Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[quote name=kassiani;402280

Θα σου πω αυτο που εκανα εγω και στις 2 περιπτωσεις.

Αφησα τελειως ελευθερους τους νονους να παρουν ο' date='τι θελουν χωρις να ανακατευτω σε τιποτα, δεν ανακατευτηκαν ομως και εκεινοι σε ο,τι εγω εκανα.

Στο τραπεζι (οπου ειχα καλεσμενους ολους οσους ηταν στην εκκλησια) τους εδωσα το ελευθερο να φερουν οποιον θελουν.

Θεωρουσα λιγο αδικο να εχει δωσει η νονα πχ 1500 ευρω για να βαφτισει το παιδι μου κι εγω να μην δεχτω καλεσμενους της.

Στο κατω κατω το γεγονος της βαφτισης δεν ειναι σημαντικο μονο για τους γονεις, ειναι επισης για το νονο.

Απο εκει και περα ειναι και θεμα του νονου να ειναι κι αυτος καπως διακριτικος και να μην κουβαλησει ολο του το σοι.

.[/quote]

καλά κι εγώ έτσι θα έκανα κούκλα μου αλλά τα έξοδα της νονάς μας 800 ευρώ με τον σταυρό βγήκαν και 400 το δώρο το δικό μου για αυτούς,πήραν lap top το οπόίο το παρήγγειλαν ήδη kαι μας είπαν βάλαμε και από πάνω ένα ποσό γύρω στα 300 ευρώ...από τη μία λένε έχουν στενότητα λόγω εξωσωματικής και το καταλαβαίνω απόλυτα και δεν ζήτησα ούτε στολισμό ούτε τπτ,η εκκλησσία τους φαίνεται ακριβή και από την άλλη όμως τα έξτρα τους τα βάλανε...αυτό δεν μου αρέσει..άντε τελος!!!

Ειρήνη μου όλα καλά λοιπόν..με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας..

Ειρήνη εγκυούλα δεν σε ξεχνάω....(έκανες παραπονάκια)πως τα πάτε;Χρόνια πολλά!!!

Νατασσούλα σαν Σαλονικιά που είμαι δεν μασάω...άλλωστε κι αυτοί στον γάμο τους δεν τους είχαν όλους στο τραπέζι..

Πόλα μου συλληπητήρια...όλα μεσα στην ζωή είναι έτσι και ο θάνατος..μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου..οι χαρές έχουν σημασία αυτό να σκέφτεσαι και κάθε στιγμή είναι μοναδική...δεν ξανάρχεται..όσο για τα γλυκάκια στείλε μας ένα γιατί μας έχεις ανοίξει την όρεξη

Κασσιανή υποχώρησε η αλλεργία;

το πρωί πήγαμε για ζύγισμα...πήγαμε 8800...μισό κιλό σε 20 μέρες,,,πολύ χάρηκα και μετάπήγαμε για καφέκαι με έπιασε μια σκοτοδύνη και ένας πονοκέφαλος από τον φραπέ το έπαθα..ήταν πολύ βαρύς...με πειράζει καμμιά φορά...αυτά τα ολίγα..σας φιλώ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Χαχαχα....εγώ να δεις πως πορώθηκα!!!Ο άντρας μου με κοροιδεύει και μου λέει "Σαν να πήρες καινούριο αυτοκίνητο κάνεις!!":tongue::tongue:

Λοιπόν,το καρότσι έχει κουκούλα βροχής,ποδόσακο που ή τον βάζεις μόνο του ή όταν κάνει πολύ κρύο έχει και ένα που το βάζεις στο κάθισμα (με κουκούλα),βάζεις το παιδί μέσα και από πάνω κουμπώνεις τον ποδόσακο (κάτι σαν φόρμα εξόδου που γίνεται 1 με το κάθισμα του καροτσιού)...έχει και σακίδιο που ή το βάζεις κάτω για καλαθάκι ή το κουβαλάς σαν τσάντα πλάτης....αυτά...εγώ πάντως για να συμπληρώσω την όλη εμφάνιση πήρα κι αυτά http://www.mothercare.com/UV-universal-clamp-parasol-Black/dp/B0030SF3RY/sr=1-1/qid=1275044022/ref=sr_1_1/277-1235891-5469100?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42768041&mcb=core (σε κόκκινο) και http://www.mothercare.com/Mothercare-Slouch-Bag-Red/dp/B002HN0EE0/sr=1-18/qid=1275044384/ref=sr_1_18/277-1235891-5469100?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42768041&mcb=core ...:D:D

και τα πηρες ολα αυτα με 134?ευρω?

και πες μου οτι την τσαντα την πηρες απο μαδερ αγγλιας?:shock::shock:

πολυ ομορφα

στο Λητω ειχαν 25% εκπτωση στα καροτσια ελπιζω να ισχυει ακομη!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

στο Λητω ειχαν 25% εκπτωση στα καροτσια ελπιζω να ισχυει ακομη!!!

Αληθεια??Θα παω κι εγω να δω και για μεγαλυτερο μπανακι γιατι εχουμε ενα μικρο της fisher price ακομα και δε χωραμε να κατσουμε. Θελω κι εγω καλοκαιρινο αλλα ουτε εμενα μου παιρνει ο αντρας μου.Το θελω περισσοτερο γιατι το δικο μας κλεινει τετραγωνο και δε θα χωραει τιποτα αλλο στο πορτ παγκαζ να παμε διακοπες.Παρκο, καροτσι και τελειωσαμε

Και τσαντα θελω, μου χαλασε το φερμουαρ.Πωπω καημενε Κωστα...πολλα ζηταω...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Εχω πολυ καιρο να γραψω, αλλα η μερα με τρια παιδακια ειναι τοσο γεματη, ειχαμε και τις προετοιμασιες της βαφτισης του μικρουλη μας και τρεχαμε και δεν φταναμε. Τον βαφτισαμε πριν 2 βδομαδες στους Αγ. Ισιδωρους στον Λυκαβηττο, δεν ξερω αν εχει παει καποια αλλα ειναι πολυ ωραια εκκλησια και φοβερος παπας!Αυτην την βαφτιση την ευχαριστηθηκα απο πλευρας μυστηριου παρα πολυ.Μετα πηγαμε για φαγητο σε ενα ωραιο εστιατοριο στην θαλασσα μονο με τους νονους και τα παιδια ηταν πολυ ωραια. Τον μικρουλη τον βγαλαμε Αλεξανδρο ασχετο απο παππουδες και γιαγιαδες, εγινε βεβαια ενας ψιλοπανικος με την πεθερα μου αλλα αυατα ειναι για ενα αλλο τοπικ. Τωρα τρεχω να αλλαξω τα δωρα γιατι τα περισσοτερα δεν του κανουν. Αυριο θα παμε να κανουμε το πρωτο μας μπανιο στην θαλασσα και να πλυνω και τα λαδοπανα του μικρουλη.Με το καλο σε οσες κοπελες βαφτιζουν το σβκ, ελπιζω να τα λεμε συχνοτερα!

q5ybp2.png

Πολύ χἀρηκα με τα νέα της Ειρήνης σίγουρα σε λίγες ώρες θα είναι ήρεμοι σπιτάκι τους!:D

Ρε Χριστίνα το λεγα χθες το άντρα μου να πάμε(θέλω έναν μικρό καναπέ κρεβάτι για το δωμάτιο της μικρής) αλλά με προβλημάτισε λέγοντας μου ότι θα πάμε τόσο δρόμο κ θα ναι μούφα τα πράγματα!:rolleyes:

Εμένα μπορεί να μου πει κάποια από που θα πάρω μαγιό της μικρής????Με σουτιενάκι θέλω όμως!!!;)

Εμάς το chicco μας είναι το ct0.6 αν κ δεν βλέπω να κρατάει πολύ κάθε μέρα 2 φορές κάνει βόλτα σε ανώμαλα πεζοδρόμια!Το χουμε ξεπάτωσει:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερουδια!!!

Τελεια τα νεα της Ειρηνης... πολυ χαιρομαι!!! Αντε με το καλο να βγουνε και να πανε σπιτακι τους!

Αχ αντε, να παρω και εγω λιγο κουραγιο για την επεμβαση που εχουμε τον Ιουνιο ή Ιουλιο...

Και εμεις το liteway της chicco εχουμε και ειμαι απολυτα ικανοποιημενη!!! :D

Κοριτσια οτι αφορα τη sato, εγω πηρα πολλα επιπλα απο εκει, αν και δεν ειχα ακουσει τα καλυτερα σχολια... μεχρι τωρα μπορω να πω, οτι εχουν βγει ολα αψογα!!! :D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

fwfi... να σας ζησει ο Αλεξανδρος!!!!!! :D

οσο για τα σχολια και τις παρεξηγησεις και αλλο ονομα να εδινες πχ παππουδω κλπ.. αν ο αλλος ειναι στραβοξυλο, παντα θα εχει καποια αφορμη για γκρινιες...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τον μικρουλη τον βγαλαμε Αλεξανδρο ασχετο απο παππουδες και γιαγιαδες, εγινε βεβαια ενας ψιλοπανικος με την πεθερα μου αλλα αυατα ειναι για ενα αλλο τοπικ.
Και καλά κάνατε, κι εμείς έτσι θα τον βγάλουμε (ασχέτως παππουδογιαγιάδων επίσης αλλά χωρίς δράματα). Τέλειο όνομα, να σας ζήσει ο νεοφώτιστος :D
Ρε Χριστίνα το λεγα χθες το άντρα μου να πάμε(θέλω έναν μικρό καναπέ κρεβάτι για το δωμάτιο της μικρής) αλλά με προβλημάτισε λέγοντας μου ότι θα πάμε τόσο δρόμο κ θα ναι μούφα τα πράγματα!:rolleyes:
Οσο μούφα κι αν είναι ρε, έκανε 70 ευρώ ο καναπές κρεββάτι! Αντε, πάμε; :D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ειρηνάκι να τη χαίρεσαι την κουκλάρα σου να τη δείτε όπως επιθυμείτε με το καλό και το μπεμπάκι σου που κι αυτό σίγουρα θα είναι μια κούκλα γιατί έχετε πολύ καλή συνταγή!!!!

Φωφάκι να σας ζήσει ο Αλέξανδρος!!!!

Αχ βρε Χριστινάκι παραλίγο εκείνη την μέρα και θα συναντιόμαστε στο Ιασώ..είχαμε κανονίσει και καφεδάκι θυμάσαι;Μας πρόλαβαν όμως!!Ο Μπραντζελίνο μου χρωστάει καφέεεεε!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Αχ βρε Χριστινάκι παραλίγο εκείνη την μέρα και θα συναντιόμαστε στο Ιασώ..είχαμε κανονίσει και καφεδάκι θυμάσαι;Μας πρόλαβαν όμως!!Ο Μπραντζελίνο μου χρωστάει καφέεεεε!!!!
Χαχαχα όντως! Ήμασταν σαν τη διαφήμιση, η μέρα έφυγε, το τζώνυ γουόκερ έρχεται :tongue:

WN6Op3.png

με κανατε και κοιταξα λιγο το ημερολογιο μου... να δω τι εκανα πριν ενα χρονο τετοια μερα...

ειχα παει στο γυναικολογο μου σα σημερα και μου ειχε πει, πως αν δεν καθησω στ΄αυγα μου για λιγες μερες... θα μου σπαγανε τα νερα και θα ημουνα και εγω μια μανουλα Μαιου... :rolleyes:

αααχ... περα απο το ζαχαρο και τις ινσουλινες, την ληψη τροφοβλαστης και την αγωνια των αποτελεσματων, τους εμετους και τις ζαλαδες μεχρι τον 7ο μηνα, τις διαροιες και φυσικα την καισαρικη.. κατα τ΄αλλα νοσταλγησα την περιοδο της εγκυμοσυνης!!!!!!! :tongue::tongue:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια θυμαστε που σας ελεγα οτι σκεφτομαι να αλλαξω παιδιατρο?

λοιπον σημερα που πηρα την νυφη μου τηλ να ευχηθω για τον ανιψιο μου μου ειπε πως τον μπεμπη τον αλλαξε παιδιατρο (ειχαμε την ιδια ως τωρα)

γιατι δεν σηκωνε τηλ οταν την χρειαζοταν και γενικα δεν ηταν ευχαριστημενη....λεω δεν το πιστευω κι εγω το ιδιο σκεφτομουν

πολυ τσατρα πατρα η γιατρος μας!!!

και τοσο καιρο δεν ετυχε να την ρωτησω αν ειναι ευχαριστημενη η αληθεια ειναι πως κ τα 2 μεγαλυτερα τα πηγαινε εκει κι ετσι θεωρουσα οτι ειναι καλα

τωρα σιγουρα θα αλλαξω

και στον αντρα μου που το ειπα προβληματιστηκε και λεει πρεπει να δουμε για αλλο γιατρο:confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...