Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια;)

TARA περαστικά στην μικρή...δεν είναι τίποτα με φαρμακευτική αγωγή εξαφανίζεται αμέσως. Τα μικρά ότι βρουν το βάζουν στο στόμα...:rolleyes:

Χριστίνα ευτυχισμένη επέτειο να έχετε και σου εύχομαι και άλλον απόγονο:D στον κοκκινοκωλαράκο αν θες βάλε διάλυμα ιωσίνης 2% ταμποναριστά στον πωπούλι και την άλλη μέρα θα έχει εξαφανιστεί ο ερεθισμός...μόνο προσοχή γιατί βάφει:tongue: επίσης συνιστάται ο γυμνισμός:tongue: για αερισμό του πωπού:rolleyes:

Ειρήνη είναι πανύψηλη και αδύνατη...κουκλάρα η μικρή:D

Κορίτσια που βαπτίζετε με το καλό:-D

Ο πιτσιποπάκος ήπιε το γαλατάκι του και ξανακοιμήθηκε:D...ευτυχώς γιατί έχω αρκετές δουλειές να κάνω:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πω πω Μαριάννα περαστικά στη Μαριαλένα...είχα διαβάσει γιἀυτό από μια κοπέλα στο parents που ήταν κ έγκυος πολύ ενοχλητική κατάσταση:roll:

Εμείς σήμερα δεν ξυπνήσαμε καλά...επανήλθε το πρήξιμο στο στήθος της μικρής...πήρα τη γιατρό κ μου είπε να μην την ακουμπήσω καν όλο το σουκου και αν τη Δευτέρα το πρωί αν είναι ακόμα πρησμένη(ή αν το δω με το μάτι ότι χειροτερεύει μέσα στο σουκού) να πάμε νοσοκομείο να τη δει παιδοχειρούργος και να κάνει υπέρυχο...μπορεί να χει χτυπήσει,να ναι φλεγμονή ή κάποιος αδένας να έχει ερεθιστεί...όταν το ακουμπάω μέσα έχει ένα σκληρό σγρομπαλάκι...:(:(:(:(:(:(:(:(

Κορίτσια με το καλό όσες βαπτίζεται μέσα στο σουκού να ναι καλοφώτιστα τα παιδάκια σας!:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια

καλη επιτυχια σε ολες τις βαπτισεις του σκ

εμενα η μικρη ειναι απυρετη απο χτες το βραδυ ευτυχως. ειναι μεσα στο κεφι σημερα το πουλακι μου.

καλημερα και φιλακια σε ολες

4Rnfp3.png

Ειρηνούλα.....ήρθε η ώρα να αλλάξεις το tickerάκι της Αγγελικούλας....πάτε για τα 2 τώρα.....

α κι εγω νομιζα οτι αυτοματα θα μετραει πλεον μεχρι τα 2..

Εμείς σήμερα δεν ξυπνήσαμε καλά...επανήλθε το πρήξιμο στο στήθος της μικρής...πήρα τη γιατρό κ μου είπε να μην την ακουμπήσω καν όλο το σουκου και αν τη Δευτέρα το πρωί αν είναι ακόμα πρησμένη(ή αν το δω με το μάτι ότι χειροτερεύει μέσα στο σουκού) να πάμε νοσοκομείο να τη δει παιδοχειρούργος και να κάνει υπέρυχο...μπορεί να χει χτυπήσει,να ναι φλεγμονή ή κάποιος αδένας να έχει ερεθιστεί...όταν το ακουμπάω μέσα έχει ένα σκληρό σγρομπαλάκι...:(:(:(:(:(:(:(:(

αχ βρε αννακι περαστικα τησ!!!!!

θυμαμαι που κατα καιρουσ ελεγε η μαμα μου ,οτι η αδελφη μου οταν ηταν μωρο(δεν ξερω να σου πω ακριβωσ ποσο μηνων..)καποια στιγμη εβγαλε κι εκεινη ενα γρομπαλακι σαν καρυδι στο στηθοσ τησ!!το ειπε του γιατρου κ τησ ειπε να μην ανησυχει κ οτι θα διαλυσει και μαλιστα οταν διαλυσει θα δει και λιγο αιμα στην πανα!!!!σαν ψευδοπεριοδοσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

με το καλο οι βαπτισεις του σ/κ... και καλοφωτιστα να ειναι τα μωρακια!!!!! :)

εμεις εχουμε σημερα (απο χθες δηλαδη) "χαρες και πανηγυρια"!!!

ο μεσαιος ο γιος εχει απο χθες τουρνουα ποδοσφαιρου με το σχολικη ομαδα, και στο χθεσινο αγωνα προκριθηκανε με 4-1 απο τα οποια 4 γκολ, τα 3 τα εβαλε ο γιος μου!!! γκολτζης μας βγηκε!!! οπως καταλαβαινετε γυρισε σπιτι και ειχε φτασει 2 μετρα απο το καμαρι!!!

οποτε σημερα, ο Χαρης απο το πρωι τον τρεχει στα γηπεδα!!!! και βλεπω να μαζευονται αργα το απογευμα!!!!

Χριστινακι... να ζησετε!!! Παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι και με το καλο τωρα να βαλετε μπροστα για μια ...Μπρατζελινα!!!! :wink:

Αννα... το κοριτσακι μιας φιλης μου ειχε παρομοιο προβλημα αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα!!! Νομιζω κατι απλο ορμονικο ηταν...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Περαστικα σε οσα μωρακια ειναι αρρωστουλικα.

χρονια πολλα ειρηνη να χαιρεσαι το κοριτσακι σου να ειναι γερη και χαρουμενη στη ζωη της.

Περαστικα επισης ειρηνη και σεις. Διαβασα οτι ολα πηγαν καλα αντε τελειωσε και αυτο..

Εμεις αυριο βαφτιζομαστε και σημερα εχουμε επετειο. Ειδα οτι και η χριστινα εχει χρονια πολλα και σε σας με αγαπη κατανοηση και αλληλοσεβασμο..

Οσα κοριτσια βαφτιζεται με το καλο και οι δικες σας βαφτισεις..

Πολινα συλληπητηρια αλλα ειμαι σιγουρη πως καθε στραβοτιμονια κρυβει απο πισω της μια μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη..

Ελπιζω να μην ξεχασα καποια.

Αγχωθηκα για αυριο εχω και τους κουμπαρους μου εδω και γινευαι χαμος.

Θα σας πω τα νεα μας μολις μπορεσω.

Φιλια σε ολες και καλα να περασουμε!!!!

CYMFp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Περαστικα σε οσα μωρακια ειναι αρρωστουλικα.

χρονια πολλα ειρηνη να χαιρεσαι το κοριτσακι σου να ειναι γερη και χαρουμενη στη ζωη της.

Περαστικα επισης ειρηνη και σεις. Διαβασα οτι ολα πηγαν καλα αντε τελειωσε και αυτο..

Εμεις αυριο βαφτιζομαστε και σημερα εχουμε επετειο. Ειδα οτι και η χριστινα εχει χρονια πολλα και σε σας με αγαπη κατανοηση και αλληλοσεβασμο..

Οσα κοριτσια βαφτιζεται με το καλο και οι δικες σας βαφτισεις..

Πολινα συλληπητηρια αλλα ειμαι σιγουρη πως καθε στραβοτιμονια κρυβει απο πισω της μια μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη..

Ελπιζω να μην ξεχασα καποια.

Αγχωθηκα για αυριο εχω και τους κουμπαρους μου εδω και γινευαι χαμος.

Θα σας πω τα νεα μας μολις μπορεσω.

Φιλια σε ολες και καλα να περασουμε!!!!

evni ευχαριστουμε παρα πολυ!!!!!!!!!!!με το καλο αυριο οι βουτιτσεσ σασ!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα να πανε υπεροχα και οπωσ τα εχεισ σχεδιασει!!!!!!!!!

να τα χιλιασετε κιολασ !!!!να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι με την οικογενεια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα πολλεσ απο εμασ εχουμε αυτο το διαστημα επετειο ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

γεια σας κοριτσάκια από την καυτή Αλεξ/πολη...πήγαμε για τον καφέ μας και για ψώνια..

Ταra περαστικά σας ελπίζω να μην είναι ενοχλητικό για το παιδί πρώτη φορά το ακούω αυτό...

Πόλα να ζήσετε,πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό η βάφτιση σας..

evni επίσης..διολή βουτιά...

παρήγγειλα και τα μπαλόνια και όλα τελειώσανε για την βάφτιση

κορίτσια εσείς που πορωθήκατε με τα καρότσια για μπαστούνια μιλάτε;λέμε να πάρουμεκι εμείς

nAcmp3.png

uZRep2.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!! Από το πρωί τώρα κάθισα.... Η ταράτσα είναι έτοιμη για το πάρτυ κι εγώ ανυπομονω για την απογευματινή βουτιά της γοργονίτσας μας!!!!!!

Χριστινάκι να τα χιλιάσετε και να σας καμαρώνει ο μπράντυς ευτυχισμένους κι αγαπημένους!!!!!!!!

Σας αφήνω πάω να ξαπλώσω μια ώρα και μετά θα αρχίσει να έρχεται κόσμος και θα ετοιμαστούμε για το νταβαντούρι:):):):) Αχ είμαι τόσο συγκινημένη για το κοριτσάκι μου!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

αχ Μαριλου σε ζηλευω!!!!!!!!!! πολυ ωραια θα ειναι

και η γοργονιτσα μας μια θεα!!!!!!!!!

βρε κοριτσια στο σπιτι ειμαστε 2 ατομα εγω κι ο Νικολακης μου ο μπαμπας μας ειναι επισκεπτης αυτο τον καιρο εχει δουλειες στο φουλ και δεν τον βλεπουμε....

και το σπιτι δεν μπορω να το ζημαζεψω με τιποτα καθε βραδυ ειναι ανω κατω

ασε παλι τα πιατα ενα σωρο....τοσο πολυ τρωω?????

τωρα εχω λιγο σιδερο που το αφησα για να ξεκουραστω καμια ωρα

μετα ενα ντουζ και θα φυγουμε για καροτσαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο Νικολακης περνει το τηλεφωνο και λεει 'ναιιιιιιι' ειναι το πιο γλυκο ναι που εχω ακουσει!!!!!!!!!!:wink::wink:

και σημερα που τον ρωτησα "εισαι καλο παιδι?" μου ειπε "ναι" και ελιωσααααααααααα

και τον τρελανα στα φιλια :tongue::tongue:

αλλα δεν το ξαναειπε απο τοτε...:roll:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

λέμε να πάρουμε ένα ελαφριού τύπου..ο άντρας μου φαγώθηκε πιο πολύ...αλλά είδα αυτά που προτείνει η Άννα της chicco..το Μπιζελάκι ποιοο πήρε;είδα ομπρέλλα και τσάντα αλλά καρότσι;εσύ ποιο σκέφτεσαι;έξω είδα ένα mac laren αλλά είναι ακριβό..θα πάμε στην μωρούπολη να δούμεhttp://www.ebaby.gr/bebe-confort-1/eanuooe-viva-lifestyle-red-bebe-confort.html κάτι τέτοιο θέλω

nAcmp3.png

uZRep2.png

σταχυ τα μακλαρεν ειναι ακριβα.... περρυσι τετοια εποχα θα το εαγοραζαμε δεν μου χαλουσε χατηρι ο αντρασ μου αλλα εγω η χαζη επεμενα για το τριο της κικο τωρα μαλλον θα παρω σαν αυτο του μπιζελιου αλλα σε μπλε χρωμα μου αρεσει πολυ!!!

να ευχηθουμε και στα νεοφωτιστα κοριτσακια μας να ζησουν!!!!!!!!!!!!!

μαριλου και πολα να τις χαιρεστε καλοφωτιστες και ευτυχισμενες να τις καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!

χριστινακι μου χρονια σας πολλα

και αυριο για τον μπραντυ πολυχρονος γερος και δυνατος να σας χαριζει χαρες και μονο χαρες καθημερινα!!!!!!!!!!!

εμεις κοριτσια παλι θα φυγουμε στο χωριο αυριο για λιγες μερες ο αντρας μου εχει δουλειες και δεν μπορει να πηγαινοερχεται

με μιση καρδια φευγω ουτε με την πεθερα μου αλλα ουτ με την μανα μου δεν μπορω να κανω "χωριο"

αλλα για χατηρι του και επειδη θελει να βλεπει το μωρο θα παω τι να κανω

ετσι θα τα ξαναπουμε σε λιγες μερες

αν μπορεσω θα μπω απο το ιντερνετ καφε να μαθω τα νεα απο τις νεοφωτιστες!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...