Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα τι κάνεις? Δουλειά είσαι? Εγώ ναι και βαριέμαι, δεν κινείται τίποτα!

Είδα τις φωτο από τη βάφτιση! Πολύ ωραίες και ο στολισμός super! :D

Το μπεμπάκι φοβερό...θύμισε μου το όνομα...:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Στη δουλεια ειμαι μωρε, ναι.Γιατι κινειται τιποτα εδω?Αστα συζηταμε αν θα πληρωθουμε η οχι σημερα...Τετοια νέκρα εχω χρονια να δω.

Εκατσα και διαλεξα τις φωτογραφιες για να τις παραγγειλω.Ο φωτογραφος ειναι φιλος και παντα μ'αυτον κλεινουμε γιάυτο και μας δινει τις φωτογραφιες κανονικα και οχι μικρογραφιες οποτε μπορουμε να τυπωσουμε ξανα και αλλου.

Τη μικρη τη βαφτισαμε Παναγιωτα το ονομα της πεθερας.Κλασικο αλλα της ταιριαζει.Οταν τη θηλαζα και την κοιτουσα ελεγα οτι μοιαζει με Παναγιτσα..Εσεις πως θα τη βγαλετε?

Στη δουλεια ειμαι μωρε, ναι.Γιατι κινειται τιποτα εδω?Αστα συζηταμε αν θα πληρωθουμε η οχι σημερα...Τετοια νέκρα εχω χρονια να δω.

Εκατσα και διαλεξα τις φωτογραφιες για να τις παραγγειλω.Ο φωτογραφος ειναι φιλος και παντα μ'αυτον κλεινουμε γιάυτο και μας δινει τις φωτογραφιες κανονικα και οχι μικρογραφιες οποτε μπορουμε να τυπωσουμε ξανα και αλλου.

Τη μικρη τη βαφτισαμε Παναγιωτα το ονομα της πεθερας.Κλασικο αλλα της ταιριαζει.Οταν τη θηλαζα και την κοιτουσα ελεγα οτι μοιαζει με Παναγιτσα..Εσεις πως θα τη βγαλετε?

Εμείς Αλεξάνδρα-Μαρίνα! Αλεξάνδρα από την πεθερά (κλασικά!!!) & Μαρίνα γιατί γεννήθηκε ανήμερα της Αγ. Μαρίνας και θέλω να την τιμήσω!:wink:

Όντως της ταιριάζει το Παναγιώτα! Να σου ζήσει και πάλι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εεεε τώρα κι εσύ!!! Αλεξάνδρα φυσικά. Θες να έχουμε τίποτα διαμάχες?

Αλλα... άντε τώρα πως θα την φωνάζω? Μου φαίνεται μεγάλο. Εγώ μάλλον Μαρινάκι θα τη λέω για αρχή κι άμα είναι μπροστά τα πεθερικά Αλεξάνδρα! Θέλω να ακούγονται και τα 2 ονόματα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε:D

Elle περαστικά στην μικρή...ταλαιπωρήτε και αυτή και εσύ:|

Ξανθή ρίξε καμιά μούντζα να φύγει η κακοτυχία;)

Κυριακή χρόνια πολλά στον άντρα σου και να είστε πάντα όλοι καλά:D

Χριστίνα περιμένουμε φωτο από τα μπραντογενέθλια:D

Κατερίνα όλα στις φωτο είναι τέλεια και πιο πολύ το τραπέζι με τα γλυκίσματα και φυσικά και η μικρούλα με την μαμά της:D

Ειρήνη περαστικά στην μικρή μπράβο που όλα πήγαν καλά:D

Ειρήνη μικρή τι κάνεις? όλα καλά?

Λίζα πυρομανής έχω υπάρξει και εγώ...με τσιγάρα και με τηγάνια:tongue:

TARA η μικρή πως είναι? κάνει φαρμακευτική αγωγή?

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα και εγώ μπήκα στην τελική ευθεία με τις προετοιμασίες της βάπτισης...αφού έφτιαξα ένα ταψί μουσακά ξεκινάω να γεμίζω τα βαζάκια με γλυκό για την εκκλησία. Από ΣΚ θα αρχίσουμε να μοιράζουμε και τις προσκλήσεις...φωτο στο fb όταν έχω χρόνο θα σας βάλω να μου πείτε γνώμες...

Θέλω να σας γράψω ότι θα ήθελα όλες να έρθετε στην βάπτιση και θα χαρώ πολύ να σας έχω κοντά μου:D όποια ενδιαφέρεται να μου το πει να στείλω πρόσκληση:D θα είναι στις 27/6 (στα γενέθλιά μας) και φυσικά στην Πάτρα:D

Σωστηηηη!Τι προβλημα κι αυτο με τα ονοματα.Στο δευτερο εχει να γινει χαμος αν ειναι και αγορι...

Παντως και το Αλεξανδρα ειναι πολυ ωραιο ονομα,οχι να το κοβουν ομως, ολοκληρο.Εμενα αρχισαν τα Τούλα και τα Γιώτα και τους πήρε και τους σήκωσε..

Manti με το καλό!!!

Κατερίνα δεν λέω ότι δεν μου αρέσει το Αλεξάνδρα, αλλά είναι λίγο μεγάλο για μωρό. Αργότερα, ας διαλέξει μόνη της πως θέλει να τη φωνάζουν!No problem!;)

Αν το 2ο βγει κορίτσι, ε τότε θα βγάλω και την μανούλα μου που είναι παραπονεμένη! 3 εγγόνια έχει - και τα 3 τα έχει μεγαλώσει - και κανένα δεν έχει το όνομα της! Δεν λέει τίποτα όμως...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλά δεν ξαναπάω στο Τζάνειο....τι μπάχαλο Θέε μου φτιάξαν τόσο ωραία καινούργια πτέρυγα αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!(τους ξαναέκραξα μου φαίνεται???) Κάναμε τον υπέρυχο της μικρής κ ευτυχώς η κυρία που μας τον έκανε ήταν παααρα πολύ καλή....φαίνεται να υπάρχει κάποια φλεγμονή μου είπε κ θα πρέπει να μιλήσουμε με παιδίατρο για το αν πρέπει να πάρει αντιβίωση....πάμε λοιπόν μέσα στους παιδιάτρους κ αυτός κακο χρονο να χει περισσότερο κοίταζε εμένα παρά τη μικρή:evil: κ μου είπε ότι είναι κάτι μη συχνό που εμφανίζεται στα παιδια:confused: κ ότι ίσος φύγει μόνο του ίσός δεν φύγει κ ποτέ αλλά να μην ανησυχούμεκ ότι δεν δείχνει για φλεγμονή:confused::confused::confused: Πήρα την παιδίατρό μας κ μου είπε να πάω από κει τον υπέρυχο κ τη γνωμάτευση το απόγευμα για να τον δώσει σε δικιά της παιδοχειρούργο αύριο να τα δει κ αν χρειαστεί να πάμε Παίδων ή εξωτερικά να ξανακάνουμε υπέρυχο ξανά κ να μας δει παιδοχειρούργος...:?:-?:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα και καλό μήνα.Εχθές το απόγευμα πήραμε και τις εξετάσεις της μικρής που σας έλεγα.Καλές δείχνουν εκτός απο κάτι κόκκινα που έχουν σημειώσει σε κάτι τιμές.Σας γράφω να μου πείτε μήπως γνωρίζεται κάτι.

MCV 77.5 (78-110)

ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ 411 (140-400)

ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΑ 11% (0-5)

Η φεριττίνη βγήκε καλή και ο σίδηρος.Θα της δει και ο γιατρός την Παρασκευή να δούμε τι θα μας πει.

SI5Yp3.png

καλημέρα και καλό μήνα.....

Χριστινάκι μου πολύχρονος...

Λίζα μην αγχώνεσαι...χτες έκαψα το δικό μας φαγητό και σήμερα της μικρής άρπαξε λίγο..έβγαλα το κρεατάκι και ξαναβράζω από την αρχή

Κατερίνα κι εγώ που θα έχουμε 2 ονόματα προτιμώ το 2ο,Χριστίνα-Αγάπη..και θα την φωνάζω αγαπούλα όπως από την ώρα που γεννήθηκε,δεν με νοιάζει φια τους υπόλοιπους

Λιζάκι επίσης καλά κάνεις..πρέπει να ξεκουραστείς

Άννα καλά αποτελέσματα αύριο

πήραμε καρότσι..δεν θυμάμαι μάρκα...κόκκινο με αερόσσακο και αδιάβροχο 75 ευρώ και 5 θέσεις πάνω και κάτω...πολύ μου άρεσε

η μικρή μου είναι πολύ ανήσυχη μάλλοντα πάνω δοντάκια...κοιμάταικαι ξυπνάει το καυμένο ενώ είχε ηρεμήσει πολύ

άντε να βράξει να δροσιστούμελίγο

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...