις σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλαν τελευταία οτι θα τα πάρουν μόνο όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα μεχρι 27,000 ευρώ?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά ψάχνουμε για κάτι ήσυχο,οικογενειακό,να έχει καλή παραλία,να έχει και κάτι να δούμε για να μην βαρεθούμε...εεεε,τί άλλο...αυτά πάνω κάτω....Θα ρίξω μια ματιά σ'αυτά που λες αν υπάρχει ξενοδοχείο για εισητήρια...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ο άντρας μου πήγε και είχε μαζί του βιβλιάρια,ταυτότητες και εκκαθαριστικό...μέχρι 25000 είναι το όριο...

Αρα το ζητάνε και το εκκαθαριστικό.Οπότε δεν μας πιάνει εμάς.Ευτυχώς βρήκα ενα φτηνό studio στην Ζάκυνθο με 65,00 ευρώ και κλείσαμε να πάμε εκεί μια βδομάδα τον Ιούλιο.Σε σχέση με αυτά που άκουγα απο τιμές μου φάνηκε καλή.

SI5Yp3.png

Αρα το ζητάνε και το εκκαθαριστικό.Οπότε δεν μας πιάνει εμάς.Ευτυχώς βρήκα ενα φτηνό studio στην Ζάκυνθο με 65,00 ευρώ και κλείσαμε να πάμε εκεί μια βδομάδα τον Ιούλιο.Σε σχέση με αυτά που άκουγα απο τιμές μου φάνηκε καλή.
στη Ζακυνθο πηγαμε προπερσι με κοινωνικο τουρισμο στο Λαγανα στο ξενοδοχειο Portego.Δεν ξερω αν ειναι ακομα στα συμβεβλημενα ξενοδοχεια αλλα ηταν πολυ καλο !Το μονο δεν εχει κουζινα για να μαγειρευεις αλλα εχει εστιατοριο και μπορεις να φας εκει!εχει και πισινα παιδικη και καποια ωρα της ημερας την κανουν και υδρομασαζ!8,20 ε ειχαμε πληρωσει για την καθε μερα!

Εγω φετος δεν θα παρω εισητηρια αλλα κουπονια για βιβλια!Αφου δεν προκειται να παρει ο αντρας μου καλοκαιρι αδεια !ισως παμε αρχες Σεπτεμβρη για λιγοτερες μερες καπου αλλου ή θα το κανονισουμε για χειμωνα με τις γιορτινες διακοπες των παιδιων!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Πωπωπω.... ναι!!!

χρονισατε κ εσεις!!!! μπραντυ χρονια πολλαααααα!!!!!!!!:P

Δεν κάνεις λάθος....:D:D:D Αχ απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασε ένας χρόνος...σαν χθες τα θυμάμαι κ μου ρχετε να κλαίω!:)

αννουλα κ εγω κλαιω!

αχ κοριτσια χτες εγραψα στο ημερολογιο της μικρης γραμμα για τα πρωτα της γενεθλια και αρχισα να κλαιωωωωω!ειμαι τοσο συγκινημενη,τα μωρακια μας χρονιζουν!

ταρα μου να χαιρεσαι την κορουλα σου!να ειναι παντα καλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...