Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλουκακι , πολινακι και βαλι να σασ ζησουν τα νεοφωτιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τα χαιρεστε και να τα καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι παντα να ειναι υγιη και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε λεπτομερειεσ!!!!!η μικρουλα ομορφη καρολ μαθαμε οτι εκλαψε η καημενουλα .το γοργονιδιον?αλλα αυτη ισωσ να μην εκλαψε ωσ γνησια γοργονα ηταν στο στοιχειο τησ ε?:tongue:

βαπτιζε και η κασ?αν ναι κασσιανη μου ,να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεσαι τον μικρο και τσαχπινουλη ντρουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχακι κοιταξε να απολαυσεισ το ταξιδακι!!δεσ το σαν μινι διακοπουλεσ και προσπαθησε να αγνοεισ την πεθερα!!!!!:);)τα ειδα τα καροτσια που με ρωτησεσ και μου φανηκαν πολυ ωραια και τα δυο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε σταματήσει την αποστείρωση στα μπουκάλια και τι νεράκι δίνετε στα μωρακια σας βρασμένο εμφιαλωμένο ή βρύσης?

Δεν ξερω αν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα μου έχω να σας παρακολουθήσω μέρες.

Τα νέα μας είναι οτι έχουμε ζοιρέψει αρκετά και όλο θελουμε να πηγαίνουμε βολτίτσες

σήμερα ετοιμαζόμαστε για μεσημεριανή έξοδο για ψαρακια και καλαμαρακια σε ταβερνούλα.

εύχομαι σε όλα τα μωράκια που βαφτίζονται να ζήσουν να είναι γερά και καλοφωτισμένα.

φιλια σε όλες.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερούδια....!!!

Πωλινάκι, Μαριλού, Βάλι, να χαίρεστε τα νέα ονόματα, καλοί χριστιανοί...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

1350929thrzmi8not.gif

Να μας ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια! :D

Ιουλια η αποστειρωση εχει σταματησει πανω απο 6 μηνες τωρα. Οσο για το νερο, της βρυσης της δινω, αλλα εχω φιλτρο.

Το mclaren ειναι μεν πολυ ελαφρυ καροτσι, αλλα μου΄χει σπασει τα νευρα. Στην παιδικη χαρα που τα παιδια παιζουν, εχω την τσαντα στο καροτσι, και πεφτει γιατι ακριβως ειναι ελαφρυ και το παρασυρει το βαρος της τσαντας. Εγω βεβαια με 2 παιδια κουβαλαω πολλα πραγματα, αλλα με το peg perego δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα.

Η Μαριαλενα εχει πολλες μερες τωρα που δεν τρωει σχεδον τιποτα, και δεν την πιεζω. Τη βγαζει με γαλα πρωι βραδυ, και χυμο πορτοκαλι για δεκατιανο. Τις τελευταιες 2 μερες της δινω ψωμακι και ανθοτυρο το απογευμα και κατι γινεται. Πονανε τα πισω δοντια που βγαινουν, εχει και ζεστη, φυσικο ειναι να μη θελει να φαει οπως πριν. Αυριο θα δοκιμασω και ψωμακι με μελι και ταχινι.

age.png age.png

καλησπέρα κορίτσια..

να μαςζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια...χαμένες σήμερα όλες βλέπω...

Μαριάννα εμένα δεν τρώει τομεσημεριανό..είπα μήπως βαρέθηκε...τις έκανα φακές με ντοματούλα αλλά έφαγε λίγο,ίσως να φταίει και η ζέστη τι να πω;;;δεν μπορώ να μην αλέθω δεν μπορεί να μασήσει,χτες της έδωσα ζουμάκι από ντομάτα με ψωμί και όλο το είχε στο στόμα

σήμερα πήγαμε βόλτα και καήκαμε από την ζέστη..μας πήραν φίλοι για καφέ και είπαμε να μην χαλάσουμε χατίρι...από δω και μπρος απόγευμα θα βγαίνουμε...κάναμεκαι μπανάκι μαζί με τηνμικρή..ήταν απόλαυση,πήραμε και τα παπάκια μαζί...

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλησπερα κι απο μας

να ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια. η γοργονιτσα τι ονομα πηρε? νομιζω δεν το εχω διαβασει πουθενα.

πηγαμε κι εμεις σημερα στη βαφτιση των κολλητων μας και μπηκαμε λιγο στο πνευμα βαφτιση. αντε να οργανωθουμε κι εμεις λιγο. Η μικρη εκανε θραυση παντως. Εχουμε πολλους κοινους γνωστους με τους φιλους μας και ειδαν σημερα πρωτη φορα τη μικρη και ολοι λεγανε τι ομορφη που ειναι. Και φουσκωνα εγω απο διπλα.....

ΤΑΡΑ πρωτη φορα ακουω για τα σκουληκακια. τι μαθαινει κανεις. ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο. φαινοντουσαν στα κακα της σκουλικακια που κουνιοντουσαν? να εχω το νου μου κι εγω στο μελλον.

και επισης νομιζω δεν κανει να δωσεις μελι ακομα. Διορθωστε με ρε κοριτσια αν κανω λαθος

ΑΑΑΑΑ έσκασε μυτη και δευτερο δοντι σημερα. Ειχαμε το κάτω δεξια και σημερα εσκασε μυτη το πανω αριστερα.

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα μπουμπουκάκια....να είναι πάντα γερά κ να εχουμε ευτυχισμένες ζωές!:D

Πω πω τα χω παίξει από χθες κ τι δεν έχουμε κάνει....πήγαμε πήραμε δώρα για βαπτίσεις που είχαμε χθες κ σήμερα,στη χθεσινή παιζόταν αν θα πάμε κ του την έδωσε του άντρα μου το πρωί επειδή ήταν ενός πελάτη του κ μου λέει ας πάμε ενώ είχα προγραματισει άλλα πράγματα,πήγαμε Στεργίου παραγγείλαμε για το μπουφε των γενεθλίων κ τούρτα με την τίνκερμπελ...μόλις την είδα ούτε κοίταξα παρακάτω τα σχέδια,πήγαμε τζάμπο πήραμε τα αξεσουάρ του πάρτυ,πήγαμε πράκτικερ πήραμε πλέγμα για το μπαλκόνι να αλωνίζει κ εκεί η μικρή,πήγαμε στη βάπτιση γυρίσαμε κάτσαμε μέχρι τις 1 και που τελείωσε η eurovision(Γαλλία δαγωτό λέμε) ξυπνήσαμε το πρωί ετοιμαστήκαε πήγαμε σε άλλη βάπτιση 12 η ώρα,γυρίσαμε μαγείρεψα φάγαμε στις 4 μου κουβαλήθηκαν τα πεθερικα κ πριν λίγο φύγανε κ ηρέμησα!!! ΟΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦ :mrgreen:

Το στηθάκι της μικρής εξακολουθεί να φαίνεται πρησμένο οπότε αν μέχρι το πρωί δεν υποχωρήσει μας βλέπω για νοσοκομείο για υπέρυχο....θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ναι τίποτα αφού ούτε πυρετό έχει κάνει ούτε πονουσε όταν το ακουμπαγα και συνεχίζω τις ετοιμασίες για τα γενέθλιά μας κανονικά!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες :)

ευχομαι ολοψυχα, στα νεοφωτιστα της παρεας μας ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ και να ειναι παντα υγιη χαρουμενα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!

εγω κοριτσια, ειμαι να εκραγω ενα πραμα!!!

αν δεν τα πω και εδω και τα κρατησω μεσα μου... με βλεπω χειροτερα απο το ηφαιστειο της Ισλανδιας!!!

εχω φρικαρει βρε κοριτσια!

ειμαι μονιμως κλεισμενη σ΄ενα σπιτι και τρεχω πισω απ΄ολους και παλι δεν προλαβαινω!!!

βοηθεια = μηδεν απο πουθενα!!! ο Χαρης τρεχει και αυτος απο το πρωι ως το βραδυ με τη δουλεια και ο λιγος χρονος που του μενει ή μας μενει ειναι να τρεχουμε για δραστηριοτητες των παιδιων!!!!

αρχισα ειλικρινα να ζηλευω μερικες μανουλες που εχουν εστω και τη στοιχειωδη βοηθεια απο καπου!

για εξοδο ή διασκεδαση ουτε λογος, αλλα εστω να καταφερω να κλεισω ενα αναθεματισμενο ραντεβου στον οδοντιατρο που μ΄εχει ρημαξει το δοντι μου!!!

σορρυ, σας πηρα μονοτερμα αλλα νιωθω ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!

εδω ακομα και τη μερα του γαμου και της βαπτισης, που "υποτιθετε" ειχα "βοηθεια"... γυρισα σπιτι και εστρωνα κρεβατια πριν παω στο κεντρο!!! :evil:

και εχεις τους αλλους στη Γερμανια, να ειναι ολοι συνταξιουχοι , και να μη λενε να ερθουν να εγκατασταθουνε Ελλαδα μονιμα, αλλα εχουν την απαιτηση να εχονται 2-3 μηνες το χρονο και να τους εξυπηρετω και απο πανω!!!!! :evil:

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

και συνεχιζω ακαθεκτη, γιατι τα εχω παρει φουλ στο κρανιο αυτη τη στιγμη!!!!

ξερετε τι ειναι, να σας εχουν κανει δωρο για το γαμο σας ενα 3ημερο σε σουτια πολυτελους ξενοδοχειου για μας και τα παιδια, με ολα τα συναφη σπα, ξε-σπα κλπ (που ουτε στα ονειρα μου δεν θα το ειχα) και να μην μπορεις να πας επειδη πρεπει να εξυπηρετεις και οοοολους αυτους που υποτιθεται ηρθαν για να βαλουν ενα χερι να βοηθησουν ???!!!! :evil:

τα λεω ολα αυτα, γιατι τωρα που μπαινει Ιουνιος, αρχισαν σιγα σιγα τα τηλεφωνηματα, για το ποτε θα ερθει ποιος και για ποσο!!!!!!!

τους πηρε και τους σηκωσε ολους... και πολυ απλα τους ειπα οτι αυτο το καλοκαιρι ΔΕΝ θελω να ερθει κανεις!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα αν πω ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ, θα ακουστω πολυ γαϊδουρα?

καμια φορα, οταν δεν φερθεις γαιδουρινα, το μονο που κανεις ειναι να σου φαιρονται οχι σα γαιδουρι... αλλα σα μ@λακα!!!!

οποτε, καλυτερα γαιρουρι!!! :wink:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΑΡΑ πρωτη φορα ακουω για τα σκουληκακια. τι μαθαινει κανεις. ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο. φαινοντουσαν στα κακα της σκουλικακια που κουνιοντουσαν? να εχω το νου μου κι εγω στο μελλον.

και επισης νομιζω δεν κανει να δωσεις μελι ακομα. Διορθωστε με ρε κοριτσια αν κανω λαθος

Οχι δεν κουνιοντουσαν. Το καταλαβα αμεσως ομως, γιατι ειχα διαβασει γι αυτα.

Μελι μπορουμε να δωσουμε μολις χρονισουν. Αυριο θα το δοκιμασουμε.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...