Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσια δεν ξερω τι να πρωτογραψω παλι!:P χαιρομαι οταν βλεπω πολλες σελιδες αλλα δεν εχω χρονο να σας διαβασα προσεκτικα τωρα!

κατερινα26 τι να πω?! το μωροι μου εχει αλλεργια στο αυγο και ο γαστρεντερολογος μου ελεγε οτι το αυγο δεν περναει απ'το γαλα και μου ειπε να τρωω!

βατραχακι να πατε να σας δει,τουλαχιστον να προχωρισετε λιγο.

πολα σε σκεφτομουν!ολα καλα να πανε αυριο.μη σε περνει απο κατω!αυριο ειναι η μερα σας!!!! βαφτιζεται το κοριτσακι σας και ολα θα ειναι τελειαααα!!!!

μπιζελακι εγω ποτε δεν φορεσα σουτιεν τη νυχτα.κολλαω τα επιθεματα στο φανελακι.βεβαια ειχα καποια ατυχηματακια.τωρα που θηλαζουμε λιγοτερο και δεν πρειζεται το στηθος δε νομιζω να λερωθεις.

ειρηνακι μου,να ζησετε!!!!!! το κοριτσακι σου να ειναι παντα καλα και να σας δινει χαρα!!!

κοριτσια χοιρινο δινετε στα μωρα?πως το κανετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο μούφα κι αν είναι ρε, έκανε 70 ευρώ ο καναπές κρεββάτι! Αντε, πάμε; :D

Σήμερα?????Ξέρω γω κάτσε να πάρω τον άντρα να δω τι ώρα έχει σκοπό να γυρίσει μπας κ με φέρει γιατί αλλιώς δεν ξέρω καν αν περνάει κάτι από δω για Ελευσίνα.....Momento bella:tongue:

Ποια ρωτησε για μαγιω? Εγω της πηρα αυτο με ασορτι καπελακι ελπιζω μονο να της κανει οταν παμε για μπανιο...

Από που βρε κοπελιά?????? Είναι τέλειο το ζήλεψα!!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τρελλοκοτσιδού, θα έχουν χαλάσει τα γλυκά μέχρι τη συνάντηση!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα της Ειρηνούλας :D:D Ελπίζω να πάνε σπίτι τους το συντομότερο!!!

πολα ποιας ειρηνουλας?με την επεμβαση?:confused:

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω σκασει στα γελια!!!!!!!!!!!!

πηγα πριν λιγο κατω στην εισοδο και ειχε και δικη μας αλληλογραφια!!!

εστειλε λοιπον ενας θειος του Χαρη, 3 φωτογραφιες απο το γαμο μας και τη βαπτιση που ειχε τραβηξει ο ιδιος!

οι δυο ολα καλα ειμαστε επανω εγω και ο Χαρης... η τριτη που ηταν απο βαπτιση και που εγραφε απο πισω και αφιερωση "να σας ζησει ο Σταυρουλης σας"... καμια σχεση!!!!

αγνωστο μωρο, αγνωστοι ολοι επανω στη φωτο... και επισης το μωρο στη κολυμβηθρα... κοριτσι και φουλ στο ροζ στολισμο!!!! :D:D

λεω παει ο ανθρωπος... δεν παει καλα!!!!!

θα τον παρω απο περιεργεια τηλ. να δω ποια στην ευχη ειναι αυτη η μπεμπα!!!! :P

α!

εμεις απο τουρτα, θα φτιαξουμε... ε τι αλλο ? τον gummybear :D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ιιιιιιιιιιιι αννααα!!! προσεχε πως μιλας για την barbie! :D εγω την λατρευωωωωω!!!!:tongue::tongue::tongue:

απο περιεργεια,γιατι δεν την συμπαθεις? ειστε κ αλλες εδω που την αντιπαθειτε?

ιιιιιιιιιιιι αννααα!!! προσεχε πως μιλας για την barbie! :D εγω την λατρευωωωωω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν μου άρεσε ποτέ κ ούτε κ ζήτησα ποτέ τέτοια κούκλα...εγώ έπαιζα με πλαστελίνες,μπάλες,τουβλάκια,.....αγοράκια:tongue::tongue::tongue::tongue: Αυτά θυμάμαι....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

ΠΑΡΟΥΣΑ!!! :rolleyes:

μου εφερνε θυμαμαι η νονα μου στα γενεθλια barbie... και οταν εμενα μονη μου, το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τις κοψω τα μαλλια... να τη μουντζουρωσω με στυλο και αλλα ομορφα...

εγω επαιζα, με αυτοκινητακια, ποδοσφαιρο, πολεμο... βλεπεις με ειχε εκπαιδευσει καταλληλα ο μεγαλυτερος μου αδερφος!!! :D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κι εγώ λατρεύω... Μην γελάσετε, αλλά κάθομαι και βλέπω τις ταινίες barbie... :oops::oops::oops: Γενικά τρελαίνομαι για καρτούν.... :tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκιααααααααααααααααα...

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, είστε και πολυλογούδες!!! :lol:

Ειρήνη μου πολύχρονη η Αγγελικούλα σου, να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη να την καμαρώνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα τι πράγμα κι αυτό με μένα ρε παιδιά... Όλο λέω θα σας γράψω το ένα, το άλλο κι όταν μπαίνω τα ξεχνάω όλα.... :roll:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Λοιπον λιγα με την Barbie ε;Ουτε εγω ειχα αλλα περιμενω πως και πως να μεγαλωσει η Σωτηρια και να παιζουμε μαζι...παλιμπαιδισμος λεγεται αυτο;<<η βασιλισσα των ωκεανωωωωων>>χαχαχα!τραγουδακι!Παρακολουθω και εγω Μπαρμπι στο αλτερ!Βλεπει και ο Μαριος ...να ανησυχω;:rolleyes:

Λιζα ολα τα λεφτα ο θειος σου!!!!!Να μας πεις πως θα αντιδρασει οταν του το πεις!:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Λίζα θέλω και εγώ τέτοιον θείο...να σκάει το χειλάκι μας:D

Τρελαίνομαι για μπάρμπυ...είχα πάρει μέχρι και την πισίνα της...την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη πολύ καλά νέα με το καλό σπιτάκι σας:D περαστικά και καλή ανάρρωση:D

Ο πιτσιποπάκος ξανάρχισε να τρώει όπως παλιά...τον άμπακο:shock: μία ώρα μετά την κρέμα έφαγε και ένα κεσεδάκι αγελαδίτσα:shock: σαν να μου φαίνεται ότι έχει στρογγυλέψει αρκετά:shock:...λέτε στο τέλος να καταλήξει...χοντροπάκος?

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη μικρή που θυμάσαι καλέ τόσες λεπτομέρειες! Πείτε ρε σεις κάνα κουτσομπολιό από τις μέρες που έλειπα! Εγώ πάντως θυμάμαι να γυρνάω το βράδυ σαν την άδικη κατάρα στους διαδρόμους του Ιασώ ψάχνοντας για wireless για να μπω να τα πούμε λίγο, είχα τρελλαθεί εκεί στο τρίκλινο! Οι νοσοκόμες με κυνηγούσαν κάθε βράδυ :D

Άννα άμα δεν θυμάμαι τα άσχημα πως θα εκτιμήσω τα καλά βρε;

Πάντως όταν έμαθα την ιστορία της χιώτισσας στην πρώτη εγκυμοσύνη έπαθα σοκ που είχαμε την ίδια περίπου ιστορία. Α ρε Ειρηνάκι, είδες τι κούκλα έβγαλες όμως τελικά; Άσε που έρχεται κι άλλη υποψήφια νύφη (αγόρια του γκρουπ βουρ!)

ειδεσ βρε χριστινακι?στα ασχημα εκτιμαμε καλυτερα επειτα...

το κυριοτερο ειναι χριστινακι μου οτι σασ βοηθησε ο Θεοσ και ειχατε το καλυτερο αποτελεσμα!!!!!!

Ειρήνη γκαστρούδι, να σου ζήσει η ψιψίνα!!!!

Ειρηνακι... ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ η κορακλα σου!!!! Να την καμαρωνεις παντα χαρουμενη υγιη και ευτυχισμενη και με το καλο να υποδεχθειτε και την αδερφουλα της!!!!!!!!!!! :D

Ειρηνάκι να σου ζήσει η Αγγελικούλα!!!! Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη και πάνω απ'όλα γερή!!!!

Eιρηνη να χαιρεσαι την κουκλα σου! Γερη και καλοτυχη να ειναι!:D

Αγγελικούλα(της Ειρήνη ντε) να σαι πολύχρονη και ευτυχισμένη στη ζωή σου και να κάνεις ευτυχισμένους και περήφανους τους γονείς σου!:D:D:D Ειρηνάκι να τη χαίρεσαι και να της δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί κ μένα!:D

!

IRINI83 να τα χιλιασετε, να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε και με το καλο το δευτερο(και το 3ο και το 4ο...!)

Ειρηνούλα να σου ζήσει το αστεράκι σου!!! :D:D:DΚαι με το καλό να έρθει και το άλλο!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνακι να την χαιρεσαι να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!!!!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει η μικρή Αγγελικούλα σου. Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!! :D

καταρχην ειρηνουλα να χαιρεσαι την κορακλα σου. να ειναι παντα υγιης στη ζωη της

Χρόνια πολλά στην μικρή Αγγελική:D

Ειρήνη να την χαρείς όπως επιθυμείς...και με το καλό και η νέα μικρή:D

Καλημέρα!!!!

Ειρηνάκι,να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!Να είναι πάντα χαρούμενη,γεμάτη υγεία και να σας χαρίζει πάντα όμορφες και χαρούμενες στιγμές!!!Να σας ζήσει!!!!

χρόνια πολλά στα πρώτα παιδάκια που έχουν γενέθλια!

Ειρηνάκι μου, να χαίρεσαι την αγγελικούλα..!

γ

Ειρηνακι να τα χιλιασει η Αγγελικουλα και με το καλο να δεχτεις την μπουμπου σου!

Ειρήνη εγκυούλα δεν σε ξεχνάω....(έκανες παραπονάκια)πως τα πάτε;Χρόνια πολλά!!!

κοριτσακια μου γλυκα σασ υπερευχαριστω ολεσ σασ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!με πηραν τα ζουμια και με το παραπανω.....με συγκινησατε παρα πολυ!!!σασ ευχομαι κι εγω με την σειρα μου να χαιρεστε τα μπομπιρακια σασ και γενικα τισ πανεμορφεσ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!

θα μπω αυριο να σασ γραψω...σημερα ολη μερα δεν ειχα ιντερνετ(τα νευρα μου πια...)τωρα πηρα τηλεφωνο και με βοηθησαν να το φτιαξω...

χτεσ απο το απογευματακι και μετα μεχρι αργα το βραδυ ειχα χ....στει πανω μου αφου ειχα πολλα υγρα...ευτυχωσ σημερα ολα καλα!!!!αλλα σημερα που λεγαμε να παμε οι 3 μασ σε εναν παιδοτοπο ή καπου εξω για φαγητο ησυχα τελικα δεν πηγαμε και καθησα στα αυγα μου!!!!

βγηκα ομωσ στην βεραντα....!!!πολλη ωραια εξοδοσ η βεραντουλα μου..ποτε δεν την εκτιμησα τοσο...:rolleyes:

α πηραμε και μια τουρτιτσα και σβησαμε και το κερακι μασ!!!!δεν φανταζεστε ποσο ωραια ηταν!!!τελικα κοριτσια ενα καταλαβα!!!!οτι περασα παρα παρα πολυ ωραια στα γενεθλιακια μασ κ ασ μην ειχαμε κοσμο,εγω ,ο πατερασ τησ και ο αδελφοσ μου!!!!

ελπιζω σε κανενα μηνα να κανουμε το παρτακι μασ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...