Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Anna η μικρη ειναι καλα αυριο θα παμε για αλλαγη στο παιδων,

τι γιατρος πρεπει να δει την μικρη? Ελα στο παιδων κλεισε στο 1535 ραντεβου

Ειρηνη μου, ολα καλα πηγαν τελικα!!!

Δε μου λες... με τη ναρκωση ολα καλα ? Εγω ακομα μεσα στο φοβο και την αγωνια ειμαι... :|

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποναειιιιιιιιιιιιι το κεφαλι μου πολυυυυυυ αυτες οι ημικρανιες δε παλευονται.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρηνη μου, ολα καλα πηγαν τελικα!!!

Δε μου λες... με τη ναρκωση ολα καλα ? Εγω ακομα μεσα στο φοβο και την αγωνια ειμαι... :|

Λιζα το ελεγα και χθες στην Πολινα , ολα πηγαν καλα το θεμα ειναι να μην ειναι κρυωμενο το παιδι.

εγω τα ειδα ολα γιατι ενω μπηκε πρωτη η μικρη βγηκαν ολα τα αλλα παιδακια και εκεινη εκατσε 1,30 ωρα μεσα... αλλαολα καλα..

ηταν να κανει 3 μωρα ο γιατρος εκεινη τη μερα, τελικα μονο η μικρη εκανε, στο ενα βρηκαν ανεβασμενα λευκα και το εδιωξαν , και το αλλο αφου το ναρκωναν αρχισε να βγαζει φλεματα νομιζω και το πλακωσαν στην κορτιζονη και το ξυπνησαν ετσι καταλαβα που ελεγαν.... ηταν και τα δυο κρυωμενα και δε φαινοταν...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Λιζα το ελεγα και χθες στην Πολινα , ολα πηγαν καλα το θεμα ειναι να μην ειναι κρυωμενο το παιδι.

εγω τα ειδα ολα γιατι ενω μπηκε πρωτη η μικρη βγηκαν ολα τα αλλα παιδακια και εκεινη εκατσε 1,30 ωρα μεσα... αλλαολα καλα..

ηταν να κανει 3 μωρα ο γιατρος εκεινη τη μερα, τελικα μονο η μικρη εκανε, στο ενα βρηκαν ανεβασμενα λευκα και το εδιωξαν , και το αλλο αφου το ναρκωναν αρχισε να βγαζει φλεματα νομιζω και το πλακωσαν στην κορτιζονη και το ξυπνησαν ετσι καταλαβα που ελεγαν.... ηταν και τα δυο κρυωμενα και δε φαινοταν...

μπραβο η ζουζουνα... ολα πηγαν κατ΄ευχην!!!

εγω ανησυχησα επειδη της ξαδερφης μου το παιδι (χθες μου το ειπε) μετα τη ναρκωση, κατα τη διαρκεια της ανανηψης, χτυπιοταν απο το κλαμα, ετρεμε και και ειχε κατι σα σπασμους!

αφου την κρατουσαν δυο νοσοκομες τη μικρη και δεν μπορουσαν να την ηρεμησουν...

ωχ Παναγιτσα μου!!!! ποσο θα ΄θελα να ξυπναγα αυριο και ολα να εχουν ηδη τελειωσει!!! δεν φημιζομαι και για ιδιαιτερα δυνατος χαρακτηρας σ΄αυτα τα θεματα!!!

πηρες κατι για την ημικρανια ?

τις εχεις συχνα ή ετυχε σημερα ?

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

2294316i8xyaqezpb.gif

Καλημέρα!

Καλό καλοκαίρι σε όλες!

Εμείς ξεκινήσαμε τον Ιούνιο με το ίδιο κρυολόγημα που καλά κρατάει από την προηγούμενη εβδομάδα. Χθες το βράδυ στις τρεις έκανα κούνια τον μπέμπη στο μπαλκόνι να ηρεμήσει, (όποιος περαστικός τυχόν με έβλεπε θα σκεφτόταν τί κάνει αυτή μέσα στη μαύρη νύχτα) ήταν τόσο ζεστός, μπουκωμένος, έβηχε και από την δυσφορία τον είχε πιάσει υπερκινητικότητα. Και της Σοφίας πονούσε το αυτί μια χαρά δηλαδή. Έχω να κοιμηθώ τρία συνεχόμενα βράδυα. Πως και πως περιμέναμε να ζεστάνει ο καιρός αλλά το καλοκαίρι μας βρίσκει με χειμερινά συμπτώματα.

Ειρήνη χαίρομαι που τέλειωσε αυτή η περιπέτεια, από δω και πέρα όλα να είναι πάντοτε καλά.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

περαστικα στα μωρακια και γρηγορα!!!!

αντε αντε... για ν΄αρχισουν σιγα σιγα και τις πρωτες τους βουτιες!!! :D

κοριτσια εγω απο χθες δεν ξερω τι εχω παθει... και φλερταρω παλι με την πυροσβεστικη...:confused:

χθες καρβουνιασα τα τοστ του γιου μου... και πριν απο λιγο εβαλα φωτια στον σκουπιδοντενεκε στο μπαλκονι!!!!

μαλλον καποιο τσιγαρο δεν ειχε σβησει καλα...

ευτυχως που εχω τα λαστιχο διπλα και το προλαβα :rolleyes:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!! :D

Ξανθη, τι επαθες ??? :?

πρωι πρωι ειχα ματς με τον αντρα μου , μου χαλασε η διαθεση εφυγα συγχισμενη πηγα στο βενζιναδικο παω να ανοιξω το φερμουαρ απο το πορτοφολι σπαει το φερμουαρ ,προσπαθω να το ανοιγω με τα νυχια μου και το φερμουαρ πιανει το μονο πενηνταευρω που ειχα μαζι μου εβαλα δυναμη γιατι ο ανθρωπος περιμενε να πληρωθει και σκιστηκε το μισο:twisted: μου λεει ο ανθρωπος πηγαινε στη δουλεια σου και με πληρωνεις αργοτερα :rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

πρωι πρωι ειχα ματς με τον αντρα μου , μου χαλασε η διαθεση εφυγα συγχισμενη πηγα στο βενζιναδικο παω να ανοιξω το φερμουαρ απο το πορτοφολι σπαει το φερμουαρ ,προσπαθω να το ανοιγω με τα νυχια μου και το φερμουαρ πιανει το μονο πενηνταευρω που ειχα μαζι μου εβαλα δυναμη γιατι ο ανθρωπος περιμενε να πληρωθει και σκιστηκε το μισο:twisted: μου λεει ο ανθρωπος πηγαινε στη δουλεια σου και με πληρωνεις αργοτερα :rolleyes:

Ε δεν το ξέρεις? Αμα ξεκινάς με νεύρα, έτσι γίνονται όλα σ@$#τα!!!:?

n8m8p2.png

X9drp2.png

751659cud7y0hn1g.jpg

καλημερα καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε ολοι!:cool:

Ξανθη πριν μια εβδομαδα το επαθα και εγω σε βενζιναδικο αλλα ευτυχως με δεκαρικο!ειχα και αλλο!Κλεισε λιγο τα ματια και παρε βαθιες ανασες αλλιως δεν βγαινει!:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...