Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μασ μηνα!!!!!!!!

λιζακι ειχα απαντησει και χθεσ το βραδυ στο τελευταιο μηνυμα σου και τωρα δεν το βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused::confused::confused:μα τι εγινε?where is my message????????????????????????????????????????τεσπα..

μην στεναχωριεσαι κοριτσακι για τον υπνο!!θα δεισ που ολα καλα θα πανε!!!ισωσ απλα να προσεξετε λιγο να μην ειναι αρρωστουλησ οπωσ σου ειπε η ειρηνη..προσπαθησε να σκευτεσαι μονο αισιοδοξα και θα δεισ που ολα θα πανε τελεια!!!!!

ειρηνακι ολα καλα τωρα με την μικρουλα σου?

αχ βρε αννουλα εμπλεξεσ με κ...λογιατρουσ!!δεν την πασ και στο παιδων που λενε τα κοριτσια?αλλα ειπεσ μου φαινεται οτι θα σου συστεισει και η γιατροσ σου καποιον αρα για να δουμε..

μακαρι να μην ειναι τιποτα!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπωπω.... ναι!!!

παω να το αλλαξω κι εγω....

απιστευτο παντωσ μου φαινεται ε ?εκλεισαν κιολασ ενα χρονο!!!

αυριο θα εχει γενεθλια το πρωτο μωρο του ιουνιου!!!!!η μαριαλεννα μασ!!!!!!!!!!!!!!και απο εκει και περα θα παρουν συνεχεια και τα υπολοιπα..

μου φαινεται μετα ειναι η ζωουλα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

παω να το αλλαξω κι εγω....

απιστευτο παντωσ μου φαινεται ε ?εκλεισαν κιολασ ενα χρονο!!!

αυριο θα εχει γενεθλια το πρωτο μωρο του ιουνιου!!!!!η μαριαλεννα μασ!!!!!!!!!!!!!!και απο εκει και περα θα παρουν συνεχεια και τα υπολοιπα..

Νομίζω με την Άννα έχουμε μια μέρα διαφορά.Εγώ γέννησα 5/6 κι'εκείνη 6/6 αν δεν κάνω λάθος.

SI5Yp3.png

Σε καμμια ώρα θα πάμε στη γιατρό να τη δει κ εκείνη από κοντά κ αν μας πει ότι ναι πηγαίντε στο παιδων θα πάμε επιτόπου...τι να κάνω η γυναίκα είπα μιας κ είναι κοντά το Τζάνειο να πάμε εδώ αλλά ευτυχώς τώρα ξέρω κ ότι μας προκύψει θα πηγαίνουμε στο παίδων ή στο Αττικό όχι πάντως στο μπουρδέλο....ξέχασα να σας πω ότι δεν μας είπαν να πληρώσουμε κ τίποτα για τον υπέρυχο ενώ ξέρω ότι πληρώνεις αν δεν γίνει εισαγωγή και τα πέρνεις μετά από το ίκα....μετά απορούμε γιατί δεν πάει μπροστά αυτό το κράτος....επίσης στη διαλογή έχουν τους σεκιούριτι κ εχθες μου λέει αυτή τη έχει????(γιατί μωρή γιατρός είσαι???!):evil: Ἕίπα να κάνω φασαρία με το που έφτασα αλλά έχε χαρη που είχα την αγωνία μου!:roll:

Σήμερα είχα κάνει της μικρής πένες με κιμά....έφαγε περίπου 150 κ μετά αναγούλιαζε....μήπως επειδή κ εμένα μου φέρνουν αναγούλα τα ζυμαρικά????:mrgreen: Εβρασα το κιμά με ντοματούλα κ κρεμύδι κ αφού είχε κάμποσο ζουμί έβαλα κ τις πένες κ βράσανε μαζί χωρίς αλάτι(μήπως δεν γίνονται καλά χωρίς αλάτι????) τα έβαλα ένα τσακ στο μούλτι όπως κ με τα άλλα φαγητά να έχει λίγα κομματάκια αλλά από τη πρώτη κουταλιά την είδα ξινισμένη....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Νομίζω με την Άννα έχουμε μια μέρα διαφορά.Εγώ γέννησα 5/6 κι'εκείνη 6/6 αν δεν κάνω λάθος.

Δεν κάνεις λάθος....:D:D:D Αχ απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασε ένας χρόνος...σαν χθες τα θυμάμαι κ μου ρχετε να κλαίω!:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

TARA η μικρή πως είναι? κάνει φαρμακευτική αγωγή?

Οχι. Πηραμε μια κουταλια σιροπι την περασμενη Παρασκευη ολοι μας, και θα παρουμε αλλη μια κουταλια αυτη την Παρασκευη και τελος.

Ναι ναι! Ειχαμε την πρωτια, και στον τοκετο και στη βαπτιση! Απιστευτο μου φαινεται κι εμενα που χρονιζει!

age.png age.png

Δεν κάνεις λάθος....:D:D:D Αχ απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασε ένας χρόνος...σαν χθες τα θυμάμαι κ μου ρχετε να κλαίω!:)

Aννα μην ανησυχείς για τη μικρούλα σου.Δεν θα είναι κάτι σοβαρό.Θα συμφωνήσω κι'εγώ για το Παίδων παρ'ότι εγώ τη μικρή μου την πηγαίνω πάντα στην παιδιατρική του Μητέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά εμένα καλύπτει όλα τα έξοδα το ταμείο του άντρα μου που είναι ασφαλισμένη.Στην αρχή την είχα μόνο μια φορά στο Παίδων Πεντέλης και ήταν όλοι πολύ καλοί.

SI5Yp3.png

Καλημερα

Χρονια πολλα στη νυφουλα μου , να τη χαιρεσαι συμπεθερα μου !!!!

Αννουλα και εγω θα σου ελεγα να μη ξαναπας το παιδι σε τετοια νοσοκομεια παρα μονο στο Παιδων . οσο για το φαγητο εμενα του αρεσουν τα μακαρονια με σαλτσα, το κιμα οποτε του εχω δωσει μου τον βγαζει

Χριστινακι ετσι λεω και εγω αντε να μεγαλωσουν να πηγαινω καμμια τσαρκα με τους γιους και μου λεει ο αντρας μου ναι σιγα μη παιρνουν μαζι τα ''πουρά'' μαζι:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

1499590ek59hlf176.gif

Καλημερααααααααα! Ευχαριστω για τις ευχες!

Το μικρο ζιζανιο γυριζει σε ολο το σπιτι και αδειαζει ολα τα συρταρια! Ειχα μερικες ασφαλειες και τις εβαλα, και θα αγορασω και αλλες. Ποιος τα πιανει τωρα!:mrgreen:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μαριαλένα να σαι πολύχρονη,υγιής και να χεις μια ευτυχισμένη ζωή!!! Μαριάνα να τα χαίρεστε και τα 2 παιδάκια σας!:D

Κ εμείς με ασφάλειες ήμαστε στα περισσότερα ντουλάπια κ συρτάρια αλλά ξέρει κ πάει μόνο σε αυτά που δεν έχουν το ταλιμπανάκι μου!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι με τι μπορουμε να ψεκασουμε το σπιτι για εντομα και μυρμηγκια? κατι αβλαβες δεδομενου οτι τα μωρα μας μπουσουλανε και βαζουμε χερια στο στομα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Xanthi μην ψεκασεις καλυτερα.Δεν ειναι μονο τα χερια στο στομα, ολα αυτα εχουν και αναθυμιασεις οσο αοσμα και να ειναι.Εγω το εκανα και ο θειος μου που κανει απολυμανσεις με σκοτωσε.Και ειχα βαλει Aroxol Mec άοσμο.Το μονο που μπορεις να βαλεις ειναι να ζητησεις να σου βαλουν ενα ειδικο φαρμακο (για κατσαριδες το βαζω εγω) που μπαινει με συριγγα σε χαραμαδες και ειναι εντελως ακινδυνο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...