Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δηλαδή Άννα δεν σου έδωσαν σαφή εικόνα για το τι ακριβώς είναι! Ωραία...

Και γ@$ώ τα νοσοκομεία! Ευχομαι να είναι κάτι απλό και να φύγει μόνο του!

Κ εγώ το ίδιο εύχομαι αλλά μιλάμε πως μου την έχει δώσει....είναι τραγικός ο γιατρός....κάτι μη συχνό(τον ρώτησα πως το λένε-μου λέει οργανικό είναι) το οποίο μπορεί να φύγει μπορεί κ όχι(τώρα με καθυσήχασες μεγάλε)....Γιατί γιατί ρε γαμώτο τους βάζουν στα νοσοκομεία τους άσχετους????Μετά χάνονται αθώες ψυχούλες:|

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε,

Χάθηκα πάλι….. Τι μου κάνετε διάβασα όλα τα νέα σας και πρώτα από όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα μπεμπάκια που κλείσανε το πρώτο τους χρόνο να είναι πάντα καλά και χαρούμενα. Και για τον πιο πρόσφατο Μπρανζελίνο Χρόνια σου Πολλά να σε χαίρετε η μανούλα για να την χαιρόμαστε και εμείς που πάντα μας κάνει και χαμογελάμε. Χριστινάκι να είσαι πάντα καλά και να τον χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκιπα.

Δεύτερον Πωλίνα, Μαριλού, Βάλι, Εvni, Fwfi, Κασσιανή να ζήσουν όλα τα νεοβαπτιζόμενα μωράκια μας.

Σχετικά με το θέμα για το πως νιώθουμε μετά την γέννα βάλτε με και μένα στο club γιατί και μένα η διάθεση μου είναι σκ…..α!!! Να σας πω ότι από μια τρίχα κρέμομαι δεν θα είναι υπερβολή και νιώθω ότι πρέπει να μιλήσω σε κάποιον σχετικό (ψυχολόγο κτλ) γιατί το θέμα είναι ότι ούτε εγώ με τον εαυτό μου δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω το τοπίο (τι αισθάνομαι και γιατί αισθάνομαι ότι αισθάνομαι τέλος πάντων).

Βγήκαν οι φωτογραφίες από την βάπτιση σήμερα θα πάω να τις πάρω και να τις βάλω να τις δείτε να μας καμαρώσετε!!

Χτες ο γιό μου μου έκανε γερμανικό νούμερο διευρυμένο, 3-6 το πρωί και τώρα εκείνος κοιμάται του καλού καιρού και εγώ κοιμάμαι όρθια στην δουλειά.

Εμείς κορίτσια εδώ και 1 εβδομάδα (μην σας πω και παραπάνω) περπατάμε κανονικά (σαν αρκουδίτσος είναι περπατάει με τα χέρια ψηλά) και τώρα βγάζουμε και τους κυνόδοντες πάνω κάτω (σύνολο 12)τρώμε πατημένα και όχι αλεσμένα αλλά με το αυγό δεν τα πήγαμε καλά, ενώ του έδωσα την πρώτη μέρα λίγο και όλα καλά την δεύτερη σφουγγάρισα 3 φορές να φύγει η αυγουλίλα από τον εμετό που έκανε!!!!

Κορίτσια εγώ τις Barbie τις είχα απωθημένο (γιατί δεν μου έπαιρναν οι γονείς μου και μια που μου είχαν πάρει bi-bi-bo το αδερφάκι της έκοψε το κεφάλι με το καλημέρα και φυσικά δεν μου την αντικατέστησαν). Όταν λοιπόν σαν φοιτήτρια είχα πιάσει δουλεία το πρώτο πράγμα που αγόρασα ήταν φυσικά Barbie!!

Λιζάκι θα συμφωνήσω μαζί σου και με τους υπόλοιπους καλά έκανες να πάνε αλλού διακοπές μπας και κάνετε και εσείς διακοπές.

Φιλιά σε όλες. :rolleyes:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλησπέρα και καλό μήνα.Εχθές το απόγευμα πήραμε και τις εξετάσεις της μικρής που σας έλεγα.Καλές δείχνουν εκτός απο κάτι κόκκινα που έχουν σημειώσει σε κάτι τιμές.Σας γράφω να μου πείτε μήπως γνωρίζεται κάτι.

MCV 77.5 (78-110)

ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ 411 (140-400)

ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΑ 11% (0-5)

Η φεριττίνη βγήκε καλή και ο σίδηρος.Θα της δει και ο γιατρός την Παρασκευή να δούμε τι θα μας πει.

Αυτά είναι κόκκινα γιατί είναι έξω από τα φυσιολογικά όρια (οι αριθμοί δίπλα στην παρένθεση). Θα σας πει κι ο γιατρός αλλά δε νομίζω να είναι τίποτα. Για να καταλάβεις εγώ που έχω στίγμα από παιδί πάντα αυτές οι τρεις μετρήσεις σε όλες μου τις εξετάσεις ήταν κόκκινες και είναι και τώρα.

Τι κάνετε κορίτσάκια μου???? Εγώ όπως σας είπα είμαι εκτός για δουλειά και ευτυχώς στο πόστο που είμαι σήμερα έχω και internet και μπήκα να σας διαβάσω και να σας πω κι ένα γεια:D:D:D

Κασσιανή να σου ζήσει ο ντρούλης και να τον καμαρώσεις γερό κι ευτυχισμένο!!!!!

Χριστινάκι χιλιόχρονος ο μπράντυς σου και με το καλό οι νύφες!!!!! Άντε και σε καμια 15αριά χρόνια θα σε πηγαίνει για μπύρες στα γενέθλιά του!!!!!

Κατερίνα κούκλες μαμά και κόρη στα βαφτίσια δεν το συζητώ!!!!!

Αχ, κορίτσια μόνο 2 μέρες έχω που λείπω και ήδη μου λείπει φοβερά το γοργονίδιο!!!!! Κι άλλη φορά έχω φύγει και στην τρίτη μέρα άρχισα να υποφέρω, τώρα αμέσως ρε παιδί μου δεν την παλεύω.... Εχθές μιλούσα με το Βασίλη στο τηλέφωνο και της έβαλε ανοιχτή ακρόαση και άρχισε να φωνάζει "μαμά! μαμά!" :(:(:(:(:( Μ' αρέσει που τον Αύγουστο θέλω να πάει με τη μαμά μου στη Τζιά και να πηγαίνω τα Σαββατοκύριακα.....πώς θα το αντέξω??!?!?!?!? Αλλά κι από την άλλη, να το αφήσω στην Αθήνα να βράσει το καημένο μου και να την κρατήσω γοργόνα πράμα μακρυά από τη θάλασσα?!?!!??! Άσε που άμα την έχουμε συνέχεια σπίτι πώς θα κάνουμε το αδερφάκι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριλου σ'ευχαριστω πολυ!

Παρε το παιδι μαζι σου στις διακοπες μωρε, κριμα ειναι αλλα κανονισε και κανα 3ημερακι μονοι σας να κανετε και το αδερφακι(απο τωρα,ε?πολυ θαρραλεα σε βρισκω!)

Παιδια μολις πληρωθηκα 100 ευρω για 15ημερο...γκρρρρρρ τα νευρα μου!Η κριση που λεγαμε Φατσακι...

Μαριλου σ'ευχαριστω πολυ!

Παρε το παιδι μαζι σου στις διακοπες μωρε, κριμα ειναι αλλα κανονισε και κανα 3ημερακι μονοι σας να κανετε και το αδερφακι(απο τωρα,ε?πολυ θαρραλεα σε βρισκω!)

Παιδια μολις πληρωθηκα 100 ευρω για 15ημερο...γκρρρρρρ τα νευρα μου!Η κριση που λεγαμε Φατσακι...

Kαι τώρα που θα τα χαλάσεις 100 ολόκληρα ευρω? :rolleyes::?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Όχι καλέ στις διακοπές εννοείται ότι θα την πάρουμε μαζί, εγώ λέω για τις μέρες που δε θα έχουμε άδεια εμείς και θα είμαστε αναγκαστικά Αθήνα, να πάει εκείνη με τη μαμά μου στη Τζιά για να κάνει πιό πολλές διακοπές. Σιγά μην πάω διακοπές 15 μέρες χωρίς τη γοργονίτσα μου....... Στην επέτειο της σχέσης - γάμου (κάναμε το γάμο στην επέτειο στα 10 χρόνια σχέσης για να κρατήσουμε την ίδια επέτειο) θα πάμε κάπου τριήμερο οι δυό μας με το Βασίλη αλλά όλες τις διακοπές όλοι μαζί και μαζί και ο αδερφός του με τη γυναίκα του και την ξαδερφούλα μας:D:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μια χαρα θα περασετε ολοι μαζι Μαριλου!

Φατσακι λεω για αρχη να παρω το απογευμα 2 κρεμες του μωρου που κανουν κανα 15αρι και το εμβολιο για την Παρασκευη που εχουμε γιατρο.Με τα υπολοιπα μη με ρωτας, θελει πολυ σκεψη!

κοριτσια εχω νεα!!!!!!!!!!!

την κατατροπωσαμε την crp!!!!!!!!!!!!!!!!απο 22-23 που ηταν την προηγουμενη εβδομαδα τωρα πηγαμε στο 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχιζω αντιβιωση αλλεσ 5 μερουλεσ και μετα επαναληπτικο..

Μπράβο Ειρήνη. Μην πάρεις θάρρος κι αρχίσεις τις ταρζανιές ε; Σεμνά!
Χριστινα να σας ζησει!!! Μπράβο, δώσε μας ελπίδες οτι θα ηρεμησουν και τα δικα μας μολις χρονισουν!
Οντως είναι πολύ καλούλης, μεταλλάχτηκε
χριστινακι θα του κανετε παρτυ? πως περασε ο καιρος βρε κοριτσια!!!
Κάναμε την Κυριακή, στην παιδική χαρά κι ήταν τέλεια!
λοιπον χριστινακι νομιζα οτι ειχα σχηματισει λαθοσ εντυπωση ή οτι ηταν ιδεα μου...αλλα απο προχτεσ η αγγελικη λεσ και εχει αλλαξει!!!!!:rolleyes::roll:μου εκανε τρομερη εντυπωση,και το συζητησα με την μητερα μου και μου ειπε κι εκεινη το ιδιο!!!για να το παρατηρησει κι εκεινη αρα ιδεα μου δεν ειναι και προφανωσ πατησαμε κι εμεισ διακοπτακι!!:tongue:;):wink::roll:
Ναι, αν και ο διακόπτης τρεμοπαίζει από ώρα σε ώρα...
κοριτσια εγω απο χθες δεν ξερω τι εχω παθει... και φλερταρω παλι με την πυροσβεστικη...:confused:

χθες καρβουνιασα τα τοστ του γιου μου... και πριν απο λιγο εβαλα φωτια στον σκουπιδοντενεκε στο μπαλκονι!!!!

μαλλον καποιο τσιγαρο δεν ειχε σβησει καλα...

ευτυχως που εχω τα λαστιχο διπλα και το προλαβα :rolleyes:

Επανήλθες βλέπω!
πρωι πρωι ειχα ματς με τον αντρα μου , μου χαλασε η διαθεση εφυγα συγχισμενη πηγα στο βενζιναδικο παω να ανοιξω το φερμουαρ απο το πορτοφολι σπαει το φερμουαρ ,προσπαθω να το ανοιγω με τα νυχια μου και το φερμουαρ πιανει το μονο πενηνταευρω που ειχα μαζι μου εβαλα δυναμη γιατι ο ανθρωπος περιμενε να πληρωθει και σκιστηκε το μισο:twisted: μου λεει ο ανθρωπος πηγαινε στη δουλεια σου και με πληρωνεις αργοτερα :rolleyes:
Εσύ τράβα κάνε παρέα με Λίζα!
Εεεε τώρα κι εσύ!!! Αλεξάνδρα φυσικά. Θες να έχουμε τίποτα διαμάχες?
Μια χαρά είναι το Αλεξάνδρα καλέ! Θα έχει ίδιο όνομα με το μπραντζελίνι!
Σωστηηηη!Τι προβλημα κι αυτο με τα ονοματα.Στο δευτερο εχει να γινει χαμος αν ειναι και αγορι...

Παντως και το Αλεξανδρα ειναι πολυ ωραιο ονομα,οχι να το κοβουν ομως, ολοκληρο.Εμενα αρχισαν τα Τούλα και τα Γιώτα και τους πήρε και τους σήκωσε..

Εεεεεεεεε όχι και Τούλα, έλεος!
Κατερίνα κι εγώ που θα έχουμε 2 ονόματα προτιμώ το 2ο,Χριστίνα-Αγάπη..και θα την φωνάζω αγαπούλα όπως από την ώρα που γεννήθηκε,δεν με νοιάζει φια τους υπόλοιπους

Να της λες "Χριστίνα Αγάπη μου έλα εδώ" :-D
Χριστινάκι χιλιόχρονος ο μπράντυς σου και με το καλό οι νύφες!!!!! Άντε και σε καμια 15αριά χρόνια θα σε πηγαίνει για μπύρες στα γενέθλιά του!!!!!
Αχ πόσο περιμένω να το ζήσω κι αυτό!!!

Όσο για το να στείλω μωρό με μάνα εις τας εξοχάς... είμαι η μοναδική που το σκέφτεται; Μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς Μπραντ; (κι από την άλλη να λιώνει κι εδώ είναι σκληρό... ο άντρας μου πάλι βρήκε τη λύση, να πας μαζί λέει...)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

WN6Op3.png

Αχ πόσο περιμένω να το ζήσω κι αυτό!!!

Όσο για το να στείλω μωρό με μάνα εις τας εξοχάς... είμαι η μοναδική που το σκέφτεται; Μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς Μπραντ; (κι από την άλλη να λιώνει κι εδώ είναι σκληρό... ο άντρας μου πάλι βρήκε τη λύση, να πας μαζί λέει...)QUOTE]

Καλά εσύ με τον Ωρωπό μπορείς να πηγαινοέρχεσαι και κάθε μέρα και να πάει το παιδάκι να πάρει τον αέρα του. Εγώ δεν το σκέφτομαι καθόλου, θα τη στείλω γιατί το βλέπω το παιδί κάθε φορά που πάμε στη Τζιά παίρνει τα πάνω του!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

αχ βρε κοριτσια...

μακαρι να ειχα και εγω παππουδες-γιαγιαδες στην εξοχη και να μπορουσα να στειλω τον μικρο!!!

ειναι οτι καλυτερο!! αρκει τα ατομα που θα τα προσεχουν εκει να ειναι της απολυτης εμπιστοσυνης μας και να ξερουν καλα το μωρο!

καμια φορα σκεφτομαι... παλι καλα που ζουμε καπως εξοχικα και οχι μεσα στην Αθηνα... αλλιως θα ειχα φρικαρει εντελως!!!

Χριστινα... ναι, ο "Νερωνας" επανηλθε!!! :-D:-D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αννα... δεν προκειται να βγαλεις ποτε ακρη σε κατι τετοια νοσοκομεια! Καλυτερα αμεσως στον Παιδων...

Ευχομαι περαστικα στη μιρκη και να μην ειναι απολυτως τιποτα!!!!

Ρανια... μπορει να εχει δυσαναξια στο αυγο ο μικρος!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αννα... δεν προκειται να βγαλεις ποτε ακρη σε κατι τετοια νοσοκομεια! Καλυτερα αμεσως στον Παιδων...

Ευχομαι περαστικα στη μιρκη και να μην ειναι απολυτως τιποτα!!!!

Ρανια... μπορει να εχει δυσαναξια στο αυγο ο μικρος!

Λιζάκι δεν ξέρω αν έχει δυσανεξία αλλά μετά από αυτό που έπαθε το παιδί το αυγό μάλλον πάει για μετά τον Οκτώβριο, όπως λένε και οι παλιές να κρυώσει ο καιρός!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...