Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλέ εμένα με αρέσει η barbie και μάλιστα τις έχω ακόμη,σε κουτί στο πατρικό μου και βλέπω κι εγώ στο alter όλες τις σειρές

δυστυχώς από πέρσι έχω κενά που χάλασε ο υπολογιστή μου...και δεν ξέρω πολλά από όσα περάσατε...

Κατερινάκι ωραίο το μαγιώ σας

Ειρήνη μου πολύ χαίρομαι που είσαικαλά.....

Λιζάκι ο θείος μπέρδεψε τις βαφτίσεις;;;;

σας ζηλεύω με το sato...εδώ για να ψωνίσεις καναπέ με 70 ευρώ είναι απίθανο!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς πήγαμε στην κηδεία το μεσημέρι, για δουλίτσες τις τελευταίας στιγμής μετά, μανικιούρ-πεντικιούρ και είμαστε καθ' όλα έτοιμοι για αύριο. Με πολύ άγχος βέβαια, αλλά ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά!!! Οι επίσημες φωτό θ' αργήσουν πολύ, αλλά όλο και κάποιος θα βγάλει, οπότε θα ανεβάσω στο φέις.

Πολλά φιλάκια σε όλες και ευχαριστώ πολύ για τη σύμπαράσταση σας!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ρε παιδια επειδη ειμαι λιγο σντουφ, τι επεμβαση εκανε η μικρη της ειρηνης?
Μια μικροεπέμβαση πλαστικής στη μικρή, όλα καλά!
η τριτη που ηταν απο βαπτιση και που εγραφε απο πισω και αφιερωση "να σας ζησει ο Σταυρουλης σας"... καμια σχεση!!!!

αγνωστο μωρο, αγνωστοι ολοι επανω στη φωτο... και επισης το μωρο στη κολυμβηθρα... κοριτσι και φουλ στο ροζ στολισμο!!!! :D:D

λεω παει ο ανθρωπος... δεν παει καλα!!!!!

εμεις απο τουρτα, θα φτιαξουμε... ε τι αλλο ? τον gummybear :D

Ωραίος ο θείος :D

Κι εγώ για γκάμι πήγαινα αλλά ήθελε να του πάω φωτο ο στεργίου και στο μεταξύ χάλασε ο εκτυπωτής και ουφ σιγά μην ασχοληθώ, διάλεξα κάτι αλλο

Λοιπον λιγα με την Barbie ε;Ουτε εγω ειχα αλλα περιμενω πως και πως να μεγαλωσει η Σωτηρια και να παιζουμε μαζι...
Σώπα εσύ, δεν το καταλάβαμε :tongue:

ΥΓ Μόνο μια ώρα μου πήρε αυτό το μύνημα για να γραφτεί...

WN6Op3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα απο τις 7 με ξυπνησε ο Νικολακης μου!!!!

καταλαβε μαλλον οτι εχω πολλες δουλιτσες:tongue::tongue::tongue: και σου λεει για να ξυπνησουμε να αρχισουμε!!!!!!!!!!!!

τωρα βλεπει παιδικα στο αλτερ κι εγω θα ξεκινησω σιγα σιγα

ααα πηραμε κ κουνια χθες!!! για το μπαλκονι μας

κρεμεται απο το ταβανι

μολις την βαλει ο μπαμπας μας θα βαλω φωτο να μας καμαρωσετε!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ αυτα τα ξενυχτια τησ εγκυμοσυνησ!!!!!τα θυμαστε?κοιμηθηκα 2 αλλα ολο το βραδυ χαλια υπνοσ...ξυπνησα 5 μετα 7 και απο τοτε ειμαι πανω..ζητημα αν κοιμηθηκα4 ωρεσ..και το κορυφαιο ειναι οτι σημερα που ειμαι ξυπνη τοσο νωρισ η αγγελικη κοιμαται ακομα!!!!!!!!!!:D:D:D

Τρελλοκοτσιδού, θα έχουν χαλάσει τα γλυκά μέχρι τη συνάντηση!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα της Ειρηνούλας :D:D Ελπίζω να πάνε σπίτι τους το συντομότερο!!!

πολινακι δεν θυμαμαι τι γλυκα ειχεσ πει , αλλα μου εχουν πει το εξησ και πιανει!!!(βασικα σε τουρτα το δοκιμασα και ηταν τησ ωρασ!!!!)οταν ειναι ολοφρεσκο το γλυκο (εξαρταται βεβαια το γλυκο..)το βαζεισ καταψυξη ,και μετα απο καποιο διαστημα που θα το βγαλεισ ειναι ολοφρεσκο και το ιδιο ωραιο..

αλλη λυση να τα φασ με το καφεδακι σου(ειχεσ χασει και κατι κιλακια ε?κριμα ειναι τα καημενα ...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

Ειρηνάκι να τη χαίρεσαι την κουκλάρα σου να τη δείτε όπως επιθυμείτε με το καλό και το μπεμπάκι σου που κι αυτό σίγουρα θα είναι μια κούκλα γιατί έχετε πολύ καλή συνταγή!!!!

ειρηνακι μου,να ζησετε!!!!!! το κοριτσακι σου να ειναι παντα καλα και να σας δινει χαρα!!!

μπετουλα και κρεντουλινι σασ ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!!!να χαιρεστε κι εσεισ τα παιδακια σασ!!!!

Ειρήνη μου πολύχρονη η Αγγελικούλα σου, να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη να την καμαρώνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοφακι σευχαριστω παρα πολυ!!!να χαιρεσαι κι εσυ την οικογενεια σου!!!

Εμείς πήγαμε στην κηδεία το μεσημέρι, για δουλίτσες τις τελευταίας στιγμής μετά, μανικιούρ-πεντικιούρ και είμαστε καθ' όλα έτοιμοι για αύριο. Με πολύ άγχος βέβαια, αλλά ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά!!! Οι επίσημες φωτό θ' αργήσουν πολύ, αλλά όλο και κάποιος θα βγάλει, οπότε θα ανεβάσω στο φέις.

Πολλά φιλάκια σε όλες και ευχαριστώ πολύ για τη σύμπαράσταση σας!!!:):)

πολινακι λυπαμαι πολυ για την απωλεια!ζωη σε εσασ!!!

μην στεναχωριεσαι για την βαπτιση!!θα δεισ που ολα θα γινουν υπεροχα !ειμαι σιγουρη!!!

α οσο για τισ ακυρωσεισ?απλα χ...στουσ!!!!συγνωμη για την εκφραση πρωι πρωι!!!!!κοιταξε να ευχαρηστηθεισ και να ζησεισ καθε λεπτο!!!!!!!!!!!!!

με το καλο λοιπον και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!η καρολ θα κλεψει την παρασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλου πλησιαζετε κι εσεισ για την μεγαλη σασ βουτια!!!!!!!!!!!!με το καλο να βαπτισθει το γοργονιδιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαλι μου και σε σενα με το καλο η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

fwfaki να σασ ζησει ο μικροσ αλεξανδροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να δω τωρα το καροτσακι τησ chicco που λεγατε χτεσ ,γιατι χτεσ το περασα βιαστικα....

πολυ χαρηκα με τα νεα τησ πειραιωτισσασ ειρηνησ!!!!!!!!!!!!!!ειρηνακι καλη σασ αναρρωση!!!!!!με το καλο να γυρισετε σπιτακι σασ!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

1502763qerascqxjt.gif

Καλημερα κοριτσια! Με το καλο οι βαπτισεις αυτου του σ+κ! Η Κασσιανη αυριο βαπτιζει νομιζω.

Διαβαζα, διαβαζα, και τελειωμο δεν ειχαν βρε παιδια! Θυμηθηκατε τις παλιες καλες μερες της εγκυμοσυνης που γεμιζαμε ολοκληρες σελιδες?

Εμενα παντως δε μου λειπει καθολου εκεινη η εποχη. Με τοσο δυσκολες εγκυμοσυνες, αυτους τους μηνες στο κρεβατι, πραγματικα δε θελω να τους θυμαμαι καθολου.

Τα νεα μας. Ο Αντωνης τα παει παρα πολυ καλα στην εκπαιδευση της τουαλετας, ηταν πραγματικα θεμα μιας εβδομαδας, οπως μου ειχαν πει. Εγω βεβαια επειδη εχω το αγχος ακομα, κουβαλαω ολοκληρη προικα οπου παμε.

Η Μαριαλενα εμφανισε σκουληκακια στα κακα (οξυουροι λεγονται), και κανουμε προληπτικα θεραπεια ολοι.

Φωφη να σας ζησει ο Αλεξανδρος!

age.png age.png

Καλημερα ΤΑΡΑ και περαστικα στο κοριτσακι μας!!

τι ειναι αυτα? απο τι μπορει να προερχονται?

ειχες αναφερει και μια κρεμουλα για τα κουνουπια

με ενδιαφερει παρα πολυ γιατι το καλοκαιρι που παμε στην Περαμο εχει παρα παρα πολλα κουνουπια

ποια προτεινεις??:confused::confused:

περυσι ειχα δοκιμασει τα αυτοκολλητα citronello

μουφα με ειχαν ταραξει στα τσιμπιματα

ευτυχως τον μικρο δεν τον τσιμπισαν ηταν κουκουλομενος και με την κουνουπιερα...φετος να δουμε

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

430128m74ago6t5y.gif

Μια ζεστη καλημερα απο το ζεστο και σημερα Αργος!Θα λιωσουμε και παλι σημερα!:?

Ευτυχως τα παιδακια μου ειναι καλυτερα σημερα !Η μικρη εχει σηκωθει μεσα στο κεφι και παιζει !Ο Μαριουλης κοιμαται ακομα και τα μεγαλα ειναι σε τουρνουα χαντμπολ!Θα φτιαξω μια μακαροναδα με κιμα για να ξεμπερδευω γρηγορα με το φαγητο και θα ξεκινησω σιγα σιγα το ξεσκονισμα και το σκουπισμα και το σφουγγαρισμα για να ειναι ετοιμο το σπιτι για τη γιορτη του αντρος tomorrow!:cool:

Μαριαννα μου απο τι προκαλειται αυτο;Ελπιζω ολα να πανε καλα!;)

Φιλουθια σε ολες!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Με το καλό όλες οι βαφτίσεις το σουκου!

Όντως, πέρυσι τέτοια εποχή γλώσσα μέσα δεν βάζαμε!

Σήμερα έχω επέτειο γάμου... πέρυσι την πέρασα μέσα στο ιασώ, ούτε ένα σοκολατάκι για τα χρόνια πολλά δεν επιτρεπόταν να φάω. Ουφ πουφ... τα ξαναζώ πολύ έντονα, κάθε χρόνο έτσι θα είναι;

Στο μεταξύ ο μορφονιός με το ένα και μοναδικό δόντι που πάει να σκάσει, ήταν ανήσυχος όλο το βράδυ, ούτε ντεπόν, ούτε κρέμα ούλων τον έπιανε, κλάμα κάθε τόσο... ζόμπι είμαστε... Να θέλω να λουστώ κι ούτε αυτό να προλαβαίνω (το ράστα που λέγαμε) γιατί κάνουμε βάρδιες για μιας ώρας ύπνο με τον άντρα...

Ο μπράντης έγινε κοκκινοκώλης και σπυριάρης, από το δόντι δεν είναι; Πως το αντιμετωπίσατε; Πείτε μου ότι δεν θα περάσουμε άλλο ένα τέτοιο βράδυυυυυυυυυυυυ :roll:

WN6Op3.png

Οι οξυουροι οφειλονται στη συνηθεια των μωρων να βαζουν οτι βρουν στο στομα τους. Ειναι παρασιτο, αλλα αντιμετωπιζεται πολυ ευκολα φαρμακευτικα.

Πηρα την εντομοαπωθητικη λοσιον της apivita απο το φαρμακειο. Ειναι βιολογικη. Για αντιμετωπιση των τσιμπηματων, θα χρησιμοποιω κρεμουλα καλέντουλας.

age.png age.png

ταρα περαστικα στην ομορφη και τσαχπινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ χτεσ ειχαμε παιδοντοκτορι...ειμαστε 82 εκατοστα και 9,500 κιλακια!!!γκομεναρεσ!!!!!!!!!!!!χε χε!!ωσ τωρα επαιρνε 1 κιλο το δυμηνο ,τωρα το καναμε μισο..:rolleyes:

Με το καλό όλες οι βαφτίσεις το σουκου!

Όντως, πέρυσι τέτοια εποχή γλώσσα μέσα δεν βάζαμε!

Σήμερα έχω επέτειο γάμου... πέρυσι την πέρασα μέσα στο ιασώ, ούτε ένα σοκολατάκι για τα χρόνια πολλά δεν επιτρεπόταν να φάω. Ουφ πουφ... τα ξαναζώ πολύ έντονα, κάθε χρόνο έτσι θα είναι;

α και που να δεισ αυριο!!!!!!!!!!πολυ συγκινηση μιλαμε!!!!!!οταν πια πηγε 09.45 (την ωρα που γεννηθηκε η αγγελικουλινα μου) τα εμπηξα!!!!!!!...ειναι και λιγο οι ορμονεσ...:rolleyes::confused:ε ,μετα κατα διαστηματα τα εβαζα καθε τοσο!!!

Στο μεταξύ ο μορφονιός με το ένα και μοναδικό δόντι που πάει να σκάσει, ήταν ανήσυχος όλο το βράδυ, ούτε ντεπόν, ούτε κρέμα ούλων τον έπιανε, κλάμα κάθε τόσο... ζόμπι είμαστε... Να θέλω να λουστώ κι ούτε αυτό να προλαβαίνω (το ράστα που λέγαμε) γιατί κάνουμε βάρδιες για μιας ώρας ύπνο με τον άντρα...

μονο βαρδιεσ κανατε??????:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ασ μην μιλησω.....:tongue::tongue:

Ο μπράντης έγινε κοκκινοκώλης και σπυριάρης, από το δόντι δεν είναι; Πως το αντιμετωπίσατε; Πείτε μου ότι δεν θα περάσουμε άλλο ένα τέτοιο βράδυυυυυυυυυυυυ :roll:

πιστευω οτι σημερα θα ειστε οκ!!!!η αγγελικη την μια μερα ειναι κοκκινοκολα ,γρινια κτλ και την αλλη ολα καλα!!!!

α και με την πολλυλογια δεν ευχηθηκα!!!!μπραντομαμα να ειστε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι με τον μπραντομπαμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!

Καλά ονοματάκια στα μωράκα μας που βαφτίζονται σήμερα!!!Με το καλό!!!

Χριστίνα,χρόνια σας πολλά...να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό!!!

Βατραχάκι,το καρότσι έκανε 135 ευρώ,η τσάντα 55 και η ομπρελίτσα 30 (έχει και προστασία από τις UV ακτίνες!!)...σύνολο 220 ευρώ..είχα και μια έκπτωση 15 ευρώ λόγω πόντων..όλα από το Mothercare Ελλάδας...αφού της Αγγλίας νομίζω δεν στέλνει πιά Ελλάδα...τέλος πάντων...

Μαριάννα,περαστικά στην Μαριαλένα...έχω διαβάσει κι εγώ γι'αυτά τα σκουλικάκια...νομίζω ότι είχα βγάλει κι εγώ όταν ήμουν μικρή...ελπίζω να περάσει γρήγορα...

Εμείς πάλι δεν κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ...κάθε 3 και λίγο ξυπνούσε και έψαχνε στήθος....δεν ξέρω τί να κάνω...πως να την μάθω να κοιμάται χωρίς στήθος???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...