Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

χριστινακι θα του κανετε παρτυ? πως περασε ο καιρος βρε κοριτσια!!! αντε βαλτε μπροστα για δευτερο τωρα ξεπεταξτηκανε αυτα!!!

ειρηνη μου εσυ βλεπω το εχεις δρομολογηση το επομενο κοριτσακι σου!! με το καλο και πολυχρονη η κορουλα σου!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πως περναει ο καιρος ρε παιδι μου...

ολα τα μωρακια μας, μερα με τη μερα παιρνουν σειρα για να σβησουν το πρωτο τους κερακι!!! ειναι υπεροχο!!!! :):)

Ειρηνακι... πολυ χαιρομαι με τα απολεσματα των εξετασεων σου...

οσο για τον αιματοκριτη... σιδηρο παιρνεις ??

πριν απο λιγο, μας φερανε και στο στρωμα που ειχαμε παραγγηλει για το κρεβατι μας!!!

αντε επιτελους να σταματησω να ξυπναω το πρωι σαν "σιγμα τελικο" και πιασμενη παντου!!!

γιατι κακα τα ψεματα... οταν δεν κοιμασε καλα, παει η μερα σου χαλια... μεσα στα νευρα και τη γκρινια!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

μανταλενα μου σευχαριστω πολυ!!!!ναι ειδεσ?εγω τουσ ανοιξα τον δρομο αλλα καμια δεν κανει αποφαση να ακολουθησει!!:tongue::tongue::tongue:

λοιπον χριστινακι νομιζα οτι ειχα σχηματισει λαθοσ εντυπωση ή οτι ηταν ιδεα μου...αλλα απο προχτεσ η αγγελικη λεσ και εχει αλλαξει!!!!!:rolleyes::roll:μου εκανε τρομερη εντυπωση,και το συζητησα με την μητερα μου και μου ειπε κι εκεινη το ιδιο!!!για να το παρατηρησει κι εκεινη αρα ιδεα μου δεν ειναι και προφανωσ πατησαμε κι εμεισ διακοπτακι!!:tongue:;):wink::roll:

DnfMp3.pngqTarp3.png

πως περναει ο καιρος ρε παιδι μου...

ολα τα μωρακια μας, μερα με τη μερα παιρνουν σειρα για να σβησουν το πρωτο τους κερακι!!! ειναι υπεροχο!!!! :):)

Ειρηνακι... πολυ χαιρομαι με τα απολεσματα των εξετασεων σου...

οσο για τον αιματοκριτη... σιδηρο παιρνεις ??

πριν απο λιγο, μας φερανε και στο στρωμα που ειχαμε παραγγηλει για το κρεβατι μας!!!

αντε επιτελους να σταματησω να ξυπναω το πρωι σαν "σιγμα τελικο" και πιασμενη παντου!!!

γιατι κακα τα ψεματα... οταν δεν κοιμασε καλα, παει η μερα σου χαλια... μεσα στα νευρα και τη γκρινια!!!!

λιζακι μεγεια το στρωματακι!!!!!!!!!αντε να σασ φερει γουρι να βαλετε μπροστα και για την κορη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε και γιοσ να ειναι ,γεροσ να ειναι και τι να εχεισ 4 τι 5!!!!!!!(βαζω κ τον αντρα σου μεσα..:tongue:)

παιρνω σιδηρο και φιλικο !!!!το ντοκτορι πιστευει οτι εκανε λαθοσ το εργαστηριο ,αλλιωσ για να πεσει 3 μοναδεσ σε 1 εβδομαδα θα επρεπε να αιμοραγουσα..:confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Να ευχηθώ κι'εγώ στην Κυριακή να χαίρεσαι τον άντρα σου και Χρόνια πολλά στον μικρό μπραντζελίνο.Ευχήθηκα και στο face.Oσο για τον ύπνο που λέτε εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κοιμάται όλο το βράδυ,τώρα που καλοκαίριασε απο τις 9 μέχρι τις 8 το πρωί και δεν μου ξυπνάει ποτέ τη νυχτά.Αυτό απο 3 μηνών.Ακούω όμως οτι τα περισσότερα παιδάκια έχουν κάποιο θέμα με τον ύπνο.Της αδερφής μου που είναι 3 και 2 ο μίκρος κι'αυτή τα ίδια αντιμετωπίζει.Μου λεει οτι ξυπνάνε τα βράδια και ζητάνε διάφορα.Πότε ο ένας,πότε ο άλλος.Μένει Καναδά και την άλλη Δευτέρα έρχεται Ελλάδα για καλοκαίρι και θα δω κι'εγώ τα ανιψάκια μου που τα χω επιθυμίσει.Αυτή η βδομάδα νιώθω θα περάσει πολύ γρήγορα μέχρι το Σάββατο που έχουμε το πάρτυ μας.Σήμερα την πήγα και κάναμε και κάτι εξετάσεις που μας είχε δώσει ο γιατρός,αυτές που κάνουν στο χρόνο πάνω.Καλλιέργεια ούρων και γενική αίματος.Εκλαιγε πάρα πολύ όταν την άφησα να της πάρουν αίμα γιατί ήμουν απ'έξω και την άκουγα και μετά έκανα πόση ώρα να τη συνεφέρω.Τέλος πάντων,μακάρι να είναι καλά τα αποτελέσματα και να κόψουμε και το σίδηρο.Θα μας πει την Παρασκευή που θα πάμε.Τα αποτελέσματα θα τα πάρουμε το απόγευμα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

.Oσο για τον ύπνο που λέτε εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κοιμάται όλο το βράδυ,τώρα που καλοκαίριασε απο τις 9 μέχρι τις 8 το πρωί και δεν μου ξυπνάει ποτέ τη νυχτά.Αυτό απο 3 μηνών.
ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

το ντοκτορι πιστευει οτι εκανε λαθοσ το εργαστηριο ,αλλιωσ για να πεσει 3 μοναδεσ σε 1 εβδομαδα θα επρεπε να αιμοραγουσα..:confused:

Ιρενε αυτο ειχε γινει και με μενα το εργαστηρι ειχε κανει λαθος και πηγα σε αλλο..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Χρονια πολλα στον Γαμπρο μου τον Αλεξανδρο και στον αντρα της κυριακης!

4u4cp3.png aMppp3.png

Koριτσάκια ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστεί κι ο μπραντζελίνος για τις ευχές σας!

Δεν ξέρω τι έγινε, σα να γύρισε διακοπτάκι, σήμερα είναι τόσο γλυκό και ήσυχο παιδάκι! Το πρωί ξύπνησε 9.30, δεν έκλαψε καθόλου για γάλα, ήταν μέσα στο χαμόγελο, μετά έπαιζε με τα νέα του παιχνίδια στο παρκάκι του ήσυχος, βγήκε βόλτα με τον μπαμπά του που πήρε ρεπό λόγω της ημέρας και γύρισε κοιμισμένος. Τι να πω, άγγελος!

ειδε τις νυφες χθες και ειπε να γινει αντρας και οχι μωρο...

4u4cp3.png aMppp3.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! Το γοργονίδιο πλάνταξε αλλά ήταν μια κούκλα:):):):):):):)

Να σου ζησει το γοργονιδιο μαριλου

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ειρήνη πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Αλλά μην ξεθαρεύεις συνέχισε λίγο τη ξάπλα....;)

Πήγαμε στο Τζάνειο(δεν θα ξαναπάω) την είδε η παιδίατρος ναι είναι πρησμένο το στηθάκι της ναι έχει κάτι μέσα(ίσος κύστη μου είπε) θα πρέπει όμως να πάμε αύριο το πρωί για υπέρυχο γιατί δυσυχώς δεν υπήρχε στην εφημερία κάποιος να μπορεί να αναλάβει να κάνει υπέρυχο σε 12 μηνών παιδί....μα τι εφημερεύετε τότε μου λέτε????Ἕ????? Θα πάμε αύριο ξανά να δούμε τι θα μας πουν κ αναλόγως μπορεί να πάμε κ μέχρι το Παίδων μία βόλτα γιατί δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη!!!:?:evil:

Ειρήνη Πειραιώτισα πως πάει η μικρή????

Πολίνα τις εξετάσεις της Καρολίνας για το θέμα με το βάρος τις κάνατε????

Demykou εύχομαι όλα καλά με τις εξετάσεις σας !

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ειρήνη πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Αλλά μην ξεθαρεύεις συνέχισε λίγο τη ξάπλα....;)

Πήγαμε στο Τζάνειο(δεν θα ξαναπάω) την είδε η παιδίατρος ναι είναι πρησμένο το στηθάκι της ναι έχει κάτι μέσα(ίσος κύστη μου είπε) θα πρέπει όμως να πάμε αύριο το πρωί για υπέρυχο γιατί δυσυχώς δεν υπήρχε στην εφημερία κάποιος να μπορεί να αναλάβει να κάνει υπέρυχο σε 12 μηνών παιδί....μα τι εφημερεύετε τότε μου λέτε????Ἕ????? Θα πάμε αύριο ξανά να δούμε τι θα μας πουν κ αναλόγως μπορεί να πάμε κ μέχρι το Παίδων μία βόλτα γιατί δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη!!!:?:evil:

Aννα, αν θες ακου μια συμβουλη..Πηγαινε το παιδι απ΄ευθειας στο Παιδων και μην την ταλαιπωρεις σ΄αυτο το συγκεκριμενο νοσοκομειο-μπαχαλο!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα μη τσαντιστεις αλλα εφτιαξα μια μπλουζα στον Μαριο που μπροστα γραφει ''barbie is a slut'':tongue::tongue:

Συμπεθερα θελω κι εγω! Για μενα...!!!:mrgreen:

κοριτσια εχω νεα!!!!!!!!!!!

την κατατροπωσαμε την crp!!!!!!!!!!!!!!!!απο 22-23 που ηταν την προηγουμενη εβδομαδα τωρα πηγαμε στο 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχιζω αντιβιωση αλλεσ 5 μερουλεσ και μετα επαναληπτικο..

το μονο που προβληματιστικα οτι τισ τελευταιεσ εβδομαδεσ ο αιματοκριτησ ηταν 34,5 και σε 1 εβδομαδα πηγε 31,5!!!!!!!!!!!σαν πολυ δεν επεσε?θα ξανατηλεφωνησω στο ντοκτορι (επειδη το ξεχασα πριν να το αναφερω),να δω τι θα μου πει..

Πολυ ευχαριστο Ειρηνη. Αλλα εσυ να προσεχεις.

Aννα, αν θες ακου μια συμβουλη..Πηγαινε το παιδι απ΄ευθειας στο Παιδων και μην την ταλαιπωρεις σ΄αυτο το συγκεκριμενο νοσοκομειο-μπαχαλο!!!

Θα συμφωνησω.

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Να ευχηθώ κι'εγώ στην Κυριακή να χαίρεσαι τον άντρα σου και Χρόνια πολλά στον μικρό μπραντζελίνο.Ευχήθηκα και στο face.Oσο για τον ύπνο που λέτε εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κοιμάται όλο το βράδυ,τώρα που καλοκαίριασε απο τις 9 μέχρι τις 8 το πρωί και δεν μου ξυπνάει ποτέ τη νυχτά.Αυτό απο 3 μηνών.Ακούω όμως οτι τα περισσότερα παιδάκια έχουν κάποιο θέμα με τον ύπνο.Της αδερφής μου που είναι 3 και 2 ο μίκρος κι'αυτή τα ίδια αντιμετωπίζει.Μου λεει οτι ξυπνάνε τα βράδια και ζητάνε διάφορα.Πότε ο ένας,πότε ο άλλος.Μένει Καναδά και την άλλη Δευτέρα έρχεται Ελλάδα για καλοκαίρι και θα δω κι'εγώ τα ανιψάκια μου που τα χω επιθυμίσει.Αυτή η βδομάδα νιώθω θα περάσει πολύ γρήγορα μέχρι το Σάββατο που έχουμε το πάρτυ μας.Σήμερα την πήγα και κάναμε και κάτι εξετάσεις που μας είχε δώσει ο γιατρός,αυτές που κάνουν στο χρόνο πάνω.Καλλιέργεια ούρων και γενική αίματος.Εκλαιγε πάρα πολύ όταν την άφησα να της πάρουν αίμα γιατί ήμουν απ'έξω και την άκουγα και μετά έκανα πόση ώρα να τη συνεφέρω.Τέλος πάντων,μακάρι να είναι καλά τα αποτελέσματα και να κόψουμε και το σίδηρο.Θα μας πει την Παρασκευή που θα πάμε.Τα αποτελέσματα θα τα πάρουμε το απόγευμα.

Τα παιδια περνανε διαφορες φασεις με τον υπνο. Και τα δικα μου κοιμουνται ολη νυχτα απο 40 ημερων ο Αντωνης, και απο 50 η Μαριαλενα.

Τους τελευταιους μηνες ομως ο Αντωνης ξυπναει και ερχεται στο κρεβατι μας. Δε μενει ξαγρυπνος, δεν ενοχλει, απλα θελει να ξαπλωσει διπλα στον μπαμπα του. Υπαρχουν νυχτες που δεν το κανει καθολου, και αλλες που θα το κανει 2-3 φορες.

Καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σας. Προφανως τις κανατε λογω της ληψης σιδηρου ε? Γιατι δεν ειναι στανταρ οτι κανουν εξετασεις πανω στο χρονο. Λιγοι γιατροι ζητανε κατι τετοιο.

Η Μαριαλενα εφαγε γιαουρτι με μελι σημερα και ξετρελλαθηκε!

age.png age.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Anna η μικρη ειναι καλα αυριο θα παμε για αλλαγη στο παιδων,

τι γιατρος πρεπει να δει την μικρη? Ελα στο παιδων κλεισε στο 1535 ραντεβου

4u4cp3.png aMppp3.png

γκρρρρρριιινια... γκρρρρρριιιιινιαααααα...

αυτα τα δυο κατω πλαινα δοντια, μας εχουνε ρημαξει! και απο την αλλη η ζεστη, ηρθε και εδεσε το γλυκο...

δεν ξερει τι του φταει του ερμου!!!!

και ενω αποφευγω να του δινω ντεπον... σημερα θα του δωσω, δεν παει αλλο να τον βλεπω να υποφερει :(

στ΄αλλα δυο παιδια δεν ειχα καταλαβει καν το θεμα... δοντιων! δεν ειχαν ποτε ουτε πονο, ουτε φαγουρα ουτε γκρινια!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...