Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα Μπραντυ να σε χαιροναται η μαμα και ο μπαμπας πανα γερος!!!

Λιζα το ενδεχομαινο διακοπες σε καποιο νησι υπαρχει , αν ερθεις ροδο ευχαριστως να σου κρατησω τον γλυκοκουλι σου να βγειτε λιγο!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημερα!

Να ζησουν ολα νεοφωτιστα του τοπικ και καλοι χριστιανοι!

Μπραντζελινο Να τα χιλιασεις!Να σε χαιρονται οι γονεις σου!Χριστινακι να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Εγω ειμαι λιγο κουρασμενη λογω της γιορτης εχθες αλλα χαλαλι του αντρουλη μου !Περασαμε τελεια και μασκωτ της βραδιας ηταν η κοκο!Πηγαινε σε ολους(πραγμα πρωτοφανες)και χαριζε ναζια και χαμογελα!

Λιζακι κουραγιο !Μην χαλιεσαι !Σκεψου θετικα απο αυριο εχουμε καλοκαιρι!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα, μετά από ένα εξαντλητικό ΣΚ! Το φατσάκι δεν στέκεται πουθενα και δεν κοιμάται ούτε τα βράδια, αρχίσαμε πάλι τα ίδια. Μα τι ενέργεια είναι αυτή?:confused: :confused: :confused:

Πωλίνα, Μαριλού, Βάλι, Εvni, Fwfi, Κασσιανή, να χαίρεστε τα νεοφώτιστα μπουμπούκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!Περιμένουμε λεπτομέρειες! ;)

Χριστίνα να τα εκατοστήσει ο Μπραντ! Πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος κι εσύ η μαμά κουκουβάγια να τον καμαρώνεις!

Λίζα μου τι να σου πω, έκανες πολύ καλά! Στις οικογένειες πάντα υπάρχει ένα θύμα. Ε ας μην είσαι εσύ πάντα, ας παίξει και κάποιος άλλος αυτό το ρόλο!:wink:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κουκλίτσες, καλή εβδομάδα.....!!!!!

Χριστινάκι να χαιρόμαστε τον Μπράντυ, να σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις η ζωή για το γιόκα σου...!! Με το καλό και μία κόρη...!!:D:D:D:D:D:D:D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

ιιιιιιιιιιιι αννααα!!! προσεχε πως μιλας για την barbie! :D εγω την λατρευωωωωω!!!!:tongue::tongue::tongue:

απο περιεργεια,γιατι δεν την συμπαθεις? ειστε κ αλλες εδω που την αντιπαθειτε?

χαχα μη τσαντιστεις αλλα εφτιαξα μια μπλουζα στον Μαριο που μπροστα γραφει ''barbie is a slut'':tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Άννα κι εμείς πήγαμε Στεργίου εχθές!Κλείσαμε τα γλυκά τις βάφτισης, εκμεκάκια & προφιτερολάκια!Σιγά μη κρατιόμουν και έπαιρνα μόνο ένα είδος!Πολύ καλή τιμή όντως!

Παιδιά νυστάζωωωωωωωωωω!!!!!Αυτό το παλιοφατσόνι δεν ξέρω τι έχει πάθει. Εχθές για να καταλάβετε...επειδή δεν αντέχαμε άλλο με τον άντρα μου, μας είχε ξεθεώσει!!!...Πήραμε τους δρόμους το απόγευμα για καφέ από τις 5 και γυρίσαμε 9. Τι να κάναμε φτάσαμε στα όρια μας. Τουλάχιστον να ξαχαστεί λίγο μπας και ηρεμήσει. Όλα καλά στη βόλτα. Μετά γυρίσαμε και άρχισε πάλι τα ίδια και επιπλέον κοιμήθηκε γύρω στις 12 το βράδυ. Μετά είχαμε όλο εγερτήρια φυσικά. Έχει μάθει τώρα να σκαρφαλώνει και να σηκώνεται μόνη της στο πάρκο , στην κούνια...δεν βάζει κώλο κάτω! Όλα έτσι κάνουν?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσια καλημερα!!!Να χαιρεστε τα μωρακια σας οσες βαφτισατε!

Εμεις ολο το σκ το περασαμε εξω!Φαγαμε και ψωμακι (σουβλακι δεν μπορουσαμε να της δωσουμε) και το μασαγαμε κανονικα!

Λιζα κοιτα να το συνηθισεις οτι μονη σου θα τα μεγαλωσεις, εγω αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω αν θα παω για δευτερο.Ενταξει τωρα που δουλευω βοηθανε αλλα τους πρωτους, πολύ μα πολύ δύσκολους μηνες δεν ηταν καμια εδω.Και καλα η μανα μου δουλευε εκτος Αθηνων αλλα η πεθερα που μετακομισε βορεια Ελλαδα με το που γεννησα ξερεις τι μου ειπε?Τι βοηθεια θες κοριτσι μου?Κι εγω μονη μου τα μεγαλωσα τα παιδια μου...Και καθε μερα με επαιρναν τηλ με τον πεθερο μου και μου ελεγαν τι ωραια που περνανε τωρα που πηραν συνταξη και πινουν καφε Θεσσαλονικη κλπ...Να τρελαινομαι εγω κλεισμενη στο σπιτι!

Τελος παντων, Φατσακι με τις δικες μας τις κορες μαλλον θα περασουμε δυσκολα, και 12 που την εβαλα για υπνο το Σαββατο 5:30 το πρωι μου ξυπνησε.Και δεν εφταιγε ο σκουπιδιαρης αυτη τη φορα...Αποψε 2 τη νυχτα εκλαιγε, την πηρα λιγο αγκαλια, καναμε μια πορδουλα και ξανακοιμηθηκαμε μεχρι 5:30 παλι.Μου φαινεται δενθα την αφηνω να κοιμαται καθολου ολη μερα...

Λεω καθε μερα να παρω στη δουλεια το cd με τις φωτο της βαφτισης να τις διαλεξω για να τις παραγγεικλουμε και ολο το ξεχναω γμτ...

Παιδιά νυστάζωωωωωωωωωω!!!!!

Έχει μάθει τώρα να σκαρφαλώνει και να σηκώνεται μόνη της στο πάρκο , στην κούνια...δεν βάζει κώλο κάτω! Όλα έτσι κάνουν?

Κι εγω νυσταζω!!!!Και ναι ολα ετσι κανουν και χειροτερα!Και που εισαι ακομα....

Καλημερα

Πωλίνα, Μαριλού, Βάλι, Κασσιανή,να τα χαιρεστα , περιμενουμε λεπτομερεις ...ξεχασα καμμια αλλη

Χριστινακι μου να χαιρεσαι τον Μπραντ σου

Λιζακι σε καταλαβαινω αλλα αμα ο αλλος δεν καταλαβαινει πρεπει να του το δωσεις να το καταλαβει με οποιοδηποτε τροπο

Κυριακη να τον χαιρεσαι, πολυχρονος

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα κοριτσια!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Μπραντ!!!! Χριστινακι να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνεται παντα υγιη και χαρουμενο!!!!!!!!

καπως καλυτερα ειμαι σημερα...

απλα ειναι καποιες μερες που με παιρνει ελαφρως απο κατω...

εχθες βαφτισε και η ξαδερφη μου το γιο της στην Πρεβεζα που σας ειχα πει οτι ισως θα πηγαιναμε... αλλα τζιφος!! ειχαμε ολο το σ/κ να τρεχουμε το "Ροναλντο" στο τουρνουα ποδοσφαιρου του σχολειου...

οσο για το ... φατσουλινο μου, δεν εχει ησυχια!!!

μα να μην κοιματε σχεδον καθολου αυτο το παιδι!!!!!! :roll:

αφηστε που ολο το βραδυ ειναι ή ορθιος στην κουνια ή καθιστος και το κουβεντολόι παει συννεφο!!!! :confused:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...